Diskusije : Navijači

 Komentar
Posle UEFA, i FSS suspendovao Partizan
EMILIO_GAVIRIA
(ploditelj franjevaca)
12. januar 2017. u 17.06
Hahahaha guzi guzi, svaka cast premijeru Vucicu, pocela je da radi pravna država i da neko konacno kaznjava ove zagrebacke dzukele.

Samo 24 časa pošto je iz Evropske fudbalske unije (UEFA) stigla jednogodišnja zabrana igranja u Evropi – Partizan se suočava s novim problemom.

Kako nezvanično saznaje B92, Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) zabranila je crno-belima registrovanje novih igrača, a na istoj listi nalazi se još šest klubova i Superlige Srbije.

Klub iz Humske dužan je 8.294 evra Igoru Spasiću, nekadašnjem pomoćniku Miroslava Đukića i Vladimira Vermezovića, koji je, posle treniranja mlađih kategorija, isključen iz kluba.

Takođe, tu je i potraživanje BSK iz Borče u visini od 560.000 dinara, ali se ne zna po kom osnovu.

„Kažnjava se FK Partizan zabranom registracije (transfera) novih igrača svih uzrasta u trajanju od tri meseca, zbog prekršaja iz člana 93, stav 1, Disciplinskog pravilnika FSS Srbije. Kazna teče od 23. januara 2017, kao prvog dana zimskog pregistracionog perioda u 2017. godini”, navodi se u saopštenju Komisije, koje je potpisao Milan Mladenović, 15. decembra 2016. godine.

Vicešampion Srbije neće moći da registruje Leandrea Tavambu, jedino zimsko pojačanje koje je do sada stiglo u klub, dok ne izmiri spomenuta dugovanja i tako skine suspenziju, ali će moći „nesmetano da prodaje igrače u Srbiji i inostranstvu”.

Pavle_Djurisic
12. januar 2017. u 17.17
Axaxxaxaxaxaxxaxaxaxax Vucicu pa gfe će ti dusa
zori
(Чича)
12. januar 2017. u 17.20


vucicu pederu!
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.