Diskusije : Navijači

 Komentar
Преко баре
Mister_No
(Bonelli editore)
10. februar 2017. u 20.44
Торонто, пратиш ли НБА, шта се тамо дешава? Видим да је синоћ Кливеленд изгубио од Оклахоме (Сијетла). Јокић бриљира својим партијама, видим да се Рапторси добро држе. Индијана ту негде око 7-8. места у игри за плеј оф. На Западу Голден Стејт и Сан Антонио „газе”, на Истоку Кливеленд очекивано први. Још мало па ће разигравање тако да се ваља мало интензивније укључити у дешавања у најјачој лиги.

Синоћ игран велики дерби колеџ кошарке, Северна Каролина - Дјук. Занимљиво пре ове утакмице оба тима имала идентичан број победа (по 53) али и исти број поена. Нисам гледао али видим да је Дјук победио 8 разлике.
windy-chicago
(windy-chicago)
10. februar 2017. u 20.55
Koliki moras da budes neradnik,,zaludan, lenjac... pa da pratis sve moguće sportove. Takve bi ja na njivu, da kopaju 18 sati, 7 dana u nedelji. Ili da beru narandze, jabuke,, 4 $ na sat. EEeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Mister_No
(Bonelli editore)
10. februar 2017. u 21.19
Windy хоће да воза половног лексуса, живи у кући са 3 спаваће собе, и пије чивас, а ради по 16-18 сати дневно. И онда му криво кад други имају слободног времена, а он мора да шљака од јутра до вечери да би могао да плати кредите. Завидан и похлепан као већина америчких гастарбајтера који кад су дошли у Америку као да су ушли у рај, па би све живо да виде и пробају и живе изнад својих могућност.

На дискусији Емиграција напао дечка због тога што се распитивао како да добије CDL у Америци. Плаши се конкуренције и да му неко не отме посао. Е Windy, Windy. :)
toronto1
(medicina)
10. februar 2017. u 22.03
Jokic je car. Veceras protiv Njujorka 40 poena uz sut 17/23. Gazi decko i možeš samo hvalospeve da cujes o njemu. Bogami i Misko trlja ruke. Ovde najavljuju da će sledeći ugovor biti nenormalno veliki. Klivlend gubi i citao si da je Lebron opet poceo da kuka na sva usta. Prica se da Karmelo menja Lova. Boston bi mogao lagano da se umesa u borbu sa Klivlendom za prvo mesto na Istoku. Toronto je debelo uprskao. Izgubili su par laganih utakmica, mada su ih i povrede desetkovale. Na istoku Vasington prijatno iznenadjenje, a na Zapadu Utah.
Kenny
11. februar 2017. u 11.20
Ovaj mali Jokic besno bezobrazan.

Nekim igračima stranim i našeg porekla nekad nisu hteli da dodaju kad je i vise nego ocigledno. Bas dosta njih je prolazilo slične torture.

Nego ovaj ih ne dzebe dva posto :) ovaj ajde sto trpa nego i sam uzima lopte i bacaka ostalima ???????? I to sa 20 godina ?!?

Ima par igrača koja mogu da te bace na dupe a da sam ih ja gledao. O Marovicu nema šta da pricam on je izmislio kosarku, jedini beli covek u ono vreme koji je primljen u globtroterse a video sam Azeju, Mezdika, Petrovica, Bodirogu... da znaju da u drblingu obore osobu bez kontakta da sednu na dupe i ovi nestanu, negde.

Ovog gledam i nije mi jasno u koju kategoriju da ga stavim, čak mislim da je jak kao denis rodman i carls barkli da se saberu. O mozgu i tehnici sa opet ponavljam, dvadeset godina da mu dam neku kritiku ili zamerku ?????? Nisam lud nikad bio on je pio vodu tamo sa neke reke i izvora, hodao, disao, jeo..

Zadnji put kad su ovi iz Naše isli u Nish da vide tamo tu zemlju i vodu pronasli su i zilu prirode čak i u Majdampeku. I ja sam bio u Nisu da vidim. Rekli mi ljudi gde je pikao fucu i tu gde je rođen i isao sam kroz kraj i pipao sam zemlju, tražio da mi daju mestani vodu sa cesme i tako. Kažu ovi iz naše ostavili neke aparate u zemlju pa snimali iz vazduha i svasta nešto.

Ovaj momak je silovit, pametan, lukav, hrabar, jak, energican, precizan... i tako pet minuta kvalitetnog programa ali secenog od cele utakmice, svake utakmice :)))
Stari-vuk
11. februar 2017. u 16.51
a još pri tome Grobar.A niko niko ni da spomene.Valjda da se Teo ne uvredi
toronto1
(medicina)
11. februar 2017. u 18.06
Vuce, pa da li je bitno za koga navija, kao i u slučaju Novaka Djokovica? Bitnije je da je srbin i da je fenomenalan igrac i da je uz to normalan. Ja ga iskreno nikad nisam ni čuo da to kaže, ni da potencira.
toronto1
(medicina)
11. februar 2017. u 18.28
Pa šta ima veze i za Teodosica sto navija za Zvezdu? Šta bi tek bilo da je igrao u Partizanu? To bi tek bio haos, a možda je i ovako Partizan zasluzan za uspeh Jokica, ko zna? Nisam ocekivao da ti to napises. Za ove druge se ne iznenadjujem. Što se njih tiče, da nema Partizana, ne bi postojao srpski sport uopste.
EMILIO_GAVIRIA
(ploditelj franjevaca)
22. mart 2017. u 23.01
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Necklaces?
.