Diskusije : Navijači

 Komentar
Zvezda izbacila aplikaciju za iOS i Android
EMILIO_GAVIRIA
(ploditelj franjevaca)
13. januar 2018. u 04.19

https://youtu.be/k18jvvdTpaU
8. januar 2018 | 11:47
2
Zvezda izbacila aplikaciju za telefone: Navijači na Božić dobili poklon od kluba (FOTO)


Delije će na ovaj način lakše dolaziti do informacija o voljenom klubu

Navijači Crvene zvezde nisu mogli da dobiju bolji poklon od kluba na Božić, ujedno i dan osnivanja navijačke grupe Delije.

Marketing crveno-belih ''izbacio'' je aplikaciju fudbalskog kluba putem koje navijači mogu detaljnije da se informišu o informacijama vezane za klub.

- Svi vi koji koristite Android i iOS od danas možete bolje i brže pratiti sva dešavanja vezana za Crvenu zvezdu. Vrlo jednostavno možete preuzeti aplikaciju na vašem telefonu, a zatim je još jednostavnije koristiti i tako videti sve ono što vas interesuje o voljenom klubu - stoji u saopštenju:

- Osim najnovijih vesti, rasporeda utakmica i tabele, tu su i svi detalji o našem igračkom kadru, a ističemo i još dve opcije koje će vam olakšati praćenje svega što je vezano za naš tim. Prilikom preuzimanja ili u podešavanjima aplikacije lako možete aktivirati ''Puš notifikacije'' i tako među prvima saznati najnovije informacije o Crvenoj zvezdi.

Da bi tu vest videli i drugi, omogućili smo i vrlo jednostavno deljenje putem svih društvenih mreža i ostalih aplikacija na vašem telefonu, klikom na dugme ''Podeli''.

Kad odete u App Store ukucajte FK Crvena zvezda ili kliknite na video gore i tu ima link.
Stari-vuk
13. januar 2018. u 06.23
pa informacije o Zvezdi možeš da pronadjes i na svakoj rerni od sporeta.Pod uslovom da je sporet elektricni.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Mantra Bracelets?
.