Diskusije : Navijači

 Komentar
'tojke opet u Partizanu!
wajtblek
15. avgust 2017. u 11.19
reprezentativni golman godinu dana u srpskom Sampinu,'tojke sve ti je oprosteno ;-))) ali nije zaboravljeno!
Kenny
16. avgust 2017. u 14.54
Ovaj će da plati za primer, mada će biti daleko vise haosa i uzasa nego bilo kada pre u nasem „siptarsko-utaskom” prvenstvu.
A i neće biti ni prvi ni poslednji put da će neko od sportista platiti svojom glavom.

Lično meni se upalila sijalica kad je Draganu Stojkovicu bacena bomba na majcinu kucu da to neko ili bilo ko bilo gde može iskljucivo ako je strani placenik, terorista ili jednostavno mafijas, kriminalac, ubica.

Ono sto je najvaznije za mene je da ovo sad na severu jeste jedno ogromno ogledalo navijaca Crvene Zvezde. Zbog koreografije ili prskalica i svih ovih godina „ponosnog patriotizma na koji svi treba da se ugledaju” sva cast i obraz su prodati ali nikako da se izjasne „ Boziji vernici ”, „ Pravoslavnih Vitezova”, „ Stubovi Srpstva ”. Sve ono sto su mazali u oci drugima ispostavice se kao najvece licimerstvo u možda i istoriji Srba.

Opet da podsetim da za razliku od mnogih, nas je barem nekoliko izaslo i reklo onako kako jeste dok vi niste ni jednom. Za mene je bilo siptar, hrvat, nemac sve isto, vecni neprijatelj. Sad verovatno da tih ikona, crkvi već odavno nema pa i nije sramota vise i na taj način gaziti oreko svega zivog i mrtvog Srpskog da bi se malo skakuckalo i vristalo, kupio igrac, putovalo dzabe ????

A i nije prvi put. Secna knezova je bila orkestrirana od strane Srba koji su van dometa carigrada klali sve svoje za profit.

E sad još samo ovo sa Bogom i tim glupostima da vidimo kad neko lažno promovise ili uzima iz ruke koja je sve moguće Srpsko unistila jer ovo je poruka svima da oni kažu da Boga nema i sad može svako šta i kako hoće.

SNS Srbe na Srbe

Cigan.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.