Diskusije : Tenis

 Komentar
Ona u drugom stanju ili?
srbo001
(FUDBALER)
15. septembar 2019. u 12.38
???
frangipani
(><)
15. septembar 2019. u 20.14
Mecka? Ne verujem. Ona je zavrsila sa radjanjem. Cenim da će igrati i sa 40.
touchscreen
16. septembar 2019. u 01.09
Рекао бих да пита за Јелену.
Поставила је стару слику из дана када је била трудна са Таром, уз неколико срца.
Али нико не зна зашто и шта јој то значи, па људи нагађају и питају.
frangipani
(><)
16. septembar 2019. u 02.56
Eh da je da crkne to zlo Instagram...

I treba da imaju još dece, Endi je troje napravio već, treće treba da se uskoro rodi. Samo sto njegove žene nema nigde po soc. medijima. Jela je dosta ufitiljila sa IG, svakog drugacije opali taj ego trip. Ono sa čim se ne slazem kada plasira klipove o fondaciji i raznim akcijama, to je sto prikazuje tudju decu - ne verujem da je tražila odobrenje od roditelja. Dok svoju slika sa ledja i već taj rad.
srbo001
(FUDBALER)
16. septembar 2019. u 16.55
Fondacija Jelena Djokovic? Odakle njoj pare za tu fondaciju? Gledam neke slike i ona daje govor and Nole pozadi cuti i stidi se.
Zato nije fondacija Dijana Djokovic? Ona ga je rodila
frangipani
(><)
16. septembar 2019. u 20.05
Srbo, pa sad, nemo da si na kraj srca, fondacija nosi njegovo ime (iako po svetu često fondacija nosi ime oba supruznika jer je zajednicki projekt), i sigurno Nole nije zauzet oko toga. Jela je tu osmislila i neki magazin koji se zove Original, intervjuisani su onaj neizivljeni Leo Dekaprio, vegan Dejvid Avokado, Ricard Branson itd. Interesantan je koncept, ne znam kakav je odziv u Srbiji. Lepo je što se ulazu trud i pare, ljudi rade za sve te projekte i dobijaju platu, honorar i šta li već.

Rekoh Jela ufitiljila sa IG, nema tu vise slika, natrcim na neki stori vezan za aktivnosti fondacije i to je to. Notifikaciju imam za nekoliko naloga pa mi to uvek prvo iskoci, ne za njih.

srbo001
(FUDBALER)
16. septembar 2019. u 20.33
Nole have to make her busy. Inače sa njom neće on osvojiti još 4 ili 5 GS.x Zato nek joj ponovo pravi bebce i da je sa time skloni sa javnih nastupa. Taman dovoljno vreme da on osvoji i postavi ove rekorde .
DSQ1964
17. septembar 2019. u 13.41
Sto je Leo Di Caprio neiživljen, što ne juri babe nego dobre ribe od 25 i manje godina?
antologia
(svakog dana...)
17. septembar 2019. u 14.30
U ribe se mnogo ne razumijem:), ali zato u gluuuumu...preko nekoliko. E, na jednom od tih par vrhova sjedi Leo, kao i B.Pit. Fenomenalni.
Inače, postujem skromno mišljenje gledalaca, razlicite afinitete itd:)
frangipani
(><)
17. septembar 2019. u 20.27
Dsq ti si patetican lik ako ti je jedna npr Adriana Lima baba. Muskarcu od 45 prilici žena tih godina a ne klinka od 22. Može da bude ne znam kakav glumac, bas me briga ali, ocito je pogubljen od holivudske dekadencije.
Precanin
(Нека буде борба �)
17. septembar 2019. u 21.45
Непристојно је бити са женом која може да ти буде кћерка.
Може бити млађа али не више од 13 год, ако мене питате!
Дикаприо није лош глумац, много бољи од Б. Пита, наравно, али је све главатији...да није „целебрити” он би имао мање жена од „Звезде од Токија”...
Уосталом, пола Холивуда су ружни и полуталентовани Чифути па ми онда и Б. Пит дође ОК...
Јела је скоројевићка...то је њен проблем...рекао бих!
DSQ1964
18. septembar 2019. u 00.04
Odakle sad Adrijana upade u priču, pa neće Leo nju a ni ona njega.
U danasnje vreme je Leo mogo da bude i peder i sa svojim furundzijom usvaja decu a to što voli mlade(žene) mi je vise nego normalno. Danasnje 50-e su nekadasnje 30-e, razlika od 20 godina mi je sasvim ok ako su skladan par a muskarac od 50 i žena od 30 to mogu da budu.
frangipani
(><)
18. septembar 2019. u 05.15
Lik je odvratan. Ocito mu fali neka daska. Da nema ime i kintu ne bi ga jedna pogledala. Ova balavica sa kojom je trenutno nema mozga. On takve i okuplja, to mu je ciljna grupa. Starlete i modeli u pokusaju, misle da su nešto spec ako ih on zvekne. Secam se one glumice Blejk Lajvli kada se zabavljala sa njim, kad je videla da je slučaj batalila pricu, eno je pred trećim porodjajem, udala se za normalnog lika.
srbo001
(FUDBALER)
18. septembar 2019. u 11.39
De Caprio nije bolji glumac od Bred Pita. On može samo da mu cisti cipele i pokloni se, Da nije cifut, ne bi ni bio glumac. Bred Pit je danas najbolji glumac .
DSQ1964
18. septembar 2019. u 15.08
Sad još ispade u ćifut!! 🤪
Kad se Leo ozbiljno bavio glumom Brad je igrao striptiz dečka kod Telme i Lujze, kako možeš porediti njih dvojicu?
touchscreen
18. septembar 2019. u 15.41
Обојица су одлични глумци.
Мада се не расправља о укусима, наравно.
Чак и ако не волите једног или обојицу, бар су увек филмови са њима одлични.
intrigue
18. septembar 2019. u 17.52
kakvom bre ozbiljnom glumom se ovaj bavio dok je ovaj druti snimao
Thelma i Louise ? Brad je stariji od njega najmanje 10 godina ...ok je da je Leonardo poceo kao dete , ali koje je to ozbiljne filmove snimao tad .
Brad je bre snimao u Crnoj Gori sa Milenom Dravic dok je ovaj još bio u osnovnoj skoli :)))))

Salime se , ali fakat ovaj mali koji sto je stariji sve vise lici na
Jacka Nisholosona ...nije mogo da snimi ništa ozbiljnjije pre Brada...poceli su obojica ozbiljnije da rade početkom 90-tih .
inače , meni lično su i jedan i drugi sasvim pristojni , dobri , glumci .

a i o ukusima ne vredi raspravljati .
DSQ1964
18. septembar 2019. u 18.35
Pa dobro, nemam ni ja ništa protiv Brada, izborio se da od „lepotana” postane ozbiljan glumac i treba mu odati priznanje za to. Njegov odabir uloga već evo 20 godina je skoro pa perfektan i Fight Club je meni bolji film nego bilo koji u kojem je Leo glumio. Ipak kao glumca stavljam Lea ispred Brada, bolji je Leo za jedno pola one njegove velike glave od kako se ubucio u zadnje vreme.
Precanin
(Нека буде борба �)
18. septembar 2019. u 21.04
Бред има мало жвале на угловима усана и помало је шоњо, не може да контролише ону преклапачу од жене му што усваја сомалијску дјецу па их мјеша са његовом. И снимала је антиспрпске филмове. Мада ни Дикаприо није неки Србин.
Ето..како ми фино можемо да дискутујемо.
И ЛД није џу+кела, да јесте ја бих знао...

https://forward.com/schmooze/133734/will-leonardo-dicaprio-convert-to-judaism/
frangipani
(><)
18. septembar 2019. u 23.18
Adriana Lima je pomenuta kao primer za godiste koje bi pre islo uz glavonju i trbonju. Naravno, žena ga neće ni pogledati jer nije očajna ni za pare ni za slavu. Može da privede mnogo boljeg baju, šta će joj ovakav. Kreće se on u krugovima gde ima dosta slobodnih žena do 10 god mladjih od njega ali, razvrat, slava i pare su ono sto njemu omogućava da pre bira klinke. Ovi sto odobravaju, pa je l bi voleli da vam cerka od 22 god dovede decka od 44 koji je koju godinu mladji od vas? Da li bi ga tapsali po ramenu i pricali svima kakav je car?

Andjelina je ober opajdara. A Bred, sam pao sam se izudaro. Kad je hteo preko leba pogace, sam je kriv.

srbo001
(FUDBALER)
19. septembar 2019. u 01.48
Svaki film u kojem igra je hit.
A ova mala picajzla, moro da uzme judaizam da bi dobio neke uloge. Ako nisi veliki glumac, a nisi Jew, ne možeš uspeti u Hollywood, To je javna tajna .
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for PomPom Keychains?
.