Diskusije : Navijači

 Komentar
Ко, кад, где, с ким?
Luca_Brasi
06. septembar 2017. u 22.28
Остало је да се одигра још једно коло у групама Ц и Д па да се сазнају сви парови осмине финала ЕП у кошарци. У зависности да ли ћемо након сутрашњег сусрета бити први, други, или трећи у групи, могући противници наше селекције би могли бити Црна Гора или Мађарска - уколико будемо завршили групу као 1. или 2., односно стара муштерија Курватска у случају да 'пак будемо трећи.

Ево костура 1/8 финала:

Немачка - Француска, Шпанија - Д4 (највероватније Турска), Зловенија - Украјина, Д2 (Србија, Русија, или Летонија) - Црна Гора или Мађарка, Литванија - Грчка, Курватска - Д3 (највероватније Русија или Летонија, можда и ми), Финска - Италија, и Д1 (Србија, Русија, Летонија) - Црна Гора или Мађарска.

Дакле други круг ће донети доста занимљивих утакмица са пуно дербија, од којих треба издвојити сусрете европских титана Литваније и Грчке, затим Немачке и Француске, ако буду играле Шпанија и домаћин Турска, затим Италија против највећег изненађења Финске. Ту је и Курватска која кога ког да извуче од могућа 3 противника (нас, Руса, или Летонаца) биће такође занимљиво, итд. Углавном, од осмине финала почињу оне праве утакмице у којима ће се видети стварни квалитет репрезентација.

Ако дозволите, шири коментар на:
http://zurnal.rs/kosarka/reprezentacija/53097/pogledajte-ko-će-sa-kim-igrati-u-osmini-finala-evrobasketa-srbija-može-d a-bude-prva-ali-i-treca-u-grupi
nebojsa4
07. septembar 2017. u 15.55
I prvo mjesto u grupi, ne znam kad nam se ovako sve slozilo.
Mada ne treba se radovati, lopta je okrugla a Madjari nezgodan protivnik. Nisam gledao Italiju, da je Redzi tu on bi već prokometarisao:)
Luca_Brasi
07. septembar 2017. u 20.33
Није било калкулисања са наше стране како се шпекулисало. Победа у лаганом ритму против Белгије, где смо имали контролу скока и искоритили предност у висини под кошем. Следи дан одмора па осмина финала.
RAJAVA
(Crno-beli)
08. septembar 2017. u 00.46
Samo Lepa Cuca iz Karakaja i Mcdonalds otvoreni 24 sata..hahahahaha..
Werba
(N/A)
09. septembar 2017. u 07.44
-u nedostatku Srdjine palacinke, bojsa-4 presao na
Mcdonaldsovu...
:)
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Earrings?
.