Diskusije : Navijači

 Komentar
Pakut
Luca_Brasi
04. septembar 2017. u 13.42
Skandali ne prestaju da potrsaju domaći fudbal čak i za vreme reprezentativne pauze. Evo šta se dešava trenerima kad pokušaju da budu autonomne ličnosti.

Trener Radničkog Pakut iako je odlično vodio Nišlije (koje su 5. na tabeli sa 14 bodova iz 7 odigranih utakmica), dobijo je otkaz jer se zamerio predsedniku kluba Ivici Tončevu koji se mešao u struku i hteo da sastavlja tim umesto trenera. Na jednoj utakmici Tončev je čak pretio treneru Radničkog iz lože stadiona zbog toga što Pakut u prvu postavu nije uvrstio igrače koje je ovaj sugerisao.

Posle incidenta sa Ivicom Ilijevom na konferenciji za štampu, ovo je još jedna bruka srpskog fudbala i refleksija stanja u društvu, gde u upravama klubova i na rukovodećim mestima umesto ljudi od struke, sede opskurni likovi koji u fudbalu nisu zbog sporta, već zbog novca i profita.

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

Фудбалски клуб Раднички из Ниша саопштио је данас да је заједничким договором прекинута сарадња клуба и аустријског тренера Петера Пакулта.

Руководство Радничког захваљује Пакулту на досадашњем труду и раду и жели му пуно среће у даљем раду, наводи се у саопштењу нишког клуба.

- Пакулт је Радничком захвалио на пруженој шанси и пожелео екипи да освоји што боље место у врху табеле, јер за то дефинитивно има квалитет - додаје се у саопштењу.
Luca_Brasi
04. septembar 2017. u 13.46
Razumem da je Radnički igrao loše i kuburio sa formom. Ali je prosto neverovatno da se menja trener koji je sasvim uspešno vodio „Real” sa Nišave ostvarivši 4 pobede, 2 remija, i samo 1 poraz, i to onaj na Marakani od najbolje ekipe u ligi, gde realno nije ni moglo da se očekuje da Radnički dođe do bodova.
windy-chicago
(windy-chicago)
04. septembar 2017. u 13.50
Opet ovi iz rupe umesali prste. Videli da im Radnicki preti, pa ajde da naprave haos. Katanac treba vama... ništa drugo.
EMILIO_GAVIRIA
(ploditelj franjevaca)
04. septembar 2017. u 20.43
zori
(Чича)
05. septembar 2017. u 05.56


svabonja iz austrije se zove paku'l't
EMILIO_GAVIRIA
(ploditelj franjevaca)
05. septembar 2017. u 11.25
kaže se white-black alo junuze njunjuze hahahahahahahahahahahahahaha

JOS JEDNO PRSKANJE LEVOG NA DISKUSIJAMA SERBIAN CAFEA HAHAHAHAHAHAHA
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.