Diskusije : Navijači

 Komentar
Sergej Milinkovic Savic
ofarbaniboy
(varim)
20. oktobar 2017. u 03.04
http://skr.rs/T7X

Decko dao dva gola i kod prvog asistirao,igra kao zmaj standardno a nema mesta u nasoj reprezentaciji.Kada nam ga budu uzeli Crnogorci posle ćemo pljuvati po njemu a ne po Muslinu i savezu. Murinjo je sigurno budala sto nudi za njega 70 miliona a Muslin je strucnjak.Muslin ima vizije i ne uklapa mu se u koncepciju.E moj Musline majkina budalo !
buzz-bar
(dobosar)
20. oktobar 2017. u 04.58
Još JEDAN u nizu Kao I Rambo Petković u Brazilu bog u Srbiji nije dorastao za prvi time...piš
intrigue
20. oktobar 2017. u 13.23
Kako je dorasto da igra za Srbiju do 20 godina...da osvoni svetsko prvevnstvo...bude jedan od najboljih igrača na tom prvenstvu...
Tako je dorasto i za Muslinov tim .

Zna se bre gde je doslo do kurslusa . Kad je Srbija igrala 3 vezane prijateljske utakmice Muslin je zvao Milinkovica...Naravno da je bilo logicno probati decka na tim utakmicama...zato one i služe. Međutim , Muslin ga nije uve u igru na prve dve utakmice...ni minut .
Onda je decko lepo otisao do njega i pitao ga „u cemu je problem”...a Muslin mu je odgovorio da on ustvari nema pojma šta u stvari igra Milinkovic...na kojoj poziciji ...tako nekako . I onda je mali lepo spakovo torbu i otiso kuci...nije ga bilo na toj 3-coj utakmici .
To mu je Muslin zemrio i zato ga ne zove .
E , u poslednje vreme je Muslin ozbiljno kritikovan zbog Milinkovica...i on da bi učinio fudbalskoj javnosti ode da ga gleda protiv Nice (garant je u sebi navijao da mali bude najgori na terenu) ...i imao je šta da vidi ovaj zabije 2 gola i jednom asistira .
Šta će sad jadni Muslin , ipak će morati da zove Milinkovica .
Mister_No
(Bonelli editore)
21. oktobar 2017. u 20.08
Постоје играчи који имају квалитет већи од осталих, али који се због свог темепрамента и односа према игри једноставно не уклапају у тим јер нарушавају атмосферу у истом, и доприносе да цео тим игра слабије.
keser
22. oktobar 2017. u 13.57
Мора као у кошарци.
Нико не може да игра док селектор не каже.

Боби је чекао две године.
И то ј било добро и за њега и за земљу.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.