Diskusije : Navijači

 Komentar
Ретроспектива
Mister_No
26. novembar 2016. u 20.46
Кад ће ово поново да буде? Премотати на 6:14. Београд из седамдесетих. „Делије” и „Гробари” заједно иду на утакмицу:
https://www.youtube.com/watch?v=E3pbwHxucSw

Тако је било некада у оно ненародно време. Данас је у Београду ратно стање на дан дербија.
wajtblek
27. novembar 2016. u 07.20
znaš ti moy quratz o Bg i Srbiji uopste a pogotovo o danu derbija dziberu ;-)!
Bar 10-ak godina već proćilagano gradom sa Partizanovim obelezjima i ostati čitav je nezamislivo pored polupismenih kalashturinih sledbenika koji su u liku i delu raznih milojka,covica,andjusa,sina dragana,ljaksea ivanovica,lazetica,lukica i ostalih smradova iz rupe pronasli sebe u očaju i bedi.
Cela zemlja je ishkrabana qurafte simbolima i parolama ,svaki kontejner,klozet,wc,fasada,panj,čak pre neki dan zapalishe po NBGD krovovima baklje povodom samo njima znanih razloga a najverovatnije tj. sigurno zbog nevidjene isftrustriranosti i kompleksa koje im je decenijski a sistematski i na fer sportski način nabijao YSD Partizan.
ybg Istina boli ali je jedna i treba da vas boli - svako se cese tamo gde ga svrbi.
toronto1
(medicina)
27. novembar 2016. u 09.31
„Na fer i sportski način”. Sad da ne bi bio dosadan i ponovo pisao ono sto svi znamo, samo ću napisati: decko, ti si totalno pukao i s'tobom je svaka diskusija suvisna. Otimacine kakve ste Vi radili, teško možeš dostici. Pljacke, gepekovanja, stipanja sudija, davljenje, ucene...Da ne pišemo da je i zemunski klan imao igrace u Partizanu (Insajder, treci deo govori o tome). Postali ste zaboravni.
wajtblek
27. novembar 2016. u 10.15
a kako bi bilo da syashesh malo polupismena licemerna seka perso - mora da je teska depresija + frustracija učinila svoje što se vidi iz tvog očajnickog pokusaja da ucestvujes u diskusijama. Idi na pecanje,kažu da voda smiruje strasti?!?!
toronto1
(medicina)
27. novembar 2016. u 10.56
U poredjenju s'tobom, tvojim recnikom i tvojom kulturom, koju svakodnevno delis na ovim diskusijama, ja sam doktor nauka, ali to nije bitno. Drugo, nemam nijedan razlog da budem isfrustriran, ali nijedan. Zvezda prva u gotovo svemu što se igra. Hvala Bogu, deca rastu i dobri su u skoli, ni tu nemam problema. Kad pogledas nijedan razlog za neko nezadovoljstvo, što se ne bi moglo reci za Levog bika, sorry, beka. Iz tebe izlazi neko nezadovoljstvo, neka negativna energija, iz čega proizilazi vredjanje svih zvezdasa, ali opet kažem ili je nesretno detinstvo ili te neko zestoko kara, ili kod kuce ili na poslu, pa onda ovde to sve istreses. Hvala Bogu, ovde si procitana prica. Sad kreni sa uvredama i smisli neku novu pesmicu.
wajtblek
27. novembar 2016. u 11.43
xaxaxa ajde ispricaj nam još malo o svojoj idili - koji dziber ybt. Izvini ali nisam znao da si bas do te mere puk'o!?
CTEBA
(penzioner)
27. novembar 2016. u 11.47
Ма пусти га Торонто, да напишеш било шта, пениће.
Нова реалност навијача у Србији.
Него још мало носталгије:

https://youtu.be/qbtJ7VlN3nA
toronto1
(medicina)
27. novembar 2016. u 12.59
Levom biku izgleda mora da se crta. Iskreno nisam verovao da si tolika luda. Jedino sto ti skidam kapu I si nasledio od tvog duhovnog gurua Dula, je borba za Partizan. Tu ti niko ne može prigovoriti. Boris se do poslednjeg daha. Svaka cast. Da sam ja Vucela, ja bih te bacio u prve redove.
Pavle_Djurisic
27. novembar 2016. u 22.35
Axaxaxxaxaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Mister_No
27. novembar 2016. u 23.00
:))
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Earrings?
.