Diskusije : Navijači

 Komentar
Bozja kazna
EMILIO_GAVIRIA
(ploditelj franjevaca)
11. januar 2017. u 21.25
Nije ih kaznila uefa kaznio ih bog, zbog svih zlodela koja su radili. Uopste neću da im pominjem ruznu proslost i kako su nastali, šta je bilo bilo je ali samo zadnjih 10 godina je dosta da budu u paklu za vek i vekova. 7 pokradenih titula od prijatelja tadica i dosovskog rezima, gde to ima da se pola klubova lige zali da partazian krade i namesta i još iz protesta pocnu da igraju utakmice sa zakasnjenjem!!

EJ BRE POLA LIGE ne jedan klub ili dva, njih pola i nikom ništa??? Nikakva istraga, ovi moroni na forumu ovde slave titule i tadica i niko nijednom nije osudio namestanje meceva koje je bilo ocigledno. Znam ja da svako tu i tamo može da nemstipo koji mec ali brate kad namestas celu sezonu pa još 7 uzastopnih, pa kad pola klubova odbija da igra iz protesta e onda je to već nešto. Pa smo onda imali coveka iz uprave partizana koji je svedocio na sudu da je on lično placao sudije po nalogu zecevica i bjekovica i opet ništa, niko ne kaznjava klub a ovi moroni ovde slave titule ko da su ih stvarno osvojili.

E sad je stigla BOZJA KAZNA

Direktor partizana se slika sa zvaljivim siptarom vokrijem i sav nasmejan i sretan postavlja sliku na internet i kaže ljubav prema klubu nema granice. E pic-ka ti materina izdajnicka kako ih nije sramota da pljuju po sopstvenom narodu i svim njegovim žrtvama. na kosovu pretvaraju srpske crkve u javne klozete, srbe sikaniraju i kolju gde god stignu ko da su stoka ne ljudi a on se sav srećan slikao sa vokrijem

HRK PLJUC bagro i tada niko nije ni reč rekao ovde već samo seru o zvezdinim dugovima za koje je odgovoran bas njihov tadic.

jer je on instalirao miskovice da uniste zvezdu i zaduzili su je bespotrebno i strpali dzajica u zatvor jer inm se protivio i sve samo da bi preuzeli zvezdu uz pomoć dugova i sad oni nešto seru zvezda i dugovi a svi znamo kako je to nastalo.

Bog vas je kaznio hokstapleri, lazovi i manipulatori ali prava kazna tek sledi, ovo je samo početak.
EMILIO_GAVIRIA
(ploditelj franjevaca)
11. januar 2017. u 21.27
curkovic otvoreno izjavljuje kako je on hrvatina i hrvatski patriota i ovde niko ni reč da zucne, a kenjaju o covicu i milionima koje je navodno pokrao pa ih prebacio u zvezdu jer to inače politicari rade u srbiji, ukradu milione od države i naroda da bi ih dali klubovima i drugim udruzenjim ahahahahahahhaha koji moron treba da budes pa da plasiras takve splacine.
Stari-vuk
11. januar 2017. u 23.45
Ma ko kaže da Covic daje Zvezdi ukrdene pare?NJemu je samo bio potreban početni kapital da podkupi ili kupi navijace koje nikako nije uspeo da stvori sa FMP om.Sada kada je zabludela masa kupljena sada se cerupa država i to bas „transparentno”.Uzivaj care Murate
toronto1
(medicina)
11. januar 2017. u 23.50
Bole Curkovica ona stvar. Na racun Partizana je pokrao milione evra i smestio ih na sigurno i to lopovskom metodom, da mu niko ništa ne može. Otvoriti agenciju ciji si sam vlasnik i potpisivati sam cekove i ne placate milionske poreze, a uplacivati novac na private racune u svajcarskim bankama, ne može glup covek. On je jako inteligentan, ali i bezobrazan. U svakoj normalnoj zemlji bi zavrsio iza resetaka.
wajtblek
12. januar 2017. u 07.37
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Unicorn Gifts?
.