Diskusije : Navijači

 Komentar
A u Becu..
AngryMishko
(Cupavac)
06. oktobar 2017. u 14.59
Gooool. :)

1:0 : ) Srbija..
AngryMishko
(Cupavac)
06. oktobar 2017. u 15.03
Mada..posteno 3:1 za Austriju koja igra rastereceno i dobro.Ali eto jednom i mi..jedna sansa jedan gol..a na golu Tojke..:)
AngryMishko
(Cupavac)
06. oktobar 2017. u 15.08
A na stadionu Murinjo kažu novi Muslinov asistent.:) Srbija.!
AngryMishko
(Cupavac)
06. oktobar 2017. u 15.12
Bogami..će nas razvale Austrijanci...hbga..1:1 odbrana nam igra ko deciji vrtic.
wajtblek
06. oktobar 2017. u 15.25
uzas od igre!
intrigue
06. oktobar 2017. u 15.43
a koju smo to mi utakmicu odigrali bas da valja , a da smo igrali protiv
ozbiljnijih ekipa (Austrija , Irska , Vels) . možda onu 0:1 protiv Irske , i tad smo imali sreće . Muslin je ubedljivo najsrecniji selektor koji je vodio Srbiju u poslednjih 20 godina .
gde mu je Maksimovic ? šta će mu Gacinovic na ovoj poziciji ? cele kvalifikacije mu duva promaja po desnoj strani zato što je prosecni Rukavina ofanzivan...a Bane malo sporiji . bez obzira sto je dao gol , Milivojevic nije u formi...ni on ni ekipa mu ...
ali , Muslin ima viziju . :))) E da ih oce ovi „polovni” Austrijanci dobiti 3 razlike , pa da konacno skontaju da su prosecna ekipa koja je imala sreće kroz cele kvalifikacije .(a i Stojkovica u bulju da poljube)
trek_team
(biciklista)
06. oktobar 2017. u 16.19
ko će kome nego svoj svome
AngryMishko
(Cupavac)
06. oktobar 2017. u 16.25
Austrijanci su trebali sa 5 : 1 da nas dobiju..da nije Tojke ..i dva dva :)
BGMangupuNYC
(Marketing/Sales)
06. oktobar 2017. u 16.35
Bravo Manekeni, nadam se porazu u Beogradu, ne daj boze da pobedimo Gruziju u Rusiji ćemo biti vreca za punjenje kao i 2006 u Nemackoj...
AngryMishko
(Cupavac)
06. oktobar 2017. u 16.35
U svakom slučaju pobeda na krcatoj Marakani za Rusiju.Ako to ne pobedimo nismo ni zasluzili da se direktno kvalifikujemo.
TC64
(sta te se samo tice)
06. oktobar 2017. u 16.39
Sramota i ništa drugo. Prestao sam da gledam još u prvom poluvremenu i vidim da sam dobro uradio. Bruka!
TOPOHTO
(Crveno-Beli Mundir)
06. oktobar 2017. u 16.39
Da nisu hrvati igrali nereseno sa Fincima, teze bi mi pao ovaj poraz :)
profiter
06. oktobar 2017. u 16.40
A u Becu katastrofa
intrigue
06. oktobar 2017. u 16.44
Nikad je neću provalit pricu koju pricaju igrači i strucni stab pre utakmice...i ono sto vidimo na utkmici .
Kao , oni su svesni da im je Bec mec lopta , da će učiniti sve da pobede , kakav !@#$ Gruzija , da će napasti , da će izginuti ...itd .bla bla .
I onda dodje tekma u kojoj se igrači , zajedno sa strucnim stabom ponasaju sasvim kontra od seg onog o cemu su kenjali .

Bar cuti , .
Dokle ste mislili da će te se vaditi u poslednjim minutima , da će vas sve vreme vaditi Stojkovic ...a Boga mi i sudije .

Valjda će dobiti tu veliku Gruziju u BG...Samo , šta će ovakvi u Rusiji , to mi nije jasno .
windy-chicago
(windy-chicago)
06. oktobar 2017. u 16.50
Šta reci. Sramota do neba. Kako vas bre nije sram, dzukele bezobrazne. Svi oko stadiona, 6 sati trcanja, radni dan traje 8 sati. A u zadnjem kolu,, ma neću da pricam. Govorim stalno, oni - nabedjeni fuZbaleri- moraju da osete nemastinu, i zivot sa 200-300 evra mesecno.
more mmmmmmm,rrrrrrssssss bagro.
Ouija
(Dr)
06. oktobar 2017. u 17.00
Proradio je izgleda „retard” gen srpskog fudbala i to bas pred same odlucujuce utakmice... ovo je ona igra sto bi reko pantelic „tipa nezainteresovan” . Mislim ovo je pogubno ne samo za fudbal već za celu naciju... kada treba da pobedimo i dobijemo još taj jedan korak mi se uljuljamo i prestanemo da igramo... cele qf su igrali sa seljom i kad nije islo vifelo se da hoće da pobede... danas izas. U ponedeljak ako ovako nastave odigrace nereseno i sa Gruzijom a znamo da je ta ista Gruzija bila pogubna po nas i ranije... wels jedva dobio Gruziju 1-0 kako će nasi u ponedeljak ne smem ni da mislim. A za SP se iskreno plasim pomisli da ako dobijemo jednu belgiju ili nemacku ili nekog ko igra fudbal profesionalno da smo ga naj...ali...
AngryMishko
(Cupavac)
06. oktobar 2017. u 19.18
Ma puknemo i od Amera po 30 razlike u kosarci..nema to veze ako puknes od najboljih kao sto je Nemacka recimo...Nego da imaš priliku protiv njih da igras, da si prisutan i da se od najboljih ucis sto bi rekao Djordjevic.A siguran sam da bi bili sa mnogima sasvim ravnopravni na tom Svetskom.Ima jedno 5-6 ekipa koje su klasa iznad, Spanija, Brazil, Nemacka...i to je to.
Tako da .. samo neka oni prodju.
Nemam ja ništa da zamerim ako prodju u Rusiju.
Ej bre..pobeda protiv Gruzije,pa veselje, pa onda opet liga Evrope i ko zna možda i plasman dalje i Zvezdi i Partizanu..u svakom slučaju uzbudljivo i u igri i jedni i drugi do zadnje utakmice..pa onda zreb za Svetsko za kraj godine.pa..stas vise. :)Pre godinu dana da ti je neko reko..Ne bi verovao. hah

Glavu gore. Hbga ova Srbi nasi, Slovenci, Austrijanci...stash..nasa posla. :)

Steta jedino sto je bilo toliko navijaca u Becu. Bilo je sve spremno za slavlje, ali eto neka ipak slavlje u bude u BG.

A takođe nisam bas siguran ni da će Wels lako da dobije Irce.
Uf to će da bude vatra od utakmice, Wels - Irska..verovatno ću na drugom ekranu da je stavim da gledam.

Pozdrav svima.
keser
07. oktobar 2017. u 02.29
Није срамота. Први је пораз.
Играло се боље него што је очекивано па су апетити порасли.

Гледам пре неко вече ЦГ.
Изгубили од Данске код куће..

Песма и овације фудбалерима.

Каква је то грешка у главама нових српских генерација?
AngryMishko
(Cupavac)
07. oktobar 2017. u 04.24
Nisu ni stariji bolji..
Kakva je to greška u našim glavama?.. Kako rece Dobrica Cosic..ko resi to pitanie biće veci od Vuka Karadzica. :)
TC64
(sta te se samo tice)
07. oktobar 2017. u 04.41
Crna Gora ima oko 600 hiljada stanovnika. I za njih je čak i da dodju u situaciju da se bore za prva dva mesta veliki uspeh. Nemaju ni dovoljno igrača pa uzimaju naše. Mogli bi da pitamo kakva je to greška u glavama naših igrača. Situacija kao porucena i zabrljase sinoć. Ali s obzirmo na prethodne rezultate, čak i da ova sinoćna brljotina na njima ostavi traga pa odigraju s Gruzijom nereseno, tako će čini mi se igrati i Vels i Irska opet smo prvi.
wajtblek
07. oktobar 2017. u 05.42
realno u dosadasnjem toku kvalifikacija imali smo 10x vise sreće nego znanja i taktike - a mentalitet je posebna prica (pozeraj,sminkeraj itd)!
keser
07. oktobar 2017. u 09.56
„TC64
(šta te se samo tiče)
07. октобар 2017. у 04.41

Crna Gora ima oko 600 hiljada stanovnika. I za njih je čak i da dodju u situaciju da se bore za prva dva mesta veliki uspeh.”

:-)
Тачно математички гледан. Значи рачунски си у праву, али живот није математика , ми смо људска бића нисмо роботи.
Дакле, ЦГ-ци јесу мала нација ал ни ми нисмо много већи. Нема разлога за -чење.
Они имају одличне играче који успешно играју у лигама Европе. Професионаци!!!
Друго, публика је очекивала њихов пролазак, били су тако близу , све до овог кола. Тако да не можемо рећи да ЦГ_ци нису били мање разочарани од нас.
Друго , мало о цифрама. Тачно је да негде постоји граница испод које не можеш да направиш квалитет. Али то изгледа није 600000.

Друго Кинеза има 1,3 милијарде па би их и ми и Црногорци разбили ко звечку. Дакле њима цифра као и другима ништа не помаже. биће добри једног дана али никада у сразмери према својем броју.

Дакле, овде се ради о неком злу које је ушло у српски народ након комунизма и које ми тешко лечимо.
Мислим да је просечан Србина на ниском нивоу. Мисли као животиња, или се плаши или напада.
Нигде нема оних виших племенитих осећања која красе напредне нације.
Има нас :-) још таквих али нас ви који само мрзите и нешто захтевате, а сами ништа не дајете, стално поткопавате. Нема више много старих Срба из времена од пре Југославије.
итд, итд...
TC64
(sta te se samo tice)
07. oktobar 2017. u 12.13
Cinjenica je da mi nikad nećemo gledati na fudbal kao skoti na primer čija je reprezentacija svojevremeno gubila od Maroka 3-0 a cela tribina je evala skotske pesme za to vreme. To je nest stomi nećemo doziveti kao i da na svakj utakmici tribine budu pune bez obzira da i je protivnik Engeska ili Estonija. Ni to takođe nećemo doziveti, ali to je nas odnos prema fudbalu. A znaš li zašto je tako. Ovaj narod je stalno slusao obecanja i dosta mu ih je. Ako vidim dobru igru rezeltat mogu da oprostim ali ako vidim da ih boli uvo onda će i mene za njhih da boli uvo, tj. neću ni da ih gledam. Ovaj narod ne živi dobro i mnogima je fudbal jedina radost. Nismo skoti koji žive odlično, pa mu kad dodje kuci posle poraza od reprezentacije ne ceka haos na svim zivotnim poljima, nego pun novcanik, stabilan posao i normalni međuljudski odnosi u drustvu a sve to mi nemamo. I zato svaki put treba ovim našima reci kada ne odigraju dobro zašto je ovom narodu važno da bude drugacije.
keser
07. oktobar 2017. u 16.53
TC64
(sta te se samo tice)
08. oktobar 2017. u 00.32
Kao sto rece covek u jedinom komentaru na tekst, ljubav treba zasluziti. Tekst je previse slatkoreciv Mnogim igračima ne da nije mesto u rezprezentaciji nego mnogi ne znaju ni ko su oni upste. Naprimer o je Jagos Vukovic i odakle se on stvorio? a na primer nemam pojma ni kako izgledaju Stefan Mitrovic, Uros Spajic i Mijat Gacinovic ni gde graju ni na osnovu čega i kojih zalsuga su pozvani? Ono sto me je razbesne najviše je treci go, pa to je uzas i stravicno, da onako lopta sve prođe. Čak i da se plasiraju na svetsko neće to izazvati niakavu euforiju osecam to.
keser
08. oktobar 2017. u 05.16
Ово је спорт.
Играју две стране...
TC64
(sta te se samo tice)
08. oktobar 2017. u 06.55
Odavno je to vise od sporta ili kako glasi naslov jedne naše serije- Vise od igre.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.