Diskusije : Navijači

 Komentar
Rikardinjo, dosao je tiho i otisao u legendu
wajtblek
21. decembar 2017. u 08.44
uzeo ciganima (qurafte vladi srbije) pola miliona evra u keshu i otisao kao da se ništa nije desilo - eee Srbijo sa ciganima,teško tebi.Rak rana Srbije = qartel iz mitica yame.
----------------------------------------
Rikardinjo napušta Crvenu zvezdu!

Klub i igrač dogovorili su se da sporazumno raskinu ugovor, a Brazilac je pristao da mu pripadne samo ono što je zaradio za šest meseci provedenih u Beogradu, odnosno sleduje mu polovina godišnje plate - 180.000 evra plus 300.000 sto je uzeo za potpis ugovora.
wajtblek
21. decembar 2017. u 08.47
oduvek je zeleo da zaigra za qartel iz mitica yame :-)))
windy-chicago
(windy-chicago)
21. decembar 2017. u 10.07
🎃🎃👎👎👆👆
Neko treba u mardelj zbog ovoga. Zna se ko.
Katanac od 250 kila sas jekseri na rupu.
Momentalno.
wajtblek
21. decembar 2017. u 12.13
ovaj kao onaj poljak bronovicki - uzeo milion evra za jedno poluvreme i još ih dobio na sudu :-).
CTEBA
(penzioner)
21. decembar 2017. u 12.21
Да и?
Дошао, покушао и није успео.
Кикс оних који су га довели, али мораш да ризикујеш, да би неког нашао.
Него не видим ка коментаришете о овима:

Ono što je jutros nagovešteno, tokom dana je potvrđeno. Mohamed El Monir nije više fudbaler Partizana.
Reprezentativac Libije, zimus pristigao u Humsku 1, raskinuo je ugovor i tako postao slobodan igrač, pa će u predstojećem prelaznom roku moći nesmetano da potraži novi klub. U dosadašnjem možda i nije dobio pravu šansu (samo sedam utakmica u 2017).
„Tačno je, Munir je dobio ”čiste„ papire i više nije igrač Partizana”, potvrdio je MOZZART Sportu Petar Bazić, dugogodišnji agent brzonogog levog beka, u dresu Parnog valjka ovenčanog duplom krunom.
Monir je, zapravo, samo prvi od nekolicine fudbalera iz aktuelnog sastava Partizana koji ove zime napuštaju Topčidersko brdo. S obzirom da nisu imali zadovoljavajuću minutažu i(li) učinak, pa i priliku, informacije iz Humske sugerišu da će narednih dana po istom principu boravak među crno-belima završiti vezista Saša Marjanović, krilo Alen Stevanović i štoper Lazar Ćirković. Svima ugovori ionako ističu u junu, pa je u zajendičkom interesu da pronađu sredinu u kojoj će igrati. Malo iznenađenje predstavlja nagoveštaj da se u grupi onih na koje Miroslav Đukić više ne računa nalazi i Petar Đuričković (ugovor do leta 2019), ove sezone starter tek šest puta.
EL MONIR SA MENADŽEROM PETROM BAZIĆEM
Partizan i Plzenj možda bez publike
Što se tiče pozajmljenih igrača, rukovodstvo srpskog prvaka odlučilo je da krilnog napadača Teofilusa Solomona vrati u Rijeku pre dogovorenog roka (jun), levi bek Nemanja Antonov imaće još šest meseci da ubedi struku da je vredan otkupa ugovora od Grashopersa, dok se sa Čelsijem pregovara o otkupu Danila Pantića.
I za kraj – golmani. Filip Kljajić, van takmičarske ekipe još od avgustovskog susreta sa Voždovcem, biće poslat na pozajmicu, s obzirom da je malo pre serije kikseva produžio ugovor do juna 2021, pa ne može tek tako iz njega da „izađe”. Đorđe Lazović, angažovan prošle zime, dobiće raskid saradnje, posle bezmalo godinu dana tokom kojih je samo trenirao u „Zemunelu”, ali nije debitovao u zvaničnom susretu. Isto važi i za još jednog čuvara mreže, Nemanju Stevanovića, ove sezone nije bio licenciran ni za prvenstvo, ni za evropska takmičenja.

Колико сви они заједно коштају партизан, а од њих ништа?
Mister_No
(Bonelli editore)
21. decembar 2017. u 16.50
Угаси га Стева са чланком изнад.

Што се тиче Рикардиња. Дошао тихо, без помпе и сензационалистичких новинских наслова. Није било потребе да га водамо ко мечку Божану и показујемо навијачима, као што су у Партизану радили са Сејдубом Сумом, који је узгред буди речено плаћен три пута више (1.65 милиона). Доведен као „бомба” а није приказао ништа. :)
wajtblek
21. decembar 2017. u 17.18
inače izduvali ste u basketu kao po obicaju :-))) - tj. kao sto ćete izduvati i u fudbalu.
Stari-vuk
21. decembar 2017. u 17.55
OVI El Munirci i ostali kupljeni za 100 iljada...
Mister_No
(Bonelli editore)
21. decembar 2017. u 18.23
Нико се не прави луд. Менаџери „перу паре” и уграђују се оваквим трансферима. Исто је у Партизану само што си ти навијачки идиотизован па више водиш рачуна о Звезди него о свом клубу.

За паре које сте дали за Суму могли сте довести 22 играча из домаће лиге. Жонглирао мало на ЈНА и добио пара више него што би просечан српски радник зарадио за 500 година рада.
wajtblek
22. decembar 2017. u 01.40
ali pola miliona evra za 45 min. - takav pucanj u ledja Majci Srbiji i postenom delu gradjanstva može samo qartel iz mitica yame.
momak se kažu prijateljski rastao sa qartelom ?????????????
Mister_No
(Bonelli editore)
22. decembar 2017. u 03.05
И Рикардињо и Сума су промашаји. Разлика једино у томе што је Сума био „бомба” и што је плаћен 3 пута скупље. :)
TC64
(sta te se samo tice)
22. decembar 2017. u 05.25
Mister No, jedina razlika je u tome sto ćemo mi da priznamo šta kod nas ne valja i koje smo greške napravili a oni neće svoje priznati nikad. Ja sam digao ruke od pojedinaca ovdei ne ulazim vise niukakvu raspravu s njima jer nema svrhe. Možeš milion dokaza da im das ne vredi.
wajtblek
22. decembar 2017. u 07.11
evo ih opet ponavljaju laži i posle im qrivo - za Sumu ćemo videti a za Rikardinja se zna da je za 45 min uzeo 500.000 evra. Suma je odigrao bar 10 utakmica za Partizan i ko zna još koliko će tako da mozete zhutaru da obrisete sa tom vasom qurafte racunicom.
wajtblek
22. decembar 2017. u 07.14
on je Majku Srbiju kostao oko 10 soma evra po minuti - to nema ni Ronaldo u Realu ybt.
wajtblek
22. decembar 2017. u 11.34
osmanlispor iz mitica yame je oyadio Majku Srbiju sa raznim rikardinjima,bronovickima,parkerima,salamima,evandorima i ostalom gologuzijom koja je svoju egzistenciju resila parama vlade Srbije a da ništa nije pokazala od struke.
Pavle_Djurisic
26. decembar 2017. u 11.34
Tebe bas dirnulo u srce na Bozic!!
Pavle_Djurisic
26. decembar 2017. u 16.31
Danas ti je Boxing Day izvedi bre Muniru i kupi joj poklon na snizenje da te ne gleda kao negativca i nesrecno zaljubljenog po čitavu godinu !!!

AXAXXAXAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Earrings?
.