Diskusije : 30+

 Komentar
Kupindo i Limundo
struktura
(Bene Gesserit)
03. jul 2015. u 09.32
Interesantna su ta mesta, svasta može da se nadje. Ljudi nemaju pare pa prodaju mnogo toga. Moja drugarica kupila divnu sliku, ulje na platnu, za 1000 dinara. Toliko se izverzirala da samo vadi iz plakara, spajza, ormana, ispod kreveta... i stavlja na oglas. Meni napricase silne price kako ima dobrih ponuda i tako to. Ajde prošle godine da probam kako to ide. Bila neka akcija (i to mi smesno zvuci), kao masaza, pedikir, nešto smesno u poredjenju sa ovdasnjim cenama. Ovde je npr. pedikir 26-30$, minut masaze dolar itd. Najviše mi je bilo bzvz uplacivanje u posti. Ja navikla sve preko interneta, isucem kreditnu i zavrsim ocas posla. Jok, ajde daj posta, uplatnica... No dobro, tako mora pa šta da se radi. Zakazem tako, neki salon u Dimitrija Tucovica. Vise sam i nazive ulica zaboravila a u međuvremenu ih besomucno izprekrstaval dok ja i dalje živim u proslosti tipa Bulevar Revolucija, Proleterskih brigada, Marsala Tita... Prvo me je jedna devojka masirala, umastila me zivu. A inače bio vruc dan. Trajalo sat vremena i nekoliko puta sam se trgla jer sam padala u san. Fino sve, castila sam je a onda dosla nazovi pedikirka. Donela punu korpicu lakova za nokte, sve istumbano i nabacano. Lakovi trebaju da stoje uspravno a ne isprevrtani. Ovde u svakom salonu na zidu postoji ram sa policicama i tu su poredjani lakovi. Izaberes koji hoćeš i uvalis se u fotelju koja ima ugradjen masazer za ledja i vrat dok se noge kisele u spa. I tako ova mala mi odradi pedikir, nokti namazani u lepu, zelenu boju. Ali avaj, niti je stavila dobar top coat niti imaju onu lampu za susenje. Dok sam dosla do kuce uspem da upropastim palac.

I tako, šta htedoh reci, Kupindo i Limundo, mnogo zanimljiva internetska mestasca...
CPHA
(Чувари ћирилице)
03. jul 2015. u 09.46
И овдје је у салонима уредно јер је то озбиљан бизнис и мора бити тако. Не знам зашто екпериментишеш, ипак је твоје тијело у питању...у салоне се иде по препоруци, да је чисто, стерилно и уредно.
dulebg
(posmatrach)
03. jul 2015. u 10.25
ја сам укапирао да су то долина куповине и долина лимунова.
CPHA
(Чувари ћирилице)
03. jul 2015. u 10.43
Сјајно запажање Дуле.
Мада, више некако долина купина и лимуна.
dulebg
(posmatrach)
03. jul 2015. u 11.12
не волим купине
кад сам био дете моја баба стално причала
„ова препиш, ова недопиш”

а радило се о скаски:

Пошао Цига у варош да заради нешто да поједе. И види успут купине, помисли да се наједе, а онда каже „ма зарадићу у граду, па ћу се људски најести”, а у купине се испиша.

После, у повратку, пошто у граду није жуту банку зарадио, навали на оне купине; а све се теши „ова препиш, ова недопиш” ((((
Silenthill
(Zelim da verujem)
04. jul 2015. u 08.16
Jadni ciga, nije mogao da saceka da padne kisa.
struktura
(Bene Gesserit)
06. jul 2015. u 05.54
Možda nisam bila jasna, nisam otisla na buvljak da mi rade masazu i pedikir već u salon. Niti sam rekla da je masaza bila losa, naprotiv, hvatamo me sam samo tako. Normalno je da se za masazu koriste ulja... Što se pedikira tiče, ja ga odradim pre puta pa tako i nemam potrebu da to jurim u Beogradu. Ali, ispade sa tim akcijama tako da sam kod ovih i to uradila. Ne znam kako je u drugim salonima, da li isto drže u korpicama lakove i imaju li stolice ili fotelje koje masiraju. Na kraju krajeva i nebitno...
dulebg
(posmatrach)
08. jul 2015. u 20.11
па за купине можда и дочека кишу
ал за лимунове оће да омане ((
CPHA
(Чувари ћирилице)
10. jul 2015. u 10.12
Ма јасна си ти, ја не капирам баш најбоље...
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for PomPom Keychains?
.