Diskusije : Navijači

 Komentar
windy-chicagoPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Dolaze.. dolaze
windy-chicago
(windy-chicago)
11. januar 2018. u 12.35
U Partizan 2 nova igrača. Neću da navodim imena,, piše u novinama. Do kraja prelaznog roka, još 2-3 i to je to. Naravno ima i onih koji idu,, srećan im put,,milioni evra će da kapnu u kasu crno-belih sampiona.
Suma-sumarum... finale LE ... dupla kruna.
Napred... u slavu.
EMILIO_GAVIRIA
(ploditelj franjevaca)
11. januar 2018. u 15.58
ahahahahahahahahahahahahahahaha

NEMA DOGOVORA SA PARTIZANOM: Spartak se oglasio povodom odlaska Đorđa Ivanovića
FUDBAL 11.01.2018. 20:58h

Povodom vesti da su Partizan i Spartak iz Subotice postigli dogovor o transferu fudbalera Đorđa Ivanovića u Humsku, oglasili su se i Subotičani.

Potpredsednik „golubova” Goran Drača demantuje dogovor sa crno-belima i ističe da je Ivanović najbliži odlasku u Poljsku.

– Đorđe Ivanović sa našim klubom ima važeći ugovor koji traje još godinu i po dana, tako da nemamo potrebe da žurimo bilo gde – rekao je potpredsednik Spartaka Goran Drača i dodao:

– Nama su se u proteklom periodu, osim Legije, čija je ponuda najozbiljnija, javila još dva kluba iz Poljske, dva kluba iz Slovačke, po jedan klub iz Španije, Portugalije i Belgije kao i jedan broj klubva iz istočne Evrope i svi su zainteresovani za Ivanovića. Interesovanja je mnogo, ali ne žurimo. Tržišna cena ovog igrača je visoka i nije ni blizu ponude koja se pominje po medijima. Veliko je pitanje da li srpski klubovi mogu da isprate tu cenu.

Drača je ponovio da ambicije Subotičana ostaju visoke:

– Spartak je na pragu da realizuje tri ozbiljna transfera svojih igrača tako da u nastavku sezone nećemo biti opterećeni finansijskim problemima. Kada uzmemo u obzir postavljeni cilj, a to je plasman u Evropu, može da se dogodi da neće biti dalje prodaje igrača jer bi svaka dalja prodaja mogla narušiti fizionomiju tima koji imamo. U svakom slučaju igrači mogu da idu iz kluba uz našu saglasnost i uz odgovarajuću finansijsku ponudu. Sačekaćemo nekoliko dana, sagledati pristigle ponude, a u prvom redu ponudu Legije i nakon toga doneti najbolju odluku za naš klub. Prodaje igrača u bescenje neće biti.

EMILIO_GAVIRIA
(ploditelj franjevaca)
11. januar 2018. u 16.00
bravo za spartak dosta bre vise poklanjanja državnom projektu. država im poklonila stadion za koji ne placaju, država im održava stadion, drugi klubovi treba da im doniraju mlade talente, dosta bre vise, ugasiti državni projekat, dokle će vise da žive na grbaci naroda?? naroda nema hleba da jede a oni dobili za dabe stadion na dedinju... u mulj!!
windy-chicago
(windy-chicago)
11. januar 2018. u 16.31
Dolaze nam fudbaleri , menadzeri na stadion,, mole, kukaju,, samo da su u Partizanu. Znaju da će odatle otici u svet,, zaraditi stotine miliona. Niko neće da ide u rupu, znaju da ih država finansira, krade od penzosa,, to su i njihovi roditelji, prijatelji. A o placenim novinarima neću ni da mislim... dno dna, kojim se upravlja, znamo odakle.
Nasa osveta će biti surova i zastrasujuca.
EMILIO_GAVIRIA
(ploditelj franjevaca)
11. januar 2018. u 16.47
Dolaze dolaze, igrači kao suma kad za njih platite milion i sesto hiljada hahahahahahahahaha
EMILIO_GAVIRIA
(ploditelj franjevaca)
11. januar 2018. u 16.48
Mi doveli boacija za dzabe sada vredi 8 miliona, vise nego ceo prvi tim partizana hahahahahahahahaa
EMILIO_GAVIRIA
(ploditelj franjevaca)
11. januar 2018. u 17.10
a sa druge strane :)

POSLE BENA, ZVEZDA ZAVRŠAVA JOŠ JEDNO POJAČANJE OD POLA MILIONA EVRA!

Juče smo dobili potvrdu da se napadač Ben iz Olimpijakosa definitivno seli u Crvenu zvezdu za 500.000 evra, a otprilike za istu cifru za koji dan trebalo bi na ‘Marakanu’ da stigne i Danijel Aleksić.

Nekadašnji veliki talenat srpskog fudbala dogovorio je uslove za prelazak iz Sent Galena u Zvezdu, što je pre par dana ekskluzivno najavio HotSport.

Sada ostaje da klubovi preciziraju uslove i prema informacijama srpski klub će platiti između 500.000 i 600.000 evra.

Tu cenu ‘podiže’ Aleksićev ugovor od dve i po godine sa Švajcarcima, ali je za očekivati da pristanu na visoku ponudu Zvezde.

IZVOR: HOTSPORT
EMILIO_GAVIRIA
(ploditelj franjevaca)
12. januar 2018. u 17.48
dolaze dolaze, poslasticari, pekari, vodoinstalateri ... hahahahahah uzmimo sumu za primer, dosao malo da proba da igra fudbal a posle će da se vrati svom orginalnom pekarskom zanatu i ima da prevrce burek hahahahahahahaha platili ga milion i sesto hiljada a prodace ga za fisek semenki hahahahahahahaha
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.