Diskusije : Navijači

 Komentar
Dražen Dalipagic!
wajtblek
28. novembar 2016. u 02.19
sa malim zakasnjenjem srećan Rođendan jednom od najvecih kosarkasa koje smo imali pored Kicanovica,Slavnica,Divca,Paspalja,Djordjevica,Danilovica,Rebrace,Pekovica,Berica - Kosarkaska Institucija zvana Partizan!
-------------------------------------
DIVAN DAN DRAŽENA DALIPAGIĆA Legendo, srećan 65. rođendan
B. O. | 27. 11. 2016 - 17:46h

Legenda naše košarke Dražen-Praja Dalipagić 27. novembra puni 65 godina.
Mister_No
28. novembar 2016. u 09.40
Kad budete imali legendu kao Ducija javite se.
Stari-vuk
28. novembar 2016. u 14.31
Srećan rođendan Partizanovoj legendi a vi mamlazi mrs u soske.Cuj Duci Simonovic
Vilmos_kauboj
28. novembar 2016. u 14.37
Duci jednostavno ne pripada onoj gore grupi.
Mister_No
28. novembar 2016. u 15.12
Naravno da ne pripada jer je iste Duci prevazisao. On ne samo da je bio igracka već i intelektualna i ljudska gromada, sto gore nabrojani nikada neće (niti mogu) biti. Pogotovo Divac koji je priznao Kosovo.
Pavle_Djurisic
28. novembar 2016. u 16.17
Svaka cast za Praju igracina i to velika tih i miran ljudina
Vilmos_kauboj
28. novembar 2016. u 16.51
Koješta. Duci nije ni senka gore navedenim košarkašima Partizanove elite. On čak i ne želi da se pamti „samo”f kao košarkaš i sportista već kao filozof, pravnik ili kako sam kaže kao „ljudsko biće” a u najnovije vreme se uveliko bavi i politikokm. Valjda je video da je to profitabilno u današnje vreme.
Ovo ne znači da se ne slažem sa nekim njegovim komentarima, razmišljanjima i pogledima na današnji svet, mada je to već sve manje-više viđeno i u tome nema ničeg novog niti tako revolucionarnog kakvog ga ti predstavljaš. Čak i običan seljak na selu zna ovo o čemu on priča. Izmišlja toplu vodu kojom valjda iskazuje nemoć zbog toga što se ON ne pita i što je postao ispušena muštikla.
Mister_No
28. novembar 2016. u 21.08
Шта ти знаш о Дуцију?

Дуци себе уопште не сматра филозофом нити воли да када га тако називају, сматрајући данашњу филозофију (од народа) отуђеном сфером којом руководе интелткулални хохштаплери који од филозофије желе створити науку за привилеговане. Он сматра да је филозофија непосредно везана за обичног човека и његову свакодневну борбу за егзистенцију, а не привилегија отуђене „интелектуалне елите” која измишљањем филозофских појмова треба да „испира људима мозак” одређује шта је добро а шта није.

Али бесмислено је с тобом расправљати на ту тему пошто си у интелектуално-духовном смислу ограничен као балкон и водиш се малограђанском логиком (што се да видети и из претходног поста где износиш низ глупости и неистина).

Вратимо се на кошарку.

Дуци се пувикао са кошаркашке сцене на врхунци каријере (са 23 године), у тренутку када је званично био најбољи кошаркаш Европе и када се налазио на списку за драфт готово свих НБА клубова, водећи водећи се људским и моралним принципима. Истина играо је касније још неко време за Звезду и Бамберг, али то је више било због стипендије и студија а не због кошарке, где иста код њега више није имала примарни карактер. Дуци није „трчао” за парама и кошаркашком каријером али је и поред тога оставио дубок траг у домаћој кошарци. Освајао је златне медаље се репрезентцијом, домаће и европске титуле са Звездом, 7 пута биран у најбољу петорку Европе, итд.

Цело СД Партизан када се скупи, а не само кошаркашка секција, нема тако обједињену играчко-интелектуално-духовно-људску величину каква је Дуци.
Vilmos_kauboj
28. novembar 2016. u 22.55
„(košarka više)...није имала примарни карактер...”

To ti pričam zvekane, ali tvojim glupostima nema kraja pa sledi najbolji deo.

„...Дуци није ”трчао„ за парама...” ali „играо је касније још неко време за Звезду и Бамберг, али то је више било због стипендије и студија”

???

Kad je neko budala, onda mu je teško dokazati da je budala.
Mister_No
29. novembar 2016. u 14.04
Alo Pozega...

Nije trcao za parama u smislu da je umesto novca odabrao skolu i obrazovanje. Mogao je da bira u kojoj će ligi da igra ali je zbog studija otisao u Nemacku u kojoj je kosarka na 7. ili 8. mestu po popularnosti. Igrao je ne da bi se obogatio i gradio karijeru nego tek toliko da ima da plati stanarinu i fakultet, tj. da živi od nečega dok studira. Čak je i posle karijere mogao da zaradi milione da je hteo da bude nečija marioneta i da izigrava majmuna kao Divac, ali je sve to odbio i posvetio se naucnom radu.

Ali kod je neko maliciozni malogradjanin koji nije u stanju da shvati da postoje ljudi kojima su cast i postenje iznad svega, i uz to još neobrazovan i glup pa sve pogresno protumaci, onda je bespredmetno objašnjavati takvima.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.