Diskusije : Navijači

 Komentar
Јасно је ко дан
Mister_No
(Bonelli editore)
19. februar 2017. u 17.32


Јасно је ко дан да кад дође борба за трофеје Партизан ту нема шта да тражи, тј. да Звезда побеђује рутински.

Генерално фајтерска утакмица у којој су у првом полувремену и једни и други били у егалу. У наставку Звезда се разиграла, Гудурић се играо са одбраном Партизана одигравши праву симултанку и погађајући из готово свих позиција. Добра издања Топмсона, Симоновића, Митровића, мада је цео тим одиграо коректно, иако је било доста грешака и изгубљених лопти. Доста квалитетнија и чвршћа игра и у одбрани у других 20 минута, није било превише лаких поена Партизана из рекета, а са спољњих позиција једино је Бирчевић погађао по неку тројку.

Све у свему први трофеј у сезони је узет. Следе нова искушења у Евролиги и на Јадрану.

CTEBA
(penzioner)
19. februar 2017. u 17.37
Каман Реџи, добили смо их, али ово је било далеко од добре утакмице.
Па у трећој звезда није дала кош у првих четири и по.
Поале нас је само Симоновић одржао.
Остали су спавали.
Колико је било изгубљених лопти?
Процент из игре око 40%, дефинитивно не добра утакмица.
Наша срећа да су они још гори од нас.
Типично за ову годину, убијају се у великим утакмицама, добијају немогуће противнике а муче се са неким пацерима, као данас.
Centarhalf
(Mi smo vojska Dragana Dzajica!)
19. februar 2017. u 18.26
Ništa nije bilo novo u danasnjoj utakmici sto već nismo videli ove godine!Znaci igramo 3 četvrtine egal ,protivnik se primi i onda nagazimo 2,3 minuta i utakmica gotova...
Aba liga izazov;najbolje za nas da oni zavrse 4-ti!Prvo sto ćemo igrati protiv njih još 2 puta,verujem najlaksi su protivnik,a lepo je gledati Vrabca i Lukovica;)))
P.s.Ima li informacija jel se Novica ubica vratio u halu posle onih triblinga?;))))))
Mister_No
(Bonelli editore)
19. februar 2017. u 19.12
Изгубили смо 8 или 9 лопти што није превише, у поређењу са бројем продатих лопти у лигашком дербију. У нападу нисмо бриљирали али смо и поред тога имали неколико расположених појединаца који су однели превагу на нашу страну. Такође, свели смо Партизан на само 64 поена, тако да је одбрана била на висини задатка. Утакмица можда није имала не знам какав нападачки ритам, али је била борбена, узбудљива, а није недостајално атрактивних потеза (блокада, закуцавања, проигравања Јовића).

Величковић је најбољи играч Партизана (уз Хетчера), али уместо да као најискуснији у тиму смирује атмосферу, он подиже тензије прављењем оних гримаса према публици и често неспортским понашањем.

Што се тиче табеле АБА лиге пред разигравање, Партизану и одговара да буде 4. јер се у полу-финалу игра на 2 а у финалу на 3 победе, тако да су веће шансе да Партизан добије Звезду 2 пута него у три утакмице. Мада је објективно говорећи Звезда је боља.
toronto1
(medicina)
19. februar 2017. u 23.14
Cika Stevo, ne može se na ovom „klizalistu” ni igrati bolja kosarka, uz ovakav kriterijum sudjenja, gde se svira sve zivo. Isecena igra i zato je utakmica izgledala „ne lepa za oko”. Meni se lično ne svidja ovakva ratnicka kosarka. Vise volim kako se sudi u Evroligi. Treba čestitati i Partizanovim kosarkasima i momci su se borili koliko su mogli. Osetio se nedostatak tri igrača.
CTEBA
(penzioner)
19. februar 2017. u 23.31
Не кажем да је могло много боље, да су се клизали клизали су се, било је и неколико фаула кад јенеко уклизао, али кад неко постави да је утакмица била супер, ил је на нечем или није ни гледао.
Суђење је било лоше, аматерски, услови лоши, све у свему не нај бољи амбијент.
Звезда је исто ушла у утакмицу исувише опуштено, и до краја нису играли свом снагом.
toronto1
(medicina)
20. februar 2017. u 00.07
Čitam na nekom portalu, kažu Kuzmic igra sa nekom povredom ledja i sake i vuce to već mesec dana, Bjelica isto, Volters i Dangubic aut. Jovic nije 100%. Mislim da je ili medicinski tim jako los ili Radonjiceva taktika da ih uvodi u igru povredjene nije normalna. Prvi si u ABA ligi, nema potrebe da i jedan povredjeni igrac igra do kraja. U Evroligi, ako izgube od Galatasaraja u četvrtak slobodno može da igra sa Simanicem i Dobricem. Glavni cilj treba da bude osvajanje ABA lige i sve ostalo nije važno.
Ubodem_pa_odem
(Trpaj delije - živi veselije)
20. februar 2017. u 21.32
Kladim se da ste svi vi grickali nokte do početka zadnje četvrtine. Partizan je sa 5-6 igrača odigrao celu utakmicu a da se ljudi nisu otrovali salmonelom, dobili biste po repu ko onomad.
toronto1
(medicina)
21. februar 2017. u 15.26
Zvezdi pola tima povredjeno, pad forme. Tek će za polufinale ABA lige da se svi oporave i da igraju pravu kosarku, naravno kad bude trebalo. Plus ovakvo sudjenje je unistilo ono što se zove kosarkaska igra, jer se sudije boje da puste igru, nego se svira svakih 10 sekundi i to ne lici na kosarku. U tome se Partizan malo bolje snalazi. To je cela istina o ovim tesnim utakmicama.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.