Diskusije : Tenis

 Komentar
Uso- Cetvrtfinala
antologia
(svakog dana...)
09. septembar 2020. u 16.59
Kako stojite sa favoritima. Igraju se fantasticni mecevi. U zenskom tenisu takođe.
Ima iznenadjenja, ali ništa ne može da se uporedi sa Novakovom diskvalifikacijom. Inače i nisu tako velika.
Prvo je ono ispadanje Ccicipasa od Borne Corica. Napredak do 1/4 je
uspjeh i tu gubi od Zvereva. Sasa je poboljsao, bolje reci ucvrstio svoju igru, drzi nivo igre u tri seta, a sve to je rezultat upadljivog
mentalnog rasta i ozbiljnosti. Dakle, Sasa prvi polufinalista.
Nije moj favorit.
Srećni Karenjo Busta je nakon Novaka, u zanosu savladao Sapovalova u 5 setova, a 4. je gubio sa 0/6. Ironicno:). Vjerovatno će tu i zavrsiti. Ipak u 1/2 ga ceka Sasa Zverev.

Trenutno na terenu Rubljev vs Medvedev. 0-2 u setovima i treci 3-3

Poslednji par u 1/4 su Tim i De Minaur
antologia
(svakog dana...)
09. septembar 2020. u 17.38
Od zenskih je Serena prva polufinalistkinja. Nije bilo glatko. Igrala je bar 4 meca u 3 seta i čini se da se raspada i bez daha, ali ta sirova snaga, vriska, agresija brise protivnice na kraju.
Bolja je nego u proslom nastupu. Danas je izbacila odličnu Bugarku Pironkovu, koja je imala bar 3 godine pauze, ima sina i vratila se. Inače velika prijateljica Ane Ivanovic, bila dok su obe igrale, ne znam danas.
Osaka, poker face, isto igra bolje i sigurnije nego ikad. Tako je vidim Osigurala 1/2 preko Amerikanke Rogeres i ide na Dzenifer Bredi, USA. A

Na drugoj strani fantasticna Vika ima obracun sa Martens, kvalitetnom Belgijankom, sticenicom od Kljasters:) Navijam za Viku, motivisana mama. Nevjerovatno dobro igra i 10 puta smirenija i konzistentnija. Manje i vristi kod servisa i udaraca. Nazalost, ako prođe, ide na Serenu u 1/2. Bolje se pokazala tokom turnira, međutim, Serena je Serena
frangipani
(>Catch the rainboW<)
09. septembar 2020. u 18.34
Mene zanima da mechka ispadne. I naravno, De Minaur ili Medvedev da dobiju pehar. Zverev me nervira sto negira svoje poreklo. Takvi likovi su mi bljakasti vazda bili...
antologia
(svakog dana...)
09. septembar 2020. u 19.08
I ja sam tu negdje sa nadama:) Nemam nikakav utisak o Timu. Malo sam ga i gledala, sve mi ofrlje. On će možda na sljaci da proradi, ali ovdje svakako da eliminise Spanca. Ne znam šta da ocekujem. Medvedev je odigrao savrsen mec protiv Rubljeva. Može li to ponoviti, zavisi ko je sa druge strane- pa neka bude taj tvoj zemljak :) Ne bi mi smetalo.
antologia
(svakog dana...)
09. septembar 2020. u 19.25
Ako sada pobijedi, Azarenka će na Serenu. Sada ima velike sanse za pobjedu,ranije je to bilo teze. Nije Serena slabija, nego je Vika 3 puta jača, nego sto je bila.
Nešto osjecam da će Osaka do finala. Tukla je Vika u Sinsiju, pa neka ponovi i ovdje:)
frangipani
(>Catch the rainboW<)
09. septembar 2020. u 19.30
Azarenka se opasno naostrila! Ma samo neka ona gromada ispadne, ne mogu docekati dan da ode u penziju. Ta će se razvlaciti do 45 godina kako stvari stoje.

De Minaur je ok lik. Nema skandala, radi svoj posao i trudi se. Nemam ništa protiv ni da Medvedev uzme, Rus da pobedi na US Open, hahaha, to bi bilo super!
antologia
(svakog dana...)
09. septembar 2020. u 19.44
Čujem pricu da je linijska, sto ju je Nple potrefio negdje u predjelu glave, povucena sa takmicenja? Ne znam šta bi to trebalo da znaci?

Vika brzinski do 4-1. Imala rani brejk.
frangipani
(>Catch the rainboW<)
09. septembar 2020. u 19.55
Pa sad će da bude ima traume, insomniu, fleshbekove, gubitak koncetracije, razvila fobiju od loptice, a možda će da se zali i na potres mozga? Stress leave dobila i sad će da radi zalba i tim redom. $$$ settlement na pomolu.
antologia
(svakog dana...)
09. septembar 2020. u 20.10
Ja nekako mislim da neće, jer bi se moralo dokazivati, a snimak koji postoji je totalno nejasan i nepouzdan. Da imaju korektan i ubjedljiv i sa nekim vidljivim detaljima, već bi isao u najavi USO. U međuvremenu gledamo Federera kako dize pehar na USO iz 2008- to je bilo poslednji put:)
I sad Novak treba da se stidi ili neko ko njega podržava? Ma gluposti ljudskoj nema kraja.
antologia
(svakog dana...)
09. septembar 2020. u 20.16
super Vika, u drugom je već 2-0. Fenomenalna kondicija i brzina. Ovim bi mogla da sludi Serenu, pa kakav bekend i kakve vinere, paralele i sve to iz pune snage sve vrijeme
frangipani
(>Catch the rainboW<)
09. septembar 2020. u 20.27
Videcemo šta će biti. Faktor iznenadjenja bi svakog dohvatio pa tako i ne cudi što se onako prepala.

Opasna je Azarenka, nadam se do pehara.
antologia
(svakog dana...)
09. septembar 2020. u 21.44
Prvi set 6-1 Tim. U drugom lako uzima svoj prvi gem de Minur.On izgleda saradjuje sa Hjuitom, kako sam razumjela.
Nemam ideju kako će se ovo odvijati. Možda bude 3-0 za Tima, a možda ode i u pet. saznacu sutra:)
DSQ1964
09. septembar 2020. u 23.00
De Minur razbi Tima u drugim 6:2 i sad je rovovska borba u trecem, 4:4.
Što se favorita za osvajanje tiče Medvedev deluje vrlo stabilno, verovatno on ali se meni sve prikazuje faca Zvereva kako podiže pinednički pehar. Iznenadjenje?
DSQ1964
09. septembar 2020. u 23.55
Pardon, loše sam pratio rezultat, u stvarnosti Austrijanac pregazio Australijanca ka plitak potok, ubedljivo 3:0
Precanin
(Нека буде борба �)
10. septembar 2020. u 11.30
Она женетина је срамота за ЈУСУ, Новак се рјечава лоптице која му је била у џепу, линијски судија умјесто да је у лету зубима ухввти, такве би требали да буду линијске судије, она краветина се уватила, срушил као да је неко гађао гранатом 120мм, још каже АУЧ...па кога ви бре више фолирате. Али све је могуће у овом поганом свијету.
Ону нАзаренку нисам никад готивио али боље и она него булдожер.
Надам се да Медведев осваја овај турнир, он је и заслужио, једино он, сви остали нису заслужили да на овај начин зараде ГС. Јадни Карењо Буста, не зна шта га снашло, ни крив ни дужан. Са усрана два презимена...па одлучите се мајке вам га шпанске циганске...
Жао ми је што Рубљев није био на Новаковој страни, да избаци Зверева...
Precanin
(Нека буде борба �)
10. septembar 2020. u 11.40
Линијска судија, је отишла на неку аудицију у Холивуд.
Треба да игра неку алкохоличарку која је запоставила породицу и спортску каријеру и предала се дражима алкохола.
Има шансе да добије ту улогу. Ја знам како је то тешка улога, ја је играм цијели живот! С доста успјеха!
antologia
(svakog dana...)
10. septembar 2020. u 14.25
Negdje čitam da će se vratiti za finale, valjda su vagali, pa ipak odlucili.
Nasmija me, a istina je :Auc, auc je zapomagala. Ti sto su porocjenjivali, neka probaju u stanju zadihanosti i bola u grlu da zapomazu- auc, auc. I zašto je pala uopste?

Nema ovo smisla, sto prije zaboraviti i nadati se da se novak za samo 4 dana, u Rimu pojavi spreman za idiotska pitanja i komentare.
Kako ostati hladan, kako ih ignorisati, a ne opaliti nekoga lopticom:)))) i još igrati tenis.
Bićemo uz njega!!!!!!!
antologia
(svakog dana...)
10. septembar 2020. u 14.51
Jutros sam do 4 gledala prvo Serenu, pa Viku i na kraju Timaali drugi set nisam izdrzala. Davno dosadnijeg meca nije bilo. Ne svidja mi se taj neinventivan tenis Austrijanca. Sve je on izvjezbao tehnicki i ojacao misice, ali ni prazno, prazno. moguće na sljaci, kao sto i svi strucnjaci potenciraju.
I slazem se da Medvedov zasluzuje i imao bi sanse i da je Novak ovdje.
Juče sa Rubljevim - fenomenalan mec. Uopste mu nije bilo lako. I od starta je ubacio u maks brzinu. Zato, imao TA u toku drugog seta. Rame-lakat. To me i brine , ako se sretne sa Sasom, Njemcem:)
antologia
(svakog dana...)
10. septembar 2020. u 15.55
Bila je to medicinska pauza.

Jedan od prvih koji se javio da kritikuje Đokovića je Kirjos, australijski teniser poznat po skandalima i mržnji Srbina. Pokušao je odmah da sebe stavi u prvi plan i glumi žrtvu...

To je stiglo i do Balkana, pa je tako u zaštitu Đokovića stao legendarni fudbaler Dejan Savićević.

- Uvek se javljaju oni isti, Kejros, Kiros, neki... Nemam pojma. Što pljuje Đokovića. Neki bezvezni igrač što ga non stop proziva, šta god uradi Đoković, ne valja- rekao je Savićević prilikom gostovanja u podkastu „Sport Light”.

- I onaj Vilander, koji je bio dobar igrač, sad je komentator, pa odjednom počne da ga hvali, pa ti nije jasno o čemu se radi- dodao je osvajač dve Lige šampiona.

Dejan Savićević se osvrnuo i na „Adria tur”, na kome se pojavila korona virus zbog čega je Đoković bio pod paljbom javnosti, poručivši da je Srbin možda „potcenio situaciju, uključivši i ljude koji su mu davali informacije”.

- Otišlo je kako je otišlo, verovatno nije bilo sve spremno za tu manifestaciju. Ali da neko kritikuje Đokovića posle svega što je uradio, za Srbiju i srpski sport...- rekao je Savićević i dodao:

- Kako on reprezentuje srpski sport, to je za svako poštovanje.

DSQ1964
10. septembar 2020. u 18.24
Ma Dejo je samo „fan”, šta on zna o bilo čemu?😅
antologia
(svakog dana...)
10. septembar 2020. u 20.08
Gledam Brady-Osaka, igraju sjajno obe i tvrdo. Prvi set vjerovatno ide u TB. Obe bez izraza na licu. Strogi pogled u zemlju i naravno lopticu, protivnica samo ispod oka u toku serve se gleda. Osaka je već zvijezda, ali mi ova USa dama iznenadjenje. Ima već 25, ovo joj je prvi veliki uspjeh, ne samo na GS da igra 1/4 finale. Odlicna serva, kako to znaju americki igrači, snažno udara, brza i ima plan. ne opusta se.
Sad gubi prvi set u TB. To je naravno iskustvo i znanje da igras TB
frangipani
(>Catch the rainboW<)
10. septembar 2020. u 20.10
Doticni kreten Kirios je iz Kanbere a Kanbera je navodno covid free. Pošto je lik u principu kukavica, ckapi, „hrabar” samo da $ere trljajuci telefon, ne mrda nigde nego sedi tamo i svira q. Na njegovom primeru se vidi koliko se vodi racuna da se jedan umobolnik dikvalifikuje na duže vreme nakon toliko incidenata na mecevima. On ništa nije napravio za divljenje. U svojoj bolesnoj tintari misli da je velika faca, naročito sto je pobedjivao svo trojicu iz top 3. I Noleta kada ovaj nije bio sav svoj.

Rekla sam već, i tvrdim, da su njegov antagonizam prema Novaku i bolesna mrznja nastali prvo pod uticajem prethodne devojke, hrvatice. Ona je to ponela iz kuce i prenela na njega, bili su kolege, tracarili o kolegama i koleginicama. Bolesnik je onda krenuo da pecka Djoleta pa mu se osladilo. Naisao je na odobravanje bolesnika i morona poput njega, a najvecu kuraz mu je ulio Federer koji ga nikada nije osudio, čak stavise, mlako je prelazio preko svakog sranya koje je ovaj idiot pravio. Zašto? Pa prijalo mu je da neko keca njegovog najveceg rivala.

Znaci, moron je sve radio NAMERNO i za to je bio kaznjen nekoliko puta u vidu $$$. Nikada nije bio dikvalifikovan koliko se secam? Sve ono sto je pravio nije bilo dovoljno ruzno da bi zardio debelo po usima??

Onda dodje nas konfliktni Nole i debelo nayebe jer pravila kažu bla bla? Zao mi je sto nema naših hakera da moronu smandrljaju Instagram, Tviter i već sve gde se stoka oglasava. I sto moron ne živi u Melburnu da ga nekoliko naših momaka prpusti kroz ruke... Kanberasi su cepi.
antologia
(svakog dana...)
10. septembar 2020. u 20.18
Pišu da je Rafa već u Rimu i da trenira.
Ovo su 1/2, greška gore je jasna. Osaka ima prvi, u drugom ista prica, mrtva lica. super tenis i svako svoj gem nosi.
Prošlo 02, ali bih da vidim Viku i Serenu, makar malo.
frangipani
(>Catch the rainboW<)
10. septembar 2020. u 20.30
Finale Az/Os bi me radovalo.
antologia
(svakog dana...)
10. septembar 2020. u 20.30
Jasno, o tome i pricamo sve vrijeme i duplim arsinima. Eto, ne smijes sudiju ni slučajno udariti, ali na igrača nekaznjeno možeš i nozem, uskoro će neko i pucati, možeš mu raditi šta hoćeš- ne svima, naravno.
To sto radi Kirjos, ATP, da je prava organizacija i da se drzi dzentlmenskih, pisanih i nepisanih pravila, iricali bi opomen i sankcionisali javne uvrede igrača, bez obzira ko ih besmisleno napada:
drugi igrac ili novinar. Oni to rade, ali samo za Federera, kasnije su
Rafi digli rejting, ali vjerujem, pod pritiskom Spanaca. Uz Novaka nije niko na taj način.
DSQ1964
10. septembar 2020. u 20.33
Gkedam i ja Osaku i Amerikanku i baš mi bode oči ono u „publici” odnosno na sedištima sto su stavili onaj transparent ili sluke Black Lives Matter. Zašto se politizuju spirtski dogadjaji svesno od odganizatora a onda kada navijači to rade, mislim na bilo koji sport, onda se oni bune kako tome nema mesta u sportu. Ovaj US Open je bas govno od turnira, yebo ih i NY i 911
antologia
(svakog dana...)
10. septembar 2020. u 20.34
Ma samo da leti Serena. Mats Vilander rece pred ovaj mec da Vika i Osaka igraju svoj najbolji ikad tenis. Da vidimo?
frangipani
(>Catch the rainboW<)
10. septembar 2020. u 20.42
Šta to bi, ode Osaki set???
DSQ1964
10. septembar 2020. u 20.46
Ode, dobar ženski tenis, Amerka se napalila a i ne igra ni malo loše
antologia
(svakog dana...)
10. septembar 2020. u 20.46
Ode, dok sam napravila kafu:) Amerikanka je smanjila greške, inače i u prvom imala duplo vinera i jednu brejk sansu. Sada je iskoristila.
Ne znam, nisam ljubimica ni Osake, ali neka pobijedi ona koja se može suprotstaviti Sereni. Osaku znamo na tom poslu, još je bila mladja i neiskusna itd. Sada je samo bolja i jača.
antologia
(svakog dana...)
10. septembar 2020. u 20.53
Ništa ne komentarises ove vesele kostima, Nike design:), a Frangi?
Kao da su bjezali od Korone pa daj šta das- papagaj stil:)
frangipani
(>Catch the rainboW<)
10. septembar 2020. u 20.56
Ja samo bacim pogled na rezultat. Ovde je pre podne i rade se ozbiljne rabote :). Šta su obukle? Samo želim da u finalu nema americke zastave. Bas bi mi bilo drago da pehare uzmu Aza i Medvedev.
DSQ1964
10. septembar 2020. u 21.02
😂 Pa kao hajde nema smisla da komentarišem izglede, držimo se sporta ali mislim i to bode oči. Amerikanka me pidseca kao neko strašilo za ptice u nekom polju. Em ona nije jadna nikakva, em se obukla - Američki, bez ikakvog, ma ni najmanjeg ukusa.
Osaka sa druge strane je pa u duhu BLM. Kada se pojavila vise je bila Azijatkinja, sada je već 75% crnkinja, pa se tako i oblači, cirkuzantski.
antologia
(svakog dana...)
10. septembar 2020. u 21.03
Razumijem. Neka bude!;)
Osaka preuzela treci, 3-1, to vidis. Boje su jake fluorescentne, roza, plava , zuta, bijela, jakne u mozaiku sitnom, teško je gledati, srećom u praznom prostoru čak prija.
Medvedev je na 90% od realizacije. I Tima smo zaboravili, ali prvo Zvereva eliminisati
frangipani
(>Catch the rainboW<)
10. septembar 2020. u 21.04
Aha, ovo je one piece i onda sorc na to? Simpaticno.
DSQ1964
10. septembar 2020. u 21.27
Gotovo, dobro odigrano, ne znam ali meni je Osaka antipatična, pogotovu u zadnje vreme kako je pocela politički da se profiliše, čak sam ovde navijao za ovu jadnu Amerku.
antologia
(svakog dana...)
10. septembar 2020. u 21.29
Osaka u finalu. Muski su to djevojke. Serve fenomenalne.Sa srećom
Mats pominje i Noleta, mislim bekend i dijagonale.
Misli da Serena i Vika neće pokazati ovaj nivo i da je Osaka favorit, bez obzira ko se preko puta pojavi
DSQ1964
10. septembar 2020. u 21.32
Wtf is Philando Castile, ime na njenoj masci?
Crnački lik koga je skenjao neki Dzeronimo. Cenim da Dzeronimo nije belac?
frangipani
(>Catch the rainboW<)
10. septembar 2020. u 21.34
Sad nam je Aza uzdanica. Neka je sa srećom da mlatne ono cudo.
DSQ1964
10. septembar 2020. u 21.43
Smejurije sa ovim maskama, kada im postavljaju pitanja pre početka, kao gluvi telefoni, niko nikog ništa ne čuje.
antologia
(svakog dana...)
10. septembar 2020. u 21.49
Da, da, Osaka je tu aktivistkinja za crnacka prava. u 1/4 finalu je imala ispisano ime onog prvog crnca sto je podlegao. Flojda, tako nešto
antologia
(svakog dana...)
10. septembar 2020. u 21.55
Au, brejk dok si rekao keks. Vidjela sam u startu, Azarenka prvi put ima znake nervoze i znojise. Nadam se da se sabere.
Spussten krov, napolju oluja i kisa
frangipani
(>Catch the rainboW<)
10. septembar 2020. u 21.59
Naomin otac je Havajanac, oni nisu crni, makar ne toliko kao da su iz Afrike. Kod nje je slučaj samo sto je nešto tamnija pa se nasla bitnom da tu nešto mrsi, a vaspitana je u japanskom duhu.

Maske su totalni paradoks. Provedu na terenu sate igrajuci bez maske, a onda im satro maska treba kad pricaju.

antologia
(svakog dana...)
10. septembar 2020. u 22.00
2-0 traktor. Cudo su nervi.
Dobri ljudi, ja moram da dremnem 3 sata prije posla, vidimo se danas/7sutra:)
Sada su se razigrale.
Lijep vam dan želim!!!!
frangipani
(>Catch the rainboW<)
10. septembar 2020. u 22.02
3:0...leleee...

Tebi svaka cast za entuzijazam. Ja ću možda veceras da pogledam na tv kako je bilo. Laku noć.
DSQ1964
10. septembar 2020. u 22.56
Ja dok izadjoh na kratko napolju kad ono bec 6:1 i pola drugog seta. Azarenka igra odlično sada, napravila brejk i možda ovo ode u treći.
DSQ1964
10. septembar 2020. u 23.00
I dupli brejk i 1:1 u setovima. Azarenka razvaljuje trenutno.
frangipani
(>Catch the rainboW<)
10. septembar 2020. u 23.02
Uzela set, super! Dala bih ja njima da igraju na tri osvojena kad hoće iste pare kao muskarci. Da vidim samo mecku kako bi onda.
DSQ1964
10. septembar 2020. u 23.18
I ima brejk u trećem.
frangipani
(>Catch the rainboW<)
10. septembar 2020. u 23.24
Joooooj samo da Aza izgura ovo!! Kako je lepo videti 3:0 u trecem!
frangipani
(>Catch the rainboW<)
10. septembar 2020. u 23.51
Milina! Viktorija pobedila! Arrivederci mechqa!
DSQ1964
10. septembar 2020. u 23.51
I gotovo, 6:3 u trecem. Nisam gledao prvi set i ne znam šta se desilo ali zadnja dva je odigrala odlično, Serena je doduše uzimala medicinski tajm out za članak ali pobeda Azarenke je čista ko suza. Ako ovako bude igrala u finalu mislim da Osaka nema šanse.
Evo intervju u Louis Vuitton masci, za razliku .
antologia
(svakog dana...)
11. septembar 2020. u 14.03
Fenomenalno, srce mi ko kuca:) Ja skoro ravnopravno gledam žene, mnoge muske i ne gledam, ako se ne tiče novaka, isti zreb i sl:)
Vika igrala svjetski cio turnir. Sve u 2 seta, s lakocom, bez gresaka.
Osmjeh na licu, nekako smirena. Ona je uvijek bila na ivici histerije, suza, nervi kao list na vjetru, za razliku od Petre Kvitove, koja je kao stijena i onda samo gura naprijed. Sa Serenom nije mogla na GSovima i to je igleda negdje proradilo u prvom. Ne znam ko je otac djeteta, bili su joj oduzeli sina ili uslov bio da ne igra...ma muke sa njom su bile. A tenis je uvijek imala i u glavi i u ruci. Sina je dobila i sad je drugi covjek.
Isto mislim da je bolja od Osake, jača , starija i brza kao munja, znaci, ne može joj nauditi setanjem po terenu.
antologia
(svakog dana...)
11. septembar 2020. u 14.43
Sad gledam reprizu 2 i 3. set i statistika na početku treceg: Vika 0 neiznudjenih gresaka, Serena 8.
antologia
(svakog dana...)
11. septembar 2020. u 15.02
Zenski dubl, prije koji sat zavrsen, pobjednice su Vera Zvonareva(36) i Sigemund(Njemica). Zvonareva bila dobra u singlu i mislila sam da je okacila reket, kad ona u dublu uzima GS.
Mogla bi i nasa Jeca tako, ona je i bila odlicna i u parovima.
DSQ1964
11. septembar 2020. u 15.30
Pa očigledno Jeca ne gleda na tenis kao na poslić gde bolje i da kaplje nego ništa. ;))
Osim toga verovatno nije lako prešaltovati se od bivšeg svetskog broja jedan na igranje mečeva koji su ustvari samo zagrevanje pred glavnu predstavu.
antologia
(svakog dana...)
11. septembar 2020. u 17.03
Možda. Ja sam bila njen „FAN” vise nego Noletov, a Anu sam samo podnosila jer je navodno Srpkinja:) OK, lijepa, ali to meni ništa ne znaci. Jecu je Nole povukao na Adriu i tu se ona zahvalila i izjavila kako bi se mogla vratiti tenisu.

Zverev me razocarava. Zar nije dosao spreman ili se unervozio u igri za
finale. Pa ni serva??? Ode prvi set.
Ovaj KB ispade TENISER. OK, može i u 5, ali se i za to treba izboriti
loše, loše
antologia
(svakog dana...)
11. septembar 2020. u 17.05
Možda. Ja sam bila njen „FAN” vise nego Noletov, a Anu sam samo podnosila jer je navodno Srpkinja:) OK, lijepa, ali to meni ništa ne znaci. Jecu je Nole povukao na Adriu i tu se ona zahvalila i izjavila kako bi se mogla vratiti tenisu.

Zverev me razocarava. Zar nije dosao spreman ili se unervozio u igri za
finale. Pa ni serva??? Ode prvi set.
Ovaj KB ispade TENISER. OK, može i u 5, ali se i za to treba izboriti
loše, loše
antologia
(svakog dana...)
11. septembar 2020. u 17.06
Gl sudinica je iz Srbije. Ne znam ime, cuh samo taj detalj.
DSQ1964
11. septembar 2020. u 17.19
Možda KB i osvoji USO ni kriv ni duzan, ko ono Danska Evropsko fudbalsko prvenstvo 1992 u Švedskoj, kada su nas isto diskvalifikovali zbog agresorskog ponašanja ili tako nečeg, nadju oni uvek razlog.
antologia
(svakog dana...)
11. septembar 2020. u 17.23
Nije da ne igra, evo već 4-0 u drugom, ali Zverev kao da je mamuran, nezainteresovan, servisa, gl oruzja nigdje. Kao da je diletant u prvom
ikad mecu na prof turniru. Raspad totala.
antologia
(svakog dana...)
11. septembar 2020. u 17.54
Pred kraj drugog je napravio jedan brejk i uzeo svoj servis i zavrsio Sasa sa 2-6.
U trecem je 2-1 za Zvereva. Poceo je da igra- „kucam 3x” :)
antologia
(svakog dana...)
11. septembar 2020. u 17.56
Pred kraj drugog je napravio jedan brejk i uzeo svoj servis i zavrsio Sasa sa 2-6.
U trecem je 2-1 za Zvereva. Poceo je da igra- „kucam 3x” :)
Precanin
(Нека буде борба �)
11. septembar 2020. u 18.08
Мало си ти то Франги побркала, отац Наоми Осаке је са Хаитија а не Хаваја...и тамо су црни као катран, као Тиафо... Само што је јапански ген супериоран.
Нека њемац Зверев изгуби, кад не може да повјери Рус Зверев. Мени је Медо у фокусу...само да развали Гузенбауера...
antologia
(svakog dana...)
11. septembar 2020. u 18.41
Ma i meni je, ali bih i da ovog baksuza Bustu ne gledam. Igra kako igra, ali Njemac nikako. koje mucenje.
Ja navijam da Medvev podigne pehar. Vidjecemo i taj mec. Ali ovo pokazuje zašto ti momci nisu dorasli, ne još. Moras da ih gurnes do cilja, sami će teško.
Sto smo blize finalu, meni vise muka.
antologia
(svakog dana...)
11. septembar 2020. u 19.12
Peti set- kom obojci..:) Imao KB i masaze i koprca se, ipak brejk pravi Zverka u petom
Tim jede i malo gleda. Meni je neopbicno da jede pred mec. Znam ljude koji to nikako ne rade, najkasnije 2 h prije.
frangipani
(>Catch the rainboW<)
11. septembar 2020. u 19.20
Haiti? Ja mislila Havaji. Na tatu povukla gradjom a faca kao japansko tele u sarena vrata, cudna kombinacija.
Dodjoh iz setnje po plazi na kraj 4og seta, Alex se izvukao vidim. Kako god, samo neka Meda digne pehar.
antologia
(svakog dana...)
11. septembar 2020. u 19.49
E, to tek dolazi, posto mora da eliminise Austriju.
frangipani
(>Catch the rainboW<)
11. septembar 2020. u 19.52
Šta mislis, hoće li uspeti?
antologia
(svakog dana...)
11. septembar 2020. u 20.10
Hoće. Jak je Tim i ima on tu svoju tvrdu solidnu igru, ali nije fleksibilan, brz i inteligentan kao Medo.
Imao sansu za brejk Medvedev u prvom gemu, uskoro će neku i iskoristiti.
antologia
(svakog dana...)
11. septembar 2020. u 20.17
Gresi Medvedev i nikako da uzme svoj servis. I on kao Zverev i svi sa sindromom „slavenske duse”- grijesi kada ne bi smio i nervira se.
Dug je mec pred njima- Za sad Tim stabilniji i vodi 2-1
antologia
(svakog dana...)
11. septembar 2020. u 20.39
Tim je loše poceo ovaj turnir, a sada briljira. Medvedev sve obrnuto,
Ni traga od sjajne ige protiv Rubljeva. Tim stabilan i neprobojan, a Medvedev grijesi i plus nervoza sto mu se to desava. Imao već i sukob sa sudijom oko neke odluke, bas to nisam vidjela.
I prvi set Tim lako uzima sa 6-2.
Ne znam šta da kažem. Do Medvedeva je. Ako proradi, još sve može.
antologia
(svakog dana...)
11. septembar 2020. u 21.56
Mucna borba, Dmitrij propustio dobiven drugi set. Prokockao sve prednosti. Greške mnoge i Tim na zalost mnogo solidniji uzima 2.set.
Tim prima masazu i namjestanje zgloba
Slaba prognoza za Medvedeva.
DSQ1964
11. septembar 2020. u 22.14
https://au.sports.yahoo.com/amphtml/us-open-2020-tennis-legend-disgusting-umpire-comment-005642012.html

Ta naša Marijana što je sudila Zverevu se izgleda dopala Bekeru ali Twiterati su ga odmah satrli, ne sme vise čovek da kaže ni „dobra riba”, odmah si potencijalni Dzek Trbosek.
antologia
(svakog dana...)
11. septembar 2020. u 22.33
Slusaj umilnog njemackog kako se razlijeze Arthur Ashe stadionom sve do Ny jersey:). Ja mislila da je to Noletov ekskluzivni izraz:)
Nisam primjetila to što Boris vidi, ali svi gledamo svojim ocima i bas lijepo da je to primjetio i udjelio kompliment.
Ali to su novi, relativni i često licemjerni moralni „stavovi”
Mislim, doslijedni su. Ako je ona rekla da je loptica u grlu, onda i ovo može biti uznemiravanje ruznih novinarki:)))
antologia
(svakog dana...)
11. septembar 2020. u 22.37
Pardon, tviterasa:)

Ako Danil propusti i ovaj dobiveni set, ja ću ugasiti TV.Pa preslo sve mjere. A ja dala obecanje Frangi;)
frangipani
(>Catch the rainboW<)
11. septembar 2020. u 22.57
Izgleda mrka kapa.
Precanin
(Нека буде борба �)
12. septembar 2020. u 15.21
Медо се утроњо..
Сад морам да навијам за нАзаренку, јебо је „стајлинг”, кад је видим ...затворим очи!
Precanin
(Нека буде борба �)
12. septembar 2020. u 15.28
Бекер, мушкарац, нормалан, каже „добра риба, очима је ждереш...”. Болесни перверти на западу одмах скочили.
Ја сам се некад радовао што ови педери на западу немају потомке. Не крију се више заснивајући проодицу. И боље да немају, здравија популација. Онда сам укапирао да на умјесто њихове непостојеће дјеце долазе чамуге и муслиманчине..више се нисам радовао!
antologia
(svakog dana...)
12. septembar 2020. u 16.15
Kada se mora, nije ni teško:) Nemoj tako, Vika je super zenska, dobra igracica i „nasa” ipak.
Ja joj želim sve naj, naj!!!:)
antologia
(svakog dana...)
12. septembar 2020. u 16.36
Vika dupli brejk i vodi 4-1. Odlucno se suprotstavila svojom najboljom igrom, vjerovatno veliko samopouzdanje nakon što je eliminisala Serenu, prvi put na GS, a ovo im je možda 23. susret.
antologia
(svakog dana...)
12. septembar 2020. u 16.44
26 minuta i prvi set u dzepu Azarenke!!!!!!!!!!!!!!
frangipani
(>Catch the rainboW<)
12. septembar 2020. u 17.13
Osaka's boyfriend 😄
antologia
(svakog dana...)
12. septembar 2020. u 19.01
Koji? Ja vidim trenera i mamu?
Uh, kako se Vika umorila i dozvolila da propusti i drugi set i prilike
frangipani
(>Catch the rainboW<)
12. septembar 2020. u 20.10
Onaj reper sa kikicama što se na kraju slikao. Nikada clanovi familije nisu sisli na teren posle dodele trofeja. Mala je sad sva u black lives matter pokretu jer je i taj klinac maksimalno napaljen. Reper aktivista. Običan americki tutumrak.

Steta za Azarenku ali dosta joj znaci, ima još vremena za nju. Ne mogu da dodjem sebi kako se osusila. Da nije i ona presla u veganluk?
Precanin
(Нека буде борба �)
12. septembar 2020. u 21.56
На овом ЈУСИ, морам да кажем, ништа се још није десило по мојој вољи..али ништа!
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Unicorn Gifts?
.