Diskusije : Navijači

 Komentar
Tooo caree Drinaaa gaziiii ciganeeee
student_ex
(више_од_спорта)
06. avgust 2017. u 22.26
student_ex
(више_од_спорта)
06. avgust 2017. u 22.28
Mister_No
(Bonelli editore)
06. avgust 2017. u 23.37
Колико им смета што Звезда добро игра, кад морају да ангажују своје бивше играче да повређују наше фудбалере, не би ли нас саплели у Европи и десетковали пред дерби 26-ог.

ФИФА судија Мажић се прави да није видео прекршај, тј. видео је и дао предност али није Дринчићу додели ни жути картон. Исти играч (Дринчић) је и у другом полувремену наставио са грубом игром, покушавши да повреди Радоњића и Рачића. Ни у тим ситуацијама није јавно опоменут од стране Мажића. Просто невероватно!

Видим „Гробари” ликују што се Јовичић повредио. Значи сад би на бази реципроцитета, Звезда требала да наговара играче других клубова да повређују кључне фудбалере у Партизану, како би нанела штету клубу. Колико јадан требаш бити да би се служио таквим стварима?

Дринчић би због фаула над Јовичићем требао бити накнадно кажњен 2 месеца, баш онолико колико ће трајати одсуство Звездиног везисте. Ово није само удар на Звезду, већ на српски фудбал с обзиром да већ за 14 дана српски клуб игра најважнији двомеч у сезони за пласман у лигашки део ЛЕ.
Pavle_Djurisic
06. avgust 2017. u 23.46
aduju sto je njihovo govedo Drincic povredio Jivicica? Eto to je taj gen franje I fadilja u glodarima, kancer srpskog sportskog bica.
student_ex
(више_од_спорта)
07. avgust 2017. u 00.14
Komentari su njihovi najgadniji
Nesvatljivo skroz

A ti ameru da ti nije kopiranja teksta samo bi blejao kao tele u taj monitor.
zori
(Чича)
07. avgust 2017. u 04.41


student je pravi navijac
ovako se bre navija! :)

Pavle_Djurisic
07. avgust 2017. u 22.06
Brate,dzaba se trudis,ovim franjevcima da crtas,čak i u 3D,oni bleje ko tele u sarena vrata,kuknjava je pocela
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Earrings?
.