Diskusije : Navijači

 Komentar
Smenise Muslina!
konecenemora
(sofer aviona)
29. oktobar 2017. u 08.08
CigaNJska posla:-((
CTEBA
(penzioner)
29. oktobar 2017. u 10.11
Како пишу у спортском журналу од сутра више није селектор.
Мада још увек се не зна ко ће бити нови.
Изгледа да ми увек морамо да посеремо оне који нешто успеју.
Кад нас је Антић одвео на светско, добијо је шут карту одмах после, и годинама ништа.
Сад нас је Муслин одвео у Русију, па и њега одмах напоље.
Сад ће менаџери да праве супер тим својих пулена, по обичају.
windy-chicago
(windy-chicago)
29. oktobar 2017. u 10.53
Novi trener Stanojevic,, smeniti sve u Fss, preCednik Bjekovic, podpreCednik Moca Vukotic, direktor Sale Ilic. Uzas od kadrova iz rupe.
Mister_No
(Bonelli editore)
29. oktobar 2017. u 10.54
Сад ламентирате за Муслином, а пре 15 дана сте га хорски нападали бранећи Милинковић-Савића иза кога стоји менаџерско-мафијашки клан који је организовао читаву медијску кампању да се смени селектор због тога што није пристајао на уцене младог фудбалера да мора играти у првој постави (или неће да се одазива). Сад ће да поставе Крстајића или неког сличног полтрона који ће да извршава наредбе менаџерског лобија и саставља тим по њиховим замислима. А Конећенемора и сл. ће да изигравају корисне идиоте и навијају.
CTEBA
(penzioner)
29. oktobar 2017. u 11.06
Ко је од нас изнад нападао Муслина?
TC64
(sta te se samo tice)
29. oktobar 2017. u 14.06
Ocigledno će se igrati igre koga voditi na SP. Zna se da igranje na SP može da donese neki transfer, a ovde ima mnogo alavih menadzera.
wajtblek
29. oktobar 2017. u 14.09
Ja sam rekao da će biti smenjen i da bi bio mudar da da neopozivu ostavku po okoncanju kvalifikacija.
CTEBA
(penzioner)
29. oktobar 2017. u 18.46
Добро, сад је Муслин смењен, и шта сад?
До сада ни један селектор није успео да догура до финала после Антића.
Не кажем да је Муслин нека супер класа, али очигледно је да је пронашао како да ови исти играчи који су до сада губили победе.
Ко ће да дође на његово место?
Говори се Пикси, али зашто би он дошао?
Мислим успео је у Јапану, сад је у Кини, прави добре паре о зашто би то оставио да води овај тим, који руку на срце може да пукне сваког момента.
Не знам, свакако да волем Пиксија, ко га не воле, али дал је добар или не немам појма.
И шта сад ако опет улете менаџери па пукнемо још пре него што одемо.
Шта онда?
Усране мотке у руке па правац ФСС, или удровање као до сада?
intrigue
29. oktobar 2017. u 18.47
Od sad će menadzeri sastavljati tim ? A ko ga je sastavljao Muslinu , on sam ?
Apsolutna je laz da je mali Milinkovic(njegov menadzer) tražio da bude u prvoj postavi ...i da je to bio uslov njegovog odazivanja pozivu selektora .
Muslin je taj koji je otvoreno „karindzao” malog ...Muslin je zvao Milinkovica na dve prijateljske utakmice , koje inače služe da se probaju mladji igrači ili oni koji nisu standardni...I nije pustio dete da odigra jedan jedini minut ? Dakle , otvoreno ga iskarindzao , iz samo njemu znanih razloga . E onda je mali otisao da poprica sa njim , da ga pita šta se ustvari desva , zašto ga nije uveo ni minut na te dve utakmice ...A Muslin mu je odgovorio da On ustvari ne zna ni šta mali igra , koja mu je pozicija ...E onda se mali pokupio , spremio torbu i otisao kuci . To je jedina istina .
Muslin je u vise navrata krsio pravila koja je sam nametao . Npr. govorio je da će u reprezentaciji igrati samo oni koji igraju y svojim klubovima...I slagao , naravno . Sve vreme mu je igrao Rukavina koji po nekad u svom klubu nije bio ni na klupi , već u publici . Bilo je još onih koji su igrali u reprezentaciji , a nisu u svojim klubovima .
Nema ovde nikakve price u vezi menadzera i o tome kako bi oni da sastavljaju tim ...Ovde se radi iskljucivo o Muslinovoj tvrdoglavosti i usranoj prici o nekakvoj njegovoj ...enoj viziji .

Taj mali mujica Ljajic je bio sporan . I o njemu je pricao kako se ne uklapa u njegovu viziju...(čak i onda kad je I Stiviju Vonderu bilo vidljivo da Kostic i Tadic nisu u formi) Popustio je tek onda kad je Mujo na 3 tekme zabio 3-4 gola . Pa ga je onda pod pritiskom i na silu zvao u tim ...i stavljao da igra na mestu na kom on nikad ne igra u Torinu .
Samo slepac ne može da vidi cinjenicu kako nam je desna strana !@#$ klasicni , cele kvalifikacije je bila strasna promaja po toj desnoj strani . 80% sansi protivnika je islo preko desne strane . A Muslin tvdoglavo forsira dva matora igrača od 34 godine ...Baneta i Rukavinu.

Naravno da je tu i prica u vezi sa Milinkovicem . Nema bre sanse da je neko lud i da pljune toliku lovu za to dete...a da se Muslin ne seti da ga negde uvede 15 minuta i tako veze za nacionalni tim za sva vremena .

E onda dolazi samo laiku nevidljiva prica .
Igra reprezetacije Srbije je LOSA . Sa obzirom na igrace od kojih se sastavlja nas tim , igra nam je OčAJNA . Muslin jeste zasluzan za odlazak tima na SP (pa pobogu bio je selektor), ali te njegove zasluge su ozbiljno prenaglasene . Ozbiljno je i prenaglasena prica da je za odlazak našeg tima na SP zasluzna odlicna igra našeg tima . Nas tim je otisao na SP vise zbog spleta okolnosti u nasoj grupi i do sad nevidjenoj sreći koje je imao nas tim kroz kvalifikacije .
Prve dve tekme koje su odigrane pod pritiskom (ulog je bio odlazak na SP), Austrija u Becu i Gruzija u Beogradu , su pokazale stvarni kvalitet našeg tima .

Ovi koji gleadaju sa strane , a vode racuna o drzvanom timu , nisu imali problem da primete sve ovo sto navedoh .
Pa , racunajuci na to da Muslin nema sanse da promeeni mišljenje , sistem , taktiku , igrace...i da je potpuno nesvetan da mu ekipa igra prosecan fudbal i da je odveo tim na SP najviše zbog srećnih okolnosti.
A opet znajuci da ćemo na SP krenuti iz 4 sesira ...
ONI odlucise da promene selektora i da bar pokusaju sprečiti sramotu i
debakl nacionalnog tima ...koji bi se 100 % desio ako bi tim ponovio igru iz kvalifikacija ponovio na SP .

Mister_No
(Bonelli editore)
29. oktobar 2017. u 19.05
Интрига,

немаш појма.

Као што си у кошарци релативизовао ствар и бранио ону „слину” Јокића, а нападао Теодосића како је одбио да игра за Србију, да би касније сам Ђорђевић рекао да је Тео и поред повреде хтео да игра али да га је он „прецртао”, тј. да му је он саветовао да је боље да га не води и ризикује, односно да уврсти некога ко је сто од сто спреман, тако и сада тврдоглаво браниш ово менаџерско-мафијашко мезимче које уцењује селектора.

Људи блиски ФСС-у су из прве руке изнели тврдњу да је мали уцењивао Муслина (погледај емисију Тотал Сокер одјеци, гост Живадиновић), и да иза њега стоји менаџерски клан који се обрачунава са сваким ко им се супротстави. Сад ће исти да се договоре и на место селектора „метну” неког полтрончића који ће беспоговорно да извршава њихове наредбе.

Од репрезентације ће у буквалном смислу да направе пијацу за подизање берзанске вредности својих пулена. Све је подређено приватним интересима шачице профитера и оних из врха власти који све то аминују јер узимају провизију. Резултат и интерес репрезнетације је у потпуно другом плану. Навијачи сведени ни идиотизовану „масу” су само декор који ће послужити као параван за ново „прање пара.”
Mister_No
(Bonelli editore)
29. oktobar 2017. u 19.10
Ја не кажем да је Муслин био 100% имун на притиске „са стране” и да је и он морао да попусти и уврштава одређене играче коју су му суфлирали, али је у овом случају селектор жртва, тј. колатерална штета, и да је смењен због тога што је барем делимично покушао да задржи интегритет и тренерску аутономију.

Ови сада ће као лешинари комплетно да преузму састављање тима у своје руке. Видећеш само ко ће бити нови селектор у читавој овој игри која је исценирана и пре него што су квалификације завршене.

Толико овим поводом.
intrigue
29. oktobar 2017. u 19.57
Ma , gde bre ti meni da pricas o kosarci , jadan ne bio . Od papira te mogu napravti , kosarke što se tiče .

Tamo negde na „kosarci” si napisao da se Memfis verovatno resava Zagorca „zbog viska stranaca” ?

I ti meni da pricas o NBA ? Ti kao imaš POJMA ...o bilo cemu sporta što se tiče ??

Dalje , bez da proveram . Nema sanse da sam napadao Teodosica i da sam napisao kako on nije hteo da igra za Srbiju .
Ti si , prijatelju lazovcina .
Napisao sam da su svi skocili na Jokica ,a da ni Teodosica neće igrati za reprezentaciju...Ne zato što on to nije hteo , već zato što je u Tursku dosao fizijo iz Klipersa i da su se „dogovorili da Teo ne igra na prvenstvu Evrope .
Tebi , zemljace ,neke stvari nisu jasne .
Nije ti jasno da su ovi iz Klipersa čuli kako će Teodosic ipak igrati na prvenstvu ...I to je bilo rešeno . To se desavalo i ranije ...cekalo bi se kroz utakmice kroz grupu da Teo bude spreman .
Povreda je bila zalecena , problem je samo bio u tome sto je Teo zaostajao u fizickoj pripremljenosti .
E onda je dosao ”ciko„ iz Klipersa i rekao da od njih Teo nema ”zeleno svetlo „ .
To sto Djordjevic pametno zastitio svog kapitena...to je jasno samo onima koji razmišljaju .

Dakle , slična prica je bila i sa Jokicem . Naravno da Denver nije zabranio Jokicu da igra u Turskoj...ali , oni koji se razumeju u to kako funkcionise ”organizacija„ jednog NBA tima ...znaju i to kako je organizacija sposobna da na perfidan način kazni igrača koji se ne povinuje njihovim planovima i zeljama .
Jokic je decko kome velicina ugovora zavisi od njegove igre u ovoj sezoni...On ove godine igra (posle takse) za ...enih 500-600 hiljada evra...a ocekuje se da potpise maxsimalan ugovor (u zavisnsoti kako će odigrati ovu sezonu)...a to je preko 100 miliona dolara .
Decko nije smeo rizikovatii povredu (a povedilo se 6 igrača na pripremama) , pa da umesto maxsimalnog ugovora dobije racku .
Elem , ti i slični tebi bi za te novce prodali i svoje selo , i svoj grad i svoju državu .

Kakav total soker , kakav ebeni Zivadinovic...xaxa!
Samo jedan razlog , zapamti to i laži ljude...Decko je posle toga sto nije usao ni minut na dve prijateljske utakmie i razgovora sa Muslinom , gde ga je ovaj ponizio , spakovao torbu i samonicijativno napustio kamap...iako je reprezentacija trebala da odigra još jednu prijateljsku utakmicu .
Tad je mali zglajzo kod Muslina...samo zbog te samovolje Muslin nije hteo da ga zove .

Mister_No
(Bonelli editore)
29. oktobar 2017. u 20.19
Очигледно имаш кратко памћење. Шта је ово баронисање испод? Износиш своје хопотезе без икакве потпоре. Сад ћеш вероватно рећи и да Ђорђевић лаже кад тврди да била његова одлука да Теодосић не игра на Евробаскету?



intrigue
17. septembar 2017. u 18.21

Очигледно је да су по Тедеосића дошли ови из Америке...проверили стање са листом и рекли Милошу да не би требао да игра ...исто као што су дошли по оног „црног Грка из Милвокија” .
http://www.serbiancafe.com/lat/diskusije/mesg/23/17203602/obrnuta-psihologija.html?30
Изјава селектора Ђорђевића:
Odluka da ne igra je bila moja! To sada prvi put kažem javno. Nisam hteo da se krijem iza njega, a on nije bio dovoljno spreman. Moramo da vodimo računa o zdravlju igrača, trebaće nam još. Rekao sam mu da preskoči ovo takmičenje i preuzeo odgovornost. Složio se i bio zahvalan, razumeli smo se„, objasnio je Đorđević situaciju oko neigranja sjajnog plejmejkera.http://www.bktvnews.com/sport/kosarka/dordevic-otkrio-odluka-da-teodosic-ne-igra-bila-je-moja/136700
Mister_No
(Bonelli editore)
29. oktobar 2017. u 20.27
Ето колико си упућен и колико се разумеш. Сад слободно можеш да лупеташ и о фудбалу и случају „Милинковић-Савић”.

Правиш аналогију између Теа код кога није постојала дилема када је у питању вољни моменат, и који је и повређен био спреман да наступа на Евробаскету и пружи помоћ саиграчима, са једним уображеним балавцем који је преко ноћи заборавио где је направио прве кошаркашке кораке, и који је дозволио да му Мишко Ражнатовић буде не само менаџер већ и спиритус ректор.
Mister_No
(Bonelli editore)
29. oktobar 2017. u 20.27
*хипотезе
windy-chicago
(windy-chicago)
29. oktobar 2017. u 20.33
Stanoje trener... niko drugi. Sa njim prvaci sveta.
intrigue
29. oktobar 2017. u 20.38
Gde tu piše da sam ja rekao kako Teo nije hteo da igra za Reprezentaciju?

Ponavljam .

Samo glup covek i onaj koji se ne razume u kosarku može da pomisli kako
Teodosic i Jokic NISU HTELI da igraju za reprezentaciju .
Svati jednu stvar prijatelju ...Ja sam neko ko je bio ceo svoj zivot u kosarci . (dok nisam zapalio preko) I igrac i malcice trener...i sudiski sam imao polozen, čak .
Lično poznajem određen broj bivših vrhunskih kosarkasa .

I tog Djordjevica poznajem... Danilovica , predsednika KSS .

Nebitno .

Svati jednu stvar .
I Jokic i Teodosic su lično hteli da igraju za reprezentaciju . I igrali bi njih što se tiče . Ali , postoje i neke „vise sile” .

Sase što se tiče , rekao sam ti . On je samo zastitio svog kapitena .
Ništa drugo .
Šta je trebao da kaže ...Dosli ovi iz Klipersa i rekli ne može ...pa se Teo spakovao i kuci ?
Nemoj da budes smesan .

Ista stvar se desila i onom „crnom grku” iz Milvokija . Imao je neku povredicu i ovi iz Milvokija rekli JOK . Taj će ove godine da bude kandidat za MVP-a .
I on i Teo su još dok je trajalo evropsko normalno trenirali .
Mister_No
(Bonelli editore)
29. oktobar 2017. u 21.52
Значи сад и Ђорђевић лаже и измишља? Па ти си невероватан. :)

Је л' и Тони Кукоч лаже? Човек који је годинама играо у НБА и који недвосмислено тврди да ако играч заиста жели да игра за репрезентацију, не постоји сила која га у томе може спречити:


„Postojao je niz sezona u kojima bih imao samo sedam dana odmora. Bili bismo duboko u play-offu ili finalu i nakon samo sedam dana bih se priključio reprezentaciji. Iskreno, meni je bila želja igrati za reprezentaciju. Nekoliko puta su me Chicago Bullsi pitali hoću li igrati. Odmah sam im rekao da to želim i volim i nikada mi nitko to nije branio. U današnje vrijeme ne znam zašto bi netko tim momcima branio igranje, to je za mene nešto novo. Na kraju krajeva, ako netko želi igrati za reprezentaciju, ne postoji čovjek koji mu to može zabraniti ”, dodao je Kukoč.

Али да, ти си играо аматерску кошарку и познајеш Даниловића па се самим тим боље разумеш и од Кукоча. :)






Mister_No
(Bonelli editore)
29. oktobar 2017. u 22.07
Дакле, Јокић да је заиста имао жељу да игра за Србију, нико га у томе не би могао спречити. Друга је ствар што је из похлепне ситно-сопственичке фамилије и што није имао ко да га научи правим вредностима, већ му је зинула гузица за доларима.
intrigue
29. oktobar 2017. u 23.17
Ovo je podforum fudbal , teme u kosarci tamo gde si napisao da je Zagorac popio nogu iz Memfisa „zbog viska stranaca” .:)))

U cemu je problem , jel to Djordjevic ne laže ...Ne postoji sansa da slaze .
Ko Tito .

Naravno da je slagao , u interesu srpske kosarke i da zastiti kapitena ekipe .

Kakav Kukoc , covece...Znaš li kad je on prestao da igra i koliko stvari se promenilo u NBA ?
Da li znaš koliko igrača je „odustalo” od Evropskog prvenstva ?
Da li znaš kakve su tendencije u NBA što se tiče igranja ondasnjih evropljana u buducim takmicenjima ( kvalifikacijama) ?

Šta kažeš ,iz pohlepe sitnosopstvenicke familije ?
Vi ćete da zamerite nekome sto pokusava da novcano obezbedi i sebe i celu svoju familiju ?
Juče se finansiski obezbedjivao Marjanovic .
Danas je igrao .
Sutra će se finansiski obezbediti Jokic .
A prekosutra opet igrati za reprezentaciju .
Ta tendencija će se nastaviti , što se tiče NBA igrača koji igraju za reprezentaciju .
Ste mislis ti i slični tebi...da bi npt Bogdanovic igrao na Evrospkom da već nije nacrtao onoliki ugovor ili da su ga oni iz Sakramenta ucenili ?
Odma da ti kažem...naravno da ne bi .
Ne bi na njihovom mestu igrao ni Djordjevic...ni Divac ...a ni predsednik KSS Danilovic .

Mister_No
(Bonelli editore)
30. oktobar 2017. u 00.20
Кад си толики барон, подели с нама тајну и кажи ко то је дао дојаву да је Тео добио наредбу да хвата први авион за Америку, пошто из „поузданих” извора тврдиш да Ђорђевић лаже. :)

Кукоч између редова уоправо објашњава да је концепт НБА лиге исти, да се онда као и данас играло за велике паре, и да не види разлику у односу клубова према играчима '97 и '17 када је НБА лига у питању. И он је имао одређених притисака у Булсима али наводи да је играч тај који на крају сам одлучује, тј. да је до играча и његове жеље да ли ће или неће да игра за репрезентацију.

Али ето ти си изгледа већи „стручњак” од Кукоча иако си НБА лигу гледао само на телевизији. :)



wajtblek
30. oktobar 2017. u 08.09
Elem , ti i slični tebi bi za te novce prodali i svoje selo , i svoj grad i svoju državu .
--------------------------------
:-), „intigue” provalio loyavog smrada da bi za saku susama prodao oca,brata,zemlju - SVE!
konecenemora
(sofer aviona)
30. oktobar 2017. u 09.54
E tako se to radi...dok ga ne smene ubace u pricu legendu pikseta a onda kad ga smene dovedu nekog poput barda zivadinovica,oprem dobro usrana Srbijo!!!
intrigue
30. oktobar 2017. u 10.18
Naravno da imam insajdera , ceo zivot sam u kosarci . Djordjevic je planirao da Teodosica ostavi u timu ...i pre je to radio . Teo ne bi igrao neke utakmice u grupi , ali bi u ritam usao kasnije ...(da smo imali Tedeosica u finalu dobiLI bi 100%...) Povreda lista nije bila najveci problem , već to što je Teo bio relativno fizicki nespreman.
Ali , ovaj put Teo nije bio igrac CSKA već Klipersa .
Tako da su ovi iz Klipersa poslali svog coveka da se na licu mesta uveri šta se desava .
Klipersi nisu hteli da rizikuju...Procenili su da bi Teodosic nedovoljno fizicki spreman mogao da obnovi povredu...ili da se ta povreda još vise pogorsa .
I onda su se „dogovorili” da Teo ne igra .
Onima koji razmišljaju prica je bila mnogo jasnija onda kad su videli da Teodosic već trenira u kampu Klipersa punim intezitetom ... dok je prvenstvo Evrope još uvek trajalo .

Šta tebi ovde nije jasno ?
Inače , gledao sam ja taj intervju sa Kukocem .
Prva stvar , znam ja da su pare za koje su nekad igrali NBA igrači za ono vreme bile velike...ali , pare za koje daans igraju NBA igrači su OGROMNE...i mnogo vece nego pare za koje se nekad igralo...
Ja tebe zemljace krstim , a ti prdis .
Kukoc pa Kukoc .
Oni koji prate NBA kosarku vrlo dobro se secaju i Kukocevog vremena ,a i vremena pre njega .
Npr , ja se zivo secam kad su ovi iz NBA ladno uslovljavali saveze odredjenom cifrom kao osigueranje ako se njihov igrac povredi igrajuci za reprezentaciju .
Koliko si ti star , secas li se ti toga ?
Nemas ti pojma , moj prika .

Danas se vrti ogromna lova u NBA...Jedan Marjanovic, centar koji ne igra potpise ugovor 21 milion na 3 sezone .
I , po stoti put da ti ponovim...Kukoc je relativno u pravu ...ni danas ti klub neće izricito zabraniti da igras za svoju reprezentciju...Dakle , nema ono Ne moze...već se cela prica resava na drugi način ...
Klub svakako ima vise nacina da kazni igrac za neposlusnost . Za neprihvatanje ideja i saveta koje su predlozili igracu .

Npr. Jokicu je predoceno da organziacija ima najozbiljnije planove sa njim...Da će praviti ekipu oko njega i da ga ocekuje maxsimalni ugovor ako nastavi sa igrama iz predhodne sezone ili ako u ovoj bude igrao još bolje...
Sve mu stave na papir...Celi plan koji su napravili za njega . (racunajuci i to da mu posalju kondicionog u Smobor da radi sa njim)

Pod jedan , to je ogromna cast .
Pod dva , to je ogromna lova u najavi .

Jokic kaže , ne psujem ja to , ja ću se letos spremati sa reprezentacijom Srbije i igracu na Evrospkom .
A ovi iz organizacije kažu OK ...tvoj izbor .
I onda ode pod led .
Sednu ga na klupu ...Igra po 15 minuta .
Pa ga možda zavale sa nekim lošim trejdom...(u nekoj drugoj ekipi , kod nekog drugog trenera Jokic ne bi imao slobodu kakvu ima u Denveru)
Sve to oni mogu...I budite svi ubeđeni da su kadri da urade , bez obzira na rezultat koji će postici tim . Pa nisu igrali plejof godinama .

ps.
Vise sam ja video NBA utakmica u zivo , nego sto si ih ti video na TV
zori
(Чича)
30. oktobar 2017. u 12.00

dragan stojkovic - piksi
D-Man
(Analyst)
30. oktobar 2017. u 12.40
Тема је о Муслину и његовој смени па момци који су овде убацили кошарку можда би могли да започну нову тему.

''Ко је од нас изнад нападао Муслина?'' упита Стева. Одговор је на издвојеној теми; једно место испод ове.

Муслин рече да је сарадња раскинута јер ФСС и он нису делили мишљење како треба у Русији (ваљда како да се игра и ко да игра).

Неко овде рече како је игра репрезентације Србије лоша. По, Боже драги, а ко то данас игра баш онако добро? Можда 4,5 репрезентација и то је све! Све друго је у таквом стању да било ко може добити било коју другу репрезентацију.
Јбт, па Бразил пуче у сред Бразила на свом терену од Немаца онаквим резултатом! Шта вам то говори?

Циљ је био одлазак на СП и Муслин је у томе успео. Мишљења сам да се селектор који се успео пласирати на СП не мења. Било би лепо да Муслим проговори коју о томе шта је то око чега се он и ФСС нису могли сложити у вези Русије.
Логично је одмах помислити да ће сад опет почети свако да саставља тим тј. обично онај олош од менаџера које уопште није брига за репрезентацију већ само да њихови пулени играју на СП јер им онда цена вртоглаво скочи.

Прича се да је главни раздор Милинковић Савић. Можда јесте а можда и није. Шта ми знамо о томе? Можемо само нагађати. Муслин о фудбалу зна много више од свих нас овде (онај ко то не призна боље да ћути). Наравно да селектор има визију како тим треба да му игра а самим тим бира и играче за које претпоставља да ће најбоље испунити ту његову визију.
Можда се Милинковић Савић не уклапа; могуће је, зашто да не!?

Ја, дакле, не бих мењао селектора који се пласирао на СП (и то као први у групи; реално јаче и боље репрезентације од наше су или већ испале или морају у бараж а ми смо као први у групи успели директно да се пласирамо на СП). Јбг ли га, мало ли је? Ко ће нама удовољити?

Самим тим мишљења сам да је све ово опет циркус над циркусима и закулисане радње разноразних менаџера. Те барабе гурну пар стотина хиљада евра у џеп онима који одлучују у ФСС и онда могу да раде шта хоће.

Мене само занима која ће се будала прихватити селекторског посла када свако види да ФСС мења селектора који се пласирао на СП са више него просечним тимом.

Вељко Пауновић је пукао у Чикагу ове сезоне (изгубили у плејофу) тако да може лако попити отказ. Ако поставе њега и он онда подмлади тим (уз 5,6 старих и искусних) онда нећу сумњати у мућке у ФСС. Све друго мирише на подле и покварене игре.
Vuckiccc
(double Ds = dozivotni_delija)
30. oktobar 2017. u 12.46
Koje smo mi NJESRA od DržavE, REPREZENTACIJE i bilo kojih ljudskih vrednosti poput lojalnosti i postenlja postignutom uspehu.
Covek nas odveo na SP i jedan DEBIL Kokeza (pisam mu se usta) daje sut kartu coveku u stavlja YEBENOG Krstajica...
zori
(Чича)
30. oktobar 2017. u 13.03

dragan stojkovic - piksi
intrigue
30. oktobar 2017. u 14.29
Nisam ni znao da je Muslin Hrvat . Ustaše ga svojataju , kažu da mu je otac Duje iz Splita .
Elem , Muslin je trebao da ode iskljucivo ako su imali spremnu kvalitetnu zamenu za njega .
Stojkovica npr.
Ako nisu imali spremnu zamenu tipa Stojkovic , nisu trebali ni „zapotezat” .
Ponavljam ...Nek nas je Muslin 5 puta odveo na SP ...zbog toga ne moze da se ponasa tako samovoljno i tvrdoglavo .
Kaže Muslin da se sa Svezom nije mogao naći u veiz tima koji će ići na SP .
Pa naravno , covek tvrdoglavo zove neke Rukavine (decko će za 7-8 meseci biti debelo u 35-toj )...a covek vise puta bio na klupi i na tribinama...nego sto je igrao .
A Ljajic i Milinkovic igraju standardno dobro u kalcu , i njima racku .
Samo zato što se Muslinu nadiglo .

Pricate o tome kako će menadzeri sasavljati tim ...opet pitam , ko je Muslinu sastavljao tim .
Imate bre Pejcinovica koji igra u Ruskoj Lokomotivi ...Najboljoj ekipi lige...Decko je najbolji ocenjeni defanzivac u ligi...Igra na mestu i centralnog i levog i desnog beka ...Ali , racku...Niko ga ziv ne ebe , igrace nam Bane u 35-toj ...Karleusa i Rukavina .

Dobro pamtim Italiju i Osima koji je kroz kvalifikacije prosao sa starijim timom...i sa njim krenuo na SP . Još se secam (gledao uzivo) kako su nas razvalili Svabovi (nije samo sto je bilo 4:1...već su nas unistili) . Tek onda je Osimu palo na pamet da menja tim i uvede mladje igrace...Za koje je opet tvrdio da su još uvek mladi , da nisu zreli ...A ti isti igrači sledeće godine potpisase za tada najvece Evropske klubove (za njih nisu bili mladi i nezreli)
Mlad igrac za pola godine može da napreduje rapidno .
Čini mi se da je Muslin bio spreman da naparavi nešto slično...
Razlika je samo u tome sto je taj Osimov tim bio preozbiljan za ovaj Muslinov ...
Neko gore napisa da samo 4-5 reprezentaicja igra bas dobro ...a da su ostale tu negde .
Ne bi ja reko...evo ja ću navesti bar 10 ekipa koje bi ovakav Muslinov tim dobili najmanje 2 razlike . (i to Evropskih)
konecenemora
(sofer aviona)
30. oktobar 2017. u 14.42
Vuckicu imaš li neki meil kralju?

Hteo bih da ti nešto kažem...
keser
30. oktobar 2017. u 15.02
Mr No.

Potpuno si u pravu.
Menadzeri će upropastiti sve sto je stvoreno.

Ja neću gledati Srbiju na SP.
Ovo vise nisu nasi.
keser
30. oktobar 2017. u 15.11
Kad već pricamo o kosarci,
mislim da je bolje poredjenje neigranje Bobija pre dve godine na SP nego Teovo sada.

Dakle šta je bilo.
Bobi nije igrao tada.
Djordjevic nije zbog toga smenjen.
Ispostovana je njegova volja
I to se pokazalo kao ispravno.
Bobi je igrao sada n EP I bio dobar, a autoritet selektora I reprezentacije je
sacuvan.

Tako je trebalo postupiti I u slučaju Muslina.
Samo selektor treba da sastavlja reprezentaciju I niko drugi.
intrigue
30. oktobar 2017. u 15.28
Ne kontam , Djordjevic da bude smenjen zato što Marjanovic nije hteo da igra za reprezentaciju ?

Da ja tebe malo informisem .
Djordjevic se naljutio na Marjanovica iskljucivo zbog toga sto ga je kasno obavestio da ne može igrati .

Marjanovic nije smeo rizikovati ugovor (bio bez kluba) . Lepo covek rekao , pustite me da se finansiski obezbedim , igracu posle toga kad god budem pozvan .
Potpiso , obezbedio se...i doso na Evropsko .
Slična prica je i sa Jokicem .
Djordjevic je stara garda ...malo mu , na početku , nije bila jasna ta prica ...ali je kasnije provalio da je to tako danas ...da su se neke stvari promenile .

I kakve sad sa ovim ima veze Muslin i to što nije hteo da u reprezentaciju da zove decka koji gori od zelje da ziagra...(morao je da zaigra da ga vezemo za Srbiju...da ne ode negde drugo) A nije zaigrao zato što se Muslinu ne svidja njegova frizura i njegov menadzer .
Mister_No
(Bonelli editore)
30. oktobar 2017. u 22.30


„Господин Муслин је био ауторитет међу играчима. Он је дефинитивно помирио неке сујете међу играчима и направио амбијент.”

„Сенирски репрезентативни фудбал се игра због резултата. У њему не постоји концепт подмлађивања. Играју најбољи у том тренутку било да имају 18 или 37 година.”

„Пре квалификација смо били на дну. Муслин је уздигао национални тим и остварио зацртани циљ. Нико није постављао императив да играмо допадљиво, већ да направимо резултат и пласирамо се на Светско првенство.”

„Једина мера успешност тренера је резултат. Тренер је тај који саставља тим. Ни један играч не може бити испред целе репрезентације. Тим се прави од фудбалера који осим играчких квалитета морају да имају и карактер који се уклапа у целину да би иста могла да функционише. ”

- Дејан Шваба Ђурђевић
Mister_No
(Bonelli editore)
30. oktobar 2017. u 22.36
„Ја мислим да не постоји случај где је селектор смењен непосредно по завршетку квалификација, након што је обезбедио пласман својој репрезентацији на Светско првенство. Код нас у Србији више ни резулат није гаранција да вас људи из сенке неће сменити ако постанете препрека њиховим личним интересима” - Зоки Шећеров, вишедеценијски спортски новинар.

Гледајте емисију Тотак Сокер Одјеци. Има много тога занимљивога да се чује од људи који су цео живот у фудбалу.
wajtblek
31. oktobar 2017. u 03.32
treba razlikovati kvalifikacije od samog turnira - zavrsili smo uz dosta sreće kao najbolji među najgorima a ovo sto sledi je sasvim druga prica!
Razumljiv potez FSS-a jer zadnje dva meca su pokazala svu slabost tima!
Živeo Partizan i Majka Srbija!
zori
(Чича)
31. oktobar 2017. u 05.10


odlucujuca utakmica... kad ono

levo kolarov ispred karleuse
desno rukavina ispred baneta
gacinovic ne igra
lajic ne igra
savic ne igra

jes da ovaj nas celavi imao sreće... ali nema bre pojma!

rešenje: dragan stojkovic - piksi!!!!!!!!

D-Man
(Analyst)
31. oktobar 2017. u 15.12
Пикси је, колико ме сећање служи, имао једну епизоду у Звезди као директор (или шта оно беше тачно, не могу да се сетим).

Првом приликом човек дигао руке од свега и правац опет у Јапан (чини ми се да му је неко и бомбу бацио пред породичну кућу у Нишу).

Због свега тога а исто тако и због смене селектора који нас је одвео на СП опет морам да се запитам ко ће то нормалан да се прихвати селекторског посла!? Ко?

Иначе, сасвим је свеједно да ли говоримо о ФСС, Звезди или Партизану јер је мафија умешала прсте свугде! Има да се ради како мафијаши кажу или те нема. Одавно нисмо били на СП па је сад коначно прилика да мафијаши опет омасте бркове јер уопште не сумњам да ће нови селектор бити неко ко је подобан (тј. испуњава захтеве мафије).
Треба опет гурати у први план оне који требају добро да се продају (а добро се зна да наши менаџери добијају и по 50% од трансфера играча).
Јбт, која се ту лова врти а ми овде расправљамо да ли је требало или не сменити Муслина. Наравно да није! Не мења се селектор који нас је одвео на СП. Али, ајде да видимо кога ће поставити уместо Муслина. Стварно не могу да дочекам да чујем ту вест.
intrigue
31. oktobar 2017. u 19.22
Digo bi i ti ruke , prijatelju , da si , kao on sto je , provalio da bi mogao ostati bez glave ...
To sa bombom je bila smejurija , šta je covek mogao da dozivi .

Kad pricas o mafiji ...Gde je mafija umesala prste , u pricu da moraju igrati Rukavina , Bane...i šta ti ja znam . Ili je mafija umesala prste u pricu da mora igrati Milinkovic -Savic ?

Muslin se zali da ga je Kezman olajavao i da je po stampi pronalazio neke bivše fudbalere istomišljenike...
Eto , Kezman ga je smenio . :))))
Smejurija ozbiljna .
Kezmana niko ziv u tom fudbalskom svetu ne može ocima da vidi .
Uz pomoć koga je on smenio Muslina ?

I onda opet Muslinova laz .
Kao Milinkovic i Ljajic su imali konkurenciju u Tadicu , koji je opet blistao u kvalifikacijama , i to je bio razlog zašto nije zvao ovu dvojicu (Ljajica na kraju kvalifikacija) .
Igraju li Milinkovic i Tadic na istim mestima ?
Ako je Tadic bio siguran starter , gde mu je ovaj mali na klupi ...pa da u po frke zameni Tadica kad se umori ili povredi (ako već igraju na istom mestu) ?

Zašto nije pusito Milinkovica da odigra 20 minuta kad ga je zvao na dve priajteljske utakmice ...jel tad problem bio nezamenljivi Tadic ?

Još nešto .
Muslin prica o nezamenljivom i strasnom Tadicu koji je fakat prvi deo kvalifikacija odigrao odlično...ali je zato bio totalno van forme u skoro cellom durgom delu kvalifikacija...a i klubu u kom igra . I tamo i ovamo je igrao prosecno .
Kao i Kostic , izmeđuostalog .

Tvrdoglav , indadzija , bezobrazan ...
I šta kenja da njemu niko neće sastavlajti tim...
Pa , zvao je Ljajica tek onda kad su mu se ovi iz saveza popeli za vrat...inače ne bi .
Mister_No
(Bonelli editore)
31. oktobar 2017. u 19.28
Значи не лажу само Ђорђевић и Кукоч, сад лађе и Славољуб Муслин? Који си ти барон сунце ти пољубим жарко. :)



Елем, Муслин о менаџерима који се мешају у селекторски посао:

„Никада у каријери нисам дозволио тако нешто и никада се то неће догодити. Не постоји теоретска шанса да ми менаџери, чаршија и полусвет састављају тим”, закључио је Муслин, који је напослетку честитао играчима на заједничком успеху и пожелео им срећу у Русији.
intrigue
31. oktobar 2017. u 19.38

Eto Rukavina , Gudelj iz Kine , Mitrovic , Tosic itd . igraju , a da na to nisu uticali njihovi menadzeri .

Laže , naravno da laže . Tadic i Milinkovic ne igraju na istoj poziciji...i cista je laz da nije zvao Milinkovica zato što je Tadic bio
nezamneljiv u prvoj postavi .

Da bi se ovo razumelo ipak treba imati bar dva grama mozga u glavi .
Mister_No
(Bonelli editore)
31. oktobar 2017. u 20.23
Само идиоти нису у стању да препознају да се иза читаве ове медијске хајке на селектора Муслина и његовог уклањања са кормила националног тима крије завера у режији менаџерског клана који има монопол на домаћем фудбалском тржишту, и који преко својих људи у ФСС-у и власти контролише целокупан фудбал у Србији.
CTEBA
(penzioner)
01. novembar 2017. u 06.57
У реду интриге, видећемо.
Са овим јадним, бедним и маторим тимом Муслин је догурао до светског првенства.
Видећемо шта ће фудбалски експерти да ураде.
Иначе само будала би сада пристао да буде селектор.
TC64
(sta te se samo tice)
01. novembar 2017. u 10.28
Naravno da su u pitanju menadzeri koji ovde vrsljaju dugo vremena i ostvaruju svoje interese naustrb našeg fudbala. Gde će oni da propuste ovakvu priliku. A mi kao i obično nećemo ništa uraditi na SP, tj. zavrsicemo takmicenje još u grupi.
D-Man
(Analyst)
01. novembar 2017. u 15.50
Ми смо због сличног циркуса (мешања разноразних мафијашких менаџера) попушили и у Јужној Африци.
Јбт, добијемо Немце у првој утакмици а онда у следеће две све упрскамо, изгубимо и од Гане и од Аустраије и завршимо на последњем месту у групи (док су Немци добили и Гану и Аустралију и завршили први у групи).

Још увек се сећам свих оних прича које су кружиле. Ко их протура? Обично ти менаџери који су незадовољни што њихови пулени не играју.

Разумем гунђање и незадовољство када нема ни резултата ни пласмана на велика такмичења али, брале, кад почне да се пизди на селектора а тим први у групи и коначно иде на СП онда ту нису чиста посла. Који мој функционери из ФСС мора да се питају ко ће да игра и како ће да се игра. За то је задужен селектор.

Али, ајде да видимо кога ће сада поставити уместо Муслина.
TC64
(sta te se samo tice)
01. novembar 2017. u 17.54
Ono u Juznoj Africi je bilo strasno, samo jedna ispravka prvo smo izgubili od Gane pa u drugoj utakmici dobili Nemacku pa u trecoj izgubili od Australije, amogli smo lepo da odemo na Urugvaj i juznu Koreju i da imamo otvoren put u polufinale. Takva prilika je upropastena da je to uzas.
intrigue
01. novembar 2017. u 19.00
E ajad nek sad neko objasni kako smo to u Juznoj africi pobedili Nemce pa izgubili od Gane i Australije ...a da su za to odgovorni mafija i menadzeri ? Kako , na koju foru ? Šta se promenilo u timu ...jedni igrači igrali protiv Svabova ,a drugi protiv Australije , jel to ?
Menadzeri naterali Antica da promeni 3-4 igrača ...i mi popusili protiv Kengura ?

I sad je celi menadzerski mafijaski klan smenio Muslina...Celi klan se zauzeo da Muslin ode zbog jednog jedinog igrača koji već na fudbalskom trzistu vredi ozbiljnu cifru ?

Menadzeri nezadovoljni sto njihovi puleni ne igraju pa „pusitli pricu”?
Koji menadzeri ? Kezman . Ko je drugi ?
Svatite jednu stvar , nije Kezman pustio buvu sto njegov pulen ne igra...niti je samo njemu to bilo strasno...
75% Srbije i 80% fudbalskih radnika je postavljalo isto pitanje .
Ne mora bre da igra , bar na klupu da ga zovne .
Ama može on sutra da bude ozbiljna fula...teska krampa od igrača...ali , on je bre najskluplji srpski igrac...i jednostavno mora biti bar na klupi A reprezentacije .Mora odigrati jednu tekmu da nam sutra ne bi pobego pa zaigro za Crnuogru , Italiju...
Samo zbog toga je Muslinu trebalo biti uruceno 2 otkaza , a ne jedan .
Šta glumis ti , koju P materinu .

I , nije niko drugi bio sporan . Ustvari , bio je Ljajic , zbog njega su ga ovi iz saveza stiskali...pa ga je ovaj na kraju zvao ...i naravno stavljao da igra na mesto na kom ne igra u Torinu .

Zivkovic nije bio sporan , termini odigravanja utakmica A i mladog tima se poklapaju...pa je ovaj bio potrebniji Mladom timu .
Isto tako Radonjic .
Njih je Muslin planirao zvati . I Grujica .

E problem je još bio u tome sto (možda zbog nekih mafijasko menadzerskih klanova Muslin planira u Rusiju da vodi ...Rukavinu , Mitrovica , Karleusu , Gudelja...itd . šta ti ja znama)
Tako da , ko vam bre kaže da isti taj Muslin nije u talu sa tim nekim menadzerima .
Ebo ga Rukavina u vr' guzice . Eno mu Baste , i njemu je 34 , a za Rukavinu je izmislio loptu .
Mister_No
(Bonelli editore)
01. novembar 2017. u 21.04
Celi klan se zauzeo da Muslin ode zbog jednog jedinog igrača koji već na fudbalskom trzistu vredi ozbiljnu cifru ?

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''



Није Муслин смењен због једног играча, већ због тога што се супротставио „људима из сенке” који су након пласмана на Светско првенство видели огромну прилику да подигну берзанску вредност својих фудбалера и „оперу” огроман новац кроз промоцију својих играча, због чега нису хтели ништа да препуштају случају те су одлучили да уместо Муслина доведу некога над којим ће имати апсолутну контролу и ко им неће стварати препреку када је у питању састављање тима.

Разговори са Муслином су и вођени по принципу мафијашких уцена, или играш по нашим правилима или добијаш „педалу”. Муслин није пристао и због тога је добио отказ.

Врло једноставно осим за оне лимитираног интелектуалног габарита који верују у све што им медији сервирају.

TC64
(sta te se samo tice)
02. novembar 2017. u 08.43
Bilo kakva prica o novcu i novim transferim skrece igračima paznju s terena, smanjuje im koncentraciu u odlucujucim trenucima i smanjuje element volje i truda i takođe dovodi do kardinalnih gresaka kao sto je namerno igranje rukom u kaznenom prostoru itd. sto sve dovodi do loših rezultata. Kome to nije jasno i ko u to neveruje neka proveri šta su razlozi debakla naše reprezentacije na SP 82 i EP 84, menadzeri, price o parama, svadje oko spaonzora itd. Kome to nije jasno to je njegov problem. Meni je odavno sve jasno.
keser
02. novembar 2017. u 14.29
intrigue
02. novembar 2017. u 15.25
Sad , može Kezman i da slaze...ali , kakve sad koristi ima od toga ? Jedino da se odbrani , kako on nije taj koji se mesa u selektorov posao.
Elem , pitao sam već par puta .
Kazete da je Muslin dobio pedalu zato što neda da mu menadzerska mafija sastavlja tim .
Opet pitam (a ova Kezmanova izjava podupire to pitanje) , KO je do sad sastavljao Muslinu tim...ON...ili su na to uticali neki drugi menadzeri.
Jer , kako drugicaije opravdati pozive za Rukavinu ( covek puni 34 u januaru...a u svom klubu sedi vise na klupi i na tribinama nego sto igra) .
Na njegovom mestu može da igra bar 5 fudbalera koji su bolji od njega .
Odvede Muslin Rukavinu na SP...ovom skoci cena i potpise poslednji ugovor ...uzme cifru ( a uzme je i njegov menadzer...i možda podeli sa Muslinom) .

Dakle ,na koju foru Muslin u reprezentaciju zove Gudelja iz Kine , onog halfa Mitrovica (i od njega imamo bar 6 boljih igrača na toj poziciji)

Ima tu još „delegata” , ali mislim da je dovoljo da bi se svatila poenta.
Ej bre zove Obradovica ?

I sad kljucno pitanje (opet ga postavljam)
Koji to igrac nije bio poozivan i nije bio u planu da ide na SP .
Milinkovic -Savic .
I koji još ?
Planirano je da ide Zivkovic , Grujic , Radonjic i još par mladih igrača ...
Dakle , ko su ti menadzeri koji su intervensali za svoje pulene i koji su to igrači ?

Nema ih .
Samo Milinkovic .I samo je njegov menadzer Kezman dizao dzevu .
Jel Kezman toliko jak da smeni Muslina ?
Jel on taj celi mafijaski menadzerski klan ?

Jes , ali u .urcu .

Pre će biti da je Muslin taj koji je od menadzera uzimao paricu da im pulene povede na SP .

I , što se tiče Anticevog tima i JA...
Svaki tim na SP prvenstvu ima pritisak zbog mase menadzera koji se motaju oko kampova . Nije samo Srbija ta oko cijeg su se kampa motali menadzeri...niti su nasi igrači jedini koji su imali taj pritisak na SP .
Mister_No
(Bonelli editore)
02. novembar 2017. u 20.48
Британци нам се смеју:
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

BBC: После осам година пласираш се на Светско првенство као први у групи – и отпусте те?!

Славољуб Муслин од понедељка није селектор ’Орлова’ јер је са њим споразумно раскинут уговор, саопштио је Фудбалски савез, а вршилац дужности ће бити Младен Крстајић.

Муслин је кратко открио да је због неслагања око тога како би требало да изгледа тим Србије дошло до споразумног раскида сарадње, а новинари британског ББЦ и даље не разумеју овакав исход.

Finish top of World Cup qualifying group.

intrigue
02. novembar 2017. u 21.16
Evo ja sam se bas nasekiro sto nam se Britanci smeju...Bacim im kaku na vugla .

Smejali su nam se i Italijani sto za Milinkovca nema mesta ni na klupi...pa opet ništa .
Mister_No
(Bonelli editore)
02. novembar 2017. u 21.41
У Италији сваки менаџер може да наручи текст. Да је њима да су као првопласирани отишли на мундијал, Муслина би од злата правили.

Ево иду пријатељске са Кином и Ј. Корејом а угоститељ Кокеза в.д. селектора саставља тим преко својих ортака - менаџера. Приватизовали су све - од фабрика, рудника, земљишта, медија, извора воде, што не би и фудбалске репрезентацију?

Може им се кад у земљи влада конформизам и масовни идиотизам.
intrigue
02. novembar 2017. u 21.45
Dobro , šta sad ...Juče Muslin sastavljo tim sa svojim ortacima menadzerima...danas ga sastavlja Kokeza ...Ebga .

Mister_No
(Bonelli editore)
02. novembar 2017. u 22.06
И да је то тачно (а није) Славољуб Муслин је остварио циљ и имао резултате. Не може неки Кежман да се меша и одређује уместо селектора кога ће овај да зове.

Емисија Тотал Сокер, гости Зоки Шећеров и Шваба Ђурђевић. Тема: репрезентација и смена Муслина.
https://www.youtube.com/watch?v=gkfT7lbCztM
Mister_No
(Bonelli editore)
03. novembar 2017. u 10.17
Муслин најавио тужбу против Кежманових оптужби и инсинација.

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

Bivši selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin neće prećutati optužbe koje je juče dobio od Mateje Kežmana.

Kežman je, kao menadžer Sergeja Milinković-Savića, izneo šta mu je Muslin navodno nudio, a u pitanju su ‘kombinacije preko trećih lica’, na šta bivši selektor nije ostao nem.

On je danas za ‘Kurir’ potvrdio da će sa Kežmanom razračunati putem sudskih organa.

– Nemam šta da kažem na sve to što je napisano. Mogu samo da poručim – videćemo se na sudu! Tamo će imati priliku da sve svoje tvrdnje koje je izneo i dokaže. Ja sam u svojim izlaganjima iznosio činjenice, a on samo nagađanja – kratak je bio Muslin.

Podsetimo, Kežman je juče zvaničnim saopštenjem osuo paljbu po Muslinu i optužio ga da sarađuje sa različitim menadžerskim agencijama.

– Selektorove ponude za ‘saradnju’ preko trećih lica sam sa indignacijom odbio, jer u takve kombinacije nisam ulazio niti imam nameru da ikad ulazim. Očigledno gospodin Muslin zna za drugačije relacije u odnosima sa fudbalerima i njihovim menadžerskim agencijama, jer se tokom svoje trenerske karijere suočio sa optužbama od strane sopstvenih igrača u klubovima koje je vodio za ‘participaciju’ u njihovim ugovorima i transferima (Oleg Samsonov, Georgi Pejev i ostali …) – naveo je Kežman, između ostalog.
CTEBA
(penzioner)
03. novembar 2017. u 18.42
Српска посла.
Квалификујемо се на једно важно такмичење први пут после ко зна колико година, и прва ствар што урадимо је да отерамо човека који нас је тамо довео.
Задњи пут кад смо се квалификовали, одмах после мундијала смо отерали човека који нас је тамо одвео.
Сад се тражи нов селекто.
набацују се бомбаста имена ал не види да се ико интересује.
Ког врага да долази, кад ако успе има да га отерају.
Значи нај боља личност неки дупелизац и полтрон, коме ће сви да састављају тим.
Сад колико играча ће се захвалити на даљем учешћу је питање.
Ни они нису толико плитки да не виде шта се ради, па зашто да се излажу бламу без потребе?
intrigue
04. novembar 2017. u 02.23
MUSLIN IGRAČIMA UZIMAO PARE! Bivši potpredsednik Metalugra otkriva mutne radnje doskorašnjeg selektora!
Slavoljub Muslin je svojevremeno oteran iz ukrajinskog Metalurga jer je želeo da se ugrađuje u transfere igrača, kaže u intervjuu za Informer bivši potpredsednik kluba iz Donjecka Dimitri Seluk!
Vl. Tomkovic 04. 11. 2017. 07:00
0
Informer

Seluk dodaje da kod bivšeg selektora Srbije čak ni čuveni as Barse i Mančester sitija Jaja Ture nije mogao da igra jer je Muslin tada u tim gurao Lea Lerinca, nekadašnjeg igrača Zvezde.

Čovek koji se i sam bavio menadžerskim poslom, dodaje da je srpski stručnjak na kraju dobio otkaz jer je za dovođenje slobodnog igrača, koji nema obeštećenje, tražio od kluba 800.000 dolara!

Kakva je bila vaša saradnja sa Muslinom?

Imao svoje pulene
Kod Muslina je Jaja Ture sedeo na klupi jer je u timu morao da bude Leo Lerinc
Dimitri Seluk, bivši potpredsednik Metalurga

- Kod Muslina je, u vreme dok je bio trener Metalurga, čak i Jaja Ture više bio na klupi nego što je igrao. Zašto? Zato što je Muslinu bilo važno da u timu bude Leo Lerinc, kog je tada doveo na probu, kao i još neki drugorazredni ili trećerazredni igrači. Lepo smo mu objasnili da je Jaja Ture važan projekat, da je supertalentovan igrač i da se od njega mnogo očekuje. Muslinu nije bilo jasno.

Kako ste rešili taj problem?

- Vrlo brzo posle toga srpski trener dobio je otkaz. Kod Muslina niste mogli da igrate ako niste bili deo njegove kombinacije. On je dobio odlične uslove, dobru platu i od njega je traženo da bude trener. Međutim, on je hteo da bude mnogo više od toga.

Šta hoćete da kažete?

- Muslin je hteo da bude sve, trener, menadžer... Da se on pita ko dolazi i odlazi. Ko će da ima koliku platu i koliko ćemo kog igrača da platimo.
Birao je samo „kapitalce”

Pojedini fudbaleri, poput Samsonenka i Pejeva, javno su govorili da im je Muslin tražio novac da bi igrali. Da li je i u Metalurgu imao sukobe sa igračima?
- Jeste, imao je baš veliki problem sa Giorgijem Demetradzeom. Bili su u ozbiljnom sukobu. Demetradze je bio odličan igrač, dobar napadač sa zapaženom karijerom. Nisu mogli da pronađu zajednički jezik. Muslin je išao ka tome da igrači budu dobri sa njim, kao drugari. Koliko se sećam, a davno je bilo, to je bio jedan od glavnih preduslova da pojedinac bude u timu. Takođe, birao je igrače koji su dolazili za veliki novac.

Kako je to izgledalo?

- Jednom je Muslin ponudio da dovedemo jednog igrača, mislim da je bio iz Bugarske, za 800.000 dolara. Jankov čini mi se da se zove, ali ne mogu tačno da se setim. Zanimljivo je da je taj igrač, u tom trenutku, bio slobodan i hteo je da dođe bez obeštećenja, ali je Muslin tražio novac, naravno - za sebe. Njegova najveća greška je bila ta što je hteo da bude više menadžer nego trener.

Šta se posle toga dogodilo?

- Dogodilo se to da je pokušao da radi iza mojih leđa sa predsednikom kluba. Mene bi preskakao u svojim idejama. To se završilo tako što nije dugo ostao u klubu. Otišao je posle nešto više od šest meseci. Nije bio svestan da sam ipak ja kontrolisao situaciju, a ne on. Rekao sam mu da mora da bude trener, a ne menadžer igračima. Izgleda da u to vreme on to nije mogao da shvati. Pokušao je da me laže. Napravio je grešku.

Da li ste imali prilike da sretnete Muslina po završetku vaše saradnje u Metalurgu?

- Svega nekoliko puta i to bi bio razgovor na nivou „zdravo-zdravo”. Nemam baš lepe uspomene kad je on u pitanju.
wajtblek
04. novembar 2017. u 03.58
pricalo se dosta o njemu,da su ga Rusi dozivotno nayurili itd, a evo još malo pikanterija o izdanku zvezdine skole lopovluka :-)!
-----------------------------------------

Menadžer Jaje Turea: Kod Muslina prolaze samo kombinacije, on je i Turea držao na klupi zbog Lerinca

pre 11 sati | mozzartsport.com

Ozbiljne optužbe Dimitrija Seljuka na račun doskorašnjeg selektora Srbije
„Jednom je Muslin ponudio da dovedemo jednog igrača iz Bugarske, za 800.000 dolara. Jankov, čini mi se da se zove, ali ne mogu tačno da se setim. Zanimljivo je da je taj igrač, u tom trenutku, bio slobodan i hteo je da dođe bez obeštećenja, ali je Muslin tražio novac, naravno - za sebe”, izneo je Seljuk.
CTEBA
(penzioner)
04. novembar 2017. u 10.53
А што би мене или било кога било брига шта је Муслин или било ко радио у Металургу?
Јел нас довео до светског?
Јесте.
Јел нас неки од предходних, бољих и „поштенијих” селекторе довео?
Није.
И шта сад?
Сад је за све крива звездина школа, ма треба довести неког из партизанове школе.
Јел тако?
А кад пукнемо на светском, биће опет кукање и плакање.
Можда још четири пет квалификација, док опен не дођемо до финала.
D-Man
(Analyst)
04. novembar 2017. u 12.02
„Jankov, čini mi se da se zove...”

Немам намеру да будем Муслинов адвокат али су занимљиве те приче када неко не зна ни како се играч тачно зове али добро зна да се ради о 800 хиљада долара и да је хтео да дође без обештећења!!! Свашта!
intrigue
04. novembar 2017. u 14.41
A kako nas je to Muslin doveo do SP . Šta je on to uradio , šta je promenio ...u cemu je njegova zasluga ?

Do SP nas nije doveo Muslin već iskljucivo splet okolnosti i nestvarna sreća . I po malo golman Stojkovic .
Ništa covek nije uradio . Ništa novo nije napravio . Ekipa je igrala isti fudbal . Prosecan .

Poenta je u tome da su satro menadzeri smenili Muslina zato što im on nije dozvoljavao da mu prave tim...A u stvari niko ne postavlja pitanje da li su mu kroz kvalifikacije neki drugi menadzeri sastavljali tim . (od čega je on , sigurno , imao finansiski dobitak) .

Opet ponavaljam . Kad su ga pitali zašto mu ne igraju neki igrači , odgovarao je sa : Pa , morali bi prvo da igraju za svoj tim .

A da li npr . imate inofrmaciju da jedan Gudelj igra za kineski tim koji je jedva izborio opstanak u njihovoj ligi...I da je taj isti Gudelj u poslednjih 12 kola njihovg prvenstva igrao samo 3 puta ...Ostale tekme nije bio ni u protokolu , zato što kod njih postoji pravilo „o broju stranaca ” koji mogu igrati na jednoj tekmi .

I šta sad , ajd neko objasni kako takav igrac može da igra za reprezentaciju ... a da Muslin nema neki tal sa njegovim menadzerom .
Slična je prica i sa Rukavinom .
CTEBA
(penzioner)
04. novembar 2017. u 15.29
Добро, ајд да се сложим, није нас Муслин довео до финала.
Него изволи па ми објасни како то да мање више исти ови играчи до сада нису ни присмрдели ни једном светком или европском финалу.
Играчи мање више исти, једина разлика селектор.
И шта сад, није звао овог или оног, а успео је да нас доведе до финала.
Они раније су звали све те супер звезде, па смо увек извисили.
Нема везе видећено као ћемо се прославити у Русију, на крају крајева Муслин је одлетео.
intrigue
04. novembar 2017. u 20.03
Manje vise isti igrači...
Evo kako , Mihajlović popusio malo zbog svoje tvrdoglavosti...pa onda zbog grupe...i na kraju zbog ozbiljnog nedostatka sreće .
Ovo poslednje evropsko ...
Dron . Oduzimanje bodova .

Još jedna stvar .
Apsolutno je nebitno ko će biti trener ...Mi sve u svemu nemamo neku strasnu ekipu , bićemo u 4 sesiru i igracemo protiv boljih ekipa od nas.
Nas cilj treba da bude „Da se ne obrukamo” ( a sa Muslinovom taktikom i igrom bi se se 100 % obrukali) ...da izadjemo na teren i da se „pobijemo” sa bilo kojim protivnikom ...da izginemo...i da ne igramo onako ruzno kako semo igrali „pod Muslinom” ( bez tecnog pasa...spori u tranziciji...preskakanje sredine terena...konfuzija u odbrani itd.) .

Covece , mi igramo defanzivno protiv Gruzije u BG ...kad nam je najvaznije ? Sa 7 defanzivnih igrača .
Elem , treba sacekati da vidimo sa kim ćemo biti u grupi...i onda polako spremati tim i taktiku naspram protivnika .

Mene što se tiče , znajuci da su ekipe protiv kojih ćemo igrati kvalitetnije , naročito one iz prva dva sesira , mi bismo trebali da pre svega spremimo taktiku koja će se bazirati na trkackom ,zgusnutom veznom redu , još jacom odbranom...i par brzih igrača koji će trcati kontru .
Dakle , sto skuplje prodati svoju kozu .
(realno...može nam se desiti da igramo u grupi sa Brazilom , Engleskom i Danskom npr...i šta mi sad tu treba da radimo...da se nadigravamo...da igramo otvoreno ? pazi jednu stvar , masa ekipa na SP ili Evrospkom prvenstvu igra tvrdo , povuceno i na rezultat)
I , ja da se pitam...ali se na sreću ne pitam...Pustio bi sto vise mladjih igrača da igraju ...i na tom SP steknu iskustvo koje će im trebati za naredne kvalifikacije...jer , igrali mi sa starijim ili mladjim slično ćemo proći.

CTEBA
(penzioner)
04. novembar 2017. u 20.15
С сад ми уопште ниси јасан.
Муслин не ваља јер је екипа играла јако дефанзивно у квалификацијама, али по теби на светском треба да појачамо одбрану још више!!!!!
intrigue
04. novembar 2017. u 20.28
Kako ti nisam jasan , pa u kvalifikacijama ni jedna ekipa nije bila jača od naše ...zato nije postojao razlog da igras defanzivno ...čak i protiv Gruzije u BG kad nam je najvaznije .
A na SP igracemo protiv osetno boljih ekipa od nas ...i nećemo dobro proćiako se otvorimo i ako se budemo nadigravali sa njima .
Zato kažem da bi unapred trebali da znamo kako ćemo i stacemo ...da budemo svesni svojih kvaliteta .
Nekad su na SP ekipe prolazile grupu i sa 3 neresena rezultata .
Mister_No
(Bonelli editore)
04. novembar 2017. u 21.54
Милојко Пантић о смени Муслина. Каже да је до смене дошло јер Кокеза не жели да дели награду за пласман на Светско првенство са селектором и играчима, који су примера ради, након пласмана на мундијал у Јужној Африци по уговору добили 40% од укупног износа. Наводна „слаба” игра репрезентације је само изговор.

https://www.youtube.com/watch?v=AN9BrP_5Nps
D-Man
(Analyst)
07. novembar 2017. u 15.04
„Kako ti nisam jasan , pa u kvalifikacijama ni jedna ekipa nije bila jača od naše ...”

Пре ових последњих квалификација, реално, и Аустрија и Велс па чак и Ирска су се сматрала јачом репрезенатацијом од наше.

Сад након квалификација, пошто смо били први у групи, можемо рећи да смо били најјачи у тој групи али, ајде, будите искрени па признајте шта сте очекивале пре квалификација. Ја сам био убеђен да више од трећег места никако не можемо!
CTEBA
(penzioner)
07. novembar 2017. u 17.18
Интриг, као прво што рече Д ман, одакле ти идеја да смо били нај јачи у групи?
Мислим ако је Муслинова тактика била добра да заузме прво место, то не значи и да смо бољи од осталих.
Друго, као сад па заузели смо прво место, ал нисмо добри и бићемо у четвртом шеширу.
По теби за то је потребно да се игра дефанзивно у Русији.
Сад како то замишљаш, да тим кои је играу офанзивно, сад одједном почне да игра дефанзивно!!!
Јел то окренеш прекидач и сад играмо овако, а сад онако?
Јесил сигуран да и Муслин није мислио као ти и спремао тим за дефазивну игру у Русији?
intrigue
08. novembar 2017. u 03.10
Mnogi misle da je merilo to što su te tri ekipe iz naše grupe igrale na Evropskom a mi jok . Nije to merilo , mi smo popusili to evropsko zbog nesrecnih okolnosti . Dakle , ja i dalje tvrdim da ni jedna od te tri ekipe nije igracki bolja od nas . I za mene je porazavajuce da ni jednu od te tri ekipe nismo nadigrali u tih 6 utakmica . Ni jednu .
I to je najveci problem . Protiv Velsa u gostima smo igrali ozbiljno slabo u gostima ...Postigli smo srećan gol u 86 minutu (Mitrovic) , fakticki iz polu sanse . Kod kuce protiv njih smo gubili 1:0 14-15 minuta pred kraj , a oni dosli bez tri kljucan igrača iz postave . U Bg protiv Austrije smo dobili 3:2 ,a Arnautovic je (preko naše strasne desne strane koju brane Bane i Rukavina) promasio 2 zicera ...treci put je glavom pogodio stativu...i njihov centar je promasio 100% sansu sa peterca . Znate šta je bilo u Becu , 3:2 za njih bez 6 igrača iz postave...a kao za nas bila kljucna tekma . Onda Irska...kod kuce 2:2 srećno , ljudi bili bolji ...tamo kod njih 1:0 za nas , opet oni bili bolji , a mi spasavali zivu glavu ...sudija nije svirao za njih 100% penal .
Ajd nek djavo odnese sve ovo , nek su kao te tri ekipe igacki bolje od naše ...ali , nasa igra je bila GOVNO . Defanzivno , sporo , spor protok lopte , nedovoljno trcanje , stajanje daleko od igrača , prespori u tranziciji , los pas , neorganizovano , konfuzno , sa mnogo gresaka u odbrani itd .
Opet poanvljam , grupu smo prošli zato što smo imali najviše sreće otkako igramo kvalifikacije .

Mi sa takcom igrom nemamo šta da trazimo na SP . Ne da nemamo sanse za prolazak grupe...već nam je sa onakovom igrom pretila katastrofa i brukanje .
Jer , na SP mi ćemo igrati protiv igracki boljih ekipa od nas .
Tako da sa Muslinovom taktikom i formacijom , ponovljenom igrom iz kvalifikacija...bilo bi ozbiljno po usima .
Ne nije Muslin igrajuci defanzivno u kvalifikacijama spremao ekipu za SP...
Formaciski 3-4-3 se to ne može . Mora da se menja formacija . Moras da budes mnogo brzi u tranziciji , da popravis pas igru...i da imaš u ekipi 2 ozbiljno brza igrača . Moras da budes dobro fizicki spreman , vise da trcis , da igras agresivnije , da stojis blize protivnickim igračima kad imaju loptu itd .
CTEBA
(penzioner)
08. novembar 2017. u 06.54
Е мој Интриге, не гоји се прасе уочи Божића.
Сад 6 месеци пред светско првенство, треба заменути селектора, пола играча и игру.
Бојим се да кад одемо, неће се знати ни ко пије ни ко плаћа, па ћеш моћи да кривиш Муслина, јер нас је т амо одвео за својом погрешном игром и погрешним играчима.
Видим од Пиксија ништа, продужио је уговор са Кинезима, значи сад ће тим да се саставља колективно, по обичају.
konecenemora
(sofer aviona)
08. novembar 2017. u 12.00
Ma kakav Piksi,kakava Prosinecki...naravno ni od Paunovica ništa!Dobicemo kosanovica ili zivadinovica:-((
intrigue
08. novembar 2017. u 13.37
Moj Stevo , sa ili bez Muslina isto bi nam bilo . Reko sam ti već , Muslin , po meni , ima sasvim male zasluge za plasman tima na SP . Tako da je sasvim svejedno da li će on biti u Rusiji ili ne . Ništa gori ni bolji od njega nije Krstajic koji ga sad menja .
Ali , apsolutno se slazem sa konstatacijom da je stoka iz Saveza unapred morala imati zamenu za Muslina , pre nego sto su mu urucili otkaz .
A ne ovako da se sad licitira ko bi mogao da bude selektor , da se kao pregovara sa ovim ili onim .
Govorio sam da bi Stojkovic bio najbolje rešenje za nasu reprezentaciju, slično kao Djordjevic u kosarci .
Pod uslovom da mu jedan deo saveza ne mesa u posao i da mu ne podmecu nogu .
Ebiga , procitao sam i ja da je Piksi ncrto novi ugovor sa zutima , i da najverovatnije neće moći da vodi reprezentaciju .
Vidis , taj Veljko Paunovic je interesantan ...on ima pobednicki mentalitet , uveo bi u tim svoje pulene (prvake sveta) koji isto tako imaju pobednicki mentalitet...Na tom SP igrao je protiv igracki boljih ekipa , ali je takticki odradio posao bili glava...Znao je da motivise decu , da ih natera da izginu...I , tim je igrao prilcino dobru kontru , polukotru i bili su savim dobri u tranziciji .
E , možda bi on tu celu pricu mogao da ponovi i na SP u Rusiji sa A timom . Samo kad bi ga igrači (milioneri) ispostovali .
CTEBA
(penzioner)
08. novembar 2017. u 16.13
У задњој реченици си рекао све.
Једно је са клинцима, који слушају и дају све од себе, а сасвим друго за овима у А тиму, који раде шта хоће.
Муслин их је некако држао, и то је његова заслуга.
Бојим се да ће сад опет свако по своме.
Видим да већ пола тима није хтело да иде у Азију, „уморни”, значи лоше нам се пише.
ofarbaniboy
(varim)
09. novembar 2017. u 08.02
Biće nama Tumbakovic :(
konecenemora
(sofer aviona)
13. novembar 2017. u 06.57
Vrlo lako može da se desi,tumbakovic,okuka ili da ostane krstajic:-(
keser
15. novembar 2017. u 13.12
Емисија ОКО на РТС:

http://tinyurl.com/yafmmrzl

О смени Муслина!!!

Одлична!!!
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Keychain ?
.