Diskusije : 30+

 Komentar
Kucni prijatelji - bracni par
mommo
(muzicar)
13. oktobar 2010. u 09.42
Ozenjen sam, imam ženu i dete. Pre neku godinu stekli smo nove prijatelje. Jedan bracni par. Družimo se, iskreni su i fini ljudi. Isto i mi. Ja dosad nisam izneverio ženu i ne planiram, ali veoma mi se svigja ta druga žena. Obecao sam sebi da je ne gledam TIM ocima jer je stvarno podlo i nije u redu da nešto preduzmem. Mislim da i nemam puno sanse jer je i ona postena osoba. Ali... Ona ima neke znakove koje (možda umišljam) ali ukazuju da joj se svigjam. Sve cesci dodiri (kao slučajno), gleda me kad niko ne primecuje, a poznajem i TAJ pogled.

Eto ja se izjadah :) Šta mislite o svemu ovome?

da naglasim da su moja osecanja prava (ne samo onako)

Dali vam se desilo nešto slično? Šta ste poduzeli?
paukovaca
(obaram s nogu)
13. oktobar 2010. u 11.02

„Ona ima neke znakove koje (možda umišljam) ali ukazuju da joj se svigjam. ”
možda umišljas jer te ona ocigledno seksualno privlaci.

ali opet: „Sve cesci dodiri (kao slučajno), gleda me kad niko ne primecuje, a poznajem i TAJ pogled. ”
ako to ona stvarno radi, nije slučajno.

ali pitanje je i njenih pravih motiva zaasto to radi. može da bude samo flert i ništa vise. mozdaje to njen način da zadovolji neke svoje potrebe za dokazivanje svog ega.

realno, ako su oni vasi kucni prijatelji, iskreni prijatelji, zašto bi ona to radila?
ti imaš ženu, a nju bas briga za to. to uopste nije lepo sa njene strane.

mogu jedino da je razumem zašto to radi, ako joj je muž impotentan, pa tako trazi ljubavnika po svaku cenu ako se ukaze prilika. ...

gavraneroPoruka negativno ocenjena. Pokaži

gavranero
(Sexolog)
13. oktobar 2010. u 11.39
Pa napravite swinger žurku.
Zovite i mene.
Da vam objasnim detalje.
Beogradski_sindikat
13. oktobar 2010. u 12.08
Muzicar,nemoj bre da mi kvaris profesiju ovde,cuvaj to dete i svoju ženu,batali preko leba pogacu,moj ti je savet.
rubberduck
13. oktobar 2010. u 13.04
gavro, majstoreee!
baxuz
(φεμμινα™)
13. oktobar 2010. u 17.40
divna tema za diskusiju brak i porodica... :)
Komso
(<--)
13. oktobar 2010. u 17.40
Ako o tome razmišljas, bolje razmisli, sto je tako, gdje je problem u vezi sa tvojom zenom... jer, da je tu sve ok, nebi te ova drugarica zanimala... popravi to, ako se da, ako ne, onda vidi dalje.

jm2c.
struktura
(Bene Gesserit)
13. oktobar 2010. u 19.27
Tako to obično pocinje. Strast vodi u propast.

primer 1

Porodnicni prijatelji, posecuju se, svako ima po dvoje dece, idu kod zajednickih prijatelja u posete. E posto ovde nije uobicajeno da se pusi unutra, muž iz prvog para i žena iz drugog su bili pusaci i uvek izlazili napolje da puse. Push po push, trte mrte, zblizili se. Epilog: ona ostavi muza i dvoje dece (to govori o njoj kao majci jer koja majka se ne bi borila da deca budu uz nju a radi se o mladjoj deci??), on napravi zescu frku, na!@#$ra ženu, posvadja se sa decom (njegova su starija) i ostavi ih. Lepo golupcici sviju gnezdo. Cvetala ljubav nekoliko godina i tras, razidjose se.

primer 2

Dva para, deca im se lepo druže, oni isto, posecuju se. Pocne žena iz prvog para da se divi ovom coveku iz drugog braka (on svira instrument pa mu prijalo da mu se ona divi), tamo vamo i oni zajedno. Ništa, ta žena takođe ostavi muza i decu (mislim, ostaviti decu i otici, muž je nije maltretirao), usput muza finajsijski odere i krene da živi sama. Ovaj drugi junak ostavi ženu, prodaju krov nad glavom i raskantaju sve, on uzme jedno dete, ona drugo i u podstanare. Golupcici su se onda zabavljali, nisu živeli zajedno. Pukne i to. Zaljubljeni se vrati ženi koja ga primi nazad, dugo su bili zajedno, navikla na njega, teško je pogodio razlaz. Deca srećna jer su im mama i tata zajedno. Ona žena i dalje solira.

U principu, ta spandjavanja dojucerasnjih prijatelja su vrlo rizicna. Njihovi zajednicki prijatelji su onda prisiljeni da zauzmu stranu, nova ljubav ima zaista tezak zivot jer su tu umesana deca, njihove traume zbog razlaza roditelja, ostavljeni partneri se uglavnom ponasaju antagonisticki i osvetnicki ukratko, totalni haos. Bilo bi idealno da niko ne pravi frku ali, to nije u ljudskoj prirodi.

Da, znam za jednog ludaka, raskanta se sa zenom ali je gledao da joj zagorca zivot na svim frontovima. Deca nisu mogla da putuju u Srbiju dok nisu postala punoletna jer nije hteo da da svoj pristanak pa nisu imala ni pasose. A ženi je svasta radio, čak joj sipao i secer u rezervoar.
Sharlatan_
13. oktobar 2010. u 20.43
Znaš prijatelju dok god se voli sopstvena žena ne gledaš željno u tudju. Prema tome razmisli o tome šta osecas a šta više ne osecas?

Zar te nije stid da gledaš pohotno u ženu „kucnog prijatelja”? Mislis da to drugi ljudi oko tebe ne primete?
mileva69
(knjigovodja)
13. oktobar 2010. u 21.51
E, da sam ja ta zenska, bilo bi ti brzo jasno imaš li sanse ili ne..ja sam davno upoznala tako na jednom okupljanju mojeg ljubavnika,,oci su se srele, prepoznali smo se za nekoliko dana,,,znam da neke osobe gustiraju dugo, neizvesno, bi li, nebi li,,,itako dalje,,sve ovisi kakav si ti,,probaj onako vicevima i alegorijama da ispitas stvar, to ti je moj savet,,i ako joj se stvarno dopadnes PREPOZNACES to u ocima,,,veruj mi...dakako važne figure su tu partneri,,jesu li ljubomorni,,onda vas ceka očaj i teško vreme,,,a ako nisu onda to može ispasti na dobro..veruj mi, ovo drugo iz iskustva,,,moga...
strukturaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

struktura
(Bene Gesserit)
13. oktobar 2010. u 22.01
a Mileva je l može u poverenju šta je bilo posle?
tajka
(trener)
13. oktobar 2010. u 22.22
To je samo u početku lepo.
struktura
(Bene Gesserit)
13. oktobar 2010. u 22.28
Lepo i mocno i zbog tog lepog su u ljudskoj istoriji letele i glave. Danas se sve radi drugacije.
vreme
14. oktobar 2010. u 02.12
baš ste račundžije.
čovek je sazdan od strasti i nagona s razlogom. zato, spustite loptu.

mada ne verujem u istinitost konkretne priče, ona je moguća u svačijem životu. ovakva ili slična, svejedno.
--w--
(zanimator)
14. oktobar 2010. u 02.28
Vecna dilema, biti neveran ili biti budala.
Još su se i Anticki Grci bavili tim pitanjem,na primer Plinije Stariji u svom kapiitalnom delu „ Istinite price sa Divljeg Zapada ”,kasnije i Oskar Vajld u „Ani Karenjinoj ” itd... I još niko nije nas'o odgovor.
Jedino u ovom konkretnom slučaju ,ima ona narodna Vuk ne kolje oko kuce,ne može to da bude sakriveno dugo sa kucnom prijateljicom,tako da će da bude vrlo zanimljivo,jaavi šta je bilo dalje ako ne izadjete u novinama.
mommo
(muzicar)
14. oktobar 2010. u 03.07
Ja sam sa svojom zenom zajedno 19 godina. Da vas pitam, al da budete iskreni: da li ste vi zaljubljeni u svog bracnog partnera isto kao kada ste poceli? Postovanje i tolerancija postoji kod nas. Da li vas nikad niko nije odusevio?

Ova žena mog prijatelja je veoma lepa, a muž bolesno ljubomoran. Nije los covek, ali joj zabranjuje da izagje iz kuce manje vise. Ne sme da se obuce lepo i sl.

Moja žena (mada ne priznaje) je ljubomorna isto.

Brak naših prijatelja je klimav i oni se stalno svagjaju. Ona bi bila lak plen, ne mora da sam ja u pitanju, može bilo ko ko joj dade razumevanja i rame za plakanje.

Samo da konstatiram, ja kontroliram sebe i neću preduzeti ništa. Meni je na prvom mestu sin i porodica. btw ako bi ikad nešto preduzeo to će biti daleko od kuce i prijatelja, mada nema potrebe za tim
steks
(doktor za glavu)
14. oktobar 2010. u 03.35
Imaš dve mogućnosti.
Da ne diraš ništa i da ispadneš pi*ka u očima jedne osobe, ili da uradiš nešto i ispadneš pi*ka u očima mnogih.
miso46
14. oktobar 2010. u 03.55
prijatelju, hvala ti do neba, taman sam hteo da postavim temu kako da se razidjem sa tvojom zenom...tvoja žena i ja bili smo u semi kad smo poceli porodicno da se družimo...molim te prijatelju, ti mi samo možeš da pomognes...moja žena zna da sam ja u vezi sa tvojom zenom i hoće da prekinem vezu jer ti si previse prema mojoj ženi hladan...prijatelju, startujmi ženu da me ne ostavi tvoja žena...

veliki pozdrav...

PS. za subotu vazi ono kako smo se dogovorili, budi te tačni, vidimo se...
mommo
(muzicar)
14. oktobar 2010. u 04.31
ironija :)

Prijatelju, posto sam ja masina programirana da voli samo svoju ženu i jednu osobou na ovom svetu, želim da ti kažem da mi je drago druziti se sa vama zato što i vi nemate nikakvih emocija, niti se ikad javljaju. Isto i moja žena voli samo mene i kada se susretne sa tobom ona samo cuti i gleda belo. Nikad u zivotu nam se nije desilo da poglednemo drugim ocima osobe koje stalno susrecemo oko nas. Varanje? Flert? šta je to?

:)
dandanela
(cutolog u emigraciji)
14. oktobar 2010. u 06.51
Druže voli svoju ženu,ljubi nju i budi veran, i idite oboje Bozijem putem i bićeš srećan :) „

-Sve je to u redu,postujem i podržavam , al...ako djegod coek primeti lepu ženu,malo baci oko na to Bozje delo lepote,pocne je odmeravati i diviti joj se, pa normalno je,da bar jednim trenom je pozeli...al ,naravno ništa dalje od tog trena (ako je ozenjen). Zar i to treba smatrati preljubom ?

-Ja to smatram normalnim iskonskim istiktom,koji Bog podari muskarcu, da ga privlaci zenina lepota,kao bi se obezbedio potomstvo i opstanak.
-Cinom svete tajne braka,pamet nas uvodi i vodi kroz suzivot,al je nemoguće u jednom trenu `makazama`ostraniti urođeni instikt.
-Sve prirodno dolazi vremenom,pa i taj instikt polagano bledi.

*********************
preuzta misao drugog diskutanta,nije moja ali se slazem sa njom..možda i da neke odgovore

pozdravce:)”
vocko
14. oktobar 2010. u 08.40
i' bre kolega w! 'vuk ne kolje oko kutje'
pa bash je tu zavrzlama. koj tje se neprijatelj doseti ako mu to radish ispred njonje? samo oprezno i furaj brate!
a ako li samo probash da odesh negde dalje - odma tje neka radio-mileva koja se sluchajno nadje u blizini da te drukne. biliv ju mi.
a najbolje bi bilo da ne radish nishta pa da se posle samom sebih 'falish 'alaj su nam se ochie susretale'
paukovaca
(obaram s nogu)
14. oktobar 2010. u 09.56
„Ova žena mog prijatelja je veoma lepa, a muž bolesno ljubomoran. Nije los covek, ali joj zabranjuje da izagje iz kuce manje vise. Ne sme da se obuce lepo i sl. ”

- to je problem te žene i nije tvoje da joj to resavas. budes li je sazaljevao i razmišljao o njoj na taj način, sve ćeš se vise emotivno uplitati.

„Moja žena (mada ne priznaje) je ljubomorna isto. ”
- znači da je nešto već primetila. žene lakse primete neke stvari od muskaraca, imaju veću emocionalnu inteligenciju.

„Brak naših prijatelja je klimav i oni se stalno svagjaju. Ona bi bila lak plen, ne mora da sam ja u pitanju, može bilo ko ko joj dade razumevanja i rame za plakanje. ”

- ona ocigledno pokusava nešto od toga radeci to u tvom domu. ali po meni to nije lepo od nje. drugo bi bilo da si ti dao povoda, ali koliko si ovde opisao ona je prva pocela.

„Samo da konstatiram, ja kontroliram sebe i neću preduzeti ništa. ”

- teško ćeš ti kontrolisati to iskusenje ako se i dalje budete vidjali sa tim prijateljima tj. tom zenom koja te toliko privlaci, a privlacice te još vise i onda ćeš eksplodirati. veruj mi. 'daleko od ociju daleko od srca' daje najbolje rešenje.

„Meni je na prvom mestu sin i porodica. ”
- to (pozuda prema drugoj ženi) nema nikakve veze sa tvojom porodicom.
ljubav prema deci i ljubav prema ženama su razlicite stvari.

„btw ako bi ikad nešto preduzeo to će biti daleko od kuce i prijatelja, mada nema potrebe za tim ... ”

- pa nećeš valjda pred zenom :), bio bi zaista lud i gad da tako nešto uradis.

salu na stranu, ako zaista volis svoju ženu, i želiš da sacuvas svoj brak i dom sa njom evo ti jedan savet od mene:

kupi svojoj ženi neki dobar, al bas dobar komplet seksi vesa (haltere ili samostojece carape, cipkasti grudnjak i sl) i kaži joj da bi voleo da je vidis u tome, i videces kako ćete osveziti vas seksualni zivot... ona će se osecati drugacije i zenstvenije i samopouzdanije...

Beogradski_sindikat
14. oktobar 2010. u 11.26
Muzicar, na ovo tvoje drugo pitanje si i sam dao odgovor,znaš,vidis i svestan si gde to vodi,dosta njih ovde te je podrzalo u nameri da ostanes sa svojom suprugom i svojim sinom,zato,pamet u glavu i doope uza zid,ajd pa tako.
tajka
(trener)
14. oktobar 2010. u 11.59
Dobio si dobre savete muzicaru.
Ovaj pre mene odličan.
Udjes li u avanturu za 'saku zadovoljstva'
>kupio si kartu za pakao<

p.s
'mecka igra pred svačija vrata'.
Mexico
(Trust Nobody)
14. oktobar 2010. u 17.41
Ne vjeruj mnogo ženama i njihovim takozvanim flert „pogledima” Žene znaju da budu odlične glumice i onda kad te dovedu pred svrsen cin kažu ti: Ma to si ti sebi nešto ufuro. :))
Ti ispadnes budala a dovedes svoj brak u krizu. Ihhhh pa kad bi se ja osvrto na gledanje žena ne bi znao na koju bi stranu prije.
Nedavno vodim dete u skolu i ima naših žena najmanje 5 ili 6 i sve tako fino pozdrave i upute te svoje famozne poglede pa poneka voli da zastane i malo poprica sa menom, ali jedno jutro ama ni jedna od njih nije htjela da me pogleda u oci i samo prođe pored mene oborene glave.
Kontam u sebi mora da su im muzijaci neki teski ljubomorci pa su dobile extra naredbe, međutim tek kad sam dosao kuci primetio sam da mi je slic bio otkopcan.
Hoću da kažem da ih ima bas cudnih i da nijedna od njih nije htjela da mi da do znanja da mi boxerice na baklavu strse na polje a sve u fol neke extra koke pune samopouzdanja... cccc
Žene su ti cudne biljke ...
svabo-Stuttgart
(besposlicar)
14. oktobar 2010. u 18.29

Nedavno vodim dete u skolu i ima naših žena najmanje 5 ili 6 i sve tako fino pozdrave i upute te svoje famozne poglede pa poneka voli da zastane i malo poprica sa menom, ali jedno jutro ama ni jedna od njih nije htjela da me pogleda u oci i samo prođe pored mene oborene glave.
****************************

tako to one rade, mislim na one koje nemaju iskustva:))

izbjegavaj neiskusne, neka se vjezbaju na drugima
struktura
(Bene Gesserit)
14. oktobar 2010. u 19.22
kupi svojoj ženi neki dobar, al bas dobar komplet seksi vesa (haltere ili samostojece carape, cipkasti grudnjak i sl) i kaži joj da bi voleo da je vidis u tome, i videces kako ćete osveziti vas seksualni zivot... ona će se osecati drugacije i zenstvenije i samopouzdanije...

-----------------
Da, gace, najlon i cipka će da učine da se ponovo tresu od strasti nakon 19 godina i čega sve ne.

Mexico
(Trust Nobody)
14. oktobar 2010. u 19.38
Pa možda će se i trest... Pod uslovom da budu na polju gde debelo ispod nule :))
miso46
14. oktobar 2010. u 23.50
kucni prijatelju,

izvini, samo da proverim, kad ti je žena sinoć dosla kuci?...nije mi se javila, pocinjem da sumnjam da pored tebe i mene ima još nekoga... moramo se udruziti, kontrola mora biti obostrana, nismo papucici...

PS. vidimo se, sve je spremno za subotu...
vockoPoruka negativno ocenjena. Pokaži

vocko
15. oktobar 2010. u 01.37
nakon devetnaes' godinica braka jedino shto tje mu osvezi sexualni zivot jeste mlada pichetina. njemu se bre vishe ne diza na sopstvenu zenku

vic

deka u apateci - tjero otjesh, molim te, da mi dadnesh pakovanje vijagre? kaže baka da malo zachinimo u spavatjoj sobi
apatekarka se penje na merdevine i sevnu butka i gatjke između
deka - chek' tjero! ne morash! nije do mene! do babu je!
marisav
(Besposlicar)
15. oktobar 2010. u 09.10
Nemam vremena svaki dan visiti na kompjuteru, ali da Strukturi odgovorim,,,moja ljubavna avantura sa prekidima trajala je dugo, ako hoćeš to da znaš..i brak mi se nikad nije raspao, niti će se raspasti zbog toga...zzivi dokaz to ti je...
mileva69Poruka negativno ocenjena. Pokaži

mileva69
(knjigovodja)
15. oktobar 2010. u 09.20
Pardon, već treci put korist neodlogovan bratov pseudonim,,ovo potpisujem ja, njegova sestra, pseudonim Mileva,,a ne on..dakle, moja izricita tvrdnja je da izlet van braka ne vodi neumitno u ravod braka...nije mi jasno zašto neki primitivci insistiraju na tome...
struktura
(Bene Gesserit)
15. oktobar 2010. u 09.25
hehehe, sto volim ove koji porodicno ucestvuju na SC...:))

a tek sto su mi smesne zenske koje otvaraju muske nikove i obratno...

struktura
(Bene Gesserit)
15. oktobar 2010. u 09.27
Naravno, svaka cast i onim carobnjacima koji uspeju pored posla, braka, dece i svih obaveza da još održavaju i paralelnu fizicku & tajnu vezu sa strane. Tu dolazi do izrazaja veliki stepen organizovanosti i spretnosti.

Za obične smrtnike ostaje da nadu polazu u gace, brushaltere i carape.
mommoPoruka negativno ocenjena. Pokaži

mommo
(muzicar)
15. oktobar 2010. u 11.16
al me opraviste :)

ništa, ja ću da grabnem ovu, pa šta bude nek bude. malo će da se kao ljuti i necka u početku sigurno (salim se)

vic:

dve devojke i jedna udata žena se dogovorile kako da poboljsaju svoj ... zivot. dogovirile se da obuku keksi donje rublje sa maskama na licu,i koznim stvarima.

sledećeg dana kažu kako je bilo. Prva: odlično. Druga: super

Udata kaže: Obucem se ja tako, stavim crnu masku na ocima, uzmem bic. Dolazi on sposla, gleda me i kaže: EJ, ZORO , šta ima za pojesti???
Beogradski_sindikat
15. oktobar 2010. u 16.01
Al smo te opravili svaka nam cast,A?

Za vic cista desetka,a što se tiče grabljenja,obecaj da ćeš nam posle sve potanko prepricati kako je bilo,al bez suza muzicar?

:))
StaatsanwaltPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Staatsanwalt
(The Big Job)
15. oktobar 2010. u 16.04
ko sto je reko onaj francuski filozof: Na ovomo svijetu postoje samo krivci se smatraju da su nevini i nevini koji misle da su krivi ...

šta je cilj ovoga topica. griznja savjesti iako krivice nema ili šta li ...
paukovaca
(obaram s nogu)
15. oktobar 2010. u 16.30
struktura,

fizicki izgled žene i te kako utice na muskarca u seksu i obratno.

bas nemas maste...
Sharlatan_
15. oktobar 2010. u 19.26
Tema je provokacija iseljenickog drustva.
Mexico
(Trust Nobody)
15. oktobar 2010. u 20.42
Mislis da nisam razmišljao o tom ...
struktura
(Bene Gesserit)
15. oktobar 2010. u 21.59
Perjana tanga spasava svaki brak koji je u seksualnoj krizi:

http://www.niggermania.com/tom/bbw/fatbitchlingerie.jpg
JohanaTheGreat
16. oktobar 2010. u 03.52
Strukturo, zamoli damu sa fotke da mi prosledi sexy kompletitj ako se slučajno zaebe pa ga pusti na iskuFavanje.. meni bi valjao isti takav ali pola broja manji.

unapred hvala
Staatsanwalt
(The Big Job)
16. oktobar 2010. u 08.25
Šta mislite o svemu ovome?
-----------------------

JA sam ubjedjen da ti imaš osjecaje krivice sto si je gledao „TIM” icima.

Izvini se eni, ispricaj još to (salim se- ironija)
Staatsanwalt
(The Big Job)
16. oktobar 2010. u 08.26
nije bas ironija, nego će ona to sve ozbiljno uzeti i tebe maltetirati
Sharlatan_
16. oktobar 2010. u 14.13
covek nikada ne zna u koga sve može da se zaljubi ali zato jako dobro može da kontrolise koga će da zavoli! Tajne ljubavi znaju da budu duboke i vecne...
mommo
(muzicar)
18. oktobar 2010. u 09.57
Blizina (druzenje) dopusta da se neko zaljubi. Kontakti sa ljudima se vremenom svedu na minimum. Kuca - poso -poso kuca i saka prijatelja sa kojima kontaktiras.

Mislim da ste u pravu da ona salje takve poglede i drugim ljudima. Možda da ja dolazim u kontaktu sa vise žena ne bi ni pogledao nju.

Ja sam odlucio da volim svoju ženu, da cuvam sina i da uzivam u legalnim stvarima. :)

Sve sto je dobro, ili je nelegalno, ili nemoralno ili goji :) Orson Wels

p.s. Srce nekad ne cuje šta prica razum. Obično se tada dogode loše stvari.

pozdrav i hvala svim dobronamernim ljudima
paukovaca
(obaram s nogu)
19. oktobar 2010. u 03.53
„p.s. Srce nekad ne cuje šta prica razum. Obično se tada dogode loše stvari.”

nije srce nego hormoni bato...

StaatsanwaltPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Staatsanwalt
(The Big Job)
19. oktobar 2010. u 09.49
ma zgijesio si ti, momo, čim si je pogledao tim ocima, jel nije rekao Isus: Čim je pogledas sa zudnjom, zgijedio si. Možda bi ti trebao kod psihijatra.
mommo
(muzicar)
20. oktobar 2010. u 09.05
zgresio sam samo sto sam je pogledao tim ocima?

Lane Gutovic je pricao o nekoj zgodnoj curi u komsiluku. Toliko bila zgodna kaže, da pop kade ju ugleda petkom, on racuna da se omrsio.

Radila u mesari. Kaže kad uzme virslu u ruku - ona se digne. Toliko bila zgodna.

Nego salu na stranu. GREH (nemoj da pijes, nemoj da pusis, nemoj da varas, nemoj ni da pogledas neku osobu TIM ocima) Osecaj greha je strasna stvar. Ko nije pogresio do sada? Zar zbog toga treba da se osecamo kako da smo najveci gresnici i da nam je muka u dusi. GREH varira u razlicitim kulturama sveta (to, šta je greh mislim)

Ja ne želim da lažem, kradem, da sam neiskren sa ljudima. Da pravim spletke. Da vregjam. Želim da pomognem. Vredno radim. Cuvam porodicu.

ali... desi se da popijem neku casicu vise nekad. Pusim. A i gledam ovu nasu prijateljicu TIM ocima. Katastrofa, da je neko na mom mestu sigurno ne bi mogao da spava od osecaja krivice :)
Andjeo3
(Jocina zena)
20. oktobar 2010. u 09.33
Sharlatan_
20. oktobar 2010. u 19.09
Momo naravno da takvih kao ti nema puno, mislim da gledaju druge žene dok vole svoju...
Sharlatan_
20. oktobar 2010. u 19.09
Momo naravno da takvih kao ti nema puno, mislim da gledaju druge žene dok vole svoju...
VAJAR
25. oktobar 2010. u 22.44
nećeš biti potpuno srećan dok ti tu ne „overis”.

a posle će ti biti krivo i bezveze ćeš se osecati sto si pao na tom ispitu vernosti...
svabo-Stuttgart
(besposlicar)
29. oktobar 2010. u 06.19

ne nagovarajte covjeka na grijeh:))
Spela
(Programer)
29. oktobar 2010. u 14.58
Momo,
znaš ono kako kažu; Apetit se dobija izvan kuce a u kuci se jede. ili nešto na tu foru. To je ako hoćeš ovu laksu ali pri tom dosadniju varijantu.
Pošto vidim da puno pucas na postenje mislim da si dobro odlucio i pri tome ostani jer bi te posle sigurno grizla savest.

Za sve ostale varijante, treba biti malo veci igrac...koji verovatno ne trazi savet na SC...znaci izgleda mi da nisi taj.

Inače ovo postenje jedna žena/jadan covek/brak odavde do vecnosti sigurno nisu smislili posteni...Sto bi rekli „religija je opijum za narod”...

Pozz
Sharlatan_
29. oktobar 2010. u 20.53
kajanje koje dodje posle nije vredno kratkog uzbudjenja još ako se covek nesrecno zaljubi onda će biti sj...n do kraja zivota...
sladjana
(xxxxxx)
05. novembar 2010. u 03.59
Dobri ste...Ti posten a i ona je postena i sigurno ne bi ali sa ipak gledate zavodljivo,hehe,fatate se kad vas niko ne gleda...
Skoro sam gledala nešto slično na TV -isto bracni parovi, pa se dvoje od njih spandjaju i napuste porodice a ovo drugo dvoje postanu iz tuge dobri prijatelji, toliko dobri da se vremenom zavole i sad su zahvalni onima dvoma što se sve tako desilo, jer su sreli svoju pravu ljubav...Ko na možda je i kod vas tako...
yusuf2510
10. novembar 2010. u 08.57
Bilo kako bilo, muškarac je opsednut ženama,i tražiće ovaj ili onaj način da im se približi.
Nesvesno ili ređe svesno, muškarac je primoran da se samo povinuje svojoj prirodi!
Nekad mu zapadne i komad razuma, pa bude iskren, kao Mommo sada!

Bondi
(sluzbenik)
12. novembar 2010. u 07.05
Mislim da je vecina komentatora otisla predaleko. Ovde se još ništa konkretno nije ni dogodilo, a već se prica o razvodima, nesrecnim ljubavima, kajanjima i sl. Povremene promene - avanture, obostrano mogu biti korisne...ajde da ne pricamo o vezi, nego o kres varijanti.

Možda žena samo koketira i nije spremna da ide do kraja. Možda ni ti nisi spreman...u svakom slučaju, još ti malo pripremi teren, pa ako se ukaze prilika, pokusaj. Ako prođes, dobro jeste, ako ne, ništa strasno. Žena nikada neće da uzme za zlo ako muskarac i zloupotrebi priliku pa proba, uzece za zlo ako uopste ne proba...SrećNO!!!

mommo
(muzicar)
25. novembar 2010. u 04.11
Pre neki dan smo se druzili svi zajedno. Ovlas sam je dodirno po legjima i kosi (kao da joj otstupim mesto da progje). Covece kako me je samo željno gledala posle.

Tačno je da nisam veliki igrac u ovim vodama. A, ako ne znaš da plivas, bolje ne plivaj. Odmah će mene da otkriju.

Ono sto sam u megjuvremenu otkrio je da ona AKTIVNO trazi drugog MUZA (dobru priliku). I da nisam ja jedini sa kojim flertuje i priprema teren. Mislim da su žene jako proracunate u ovom pogledu. Šta će dobiti ona od mene. Ja sam covek u braku koji nikad neće želeti da napusti brak. Para nemam. A golih, zeljnih ljudi samo sa emocijama niko ne želi danas. Ljubav? hmmmm takvih kao mene ima puno

možda da nisam u Srbiji bi bilo vise varijanti
Bondi
(sluzbenik)
25. novembar 2010. u 05.55
Dok ona trazi drugog i boljeg, ti joj se ,,nadji pri ruci, cisto da pokrpis rupe,, a kada nadje nešto konkretno, sama će da ode...! :)))
Chirilo
(Dirigent)
26. novembar 2010. u 01.10
A , što ne pitas njenog muza za savet?
I ovako si naveo da ste prijatelji, cisto sumnjam da on nije obavesten da ona aktivno trazi novog muza.
Mislim, ke ideja e...
lijana22
26. novembar 2010. u 13.21
A so joj ne kažeš da se posavetuje sa tvojom zenom pa ako postanu prijateljice sve će biti lakse (mislim za tebe) da maznes ono sto si namerio?
Ej lebati kakav si ti covek i kakve imaš moralne kodekse kada razmišljas o tudjoj ženi cijeg musa čak stavise dobro znaš???
svabo-Stuttgart
(besposlicar)
26. novembar 2010. u 18.06

ne dolaze mi kucni prijatelji otkako sam se razveo, mislim na muskarce:))
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Necklaces?
.