Diskusije : Navijači

 Komentar
Biće para, biće para
EMILIO_GAVIRIA
(ploditelj franjevaca)
20. novembar 2017. u 18.37
Da se saceka još malo pa da se proda englezima za jedno 50 milona! Nije zvezda boranija ko komsiluk da prodaje igrace za semnke.

---------------------------------------------------------------

Požurite, Boaćiju raste cena!''
AUTOR: DARKO MITROVIĆ
20. NOVEMBAR 2017.
22:37
IZVOR: SPORTSKE.NET
3 Komentara facebooktwitterlinkedinemail
Toga su svesni i na zapadu Evrope.

Golovi koje postiže kao na traci od dolaska u Crvenu zvezdu izazivaju sve veće interesovanje za Ričmonda Boaćija.

A posle najnovija četiri gola koja je postigao protiv Rada proteklog vikenda, o fenomenalnom napadaču iz Gane se još glasnije govori u zapadnoevropskim medijima.

Boaći je danas bio tema i u Belgiji, gde tamošnji sportski mediji procenjuju šanse Anderlehta da angažuje napadača Crvene zvezde.

Tako ''voetbalnieuws.be'' ističe da Zvezda za Boaćija traži od pet do sedam miliona evra i da bi to Anderleht trebalo da iskoristi.

''Ali, ako se interesovanje poveća, a nekoliko finansijski jakih klubova počinje da se meša (razmislite samo o klubovima iz Premijer lige), ova tražena cena bi mogla da se poveća, pa Anderleht ne bi imao šanse. Zato je bolje da što pre krene u akciju'', savetuju belgijski novinari čelnike kluba iz Brisela.

Za to vreme, u Zvezdi mogu zadovoljno da trljaju ruke, uživajući u Boaćijevim golovima i u iščekivanju još boljih ponuda za njega
windy-chicago
(windy-chicago)
20. novembar 2017. u 20.00
Ha,ha... opet neki novinar početnik za 50 evra i paklo cigara ,dize cenu onom bezveznjaku. Njegova realna cena 35 — 50 000 evra.Ni zutu banku vise. Koliko onda vredi nas Jankovic ...Suma, Sale Ilic, Tawamba.Svako od njih po 25 miliona evra ,,bez pogadjanja.
EMILIO_GAVIRIA
(ploditelj franjevaca)
20. novembar 2017. u 20.52
eh pa niste vi zvezda, vi ste mali partizan. vasi igrači vrede saku dolara svi zajedno.
Pavle_Djurisic
20. novembar 2017. u 22.37
Najveca zaradaje u dizanju cene igračima.

Na primer, Partizan sada paket sa dva Miletica može da proda za dva sendvica sa prsutom, dok je pre početka takmicenja cena bila jedan sendvic sa parizerom.

Stari-vuk
21. novembar 2017. u 00.28
našim fudbalerima će posebno skociti cena posle utakmice u Subotici koju su posmatrali skauti iz Engleske.Još ako Boaci bude i protiv Malog Mokrog Luga efikasan kao i do sada nije iskljuceno da bude prodat i za 100 miliona eura.Možda taj novac nije dovoljan da oporavi srpskog giganta ali će Terzi dobro doći u svakom slučaju
zori
(Чича)
21. novembar 2017. u 04.26


sale ilic :)
wajtblek
21. novembar 2017. u 04.52
i opet spartak u glavnoj ulozi kao i one godine kada je ofk-a propao!
ciganske filijale blamiraju Srbiju na svakom koraku - da nije možda Sampion kriv cacanskim yayarama i sada???:-)
EMILIO_GAVIRIA
(ploditelj franjevaca)
21. novembar 2017. u 09.26
ove i sledeće godine, milioni se slivaju u zvezdu, otplacujemo sve dugove i sredjujemo stadion i vracamo se na dane stare slave. što se tiče ovih manjih klubova ne bih da komentarisem klubove koji nemaju ni svoj stadion.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.