Diskusije : Navijači

 Komentar
Licemer, demagog, smrad!
wajtblek
23. novembar 2016. u 06.49
Vučić za „Globus”: Ubili smo sve što je vredelo
Novosti online | 22. novembar 2016. 21:18 | Komentara: 29

Srpski premijer izjavio je da prima pretnje, ali da se ne boji za svoj život, već samo za svoju porodicu. To je Srbija, sve što je nečemu vredelo mi (ya) smo ubili - Karađorđa, Miloša,(Partizan) a na kraju i Đinđića.
--------------------------------
Piše Radovan Nenadić, dipl. pravnik - uzbunjivač

U Srbiji je sve moguće, pa tako i da Aleksandar Vučić želi spomenik Zoranu Đinđiću iako je nakon njegovog ubistva nazdravljao i slavio. Srbi su skloni kratkom pamćenju, rupama u memoriji i praštanju najgorima, ali ovo odista predstavlja beskrupulozno vređanje inteligencije.

Aleksandar Vučić, predsednik Vlade Republike Srbije je svom okruženju stalno govorio kako se u životu napio samo tri puta: kada je Zvezda postala prvak Evrope, kada je ubijen Slavko Ćuruvija i kada je metak rasparčao srce Zorana Đinđića.
---------------------------------
Srbijo među Lipama puna qurafte smradova...
Kenny
23. novembar 2016. u 11.33
Nisi ozbiljan matori.

Kad sam video ono Globus mometalno stvara smeh i radost.

toronto1
(medicina)
23. novembar 2016. u 12.22
Levi, tri, četiri dana nisi bio ovde. Pisalo se, ne puno, ali i sa Windijem i sa Vukom se može pisati, ali čim ti banes, pocinje jezik mrznje i raspirivanje iste. Kao da imaš nesretan zivot, što ne bih nikome pozeleo, ali tvoje pisanje su izlivi mrznje prema svima, ne samo prema premijeru. Oladi malo! Nije dobro za tvoje zdravlje. Ko na kraju dana brine o Vucicu? Spusti malo loptu. Pa i Zvezda i Partizan treba da budu zabava, a ne licni problemi.
wajtblek
23. novembar 2016. u 16.49
istina koja boli - ali je istina.
wajtblek
23. novembar 2016. u 16.53
samo se nadam i želim da među Grobarima nema ovakvih psihopata i dupelizaca kao sto ih ima među ciganijom - bar ih do sada nije bilo.
Pavle_Djurisic
23. novembar 2016. u 18.05
Vucko da nam dugo živis i vladas naravno!!

Da drakulu (frankestajna) vratimo u ndh-a
wajtblek
24. novembar 2016. u 02.05
jedino ovako (na qitu vas Dule natako) ste mogli protiv INSTITUCIJE zvane YSD PARTIZAN - muchki,yayarski ciganjski. Uskoro će nadajmo se i ovo juče biti na svu sreću po normalan Narod i zemlju Srbiju.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.