Diskusije : Navijači

 Komentar
Добише Немци
CTEBA
(penzioner)
02. jul 2017. u 16.03
Интересантна утакмица, напето до задњег тренутка.
Јрдна катастрофална грешка Чилеанаца и 1:0.
Са обзиром да је ово немачки други тим, показали су да су добри.
Са обзиром да им је и млади тим до 23 године освојио Европско првенство, изгледа да ћемо имати доминацију Немачке у блиској будућности.
Мажић је добро судио, могао је да исече игру са сталним свирањем, али није пустио је „мушку” игру.
Онај лакат је био чист црвена али је дао само жути.
Да је дао црвени, Чиле би био готов и утакмица не би била ни приближно интересантна.
Е сад кад би судио овако и у Србији, било би добро.
windy-chicago
(windy-chicago)
02. jul 2017. u 16.11
Mazic je perfektno sudio. Možda je trebao da iskljuci Cileanca -18- zbog udaranja laktom, ali nije važno sada. Sve u svemu,, Nemci sa drugim timom, i sa 50% snage, rutinski osvojili prvo mesto.
Mister_No
(Bonelli editore)
02. jul 2017. u 16.44
Само режимско-поданички „Журнал” и ова продана душа Windy могу тврдити како су Немци рутински освојили трофеј.

Чиле је имао преко 30 шутева на гол, Немачка се бранила из петних жила читаво друго полувреме. У првих пола сата нису прешли центар, постигли су гол из несхватљиве грешке дефанзивца Чилеа. Чилеанци су сами себе победили. Надам се да ће им се вратити срећа на Светском првенству. Имају квалитет да могу да буду светски прваци.

Цео слободољубиви свет је навијао за Латионамериканце. Таленат, техничка поткованост, лепршавост игре против сирове снаге и недозвољених средстава.
Mister_No
(Bonelli editore)
02. jul 2017. u 16.47
Стево, хоћеш пратити Голд Куп? 12 Репрезентација у 3 групе, требало би да буде и ту добрих утакмица.
CTEBA
(penzioner)
02. jul 2017. u 17.00
Са обзиром да играју у погодно време, гледаћу неке од утакмица.
Зависи ко игра и колико буде интересантно.

Што се тиче данашње утакмице, Чиле нема завршницу.
Доминирали су до шеснајстерца и онда су стали.
Имали су неколико невероватних промашаја, јер кад промашиш празан гол са 5, 6 метара, казна стиже.
Немци су играли своју игру, имали су мало среће, али и они су промашили неке добре шансе.
Чиле је имао доста шутева, али мало квалитетних.
Kenny
02. jul 2017. u 17.16
Meho, dugo godina smo svi ovde. Dacu ti jedan vrlo prijateljski savet. Potrazi lekarsku pomoć dobrovoljno i bezi od alkohola sto vise možeš jer nešto se bas pogorsalo sa tvojim stanjem. Znam i da ti je najveci problem posao i cela nepravda u vezi svega u ovoj zemlji a možda najkobnije na radnim mestima jer tu sve pocinje da ide nizbrdo pa tako i zdravlje, nervi, duh.

Usput da ti kažem da ni jedan navijac Zvezde ne vodi brigu o partizanu a isto tako trenutno je veliki problem u vezi čitave situacije i na severu jer kao sto vidis postali smo deo najvece izdaje u srpskoj istoriji. Postali smo grobari kojima je imeđu ostalog siptar i ustaša veci brat od Srbina. Kod njih je to istorijski i nij bilo ni nešto cudno sto nisu fer, sto mrze vise tudje nego sto vole svoje i ostali „njihovi problemi i mozdano duhovne bolesti”. Njima je to tradicija, nisu srpski nikad pa ni danas orijentisani.

Određeni Srbi sa severa uzimaju od iste Srpske sirotinje a navodno žive za Srbiju i za patriotizam ?? Nasi su usli u njihovu pricu gde je siptar i ustaša gospodar i sever je Sns a to je najveci pomor za Srbe. Ja sa tim nemam i neću vise imati veze i nema dok se nešto ne bude desilo u pozitivnom smislu. Znam sigurno da sto zbog sujeverja jer iskreno verujem u Boga a onda i zbog licnog samopostovanja i ljudskosti da nije sport sigurno razlog da na sve svoje pljunem zato što je ustaško siptarskom lobiju Partian islo dobro kad su poceli da pljackaju pa sad ajde i ja da se kao složim da budemo isti bolesnici, izdajnici i bednici jer nismo bili prvaci ???

Ja do daljneg se neću ukljucivati u pricu ustaško-siptarskog severa i ostalih bolesti jer ovo je daleko gore nego ne pojaviti se na kosovskom boju i šta god hoćeš drugo.

Bog sve vidi kako god ko hoće a ovo je nešto ubedljivo najgore po pitanju izdaje i licimerstva sto sam ja video na bilo kojoj tribini.

Da rusim krst na crkvi i da vadim organe, oci, majki decu i utrobe da bi Vezda postigla go ??? Od tih ljudi koji su sve Srpsko pustili da nestane, izgori i bude izmasakrirano ????

Iz istih neprijateljskih ruku ne da su uzeli nego to su te koreografije i pesme o Kosovu i Metohiji i kao... ma nema veze, Zvezda prvak ponovo ????????

Ne ja. Nikad.

Ja sam Srbin :(((
Kenny
02. jul 2017. u 18.17
Francuski dokumentarni film o Kosovu i Metohiji..

https://m.youtube.com/watch?v=Dy4wcIATfCw

Preporucujem Srbima da pogledaju.

Obavezno pogledajte od 23-24 minute. Kada siptari ruse Srpska groblja sve sa krstevima se ruse a ostavljaju se oni koji su sa petokrakama ?? Kad kažem Petkoraka misli se na Crvenu Zvezdu na Partizanskoj kapi.
Kenny
02. jul 2017. u 22.50
A ovo iznad kao sto vidite ne samo da je Yugodisk produkcija nego je najbolji hit svih vremena njihov.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Earrings?
.