Diskusije : Navijači

 Komentar
Odlicna vest iz UEFA
EMILIO_GAVIRIA
(ploditelj franjevaca)
01. septembar 2017. u 15.55
UEFA odbila žalbu Partizana
Tanjug | 01. septembar 2017. 19:50 | Komentara: 0
UEFA je odbila žalbu Partizana, tako da je crno-belima ostala kazna od dva meča igranja bez prisustva publike i 130.000 evra novčane kazne

Evropska fudbalska unija (UEFA) odbacila je žalbu FK Partizan da mu se smanji kazna od dva meča pred praznim tribinama, pa će crno-beli dočekati kijevski Dinamo bez publike u 2. kolu B grupe Lige Evrope.


Partizan se žalio da mu se smanji kazna na jedan meč suspenzije i prepolovi novčana kazna od 130.000 evra, ali je Apelaciono telo UEFA odbacilo takav zahtev.

Partizan je sankcionisan zbog brojnih ispada navijača na utakmicama protiv Budućnosti i Olimpijakosa u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Utakmica između Partizana i kijevskog Dinama igra se 28. septembra na stadionu u Humskoj.
EMILIO_GAVIRIA
(ploditelj franjevaca)
01. septembar 2017. u 16.21
ČELNICI PARTIZANA: „Grobari, sledeći incident donosi izbacivanje iz Evrope”
50 shares

Problem dodatno predstavlja i činjenica da se na snimcima, koji su juče prezentovani na saslušanju, čuju i majmunski krici na utakmici sa Olimpijakosom, da na ulazima na juznoj tribini postoje grafiti sa nacističkim sadržajem po mišljenju insprektora UEFA. On je tražio i isključenje FK Partizan na tri godine iz evropskih takmičenja, međutim, uprkos tome što smo uspeli da se izborimo protiv ovakve odluke, moramo da budemo maksimalno obazrivi u narednom periodu – poručio je potpredsednik Partizana.
On je dodao su mnogi slali privatne video snimke kako bi naškodili Partizanu.
– Kuriozitet predstavlja i činjenica da UEFA raspolaže i poluprivatnim snimcima nekih naših domaćih portala i fizičkih lica koja su slala sadržaje direktno u evropsku kuću fudbala.

Predsedavajući je, nakon saslušanja, u privatnom razgovoru naveo da je, uprkos izuzetnoj argumentaciji našeg tima u pogledu „rasističkih poruka” koje smo uspeli da odbranimo, izbrojano preko 10 drugih prekršaja koje je publika na stadionu počinila (među kojima i ubacivanje predmeta, topovski udari, gađanje igrača suprotnog tima, blokirani prolazi na stadionu, upadi neovlašćenih lica u delove stadiona koji su namenjeni službenim licima UEFA, itd…). Naš tim je uspeo da dva puta ove godine spreči isključivanje FK Partizan iz Evrope, međutim, ne može dalje sam, publika mora razumeti da Partizan zahteva i njihovu pomoć – zaključio je Vuletić.

-----------------------------------------------------------------

svima koji su slali snimke direktno u UEFA - ruke vam se pozlatile!! Srbija vam je zahvalna!!
Stari-vuk
01. septembar 2017. u 16.23
Ako vrede pobedice i bez publike.Kolika je sprega te mafije koja se krije iza navijaca i uprave klubova pa to nije normalno.Da neko napravi toliki minus klubu a da klub ostane nem i potrazi onoga ko je to napravio.Kad dete ukrade cokoladicu u samposluzi digne se dreka ko da je smak sveta a ne deciji nestasluk.Neki bilmez baci petardu u teran,klub kazne novcano,plus igranje pred praznim tribinama.Steta vise stotina hiljada eura.I?I ništa u Srbiji i ništa u Partizanu i ništa u Zvezdi.Eeeeej bre majmuni,debil vam izbio pola miliona eura iz dzepa a vi cutite ko pizdurine
EMILIO_GAVIRIA
(ploditelj franjevaca)
01. septembar 2017. u 17.49
Na utakmici sa olimpijakosom bilo ke zabranjeno gostujucim navijacima da udju na stadion po nalogu urfe tako da nikoga nije bilo sa „crveno belim dronjcima”

Vi ste stoka, ruglo grada i Srbije!!
Werba
(N/A)
03. septembar 2017. u 11.59
Tompsonovci lažu i izmišljaju čim trepnu...
Werba
(N/A)
04. septembar 2017. u 09.48
hahaa,
znaci nema pomilovanja...
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Necklaces?
.