Diskusije : Navijači

 Komentar
„Хркљуш кошарка”
Mister_No
(Bonelli editore)
05. februar 2017. u 16.23
Ово вечерас је била срамота од игре и утакмице. Ни „е” од ефективне и течне игре, већ мешавина новозеландске хаке и јапанског сумо рвања од стране играча и стручног штаба Партизана за које је овај меч био као питање живота и смрти.

Најважније да се нико од Звездиних кошаркаша није повредио, због чега је Радоњић и држао на клупи Кузмића и Јовића у 4. четвртини. Ипак је ово за Звезду мало јачи тренинг тест пред наставак Евролиге.

Суђење такође благи очај. Разумем пристрасност на националној основи, али да један тим добије 5. технчичких грешака у 10 завршних минута, где објективно ни један фаул или приговор није био за техничку је превише чак и од Хрвата.

Навијање „одлично”. Иако је 90% публике било Партизаново, 90% песама су биле о Црвеној звезди, Човићу, Човић Весни, Радоњићу, итд. Заиста широк репертоар на коме би и Желимир Обрадовић позавидео.

Него, гледам табелу где Звезда и даље прва, па не разумем шта онолико славе „гробари”, као да су освојили куп шампиона? :)))
CTEBA
(penzioner)
05. februar 2017. u 17.23
Како шта славе?
Па није то свакодневно да добијеш шампиона.
Еј бре то се чека и слави целу годину.
Stari-vuk
06. februar 2017. u 00.16
Pošto nisam glledao utakmicu a procitao sam da su sudjene neke silne lične greške Partizanu u prvom a Zvezdi u drugom samo da pitam:Jel neka ekipa zavrsila mec sa tri igrača na terenu kao pre neku godinu ili se igralo 5 na 5?Jel drmao neko koseve dok Zvezda izvodi slobodna bacanja?Koliko je kesa mokrace palo na klupu sa igračima Zvezde?O gladijatorskoj igri Partizana pricaju navijaci kojima je idol Blazic,Lazic...Tucu u srpsku kosarku je uvela Zvezda a novinari su nas „uspesno” ubedili da je to ustvari naj bolja odbrana...
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for PomPom Keychains?
.