Diskusije : Navijači

 Komentar
Final-four 2018 u BG
Stari-vuk
21. oktobar 2016. u 13.19
Kako nam je i najavio kosarkaski mag dr Covic Nebojsa Srbija i Beograd će biti organizatori F4 lige sampiona u kosarci.Tako će biti ispunjena zelja srpskog državnog vrha da za vreme svoje vladavine omogući svom ljubimcu kk Crvena Zvezda da osvoji pehar namenjen prvaku.Projekat je započet pre dve godine reprogramom (oprostom) duga,nastavljen kupovinom skoro čitavog državnog tima Srbije i pravim defileom crnoputih americkih igrača.Protekle dve sezone se radilo na „imidzu” velikog kluba i sada bi trebalo da se sve to privede kraju kupovinom par igrača koji bi trebali da donesu sampionu ABA lige potreban kvalitet za ravnopravnu borbu za F4 u Beogradu za dve godine.Mafijas Bartomeu je to obecao bratu po struci iz Zeleznika i to je bilo jasno još od pre godinu dana ali se kao drzalo u tajnosti.Sada je sve već poznato i već u narednim danima se može ocekivati dovodjenje NBA igrača u državni projekat Zvezda Beograd na vodi
Mister_No
21. oktobar 2016. u 14.03
Sasvim je logicno da i Beograd dobije domaćinstvo s obzirom da postoje svi uslovi da se finalna utakmica odigra u Srbiji (velika dvorana, publika koja voli kosarku, bezbednosni uslovi jer su uspesno organizovana neka ranija takmicenja, kosarkaska tradicija, rekordne posete...).

Kosarkaskim entuzijastima u zemlji ostaje jedino da se nadaju da će srpski klubovi uspeti da izbore F4, i time samo upotpune dogadjaj.
Stari-vuk
21. oktobar 2016. u 14.28
interesantno zapazanje navijaca koji je poceo kosarku da prati u zadnjih par sezona.Stvarno je tek sada Srbija zasluzila da organizuje f4 u Beogradu jer se do sada i nije igrala kosarka u Srbiji.Arena nije napravljena pre vise od 10 godina nego je pre neki dan otvorio Vucic sa Covicem.Tako pre dve godine od raspale vk Crvena Zvezda za godinu dana napravise sampiona Evrope i opet se raspadose jer su ispunili jednu veliku zelju da postanu prvaci Evrope po svaku cenu.Sada je kosarka na redu...
Mister_No
21. oktobar 2016. u 14.46
Istorija se menja. Nije Partizan predodređen da uvek bude sampion, kako ste možda navikli pod skutima spsovosko-demoNkratske vladavine. Kad je Zvezda igrala evropska finala početkom sedamdesetih, Partizan je tada još bio klub bez i jednog značajnijeg trofeja. Sada je ponovo doslo Zvezdino vreme. Tocak istorije se menja.

Mada ko zna ko će biti prvak za 2 godine, tako da prejudiciras stvari i kritikujes bezveze.
wajtblek
21. oktobar 2016. u 14.56
jedino da kao i u vaterpolu dovedu kompletnu ekipu Partizana pa da možda urade nešto???
Stari-vuk
21. oktobar 2016. u 14.59
ništa ne pricam bez veze,krivite DS i Tadica zbog one utakmice na kojoj je kao pokazao da je partizanovac i to vam je pokrice za sve lopovluke u zadnjim godinama.Jeste Tadic bio možda i partizanovac ali se nisu dovodili igrači iz NBA ,nijedan nikad nije potpisao ugovor na vise od godinu dana kao što se sada potpisuje u Zvezdi.Prošle sezone 7 stranaca za 5-6 meseci.Već sam pisao ranije,pogledajte sastave ekipa u zadnjih 20 godina i koliko je amerikanaca Partizan angazovao po sezoni.Jednog ili dvojicu a stvorio je bezbroj igrača za jugoslovensku a potom i za srpsku kosarku.Kako je nagradila država svog sampiona,oduzela mu dozvolu da sagradi dvoranu,dovela ga do propadanja skoro.U sastavu koji je postao prvak Evrope igrajuci na strani kao domaćin Partizan nije imao strance.Na kraju čestitke za pobedu Zvezde u Turskoj
Mister_No
21. oktobar 2016. u 15.29
Vi mozete negirati istinu, i to je vase legitimno pravo, ali cinjenica je da je Partizan za vreme prethodnih politickih garnitura sprovodio makabizaciju.

Najbolji sponzori su dovodjeni u Partizan, angazovani su najbolji igrači na domaćem trzistu i najskuplji stranci, većinu rukovodecih mesta u kosarkaskim strukturama su cinili Partizanovi ljudi, ucenjivane su i podmicivane sudije bez ikakve pravne odgovornosti, itd. S druge strane KK Crvena zvezda se sistematski unistavala.

Mislili ste da će to trajati vecno, i zbog toga vam je sada teško što se jednog takvoj praksi stalo u kraj, a još teze vam pada sto Partizan vise nije glavna marka u kosarci, odnosno sto je Crvena zvezda preuzela primat.

Što se tiče sadasnje vlasti, cinjenica je da je ona (zajedno sa rukovodstvom kluba) pomogla Crvenoj zvezdi da na legalan i legitiman način resi odnose sa poveriocima i izadje iz duga (ista opcija je nudjena i Partizanu), ali je isto tako pomogla i Partizanu da prošle sezone izbori opstanak (podsecanja radi, KK Partizna je u sezoni 2015/16 imao najviše stranaca u rosteru), kao i da u ovoj sezoni oformi kvalitetan tim da je Partizan izdao saopštanje u kojem se javno zahvaljuje državi i rukovodecim ljudima vlade na ogromnoj materijalnoj podrsci.
Stari-vuk
21. oktobar 2016. u 15.56
Lazima možeš samo na trenutak da zamaglis istinu.Partizan prvak evrope bez stranaca i bez Tadica.Partizan prvak Jugoslavije i Srbije sa po dva stranca u timu.ABA liga osvajana bez mnogo stranaca,neki su bili vasa promasena investicija ali zato nas pun pogodak.Partizan je otkrio mekeleba,Gista,Robertsa i mnoge strance.Imali ste 10 najskupljih tzrenera a mi nesposobnog Vujosevica(po vama),pa vas je čak i Vlada Jovanovic rasturao ko zvecku a bila mu debitantska sezona čini mi se da vise nigde i ne radi.Doduse te godine je Partizan iskreno imao prilično skup tim.Ali ni priblizno kao proslogodisnji Zvezdin
Stari-vuk
21. oktobar 2016. u 15.59
a što se reprograma tiče ajde daj mi jedno 200hiljada dolara pa mi dozvoli legalno da se dogovorimo da ti te pare nikad ne vratim ili da ih vratim kroz reprogram ali malo sutra jer mi dolari trebaju za noovu vilu na moru
Mister_No
21. oktobar 2016. u 16.01
Skybre, polako pozlice ti.

Pa i u Zvezdi su kasnile plate po 6 meseci, igrači nisu bili isplaceni, ali se nije kukalo po medijima. Uostalom, Zvezda već drugu ili treću godinu ima pozitivan saldo, sampion je svoje zemlje, igra evroligu od koje inkasira sredstva, tako da je logicno da ima najveci budzet. Ko je kriv Partizanu sto je novac od 13-ogodisnjeg igranja EL odlazio u dzepove Vujosevica, Danilovica, Todorica, i ko zna koga još.

Ono sto je istina. Da nije država pravovremeno reagovala i ulozila novac u Partizan minule sezone, Partizan bi umesto na 5. zavrsio na poslednjem mestu ABA lige. Dakle, ova vlast kakva god da je, opet ne gaji macehinski odnos, tj. nije rigorizna prema Partizanu kako je demokratsko-socijalisticka osovina Tadic - Dacic bila prema kosarkaskom klubu Crvena zvezda, kada su racuni kluba bili blokirani zbog 400 hiljada evra duga.
Mister_No
21. oktobar 2016. u 16.13
Što se tiče kredita privatnih poverilaca, pa o tome se i radi. Zvezda je preko nizih kadrova DS-a sluzila da privatni poverioci peru pare preko kluba tako što su davali nepovoljne kredite koje klub nije mogao da vraca. S druge strane vlast je ljudima iz Partizana obezbedjivala tajne vecere sa rukovodiocima vodecih domaćih firmi, gde su sklapani ugovori.

Laz je da je Partizan stvarao igrace. Partizan još od Mice Berica nije napravio ni jednog igrača iz svojih mladjih kategorija, nego je otimao od Zvezde, Hemofarma, FMP-a, i drugih.

Zanimljivo je i to da KK Partizan, odnosno ljudi koji vode klub, odbijaju da javno objave izvestaj poslovanja kluba od 1992. pa do danas, dok je to Crvena zvezda uradila. Pitam se zašto?
Stari-vuk
21. oktobar 2016. u 16.13
Pa sto su onda delije skandirale protiv Vesica ako vam je kriv neko drugi
Stari-vuk
21. oktobar 2016. u 16.15
Pa ti samo nećeš da procitas prijatelju,dug Partizana je objavljen već nekoliko puta i na tvoju zalost mnooooooogo je manji nego Zvezdin.A ko je objavio Zvezdin dug?Nebojsa Covic.Aferim sokolovi
toronto1
(medicina)
21. oktobar 2016. u 16.54
Treba biti malo realan, i ne kriviti Zvezdu za sve. Gledati u svoje dvoriste i pokusati pomoći svom klubu na pravi način, a ne optuzivati Zvezdu za loše vreme. Kolo sreće se okrece. Ovo sto je Redzi napisao su izjavljivali i bivši treneri i igrači Partizana. Ništa nije izmišljeno. Da li su se sastajali Danilovic, Vujosevic i Tadic na vecerama, a to je par puta (igrom slučaja) bio i Miskovic, alfa i omega unistenja Zvezde. Obecana mu je zemlja oko stadiona Zvezde, za protu uslugu gde će on nepovoljnim kreditima unistiti Zvezdu. Uvalio je svog sina u rukovodstvo kluba i „navodno” pokusao da pomogne klubu. Lopurda. Zvezda ove godine ima samo Kuzmica i vracen je Dzenkins. Videcemo ko će još doći, dok je Partizan doveo celi tim. Sad će prozivke da su dosli za nikakve pare. U te price ne verujem, jer su davno prošle price u casovima ljubavi, a uverili smo se da je i glavni mag radio za novac, a ne za casove ljubavi, kao i Pavlovic, Macvan. Tad se govorilo da igraju za dzabe, sto naravno nije bila istina, samo je to teško priznati, nego je lakse pricati o tome da su dosli da igraju dzabe zbog Partizana, lepse izgleda.
Centarhalf
(Mi smo vojska Dragana Dzajica!)
21. oktobar 2016. u 19.59
Odakle bre ovoj stoci ideja da mi nismo pratili kosarku?
Pratili,pratili,tugovali,trpeli,cekali bolja vremena...I docekali!!
Pamtili;
Otimanje igrača(Milos Vujanic,Luka Bogdanovic...)
Pogotke iz auta(ovde nam razne klavijature i Zlaje slikale liniju da nije bilo iz auta)...
Tuce sudija,gepekovanje,laži da nisu ulazili u slacionicu sudija(Vrsac)...
Gasenje kosarkaskih centara(Vrsac,Borovica...)
I još sto šta...
Onda se pojavljuje lik mnogo je8en,ubija azdahu kod Olje Beckovic i pocinje sunovrat tzv.institucije..
Ne brinite tek je treca u nizu ...U pravu je onaj Hidajetov rodjak iz Nemacke kad je rekao pre par dana da necete cekati titulu 13 godina,cekacete je 23...Svako vam dobro želim i da vam ponude reprogram opet;))))))
Stari-vuk
22. oktobar 2016. u 03.12
Pa kako ste pratili kosarku kad vasi naj verniji nisu dolazili na utakmice ABA lige koju ste vi i osnovali licemeri jedni.Pominjes sve i svasta a zaboravljas drmanje koseva u Zelzniku,bacanje kesa sa mokracom na igrace Partizana,otimanje pehara posle izgubljenog finala.More MUPM
wajtblek
22. oktobar 2016. u 04.20
ma svi su oni covic,milojko,terzic,vesic,vucic,lukas,boki 13,karleusha,ceca,arkan,sin dragan - simboli kicha, izdaje,laži i prevare - pogledaj ih samo kako brane sve te „osobine”,bez trunke stida i realnosti - oni bi i nemacku privredu urnisali za manje od godinu dana. Smradovi.
Pavle_Djurisic
22. oktobar 2016. u 15.20
Kako je vlajna
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.