Diskusije : Navijači

 Komentar
Mala analiza
Stari-vuk
25. mart 2017. u 02.35
Čitam neke komentare i vidim da vecina nezna ni da gleda utakmicu.Komentari se svode da su nam bekovi glavni problem??????Stojkovic dobar,odbranio par teskih lopti,Rukavina solidan sa par centarsuteva ali bez saradnje sa veznim igračima,Obradovic nešto ispod nivoa sa proslih utakmica ali igrac u koga se može verovati.Oba halfa Maksimovic i Ivanovic previse komplikuju i daju sebi za pravo da „grade igru” odigravajuci neke dubinske lopte jednom isturenom Mitrovicu koji na ledjima ima dva kiklopa od po dva metra.Još gora su njihova međusobna horor dodavanja i vracaenje lopte Stojkovicu.Treci half Kolarov luta između dve pozicije,beka i halfa ali juče skoro da nije stigao da bude ni na jednoj.Dva zadnja vezna Milivojevic i Matic posebna prica juče.Obojica zajedno u jucerasnjoj utakmici nisu imali 5-6 dobrih pasova i tu po meni lezi glavni problem naše igre bez igre.Nisu uspeli da razigraju bekove dobrim dodavanjima po boku,nisu uspeli da se povezu sa trećim veznim Tadicem,nisu uspeli juče ništa.Tadic ,dobro cuvan,uvek dupliran ali i uvek sa potezom vise ipak sa dva poteza prelama mec.Mitrovic skoro nezapazen do gola ali ako ekipa u fazi pripreme igre igra loše onda ni Ronaldo nebi ucicnio vise.Kostic juče bez nekog većeg učinka ali mislim da je igrac kome se može verovati.Uvodjenje Mijata u igru pokazalo da treba razmisliti o uvodjenju još par mladjih igrača.Ivanovic naj blizi izlasku iz tima
Kenny
25. mart 2017. u 04.13
Nas penal nisam video, nisam hteo da ga gledam.
Druga dva gola sa uzivanjem jer su mladi ljudi i da nema tolike presije igrali bi još bolje.

Ramadanijeva pijaca posle tadica i recimo tako još neki mladji igrac to nema sanse da gledam. Na telefonu sam gledao ali najviše slusao onog pederasa komentatora i urnebesna lupetanja isto sa velikim uzivanjem. Ono šta on vidi ili mu je naređeno da lupeta ili nije bas nešto zdrav a biće da je sve plus veze koja ga je na tu poziciju stavila.

Utakmica puna uzbudjenja zbog gresaka i nemanja pojma gde, kome i kako dodati.
Kenny
25. mart 2017. u 09.32
Kažu Ruski rulet smrtonosna igra ali nisu gledali nas pa nemaju pojma šta pricaju.

Neko je na topiku ispod, mislim da je Toronto, napisao velika sreća jer bejl preskace sledeću i još neki način ndijanac iz irske.

Pa to već sve kaže dovoljno o nasem stanju i ludilu i ovako i onako. Znaci mi od njih kao treba da se plasimo tj. lakse nam je jer neće igradi klasican brdski poni i još jedan manje bitan ??? Sve utakmice do kraja će biti sok utakmice, neizvesnost i strepnja od prve do zadnje sekunde. Ni jedan nas navijac neće moći ništa da kaže sa sigurnoscu.

Kao vele sile island i vels? Propao fudbal pa dupe glave timovi prave iznenadjenja. Ono najvaznije, mi smo uvek bili blizu i uvek je bio ovaj ili onaj tim a ne onaj pravi.
Gde su prvaci sveta od pre dve godine ???

Jednostavno bolesna situacija gde normalan mozak puca i zdrav razum gubi svaku vrednost.

Tako da mi imamo tim uvek pet puta bolji. Ono juče a teško mi da prevalim da kažem ali najpostenije igrac utakmice vladimir stojkovic (čitam sad pre koj dan podneo tuzbu zbog „drugari koji volji” jer su mu zapali kintu). Doduse sa onakom odbranom i ja bih sigurno imao neke spektakularne odbrane.

Kkkhhhhmmmm i za kraj. Nije igla metolu nego arapske i crnacke stuke i somici. Jel znaš da one zbog takvih roditelja same ulaze u one ulične grupnjake za silovanje stojeci ? Odose polako i sve odlazi a na stolu puna flasa i sad ostaje da se polako ubijes. Ode sve... u tudje ruke :(((

keser
25. mart 2017. u 11.17
Јесте,
али игра је забрињавајућа.

Одбрана несигурна и стално паника.

А сада мало о Грузији.
Екипа која подсећа на бившу Ју. Увек игра добро али губи.
toronto1
(medicina)
25. mart 2017. u 12.39
Vuce, secas li se ti Obradovica kad je debitovao za reprezentaciju? To je bio drugi igrac. Nije momak kriv zato što ne igra u Anderlehtu (ili igra jako malo), nema samopouzdanje. O tome sam ja pokusao da napisem. Da je u pitanju onaj stari Obradovic onda bi igrao levog beka i to pre Kolarova. Rukavina je ogranicen, on ne može da improvizuje ništa. Kao da mu je neko pokrio oci. Ja ne mogu da verujem da mi nemamo boljeg igrača, sto ti kažeš bolje neka ubaci nekog iz mlade reprezentacije, sigurno bi igrao bolje. U pravu si za srednji red (Milivojevic i Matic), i ja ne mogu da verujem da njih dvojica igraju u premijer ligi i nisu mogli da povezu postenu akciju, nego se opet prebacuje sredina. Treba ubaciti 2-3 igrača iz mlade reprezentacije i to podhitno.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Necklaces?
.