Diskusije : Navijači

 Komentar
Sinisa Mihajlović - maestro
wajtblek
18. oktobar 2016. u 01.21
dokazao i pokazao da zna posao - posle Katanije,Sampdorije,Milana evo i od Torina,ekipe vecitih luzera napravi strasnu ekipu koja igra fudbal.
Jedino u Milanu nije mogao pored već izlapelog Berluskonija bas kao i u Srbiji pored qurafte qvazi strucnjaka i novinara koji sada cute kao najobičnije qurave i ne komentarisu iako im je to posao.
ofarbaniboy
(varim)
18. oktobar 2016. u 03.53
Najurili ga ko poslednju yayaru gde god je bio.Od velikog Milana je napravio kantu za punjenje.Sada taj Milan sa istim igračima je u vrhu tabele.U Fiorentini ga i dan danas kunu i trpe posledice njegovog strucnog vodjenja ekipe. Obična yayara i secikesa,naduvenko i g...o od coveka !
wajtblek
18. oktobar 2016. u 05.27
Berluskoni zvao Mihajlovića da se vrati u Milan
Novosti online | 26. april 2016. 12:25 | Komentara: 3

Kako prenosi „Gazeta delo Sport” čelnici Milana zvali srpskog trenera, ali nisu uspeli da ga ubede da se vrati
------------------------------------
http://www.sportske.net/userAPI/images/avatars/336.jpeg
wajtblek
18. oktobar 2016. u 05.40
Catania 10 pobeda 9 neresinih 6 poraza
Fiorent 18 18 16
Sampa 26 23 20
Milan 19 10 9
--------------------------------------
balanseri, do vidjenja prijatno
toronto1
(medicina)
18. oktobar 2016. u 10.32
Najveca zamerka je sto je uveo Ramadanija u srpski fudbal i tako nam napravio smrtovnicu. Upoaznao je Karadzica sa Ramadanijem, koji je njemu pomogao da dobije posao u Bolonji, a onda su u reprezentaciju ulazili razni Svetlicici, Alen Stevanovic, Radovanovici, Petrovici i igrom slučaja 90% tih zvezda je imalo za menadzera Ramadanija. Zašto ne pišes o tome. Eno ti emisija na Partizan.tv, kako je funkcionisalo sa Toletom. Sinisom i kako su unistili srpsku reprezntaciju. To sve je pokazano iz tv tvog kluba, tako da nije doslo iz Zvezde, pa onda nazovi i te strucnjake iz Partizana balanseri.
wajtblek
18. oktobar 2016. u 12.40
a Sinisa je inače Partizanov kadar pa ga branim i cenim??? Toronto blamiras se konstantno i stvarno mi nije jasno odakle ti toliki kompleksi?
Mislio sam da poznajes makar malo fudbal kao igru i da si prepoznao ono sto je Mihajlović pokusao ali sam se ocigledno grdno prevario.
toronto1
(medicina)
18. oktobar 2016. u 13.29
Ja sam napisao da je ubacivanjem mafijasa Ramadanija unistio sve sto je pokusao da uradi. Nema veze sto je iz Zvezde, kad je uradio to što je uradio.
Mister_No
18. oktobar 2016. u 14.36
Piha je oborio rekord jer smo već posle 3. kola kvalifikacija izgubili sve sanse da se nađemou Brazilu na svetskom prvenstvu. Koristi od njegovog angazmana jedino su imali Ramadani i Zahavi jer je u 2. godine koliko je bio na klupi Srbije, kroz nacionalni tim prodefilovalo „i kuso i repato.”
toronto1
(medicina)
18. oktobar 2016. u 16.36
Redzi, zaboravio si da napises da je podmladio reprezentaciju i kroz nju je prošlo 50,60 igrača za dve godine. Matic izbacen i dobio sansu u zadnjoj utakmici.
wajtblek
19. oktobar 2016. u 01.28
to onda govori vise tj. sve o vama koji ste protiv njega jer kako objasniti da gde god je bio uspeo je?
A menadzeri su svuda - jedino je okorelim komunjarama i balanserima nejasno šta oni rade - ybg selekcija igrača podrazumeva dati sansu istima pa ko iskoristi ok ,ko ne opet ok.
Shvatanje fudbala po sistemu važna su tri boda a igru ko yebe su odlika qurafte balansera koja ne može dugo da drzi vodu - kao što se inače videlo kod antica,advokata,klementea i ostalih bla bla strucnjaka kojima su igracinodređivali kada će i koliko da igraju.
Nešto slično se dogadja i sada a i vecina igrača koji su igrali kod Mihajlovića su i dalje tu kod Muslina samo sto je prilaz igri i ona sama totalno razlicita - austrougari su mogli i trebali da nas razvale sa bar 2 razlike da se Arnautovic nije onako početnicki ispromasivao u 3-4 navrata ali nisu hvala Bogu i ne bi trebali da se samo na njega oslanjamo kao sto inače radimo - morali bi malo i da radimo.
O mecu sa Irskom neću jer je sličan kao i zadnja dva - + grupa u kojoj smo je možda najlaksa od svih pa je to ogromna sansa iako je igra tima daleko od one koju smo imali kada smo tukli Vels sa 6-0,Skote u Glazgovu sa 2-0,Chokalije sa 5-0 itd.
zori
(Чича)
19. oktobar 2016. u 06.02


http://www.serbiancafe.com/lat/diskusije/mesg/15/16600663/ustaša-mihajlović-radi-za-ustaše-protiv-srbije.html?0
Mister_No
19. oktobar 2016. u 14.07
Zbog idiota koji su naseli na pricu o podmladjivanju, FSS je izgubio milione evra a srpski reprezentativni fudbal propa u proteklih 7 godina.

Dok su druigma igrali najbolji, mi smo gurali najmladje da bi im dizali cenu na trzistu. Hrvati sa 40 godina starim Simunicem uzese 1. mesto u grupi, a mi se oprostismo još posle 3. kola. I opet odose i na Euro 2016, dok smo mi isti gledali preko tv-a.
toronto1
(medicina)
19. oktobar 2016. u 14.21
Ma sve pada u vodu kad se zna da je doveo mafijase u FSS. Levi kaže pa mora sa menadzerima. Slazem se, ali neka posluju sa menadzerima koji imaju najbolje igrace, a ne Svetlicice, Stevanovice, Ignjovskog, Radovanovica. Nema ko nije igrao za reprezentaciju dok je Sinisa vodio. Samo onaj ko nije hteo nije ni igrao. Na kraju, da li je sam izjavio da će otici ako se ne plasira na svetsko prvenstvo?
wajtblek
19. oktobar 2016. u 16.56
selekcija igrača se ne može sprovesti ako istom ne das sansu - uostalom vise od polovine sadasnjih igrača su igrali kod Mihajlovića.
toronto1
(medicina)
19. oktobar 2016. u 23.15
Udaras nam kontru bezveze, a i sam znaš, ako si gledao ovu emisiju na Partizan.tv, da su svi saglasni da nas je Ramadani zavio u crno. Daj Boze da cela garniture jednom zauvek napusti srpski fudbal, u te ubrajam sve od Karadzica, Terze i ostale gamadi i da kvalitet bude jedino merilo vrednosti. Pa zar nisi citao kakve se mucke prave i oko sudjenja i da i Kokeza i Karadzic i dalje naređuju ko će da sudi, ko će da ide na internacionalnu listu sudija. Sad mi je još lepse sto sam posle poraza od Sasuola prestao da gledam nasu ligu i naše fudbalske klubove.
Mister_No
19. oktobar 2016. u 23.44
Торонто,

Није проблем сам Караџић већ људи који стоје иза њега. Зато се и исти понашао онако ауторитативно јер је знао да има цео један корпус људи који преко њега лобирају за своје интересе. Од политичара, функционера, менаџера...Сви они су се уграђивали и имали интереса од фудбала. Тако да грешиш када тврдиш да би све било бајно када би отишли Караџићи, Ђурићи, итд., јер се у пракси видело да кад оду једни дођу други још гори од претходних (ето, отишао је Толе а дошао Кокеза, а за репрезентацију и даље играју играчи менаџера). Ствари треба мењати из корена, а за то је потребна промена система вредности, а то је много шири појам од чисто фудбалског. У оваквом уређењу друштва (које многи величају анатемишући прошлост), ствари могу да буду само горе и горе. Бојим се да ћемо се кроз неко време и овог сада периода сећати са носталгијом.
Mister_No
19. oktobar 2016. u 23.57
Можда задњи озбиљан тим који је имала Црвена звезда. Ови момци би се данас прошетали ЈСЛ-ом и играли ЛШ без проблема. Доказ колико је наш фудбал девалвирао само у протеклих 15-20 година. И тај тренд иде силазном путањом.
https://www.youtube.com/watch?v=kXS-M_KCPMQ
wajtblek
20. oktobar 2016. u 01.38
Toronto,mislim da je krajnje vreme da stvari nazivas pravim imenom i da ne trazis krivce tamo gde ih nema - kako objasniti uspeh vaterpolista,odbojkasa,kosarkasa a neuspeh fudbalera?
Pogledaj samo odnos medija prema pomenutim sportovima i biće ti sve jasno - kada treba da se okupe fudbaleri to su price,filmovi zaviruje se u svaki detalj koji nema veze sa fudbalom,šta voze,koji je vozni park,koje cipele imaju,garderobu,satove,mobilne itd. a ovi iovako nadmeni i razmazeni još se vise shepure,ucenjuju kada će i s' kim će da igraju i tu je kraj svemu.
+ selekcija igrača koja se još uvek svodi na kumove,pashenoze i pobratime.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Mantra Bracelets?
.