Diskusije : Tenis

 Komentar
Šta vam se čini?
antologia
(svakog dana...)
07. novembar 2019. u 18.04
Oglasio se Nadal na Tviteru:

- Zdravo svima. Juče (u ponedaljak) sam išao na magnetnu rezonancu i pored toga što imam manje istegnuće desnog abdominalnog mišića, putovaću u London. U četvrtak ili petak ću početi sa adaptacijom na teren. Ideja je da budem spreman da igram Završni turnir u Londonu. Hvala vam za podršku - napisao je Nadal ovog utorka

Dakle, Španac nije potvrdio da će igrati, već da će pokušati i da stiže u englesku prestonicu. Sigurno će između redova svi pročitati nešto, a do tada je na čekanju Roberto Bautista Agut, još jedan Španac, koji je i prva zamena „bika sa Majorke”.

A ovako su odluke iscekivali i tumacili Rogerovi navijaci:
Naime, navijači Rodžera Federera navode da Nadal čeka žreb (zakazan za utorak od 14 časova) jer postoji mogućnost da se Švajcarac nađe u grupi sa Đokovićem. Očekuje se da Španac danas donese odluku o učešću na turniru u Londonu. On je pretrpeo povredu stomaka, a on je ujedno i prvi nosilac. To znači da je nosilac druge grupe naš Novak i da Federer može da ode u jednu od ove dve, te da ćemo gledati novi klasik.
U slučaju da se Nadal povuče pre turnira, automatski bi postavio Federera za drugog nosioca, koji bi tako izbegao našeg asa. Dakle, Nadal sa razlogom odugovlači u donošenju odluke.
BSATS
07. novembar 2019. u 18.28
Meni se čini tačno ono sto je Nadal rekao: Nada se da će moći da igra.
Ima problema sa povredom, ne zna ni on, ni lekari, da li će moći da se oporavi pre početka turnira. moguće je da se povuce pre početka prvog meca, da preda u toku prvog, ili nekog sledećeg, a možda i odigra do kraja.
On jedino kalkulise sa sobom, tj. svojim zdravljem, da se bavio drugim kalkulacijama, ne bi bio tu gde jeste. A to se odnosi i na ostale vrhunske sportiste.
antologia
(svakog dana...)
07. novembar 2019. u 18.35
Meni je drago da nismo samo mi „teoreticari zavjera” i ljudi koji sve nedoumice svode na kalkulacije i niske udarce.
Čitam da su i Spanci prilično ubijedjeni da Rafa neće igrati.

A ja i dalje držim na oku Federera!!!;)
intrigue
07. novembar 2019. u 19.15
šta bre ne zna , radi se o trbusnim misicima koji nema sanse da danas
nisu ok , a da bi mogli biti za dva dana . teško .
jedino ako je ta povreda bila minorna , ne bas velika . e tad mu može pomoći mirovanje .
koliko sam video on je poceo da trenira , ali bez servisa ...ne servira zato što mu je taj pokret vezan sa bolom koji oseca .
razumete li ? radi se o osnovnom udarcu koji bi on kao treba da modifikuje da ne osecao bolove ? trt Milojka .
posto nije prošlo ni 10 dana , a on ako stvarno ima problem sa trbusnim misicima , naročito kad servira , onda bi taj isti misic mogo veoma lako opet da mu rikne .
sve u svemu , mutna je to situacija . malo ko ima 100% tacne informacije .
Blafonja
(Bice Bolje)
07. novembar 2019. u 19.42
Meni nije jasno kako nema neki rok do kada mora da kaže da li će igrati ili ne. Recimo 2 dana prije početka, ili igras ili ne igras, javi da znamo. Ovako onaj Agut, ni na nebu ni na zemlji. Javice mu pola sata prije meca da li igra ili ne. 🙄
utjerivacPoruka negativno ocenjena. Pokaži

utjerivac
(☠)
07. novembar 2019. u 21.13
Nadal kalkuliše??? Hahhaha
Pa nije Rafael Djoković. Povrede jeste nije, operacija jeste nije. Izbjegavanje protivnika kad su u formi, apsolutni rekorder po broju predanih mečeva... u toku svoje profesionalne karijere prebolevao svu medicinsku enciklopediju. Od zaušnjaka, malih i velikih boginja, šarlaha, patljičare, laktove, kukove,...ukratko sportista za ignore.
BSATS
07. novembar 2019. u 23.39
Intrigue, svi se oni nadaju da će povreda cudom da prođe, ili se poboljsa, tako i on. Pa onda izlaze da igraju roviti, ili pod injekcijama dok se totalno ne syebu. A pogotovo kriju povrede, dok ne postane i ostalima ocigledno. To sto nije trenirao servu, ne mora da znači da ne može od bola, nego možda pokusava da ne opterecuje te misice dok ne bude morao (na mecevima).
Blafonja, mogu oni da imaju rok da potvrde da će da igraju, ali može da dodje do povrede i na dan odigravanja turnira, ili čak i na zagrevanju. Znaci, on zna da je povredjen, potvrdi da će da igra i onda pred mec kaže da se tad desilo, da se povreda pogorsala i šta onda? Da ga teraju da igra?
Utjerivac, za to što si napisao, svaki komentar je bespotreban.
intrigue
08. novembar 2019. u 01.10
povreda da prođe chudom ? ajd dobro :) mada , nema tu chuda , moj prijatelju . to da neki igrači izadju na teren i igraju povredjeni opet zavisi od vaznosti mecha i od tezine povrede , naravno .
veruj mi da niko od njih ne igra ako je ozbiljnija povreda u pitanju . istina je i to da se ne prijavljuju povrede , iz vise razloga...ali je i istina da se izmišljaju povrede da bi se preskocili neki turniri, a snaga sacuvala za neke vaznije . ima tu raznih varijacija :))
ovo što se desava sa Nadalom i nije bas jasno i cisto . ima tu i malo kalkulacija ...baterije ti skoro pa iscurile , a trebaju ti poeni . ne znaš šta ćeš sam sa sebe :))
srbo001
(FUDBALER)
08. novembar 2019. u 11.10
Rafa je uvek cist na kraju sezone. Ono sa čim se dopinguje pre početka sljake još je tajna.
On ima male ruke I stopala.On ima I malo telo Kad je u normalnom stanju,on se brzo istrosi I uvek nešto pukne. Sad je kraj sezone,on cist i kao nenadopingovan,nije Top igrac.
Iskreno mislim da se ne doinguje,ipak bi osvijio nekoliko French Open.Ali ne 12 koliko in sad ima.
frangipani
(><)
09. novembar 2019. u 18.05
Nadal ima svoj ritam. Napucan je za sezonu sljake, a sve ostalo odradi koliko može pa ako ubode, ubo je. Nikada nije osvojio ovaj poslednji turnir, a već koliko godina je u prvih 10, 14-15? Malo bizarno da takav igrac nije odradio makar jedan London dok su neki i vise puta. Cela ova tenzija oce kaki neće kaki u Londonu, sa prethodnom dramom u Parizu, osigurava ga da bilo izostajanje sa turnira, ili gubitak, budu opravdani povredom.

DarkBlue
(istrazivac)
09. novembar 2019. u 19.16
Videcemo uskoro. Možda ga Fuentes zakrpi i napumpa
na brzaka...
srbo001
(FUDBALER)
10. novembar 2019. u 15.19
Nema sanse, On se dopinguje planski,pre sezone sljake ima ubitacne treninge koji ni najbolji konj ne bi izdrzao. Ali zahvaljujuci tom dopingi , on nenormlano ojaca tako da ga niko ne može parirati na sljaci.
Sad , on je cist, pravi decu , nije lud da se dopinguje . Ako bude ponovo, to će da bude pre sezone sljake iduce godine.
Fed nije na dopingu, on uvek isto izgleda.
Nas Nole , čak gubi i kilazu, tako da za njih dvojicu garantujem da su cisti .
DarkBlue
(istrazivac)
10. novembar 2019. u 15.38
No1e je pokusao da se „dopinguje” onim veganlukom,
pepeizmom i pacifizmom ali krenulo nizbrdo pa je
madam se odustao..:)
Precanin
(Нека буде борба �)
11. novembar 2019. u 11.17
Надал још не одустаје...
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Mantra Bracelets?
.