Diskusije : Navijači

 Komentar
Bogdanovic Srbija
konecenemora
(sofer aviona)
04. septembar 2017. u 15.56
Danas će pusenje da izostavimo:-)
Luca_Brasi
04. septembar 2017. u 16.00
Bili smo bolji u gotovo svim elementima igre, jedino nas nije išao šut za 3 poena, gde su Turci dominirali. Na kraju smo i tu popravili procenat zahvaljujući trojkama Bogdanovića, Jovića, i Lučića u poslednjih 5-6 minuta kada se lomio rezultat, tako da mislim da je pobeda potpuno zaslužena.

Drugi smo iza Rusije. Slede dva lakša rivala pa da vidimo sa koje pozicije ćemo u drugu fazu.
intrigue
04. septembar 2017. u 20.57
Шта си ти гледо , мој Лучано .:)) Турци доминирали за 3 поена ?
Пази овако , ако некој јачој екипи , Турци су курац од овце - никад гори , дозволимо да шутну 20 пута са тројке , а да су сами смацијати
ућемо у минус преко 10 поена . Једино је онај мали сероња Муртоглу погађао ...остали танко са обзиром да су били неометани . Успели су да казне ту нашу лошу одбрану у 2 наврата кад су везали неке по 2-3 тројке и два пута правили по 11-12 : 0 . Код нас је било контра , нико жив није могао да остане сам на 3'јци и да шутне , осим Јовића ког противничка одбрана свесно оставља самог да шутне зато што је лош шутер .(и Летонци су радили исто...скупе се у рекет , затворе ...а пусте Јовића да шутне ). На сву срећу Јовић је успео да погоди пар тројки у 2 полувремену . Богдан и Лучић су шутирали преко руке .
Све у свему , пвенство је танко...Танак квалитет кошарке .
Наша екипа просечна , али на срећу много је таквих на првенству...има и горих .
Luca_Brasi
04. septembar 2017. u 22.54
Brate idi gledaj tenis, mani se košarke. :)

Turci čitavo vreme imali 3 puta uspešniji procenat šuta van linije 6.75. Uvaljali nam 11 trojki. U jednom trenutku su imali 10 istih, a mi svega 2. To je razlika od 24 poena. Tek smo se pred kraj izvukli sa one 3-4 trojke tako da smo na kraju popravili postotak (40%).

Imali smo unutrašnju igru u reketu, kontrolisali skok, bili razigraniji, 3/4 igrali kvalitetnu odbranu, ali nas do pred sam kraj nije išao šut spolja (što je i sam komentator spominjao). Na kraju su Turci uhvatili priključak i čak poveli, da bi naši onda onim trojkama Bogdanovića uhvatili seriju i napravili razliku od nekih 6-7 poena koje Turska do kraja nije mogla sustići.

Luca_Brasi
04. septembar 2017. u 23.04
Evo ti i izjava Đorđevića na 0:21, gde apostrofira turski šut za tri kojim su pokušali da nas prelome.

https://www.youtube.com/watch?v=st58xPV3x5c
intrigue
05. septembar 2017. u 00.01
Шта си ми то поставио , то да Ђорђевић каже да је знао како ће нас Турци напасти тројкама ...хаха!
Фула .
Кад је знао , зашто није бранио ...Зашто су му Турци висили на линији за 3 поена сами самцати и шутирали ?
То , прика мој у кошарци несме да се дешава . Ако ти играч преко руке забије тројку , то је ок ...а ако ти сам самцат и промаши за три поена, онда то није добро .
Да ли ме разумеш .
Ово ти пише неко и са играчким и са тенерским искуством ( имо сам положено и да судим :)))

Богдан је забио 3 тројке преко руке , Лучић једну...а Јовића су пуштали да шутне .(Срећа па убоде ону једну пред крај)
Ајде нађи статистику...колико су Турци шутнули тројки , ако су погодили 11 ...?

Турци су убацили плафон 2 тројке преко руке...а можда и једну , остале су убацили кад су били сами самцати на тројци ...
Несме то да се дешава .
Заврте им „осмицу” и направе вишак...ко послдњим леватима .

Понављам , ова Турска екипа је голи курац , никад нису били лошији. Само да смо им на време излазили на шут за 3 поена...добили би их 15 разлике .
Шта мислиш како је могуће да нам онакви Турци праве два пута серије по 12:0 ? ...Пушташ га да шутне са тројке...и морају једном да уђу у серију...

На несрећу ми имамо озбиљан проблем плеја ...Први плеј , Јовић ,уме да организује напад , солидно види и асистира...али , има ужасно лош шут .
Човече , кад противнички тренер прави тактику и поставља одбрану рачунајући на то да Јовић не може слона да утрефи ...Срамота је то за плеја .
А други наш плеј , Васа , он би можда могао да погоди...али , погубљен је тотално и не зна да организује игру .

Итд итд...
zori
(Чича)
05. septembar 2017. u 05.43


u grupni fazi se ne pokazuje ništa... cist poker!
ep pocinje tek posle...
Luca_Brasi
05. septembar 2017. u 19.59
Danas rutinska pobeda protiv Britanaca. Naši igrali koliko je bilo potrebno. Raduje timska igra ali smo i opet imali problem sa šutem za tri poena, izuzev prve četvrtine kada smo ubacili čini se jedno 8 trojki.
nebojsa4
06. septembar 2017. u 08.04
Još jedna utakmuica, super smo odigrali I možemo birati protivnika. Grupa D1 protiv C4, a to će biti najvjerovatnije neugodni Madjari:)
Ako njih prođemo idemo na pobjednika između Francuske I Italije, znaci opet Francuzi. Prva ozbiljna utakmica, pa šta bude. Nadam se da sam dobro izracunao, srećno Saletu I ekipi:)
konecenemora
(sofer aviona)
06. septembar 2017. u 11.18
nisi tamo ćemo na finsku:-)
nebojsa4
06. septembar 2017. u 13.55
Još bolje, Slovenci odvalili Francuze tako da ako ostanemo prvi u grupi idemo na neugodne Madjare, pa kao sto ti kažeš na neugodne Fince kad izbace Italiju:)
Luca_Brasi
06. septembar 2017. u 21.17
Зловенци играју добро на овом шампионату. Имају компактан и добро организован тим под вођством нашег тренера Игора Кокошкова. Данас су у потпуности надиграли Французе у свим елементима игре.

Занимљиво је било на мечу Грчка - Пољска који је директно одлучивао о томе ко ће бити 4. у групи. Динамичан и неизвестан меч у којем су Грци тек у последњих 10 минута сломили отпор Пољака. Сјајне роле грчких бекова Галатеса и Слукаса.
konecenemora
(sofer aviona)
09. septembar 2017. u 13.45
Ipak Italija...
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Necklaces?
.