Diskusije : Navijači

 Komentar
Grof isprozivao sibicare
EMILIO_GAVIRIA
(ploditelj franjevaca)
07. novembar 2017. u 14.35
GROF BOŽOVIĆ POSETIO ZVEZDU I BRUTALNO ISPROZIVAO PARTIZAN: Oni su kao šibicar koji nudi da birate kuglice, a sve nameštene

Crvena zvezda je danas imala dragog gosta, bivšeg uspešnog trenera i igrača, ljubimca navijača - Miodraga Grofa Božovića.
On je iskoristio pauzu u prvenstvu Rusije da dođe i do Marakane gde su ga dočekali počasni predsednik Dragan Džajić, predsednik kluba Svetozar Mijailović i generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

- Zvezda je moja kuća, to je valjda svima jasno. Iskoristio sam konačno slobodne dane da svratim do kluba. Uživam u zvezdinim igrama ove jeseni i na ovaj način sam hteo da pružim podršku stručnom štabu i igračima jer ovo što uspevaju je zaista fenomenalno. Nadam se da tako misle i zvezdaši i da će podržati ekipu i u prvenstvu - rekao je Božović.

Popularni Grof koji je sa Zvezdom postavio niz rekorda je istakao da je to posebno važno.

- Vidim da je i ove sezone mnogo toga van terena protiv Zvezde. Čitam danas da se nudi da Zvezda bira svakog sudiju. To je isto kao kada šibicar na ulici normalnom prolazniku da da odabere šibicu ispod koje je kuglica... A sve nameštene - poručio je Božović posle srdačnog razgovora sa čelnicima kluba.
Pavle_Djurisic
07. novembar 2017. u 17.13
Axaxxaxa sibicari kažeš ??!!

Ma gde bi oni nije moguće!!
windy-chicago
(windy-chicago)
07. novembar 2017. u 17.33
U svakoj normalnoj zemlji zbog govora mrznje i napadanja bez ijednog dokaza,klub bi platio debelu kaznu,a ako bi se to ponovilo minus 10-20 bodova, ili ritanje u nizi rang. Sramotno i uzasno šta je dozvoljeno tim lopinama iz rupe.Pfffuuujjjj
EMILIO_GAVIRIA
(ploditelj franjevaca)
07. novembar 2017. u 19.21
u svakoj normalnoj zemlji partizan ne bi ni postojao!! vreme je da se to masonsko/komunisticko leglo antisrpstva unisti jednom za svagda!!!
Pavle_Djurisic
07. novembar 2017. u 19.42
U svakoj normalnoj zemlji možeš biti samo I only samo „traktordzija”
windy-chicago
(windy-chicago)
07. novembar 2017. u 20.43
Mrznja koju ispoljavate govori sve ovama-pardon-o tebi.Iza ova 2 imena je JEDAN veliki bolesnik.Ne mogu da razumem moderatora koji dopusta ovo.I još nešto za ovo dvoje-pardon- jednoga.Kako god zlo mislio drugome,vratice se tebi sto-struko.Neka ti je sam Bog na pomoći.
EMILIO_GAVIRIA
(ploditelj franjevaca)
07. novembar 2017. u 21.02
Prema ustaško/siptarskoj stoci samo mrznja. To sto ti to ne razumes je razlika iZmeđu mene srbina i tebe retardiranog glupana.
Werba
(N/A)
08. novembar 2017. u 07.00
Kao pripadnik normalnom ciganskom korpusu, mislim da je mrcogorac i stetocina, ovom posetom samo izbaksuzirao Zvezdu.
Videcemo...
Stari-vuk
08. novembar 2017. u 15.53
Reko Bozovic,potvrdio Terzic,klimnuo glavom Dzajic...Sve moj do moega.Da je pravde i suda...
Pavle_Djurisic
08. novembar 2017. u 20.52
Vucela bi bio precednik vlade
A Djura Snajder precednik republjike
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for PomPom Keychains?
.