Diskusije : Navijači

 Komentar
Oba austrijska gola iz ofsajda
toronto1
(medicina)
09. oktobar 2016. u 22.12
Kakve sudijske greške! Oba gola ofsajdi ko kuca. Sreća da smo uzeli tri boda, u protivnom bi trebalo lincovati sudije.
Mister_No
09. oktobar 2016. u 23.01
Код првог гола нападач Аустрије је приликом центаршута био иза Митровића, тако да се налазио у недозвољеној позицији. Међутим пошто је наш централни бек интервенисао, тј. дотакао лопту, судија Ериксон (односно његов помоћник) је проценио да се радило о пасивном офсајду, јер по њему играч Аустрије који је био иза леђа Митровића у том случају није утицао на игру (мада је више аргумената да је утицао јер је Митровића који га је морао чувати омео да боље интервенише).

Било како било Аустрија је играла добро и заслужила оба гола, а за нас су најважнија 3 бода, јер су победа и бодови једино што се рачуна на крају.
Antara
(najjaci)
11. oktobar 2016. u 10.53
Прешалтај се на curling није за тебе фудбал и правила која већ јасно постоје. Оба гола су регуларна. Е сад што наше банане у одбрани нису реаговале како је требало то је друга прича. На страну што су обе одбране шупље да скоро нисам гледао горе од ове две. Права је срећа да смо добили јер реално је требало бити нерешено.
toronto1
(medicina)
11. oktobar 2016. u 17.18
U trenutku kad je lopta upucena kod prvog gola, igrac Austrije je bio u ofsajdu. Sudija je prorok, pa je predvidio da će lopta da se odbije do igrača koji je postigao go. Kod drugog gola igrac koji je bio u ofsajdu upucuje drugi udarac, ali Stojkovic brani. Znači da direktno ucestvuje u akciji koja je prethodila golu. Matori, oba ofsajda cista ko suza, čak je i austrijski selektor priznao za drugi go da je ofsajd. Ladno je mogao da kaže i za prvi go da je isto ofsajd.
Werba
(N/A)
11. oktobar 2016. u 17.44
Imali smo sreće koliko smo teski.
Austrijanci bolji, nije mi jasno kako su izgubili...
toronto1
(medicina)
11. oktobar 2016. u 18.39
Ma ne kažem da smo bolji i nismo igrali bolje, ali golovi im nisu bili regularni. Mada iskreno bolje da osvajamo bodove, nego da ih gubimo.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.