Diskusije : Navijači

 Komentar
Partizan ili Igokea?
Luca_Brasi
17. januar 2017. u 11.55
Zašto u rubrici osvajaci ABA lige za sezonu 2008/09 i 2009/10 stoji Partizan Igokea, umesto samo Partizan?

toronto1
(medicina)
17. januar 2017. u 13.19
Zato sto je cika Milorad dao novac i on nije naivan igrac. Moralo je da se doda ime, pa je uz to ime verovatno oprao vise novca nego sto je ulozio u Partizan, a u isto vreme spasio klub od gasenja. Tako to funkcionise. Na zapadu i istoku ništa novo!
Luca_Brasi
17. januar 2017. u 13.29
Ali cije su onda zapravo titule, ako je doslo do fuzije Partizana i Igokee, i klub promenio ime? Partizanove ili Igokeine?

Podsetimo, i Igokea se u to vreme zvala Igokea Partizan.
Stari-vuk
17. januar 2017. u 13.37
Kolika kolicina gluposti u samo malo reci.Igokea je fabrika namestaja koja je pritom vlasnik kk Igokea ali i sponzor kk Partizan.Šta je cudno sto jedna ekipa stavi uz svoje ime i ime sponzora?
Vilmos_kauboj
17. januar 2017. u 14.06
:-)

Ostali samo dugmići.
Luca_Brasi
17. januar 2017. u 14.18
Dodik i Danilovic o „prodaji namestaja”.

Košarkaška lopta preskočila je Drinu u dva pravca! Partizan iz Beograda i Igokea iz Aleksandrovca potpisali su juče ugovor o poslovnoj i sportskoj saradnji, kojim će se fuzionisati, iako će nastaviti takmičenja u svojim ligama.
http://sport.blic.rs/fudbal/partizan-i-igokea-jedan-klub/cn6tyv8
Luca_Brasi
17. januar 2017. u 14.28
Jedan klub, jedna uprava - saglasni su Danilovic i Dodik. Ne znam, možda Stari Vuk ima neke druge informacije, pa se ipak radi o „prodaji namestaja”. :)

-----------------------------------------------------------------

Ekipe će na dresovima u svim takmičenjima logo Partizan Igokea i Igokea Partizan, imaće zajednički Upravni odbor, prostorije, razmenjivaće igrače bez obeštećenja, a u planu je i izgradnja hale.

Ugovor su na stadionu crno-belih potpisali predsednik Partizana Predrag Danilović i predsednik Igokee i premijer Republike Srpske Milorad Dodik.

- Celo Sportsko društvo stoji iza ovog sporazuma, koji je značajan na mnogo načina. Ovo je tek početak. Da naglasim, nas sada treba posmatrati kao jedan klub. Čim nam obaveze dozvole, ići ćemo u Republiku Srpsku. Finansijski problemi nisu prestali da postoje, ali će biti znatno lakše rešavati ih zajednički - rekao je Danilović.

Dodik je istakao da klubovi imaju svoje ambicije i da mu je drago što će Partizan sada moći da se posveti isključivo košarci i da juriša na uspehe u Evropi.

- Naša ambicija je da uđemo u NLB ligu, a Partizan može da se vrati svojoj osnovnoj delatnosti - košarci. Inicijativa za spajanjem je obostrana i sada je ovo zajednička briga. Formalno, pravno imaćemo jednu upravu - kaže Dodik.

toronto1
(medicina)
17. januar 2017. u 15.30
Sve se to slučajno desilo oko kredita koji nije mogao da se placa i pretila suspenzija, pa je Dodik uletio sa novcem. Vuce, ima nas koji smo i tada pratili kosarku.
Luca_Brasi
17. januar 2017. u 15.41



Fuzijom Partizan i Igokee je nastao treci klub Partizan Igokea/Igokea Partizan, tako da je pitanje cije su zapravo titule iz 2009. i 2010 (kao i one u prvenstvu Srbije i kupu).

Jer i sam Dodik kaže, „klub ima jednu upravu”, a Danilovic ga dopunjuje, „mi smo sada jedan klub.”
Stari-vuk
17. januar 2017. u 15.43
Znam da ste pratili kosarku ali zar vam nije cudno da „miljenik” vlasti tadasnjih kako vi nazivate Partizan u sred svojih naj boljih rezultata bude prinudjen da trazi finansijsku slamku spasa u Republici Srpskoj?Ocigledno je da je napravljena finansijska konstrukcija između Dodika i Partizana ali je sigurno da je u pitanju mnogo manji kriminal nego sto je reprogram duga Zvezde koji je bio vise od 15 miliona eura.Pri tome Partizan nije menjao ni grb ni ime već je samo svom imenu dodao ime sponzora jer je u svakom slučaju Partizan mnogo vece ime od Igokee sa sve sponzorom.Zar i posle toliko godina pokusavate da uporedite to sa gasenjem Zvezde i prodajom grba?Ni priblizno se ne radi o istoj stvari
Luca_Brasi
17. januar 2017. u 15.56
Nije u pitanju fabrika namestaja „Igokea”, već se radi o kosarkaskom klubu Igokea Aleksandrovac koji se spojio (fuzionisao) sa drugim kosarkaskim klubom Partizanom i tako oformio novi klub i primenio ime u - KK Partizan Igokea/Igokea Partizan.
Luca_Brasi
17. januar 2017. u 16.17
jer Partizan nikada nije bio fuzionisan ni sa kim. Partizan i Igokea su imali tehnički sporazum, ali i dalje su bili DVA kluba. Partizan se takmičio u srpskoj ligi i u ABA pod imenom Partizan Igokea, a Igokea se takmičila u njihovoj ligi i zvala se Igokea Partizan
---------------------------------------------------------------

Prevedi nam ovo na srpski. :) Cuj nije fuzija nego tehnicki sporazum (nije sija nego vrat, tj. Partizan je samo tehnicki zadrzao ime ali je pravno reč o potpuno novom klubu).

Sam bivši predsednik Partizana Danilovic priznaje „kako su Partizan i Igokea sada jedan klub,” dok je uprava kluba zejednicka (Danilovic predsednik, Dodik potrpedsednik - dakle jedna jedina uprava). Ako se radi o dva odvojena kluba, onda je logicno da imaju dve uprave.

Crvena zvezda Telekom i FMP su se takođe takmicili odvojeno u dve razlitice lige, ali niko ne govori o tehnickom dogovoru već o ugovoru o frencajzingu, gde Crvena zvezda pre nego sto je „zamrznuta” napravila ugovor po kome je pozajmila ime i grb drugom pravnog licu (klubu) na određen vremenski period dok se finansijski ne konsoliduje, s tim sto sve trofeji koji to se u međuvremenu osvoje kasnije pripisuju Crvenoj zvezdi (klubu poveriocu). Ugovor o frencajzigu nismo izmilili mi, to se već dugo sprovodi u NBA-u i svugde u svetu.
Ubodem_pa_odem
(Trpaj delije - živi veselije)
17. januar 2017. u 17.10
Vuce, oni kad su se udali za Zeleznik, oni su, kao i svaka mlada, promenili i prezime i prebivaliste. Za pare su prodali i grb i doope. Obraz nikad nisu ni imali pa to nisu ni prodavali.
toronto1
(medicina)
17. januar 2017. u 19.51
Grobari sa Kosmeta i grobari Nis zovu. Sad Vam je sansa da se opametite i da stanete na noge, ili verujete ovim pravnicima? Mi nekako prezivesmo, a za Vas još ne znam. Još Bjeka nije pozvao na revoluciju.
Stari-vuk
18. januar 2017. u 13.38
Da sam neko kao sto nisam,pa da odlucim.Nema zalbe,godinu dana bez Evrope a kompletna uprava napolje.Pa zamisli samo da Zvezda ne igra Evropu i bez kazne(svi dugovi se redovno placaju) I STA IM FALI.Vole ih navijaci...
EMILIO_GAVIRIA
(ploditelj franjevaca)
18. januar 2017. u 15.07
Sad bi franjevci da prave nameštaj hahahahahaha paprvo mora da pilate drva sa Camilom hahahahahah
Stari-vuk
18. januar 2017. u 15.49
Balvane,reci mi u kom delu Srbije je kaže PILATI?
student_ex
(више_од_спорта)
18. januar 2017. u 18.29
Pilanje drva sa motornom pilom. Cepanje drva, unosenje drva i uglja. (Subotica i okolina)
Pavle_Djurisic
18. januar 2017. u 21.42
Zašto se popisa po starom coveku!!!
Imaj razumevanja za starog vuka
Stari-vuk
19. januar 2017. u 13.12
opet gluposti,pilanje je termin koji koriste samo Bunjevci a zna se ciji su oni tako da pssssssssst.Cuj da pilimo pilom
Stari-vuk
19. januar 2017. u 13.14
E moj studentu,cepanje drva je cepanje a ne struganje.Struze se testerom a cepa se sekirom.Znaci lupetas,kad pilenje prevodis kao cepanje drva
Pavle_Djurisic
19. januar 2017. u 16.03
Hvala vucko
Da si bio takav Srbin u maladosti kako znaš gramatiku nikad se yogoslovenom ne bi zvao i za partizan navijao
student_ex
(више_од_спорта)
19. januar 2017. u 20.55
Cepanje i pilanje su dva razlicita pojma Vucko.
Struganje drva?
Jedini drugi pojam sto sam čuo je testerisanje.

 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Mantra Bracelets?
.