Diskusije : Tenis

 Komentar
Anketa „Eurosporta”: Đoković
antologia
(svakog dana...)
05. jun 2020. u 12.10

04.06.2020. 20:00
Izvor: B92

„Eurosport” je sproveo anketu među svojim čitaocima o tome koga oni smatraju najboljim teniserom svih vremena. Napravljen je „kostur” od osam igrača iz Open ere, a pristiglo je 900.289 glasova.
Na kraju, u finalu, kao pobednik je izašao naš Novak Đoković, koji je uslovno rečeno savladao Rodžera Federera. Najbolji srpski sportista je pre toga u četvrtfinalu pobedio Roda Lejvera, a u polufinalu Amerikanca Pita Samprasa.
„Eurosport” je na kraju pokušao da uteši Švajcarca.
„Federer sigurno nije previše zabrinut. Sasvim smo sigurni da je potrebno mnogo više od ovoga da bi se osvajač 20 Grend slem titula 'narogušio'”.
„Eurosport” će anketu sprovesti i kada su teniserke u pitanju, a glasanje će trajati od četvrtka do nedelje.
antologia
(svakog dana...)
05. jun 2020. u 13.03
Usput vidjeh Nadala na nekoj TV gdje ide njegova izjava kako za sada ne misli da igra na USO: Možda se nešto promijeni u avgustu itd. Ne znam otkuda ta prica o USO, kada nije sigurno ni za ovaj Frenc, a u NY je i Korona i protesti i suzavac… kada će sve stati i na koji način???
Nisam usla u vijest od početka, zato nemam vise informacija. Rafi je dosta Pariz, ne bi se on zamarao na USO ni da sve bude cisto. A ima i pravo. Ne bi bilo ni realno ni preporucljivo.
antologia
(svakog dana...)
14. jun 2020. u 21.46
Federer ide na novu operaciju koljena. Otkazao svako svoje ucesce u eventualnim turnirima do kraja sezone.

antologia
(svakog dana...)
14. jun 2020. u 21.55
A pratite li Adria Tur. U Beogradu ? Tim u finalu savladao Krajinovica.
Cestitam. Igrao se dobar tenis i bas vrsni igrači.
frangipani
(><)
14. jun 2020. u 22.48
Videh JJ. Kaže sad je biznis vumenka ali, nastavlja sa tenisom?!
antologia
(svakog dana...)
16. jun 2020. u 06.54
Najnovija je vijest da su sve teniske asocijacije i udruenja definitivno za odluku da se USO odvija po planu, 31/8-13/9 ali bez publike. Navodno je Nole kritican i ima neke kontra argumente, Nadal isto ne podržava, o tome sam već pisala. Odgovorni u WTA i ATP su za, ipak još vlada mora da presjece i podrzi.

I ja sam je vidjela Jecu samo na slici. Izmjenila licni opis, sto mi je zao.
DSQ1964
16. jun 2020. u 13.40
More, ovim Adrija turom ubo je globaliste i neoliberalnu neman direktno u oko, i to noktom.
„Dok se ceo svet distancira 2 metra jedan od drugog Djokovic i ekipa se rukuju, grle i ljube i još idu uveče u klub. To je posmevanje svima nama koji pokusavamo da se zaštiitimo od smrtinosne bolesti. Djokovic je prvo pričao protiv vakcine, onda je reko Us Openu fcuk off i sada ovo...”
Tako otprilike glase Švapske i Američke novine.
Srećom Nole je stavio crni kvadrat na svoj Insta pa ga za sada čamuge iz #blacklivesmatter-a nisu užele na zub.
Da se to desilo, kako stvari stoje trenutno morao bi Nole da okači reket o klin...
antologia
(svakog dana...)
16. jun 2020. u 17.44
Ne znam za Amere, samo vidjeh naslov da su Njemci, i to centralna stampa, vrlo, vrlo negativni. A Sasa i Tim su Njemci, pa su dosli. Učinio je svima uslugu, trening, malo opustanja. A njima to smeta, jer
Federer nije spreman ili zbog politicke korektnosti.
Eto, sada će u Rvatsku, podrska turizmu:)))
frangipaniPoruka negativno ocenjena. Pokaži

frangipani
(><)
16. jun 2020. u 19.16
Ne treba hrvatima za turizam toliko teniski turnir, njima onaj violoncelista iz 2cellos radi posao. Gudio je skoro u Dubrovniku, u pulskoj areni, a neki dan je imao koncert na Plitvickim jezerima u sred onih vodopada. Vrlo pametan marketing i fenomenalna promocija zemlje koju ne radi za dzabaka no, to je biznis i svi imaju ogromnu korist. Nedavno je dostigao milion pratilaca, a sada već 1.9m. Čak i shipci imaju bebe redzu, ritu oru, dua lipu sa celom familijom na Instagramu sa desetinama miliona pratilaca, a gde je Youtube. Ogromna platforma, ogroman uticaj. Dok nasa zemlja nema nikog bitnog na svetskoj muzickoj sceni. Jedino sto imamo Noleta, on nam je sve i svja.
frangipani
(><)
16. jun 2020. u 19.21
Ja kad sam poslednji put bila na Plitvicama to bese u doba Juge. Lika, Srbi, normalitet. Kaže mi ortak kako idu na jadran u julu. Da se pitam, ja bih patrole sa pendrecima na sve granicne prelaze i koji god Srbin ide u hr da primi određeni broj po debelom mesu. U povratku isto.

Covek je umetnik, nema šta tu da se prigovori. Radi posao odlično.


https://www.youtube.com/watch?v=EejNUPl5bz0
DSQ1964
16. jun 2020. u 23.08
Pa napadi na Noleta su stalni, sada Nemci zbog Adrije, onomad Ameri sto je rekao da će propustiti US Open ako ne može da dodje sa celim timom., pre toga Englezi zbog ne znam čega beše. Sigurno će toga biti još i vise jer sve češće svako drugo mišljenje ili akcija koja ne podržava trenutnu politicku korektnost i agendu uglavnom neoliberalnog establišmenta bude odmah proglasena kao akt protiv čovečanstva. Kako od medija tako i od žitke mase na društvenim mrežama.
frangipaniPoruka negativno ocenjena. Pokaži

frangipani
(><)
17. jun 2020. u 18.16
Bek, Hjuitova žena koja je kao jako mlada napustila glumacku karijeru (glumila u sapunici i mogla je bar još deset godina imati posla na tom polju nakon udaje)o tome kako je pratila muza skupa sa decom. Prvo sa jednim, pa dvoje, pa troje:

'It was never a choice - a decision - that I made. It just naturally happened because, obviously, I wanted to be there with the kids. I don't want to miss anything,' she said.

'And I was fortunate enough to be travelling with Lleyton and got to see all these wonderful places and have these memories with my kids. I am with the kids all the time. Every minute of the day. And I love it.'
intrigue
20. jun 2020. u 12.55
Па кад је већ тако као што јесте ...онда нек се човек фолусира на регион и на државе у којима је вољен .
Кинези , Индија , мало Јапан , можда Италија и „регион” ...за остало К да га заболе .
У њему има још „пар” сезона , на заласку је каријере , мислим да је време да им лагано објасни неке ствари .
Да их „једног по једног” отресе као слину од гелендер . :)
Мораш бре једном у животу да заузмеш став , да подигнеш гард ...како оно кажу „према свецу и тропар” .
А не овако , бој се овна - бој се говна , кад ћеш живит ?
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.