Diskusije : Tenis

 Komentar
I dalje New York
antologia
(svakog dana...)
02. septembar 2019. u 17.13
Da ne pišem na onu dugu Noletovu temu.
Ispraticemo, nadam se, do kraja ovaj USO cirkus. Odjednom se sve raspada i mijenja. Kao da su svi jeli bunike, „pokisli po glavi”- sve se okrenulo naopacke.
Zverev gubi, i to katastrofalno, od ovog Pinokia iz Argentine, qli jakog i brzog tenisera. I publika ga podržava i ne voli Zvereva, koliko se god izdavao za Njemca. Čula sam Bekera pred mec- komentar. Ne daje Sasi ni
set sanse. Da li im se zamjerio? Zbog Lendla? Nešto mi je promaklo. Ali da se rasipa i nepotrebno trosi snagu i talenat u praznom prostoru- steta, velika steta.
Sapovalov izgubi u 3 od nekog Talijanca??? OPsta katastrofa. Ništa od ocekivanja.
Monfis je u dobroj fazi i igrace sa Spancem, Andujar(70). Cudo?
Osaka aut 0-2. Pobjednica Bencic iz Svajcarske. Federerova partnerka u dublu;) Jako dobra, ali ne znam zašto je Osaka losa, a za klasu je bolja igracica??? Mats i Barbara su u ekstazi.
intrigue
02. septembar 2019. u 17.39
Ovaj Shvarcman i Pinokio , na koju foru ?:))
Shapovalov je u 3 kolu izgubio od Monfilsa .
Ovo je 4 kolo .
U kom je Rublev izgubio od „talijanca” Barrettinija .:))

Popije li se šta , legendo ?:))

A mali Zverev je u kratkom periodu raskinuo sa devojkom , ljubavni problemi ...pa je ostao bez sponzora...onda trenera .
Pogubio se totalno .

srbo001
(FUDBALER)
02. septembar 2019. u 18.03
Nole ocito ima još problema,ne samo povreda ramena. Iz mojih izvora, onaj super trener za kondiciju iz Austrije , ga je napustio iz razloga sto Novak neće da ga slusa . Ne radi vise po njegovom programu i zato je otisao. Tu je napravio veliku grešku, Taj covek je genije za kondiciju. To je i razlog njegove nove povrede. Novak je ponovo izgubio kilazu,. ne lice na sebe kako je izgledao za vreme osvajanja AO i Wimbledon. Nešto se tu krupno desava. On to mora da resi. Jedino ako je zdrav fizicki i mentalno spreman, niko ga ne može pobediti.
U Cincy je dosao povredjen. Bilo kakva povreda je hendikep za tenisera.
Vidimo u mechu sa Kudlom da nešto nije u redu sa njim. Čuo sam da će napraviti duzu pauzu,čak možda do kraja godine .
Povreda nije laka, to je rame. Ipak mene brine on kako se drzi mentalno. Poceo je da previse filozofira. A ova zapadna olos ga ukopava na svaku greško koju napravi. Tu mu je problem, u glavi,,,to mora da resi sam. Kao sto mu je Tipsa reko, pusti sve na stranu za par godina, obori sve rekorde i onda radi šta ti je volja. Vidicemo šta se desava,,sve najbolje mu želim.
frangipani
(><)
02. septembar 2019. u 18.30
Pa sad, onamo mentalna gromada a ovamo Nešto se desava. Staro je pravilo da ne treba menjati tim koji dobija. Ode Gric, doveo onog slučaja Ivanisevica, kakvim se logikama bavi da mi je znati? Kad krene kampanja mislis pojesce sve. Nadal cuti i radi, izadje i lupa sve od reda, Fed isti rad, o napaljenom Vavi da ne pricam itd. Na zalost, Noleta potkopavaju tvrdoglavost i mentalitet i to mu je najveci neprijatelj. A ono bacanje srca, mislim da to radi iz inata, nikako iz neke zelje da se dopadne.

antologia
(svakog dana...)
02. septembar 2019. u 18.57
Bas ne pijem, niti sam, Inrigue, vjerovao ili ne. Svarcman je 169 cm, Liliputanac, Pinokio, zar nije. Najnizi momak među prof. teniserima. Ti si isto prof i ekspert, cudi me da gubis vrijeme sa amaterima, fanovima, domaćicama:). Nisam ja ni domaćica- jasno je to i budali, a moralo bi i tebi biti, prepotentnoj „sveznalici” Ja se frljacam sa imenima, ali mislim da je jasno šta mislim, a nervira me i ovo kucanje: Sapovalov, Rubljev- OK! Hvala na ispravci, cisto zbog publike, meni je jasno na šta i koga sam mislila.
Znaš šta, sve je subjektivno i sve je stvar dozivljaja. I kada si gledalac, to je tvoje pravo da gledaš kroz svoje naocari i jedino tako imaš dozivljaj. Kada njih 100 zvizdi Novaku, jel to zato što igra los tenis i prevarom i netalentom se ugurao među kremu ili... A nisu stotine, hiljade su u pitanju i među njima Mats-strucnjak, možda malo veci od tebe; Set bivša 8. teniserka??? O cemu ti pricas? Drugog i nema. Je si li ti vjerovao da će Rubljev ispasti od ovog Talijana (namjerno sam napisala Talijanca- to je vic kojeg ne znaš, ni ne treba, sama se zabavljam)
Kako ću znati za ljubavne jade Zvereva i ostalo. to u mom info okruzenju nema ni na petoj, a kamo li prvoj str i kao važno. Gledam meceve, volim tenis, pratim maksimalno koliko mogu. Ništa privatno, sem bas ako se ugura u vidno polje. A te grupne sa dodavanjem lopte- e od toga mi je zlo. Možda nacionalni tim i odbojka, vaterpolo- ostalo-buuuuuuuuuu. Tako je to za mene.
antologia
(svakog dana...)
02. septembar 2019. u 19.07
https://twitter.com/i/status/1167434184698339329

Evo dobrog primjera. Buje i svom idolu zato što izdvaja Noleta. Kosarkas:)

Ja, eto, nisam znala ni da je Austrijanac napustio Novaka. Primjetila sam, ali sam mislila da se smjenjuje sa Miljanom.

Srbo i Frangi, vrlo sam blizu tog razmišljanja. Nazalost. Mnogo mi je zao. Nemam objašnjenje niti dovoljno razumijem zašto sve ide u tom pravcu.
frangipani
(><)
02. septembar 2019. u 19.28
Njemu je sigurno najviše zao, a nama će biti još vise ako Fed ili Nadal uzmu pehar. Videli smo na šta je licio Vimbl mec. Nije to Nole da izadje i samelje. Sad se spotakao na Vavrinki koji pokupi tolike GS/pare/slavu upravo na njegovoj grbaci. Dalje, imidz je trebalo resavati pre minimum 5 godina tj. stragetiju. Znajuci kakav je yebeni sentiment zapadnjaka prema jednoj Srbiji/Istoku, a para se imalo, trebalo je uzeti top PR ljude. I zar mora sa ovim Vav glavonjom i sličnima da ima treninge?? Ja se ne razumem ali, zar mora?? Mecka imala onog našeg lika, nije praktikovala sa najljucim protivnicama je l? Nema tu drugovi, kolege, rac lac, ajte molim vas. Naoruzanje mora da bude top na svim poljima, u svakom trenutku poznata strategija u toj dzungli kakav je tour zajedno sa publikom. Fed ima istog trenera godinama a nas Nole šta radi, kao cardak ni na nebu ni na zemlji.
srbo001
(FUDBALER)
02. septembar 2019. u 19.42
Frangi, Nole misli da sve zna,bolje id fitness strucnjak, i od trenera,,,A još ta proklete dijete...Pogledaj mu prsa , kad mu doktor masiro rame,,,kokosija prsa kao sto su nekad bili,,,
Ne može njega niko pobediti kad je zdrav i u kondiciji. Baci ovaj zadnji mech sa Varvinkom u korpu,,,Novak je igro povredjen,zato je i izgubio.
Vratice se on još jači/
frangipani
(><)
02. septembar 2019. u 20.04
Vreme prolazi, sve ga je manje za vracanja iz situacije u kojoj uz prave korake i planiranje nije ni trebao da se nadje.

Evo jedan zanimljiv tekst, doktorka je inače jedna od 11 hirurga za srce u Australiji.

https://tinyurl.com/y3g2sscc
Bilo kakva opsednutost hranom je u stvari vrsta poremecaja. Da li su to oni koji samo zderu, oni koji biraju, broje kalorije, ekstremni slučajevi pratilaca paleo, keto, veganske i td dijeta, svodi mu se na isto.
intrigue
02. septembar 2019. u 20.09
antologia ,
Nemoj da se ljutis , nema razloga , salio sama se .
Ovako .
Pinocchio jeste karakter kog je tamo neke davne godine stvorio Italijan...I u tom prvom obliku uopste nije bio „mali-nisak” ...to je Disney dosta kasnije uradio .
Elem , malo si to pomesala ...i Pinocchio i Piccolo jesu Italijanske reci , ali nemaju ništa zajednicko .
Pinocchio je lik koji personifikuje drvenu lutku sa velikim nosom...kome nos raste kad laže .
A Piccolo na Italijanskom znaci „mali” ..,„piccolo bambino” npr .
Tako da Shvarcman može samo da bude Piccolo bambino...a posto nema nosinu , nije od drveta niti laže pa mu raste nos...ne može da bude Pinocchio .
Uci se do kraja zivota .

Cekaj , ti nisi domaćica ? Au , pa nevalja nikako ...izgleda da su žene danas žene sve osim domaćice .

I , ne nije jasno šta mislis . Možda je tebi jasno šta ti mislis , ali kad napises da je Sapovalov izgubio od Italijana to ljudi čitaju i prihvate kao informaciju...a ta informacija jen pogresna . Niti je 3 kolo...a niti postoji sličnost između prezimena Sapovalov i Rubljov .
Tako da je greška poprilicna .
Kani se izvestavanja i obavestavanja ako si sklona da toliko omasis.

Ovaj srednji deo teksta je nerazumljiv .
Ko će to da deshifruje ?
Zakljucak je da bi trebala popiti malo , ufatilo te meze ozbiljno :))

Šta se desava sa Zverevim ćeš znati ako čitaš ...a nije neka frka i ako ne znaš ...
Nisam mislio ništa loše , samo da ti prenesem informaciju .
Talijanc je isto ok...znam da je zaebancija.

I šta još ima...
Da to da je „Austrijanac” izasao iz price je stara vest...Srbo ima neke svoje izvore...a po novinama je uglavnom pisalo da je covek dobio ponudu od Austriskog Olimpiskog komiteta i da je prihvatio...
Sad šta je istina ...nemam pojma .

jes to ti nešto ljuta na mene ? ko nas zavadi p mu m !!!:))

srbo001
(FUDBALER)
02. septembar 2019. u 20.20
Dr. Nikki ne da je odličan doktor već i super izgleda. Dosta se toga odnosi na Novaka, daj boze da se promeni.
Da , ponuda za fitness trenera je bila na stolu odavno, međutim, on je tek sad prihvati, zato što vise nije mogao da pomogne Novaku. Novak je sam sebi coach i tu je problem.On je veliki sampion,resi će to on i vratiti se još jači.
frangipani
(><)
02. septembar 2019. u 20.32
Ja ne znam koliko je ekipa dugo van zemlje, cenim da ste svi otisli pre 25+ godina, u 90-im. Ma koliko mi pricali maternji jezik po kuci i sa prijateljima, pojmovi, reci... zaborave se. Nekad nam je nešto na vr' jezika i covek ne može u tom momentu da se seti. Istina je da mi redovno godinama vrtimo određen fond reci, dok postoji bezbroj onih koje uopste ne koristimo. Ja svake godine donesem sa sobom sto kupljenih sto dobijenih knjiga, čitam par naših portala, drz Fejs i tako a opet desi se da pobrkam. Svako je sa poslom u industriji gde postoje određeni pojmovi, mnoge ne koristimo na maternjem jeziku ili ih čak i ne znamo. Prema tome, dabome. Pinokio ili Pikolo, Picipevac, svi imaju jedno zajednicko - mali su.
frangipani
(><)
02. septembar 2019. u 21.35
A šta nam Nadal radi? Naljutio se...
jugos011
(The Best or nothing...)
02. septembar 2019. u 21.55
ovako se deru ovakvi igrači sto su poceli da igraju u 30oj i slučajno uboli po neki GS,,ovako je i Nole trebao sinoć da odere onog magarca!!!
al šta je tu je ,navijamo za Medvedeva !!steta sto Rublev ispade!!!to bi bilo najsladje finale kad već Nole onako glupo ispade..
svaki dan prolazim Grand Centralom pored Artur Asha na posao i s posla i mrzim ga opet od sinoć!!!
frangipani
(><)
02. septembar 2019. u 22.14
Smandrlja ga Raf za cas i to je to.
Antara
(najjaci)
02. septembar 2019. u 22.24
Шта је „талијанац”? 🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂
antologia
(svakog dana...)
03. septembar 2019. u 10.29
, jugos011
(The Best or nothing...) Koji si ti sretnik da živis u NY. To mi je bio san cijelog zivota i Beograd, naravno uvijek,koji me podsjecao na Njujork,ali me zapalo Sarajrvo i Oslo. Rupe cudne- kotline, sa planinama
okolo. Mogu da skijam, ali ne i da disem. Volim veliki grad. Možda mi se zelje ostvare po stare dane;) posto je i moja kci na istim talasima:)
Imali smo mi još nekoga ovdje, možda baby? Ne znam vise.

Frangi, hvala za podrsku!!! To se ovdje rijetko desava, bolje reci nikad, a inače cijenim mnoge:)
mississauga
03. septembar 2019. u 11.06
Posle ispadanja Noleta sa US prave se razne analize i nagadjanja šta se ddesilo.
Ja na to gledam ovako:
Nole je covek od krvi i mesa kao i mi svi, sa svim manama i vrlinama.
Ali mi smo ovde zato što volimo tenis i prirodno navijama za Noleta zato što je nas i zato što je jedan od najboljih tenisera na planeti.
I na kraju krajeva doneo nam je puno, puno radosti i uzivanja sa njegovom igrom. Poslastica za ljubitelje tenisa.
Zato, pustimo na miru sve te bezvezne analize već uzivajmo u jjegovoj igri dok još imamo sansi. Kraj njegovoj eri se priblizava. Već je 32.
Nisam imao sansi da budem ovde sa vama iz opravdanih razloga ovih dana ali zato vas pozdravljam sve a posebno Antologiju i Tifran.
mississauga
03. septembar 2019. u 11.12
Želim još da pozdravim frabgi. Svidja me se sve sto piše u zadnje vreme.
mississauga
03. septembar 2019. u 11.22
Hteo sam da kažem Frangi. Ljubiteljima gramatike i pravopisa se izvinjavam za greške. Pravi ljubitelji ne brinu o tackama, zapetama upitnicima itd.
mississauga
03. septembar 2019. u 11.32
I još nešto. Pravi se velika buka oko njegovog poraza od vave. Pa šta ako je izgubio. Kakve vezew ima koji je razlog. Vava nije ni do kolena Noletu ni po cemu. Ni po grand slemovima, ATP 1000 turnirima, niti po nedeljama na prvom mestu, niti po zaradjenom novcu, niti po priznanjima, niti...niti...niti.
mississauga
03. septembar 2019. u 11.46
Zao mi je Gerija. On je pun gorcine i ja ga potpuno razumem. Ali ne treba Noleta da krivi sa svu losu sudbinu, istoriju ii. Sigurno je to da Nole nije zao covek i da to što pokusava da bude fin i sa croatima nije iz zlih namera. On jednostavno misli ta je to ljudski.
Kažu ljudski je oprastati i zivot ide dalje. Kažu možemo oprostiti ali zab oraviti nikada nećemo. Verujem da i Nole tako misli.
geriatrikus
(zvakac karamela)
03. septembar 2019. u 11.51
Neka Missi...znamo se...niko ne voli primate udarce, ali nekada dodju takva vremena, pa tada neki od nas isture vilicu, a neki bjeze pod suknju.
mississauga
03. septembar 2019. u 14.26
Poceo mec Vava, Medvedev. Navijam za medvedeva. Nisam protiv vave sto je pobedio Noleta nego, jednostavno navijam za Medu.
mississauga
03. septembar 2019. u 14.28
Meda prelimio vavu, Sadsa servira za 2:0
mississauga
03. septembar 2019. u 14.49
4:2 za medvedewva. Medo ima već 6 duplih gresaka. Hm
antologia
(svakog dana...)
03. septembar 2019. u 15.03
Jeste, prilično trpi Medvedev, ali mlad je i izdrzace. Strasan motiv. Na pitanje jel srećan sto je u 1/4 kaže: Jesam, ali ne i zadovoljan:) Hoće i vise i dalje. Nije ni Stan u super formi. Ne bi izdrzao onim tempom od juče 5 setova. Tako mi se čini. A i Danil je pazljiv i čini se da je taktika da ne zuri i ne trosi snagu.
Kao da imaju sličnu taktiku.
mississauga
03. septembar 2019. u 15.07
5:5. Medo ispustio prednost. Im a 7 duplih gresaka i dva puta zatražio medecenski aut. Neće valjda vava biti opet iste sreće kao protiv nOvaka
da mu medvedev preda. Nešto nije u redu sa Medvwedevim.
mississauga
03. septembar 2019. u 15.09
Greška. Ne medecinski time aut već medecinsku pomoć za vreme pauze. Videcemo...
antologia
(svakog dana...)
03. septembar 2019. u 15.10
5-4 Medvedev i servira za set. Ipak 5-5, brejk Vavrinka. Sve ti je sreća.
Svitolina uz ogromnu podrsku Monfisa pobijedila Kontu. Dobar mec bio. Mats kaže za Svitolinu da je imala odlično, pobjednicko drzanje i emitovala tu snagu. to ju je dovelo do pobjede. Dobra igra je vise sreća, ne možeš uvijek, ali stav imaš ili nemas- dobro receno.
mississauga
03. septembar 2019. u 15.12
Nešto nije uredu. Meda već 8 duplih. Slično je bilo i sa Novakom.
mississauga
03. septembar 2019. u 15.25
Posle male drame uzeo prvi set Medvedev. Komentatori pravdaju vavu da kao ne odgovara mu dnevni termin već noćnikao protiv Noleta. Haaaa...malo morgen.
Luc_
03. septembar 2019. u 15.29
Bravo, Bravo, uze medo
Vavu rado nebi gledo
Pa se nadam da će medo
Da izdrzi sve do kraja
Ih sto li će onda raja gristi sama sebi jaja
mississauga
03. septembar 2019. u 15.32
Hahahaha...luc. Ovo ti je bilo dobro.
mississauga
03. septembar 2019. u 15.34
Vava je imao sreće jer je igrao protiv letargicnog Novaka. Nešto nije bilo u redu sa Novakom i desilo se.
mississauga
03. septembar 2019. u 15.46
Meda dere vavu u drugom. 4:2
mississauga
03. septembar 2019. u 15.50
5:2. Vava poceo da urlice od nemoci.
intrigue
03. septembar 2019. u 15.55
Mezi ga Medo pristojno .
Samo da fizicki ne posustane , a izgleda da ima problema i sa butnim misicem .
Ako Medo ovo ne zatvori u 3 seta , biće vise nego teško da dobije Vavu.
Vavu koji se sa Noletom prilično ispraznio...pogledajte samo razliku u prvom servisu...nebo i zemlja .
mississauga
03. septembar 2019. u 15.57
Tačno tako. Kao nebo i zemlja.
7:6, 6:3 za medu.
mississauga
03. septembar 2019. u 16.05
U trecem meda brejknut. Nadam se da se izvuce i da ne ide u 4 ili 5 setova. Meda do sada ima 10 duplih gresaka. Neverovatno.
antologia
(svakog dana...)
03. septembar 2019. u 16.08
Odlično, 2 seta u dzepu.
U trecem preuzeo Vavrinka vodjstvo sa 3-0. Muguce da Medvedev uzima pauzu.
mississauga
03. septembar 2019. u 16.12
Da da Antologija. Nadam se da je taktika.
antologia
(svakog dana...)
03. septembar 2019. u 16.13
Duple nisu problem, sem ako ih pravis u nizu:)
Ja primjecujem da se Medvedev ne forsira, ne trci za loptom. Ima prednost i drzi svoj gejm koliko može. Vavrinka je bas nagazio, ali i krenulo ga, dok Medo ne odgovara na isti način, Nije se navukao:)
Pametno.
mississauga
03. septembar 2019. u 16.27
Ajde sada Medo. Sada svom snagom.
antologia
(svakog dana...)
03. septembar 2019. u 16.36
Ode set, ali ne prija ni Vavrinki da igra ovom snagom. Ja se nadam da je Medo predahnuo i da pazljivo odigra svaki svoj gejm. Prvi na servi.
antologia
(svakog dana...)
03. septembar 2019. u 16.44
Bravo, brejk i 2-0 u startu četvrtog. Mrtva tisina na tribinama, samo ako Vavi treba. Puj!
Ajde, Medvedev. 30-30. Sansa za brejk, ali neće valjda proćiVava i koji pritisak vrsi. Kao sivonja.
mississauga
03. septembar 2019. u 16.48
Opa, 3:0 u četvrtom za Medu.
mississauga
03. septembar 2019. u 16.50
Meni je ovaj Mewdvedev simpatican. Dobar neki momak i odličan teniser. Što se meni svidja, sa postovanjem se odnosi prema Novaku.
frangipani
(><)
03. septembar 2019. u 16.51
Dobro jutro ja se spremam za posao, vidim notofikaciju sa meca, raduje me, hoće li Medvedev odraditi ovo kako treba? Neka mu je sa srećom!
frangipani
(><)
03. septembar 2019. u 16.56
Ijaooo 4:1 vidim za Medonju!
antologia
(svakog dana...)
03. septembar 2019. u 16.58
Novi brejk za 5-1;))
I servira za mec. Sa srećom! Svaka cast!
frangipani
(><)
03. septembar 2019. u 16.59
Molim osvrt na mec da posle čitam uz kaficu u 9 sati ☀️😊🐨☕
mississauga
03. septembar 2019. u 17.01
Bravo, ode Medo u polufinale. Kada je Nole ispao iz daljeg takmicenja mislio sam da neću vise da gledam US. aLI, SADA OCU ZBOG mEDE.
Izgleda da su mi medvewdi u krvi...hahahaha...
intrigue
03. septembar 2019. u 17.03
Opra ga Medo na jednoj nozi .:)) Ovaj danas bio pola onog igrača
koji je bio protiv Noleta .

E moj Nolisa...
Steta .
Bash .

mississauga
03. septembar 2019. u 17.05
Vavi jedina uteha može da bude to što je pobedio najboljeg na planeti.
frangipani
(><)
03. septembar 2019. u 17.08
Imam još jedno pitanje,

Koliko godina je trajala suša u GS peharima za Feda dok Nole nije zanemogo pre 2 god?
antologia
(svakog dana...)
03. septembar 2019. u 17.09
Bravooooooooooo! Kakav mec i ovaj pobjednicki gem bez greške.
Fantastican momak Medo!!!!!!!!. Koja inteligencija i iz ociju i način igre. Koristi svoju visinu, a ne udara ko oni razni balvani iste visine.
To mu daje bolji pregled i precizniji servis- ma uzbudjena sam.
mississauga
03. septembar 2019. u 17.09
Ja mislim 6-8 godina. Nisam siguran.
mississauga
03. septembar 2019. u 17.11
Ja mislim da ću mosim Noletov, biti i Medin navijac. Praticu ga od sada.
antologia
(svakog dana...)
03. septembar 2019. u 17.16
Evo i Mats kaže da je nevjerovatan Medo i genijalan takticar. Učinio da Vavrinka sam sebe pobijedi.
Mislim da su njegove psihicke, mentalne moći fantasticne.
Tako lagan i tako se savrseno kreće. A sarm- bezgranican.
Cestitam!!!!!!!!!!
mississauga
03. septembar 2019. u 17.20
Tako je Antologija. To sam i ja uocio zato p[ostajem njegov navijac.
Antara
(najjaci)
03. septembar 2019. u 17.23
Како рошави није сам себе победио против Фрање Ђоковића? 😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂.
antologia
(svakog dana...)
03. septembar 2019. u 17.24
Frangi, sad vidim pitanje- 5 godina, mislim, nisam provjerila. Između 2012-uzeo Wimb, ništa do 17. i AO
antologia
(svakog dana...)
03. septembar 2019. u 18.02
Missi-„Izgleda da su mi medvewdi u krvi...hahahaha…. Hvali ti, u sekundi sam se iznenadila i onda se sjetila. Smijala sam se 15 min. Bas si me razveselio pred spavanje, a i Medvedov:))”
antologia
(svakog dana...)
03. septembar 2019. u 18.07
Poslije meca, kaže Medo Koreci da je imao neizdrzive bolove i da je mislio da neće izgurati prvi set. Uzeo je medicinski i tablete protiv bolova. Do kraja je igrao bez bolova i teskoca u noznim misicima.
Ovo vise isticem zbog komentara o Novaku. Boli-ne boli...
baby65
03. septembar 2019. u 18.14
Ja došla kući s posla da vidim slavlje Medvedeva. Baš mi je drago. Što neko reče gledaću US open zbog njega. Ne vidim na Nadalovoj strani nikog da mu se može suprotstaviti, osim ako Monfils ne odigra atomski tenis. Baš bi volela zbog ogavne publike da nema ni Nadala ni Federera u finalu.
frangipani
(><)
03. septembar 2019. u 18.28
Antologija,
nema na cemu, to sa jezikom je kako ja vidim. Pa mislim da se ne treba kaciti za te stvari kao ni za typo greške - kucamo sa raznih shokocala, slova pobegnu i sl.
Jezik se stalno menja, čujem tako neke nove izraze i uopste kako ljudi pricaju, cime se postapaju (mislim na Srbiju). Ove godine sretnem ženu, kada je čula koliko sam godina 'napolju' zacudila se. Kaže uopste nemam akcenat?! Ja u još vecem cudu, zašto bih ga imala? OK, ne koristim ove 'moderne' postapalice koje su se uselile u svakodnevni govor kod ljudi tamo i ono sto spada u sleng, ako je do toga. Ona kaže neki lik koga zna otisao u Ameriku i dosao posle manje od godinu dana, covek 'mjauce' hahahaha! Pa da je pricao non stop engleski ne znam kako je uspeo da dodje do te tacke da čak ubacuje i engleske reci?!

Medvedev? Svaka cast. Drago mi je sto je utucao Vavu za sve pare, tako se to radi, nadam se da mu je usao u glavu makar malo. Inače, nemam ja šta da se dugorocno palim na njega ili na bilo kod drugog, zanimaju me za toliko koliko su sposobni da izbace Fed/Raf/Kvazimuda/Vav. Vavi je bilo dosta GS-ova koje je osvojio na grbaci Novaka, za Marija više ne brinem, on se omrsio na isti način. Biće i Nole Danilova musterija, sticice i to vreme.

Danil je mlad, igrace ako ga zdravlje sluzi još dosta godina, i kad se Nole penzionise. Pa mi je drago da Rus bude uspesan i zasedne na prvo mesto ako bude sve kako treba.
antologia
(svakog dana...)
03. septembar 2019. u 18.58
Obecava, a ima i pobjednicki karakter. Vidjecemo. Nevjerovatan osjecaj za ritam, vrijeme, intervale u mecu, sto je uzbudljivo i publici, a njemu pomaze da protivnika stalno izbacuje iz ravnoteze. Igra drugacije i pravo osvjezenje. I nadasve taj mir i samopouzdanje.
Želim mu da se oporavi do sutra i da ga servis sluzi besprijekorno.
Fed nije umoran kao njegov zemljak.

ps. Primjetila sam, obratite paznju!:))) da Vava hoda potpuno isto kao Federer, ono kao balerina prvo prsti pa pete- još malo vise siri stopala od RF:))) A inače igra i tenis kao on, nije samo Dimitrov. Mislim-leprsavo:)))))))))))
mississauga
03. septembar 2019. u 19.16
Evo sada, procitah, i Bred Pit kaže da je veliki obozavaoc Novaka Djokovica.
mississauga
03. septembar 2019. u 19.18
Antologija, drago mi je da sam te nasmejao. Sada lepo spavaj. Zar nije to lepo, da se salimo, navijamo, uzivamo nego da se svadjamo.
frangipani
(><)
03. septembar 2019. u 19.29
Aj laku noc Antologija, nisam upratila da si u No, svaka cast kako se boris sa onim njihovim jezikom. Ali, Evropa je Evropa, covek je blize rodnoj grudi što ne može nicim da se nadomesti.

Neka samo odskoci neki Rus ili Rusi, ko god da je ali, nakon što Nole poveca broj GS-ova. Pa neka zasedne, cisto da se publika nervira.
tifran
(nostalgicar)
03. septembar 2019. u 21.18
Pozdrav Missi i ostalo društvo.
Ja ne stižem ništa ovih dana da pratim osim što vas povremeno čitam.
Missi, ti si napisao sve kako bih i ja.To je to!

Navijam za Medvedeva bučno :)
Nadam se, molim se da Fed i Nadal ne osvoje ( Bože oprosti)

A isto se nadam da će Nole izbaciti pojedine, nepoželjne, nepotrebne, nesimpatične...ne, ne, ne osobe iz tima i da će sanirati brzo sve boljke.
tifran
(nostalgicar)
03. septembar 2019. u 21.22
Pratim rezultat Federa v Tuta i pomislih u prvom da se opet Tuta ut* onjao od protivničkog imena. Izgleda se ipak malo sastavio mada ne vjerujem da će uspjeti da izvuče pobjedu.
Blafonja
(Bice Bolje)
03. septembar 2019. u 21.42
Opa, neda se Tuta. 1:1 u setovima. Ovdje je još sve moguće.
frangipani
(><)
03. septembar 2019. u 22.21
Gledam i ja kako ide rezultat. Gleda li neko, kako igraju?
frangipani
(><)
03. septembar 2019. u 23.14
2:2 konacno Tuta izjednacio. Znaci niko ne gleda...
Valjda će da stisne u petom.
Blafonja
(Bice Bolje)
03. septembar 2019. u 23.19
Gledam ja.

Ode Fed u wc. Tuta ceka.
Blafonja
(Bice Bolje)
03. septembar 2019. u 23.21
U stvari medical timeout za Feda. Uglavnom izasao je napolje. Tuta trckara da se ne ohladi.
frangipani
(><)
03. septembar 2019. u 23.21
Pa kako ti se čini?
Blafonja
(Bice Bolje)
03. septembar 2019. u 23.26
Evo vrati se Fed ko nov.

Čini mi se da Tuta ima sansi. Fed djeluje umoran. Sve poene sto je uzeo, uzeo je na Tutine greške.
Blafonja
(Bice Bolje)
03. septembar 2019. u 23.29
Evo Tuta brejk. Fed djeluje gotov. Poceo je nerezonski da grijesi.
frangipani
(><)
03. septembar 2019. u 23.29
uh, 2:0 za Tutu, neka se drzi, samo da se ne saplete negde.
frangipani
(><)
03. septembar 2019. u 23.32
Kako se publika ponasa?
Blafonja
(Bice Bolje)
03. septembar 2019. u 23.37
Publika ok, manje vise. Izgleda da vise mrze Novaka nego sto vole Feda. 🙂

Ima grupa Bugara, bas grlati.

Mirka je tu, svaka joj cast.
frangipani
(><)
03. septembar 2019. u 23.40
ok, 4:1 za Tutu, on ovo uzima. Je l Fed izgleda povredjeno, šta mu je?
Blafonja
(Bice Bolje)
03. septembar 2019. u 23.45
Ma nije mu ništa. Bar ništa ocigledno. Jednostavno nema vise snage.

Ajde sad samo da Tuta ne ubrlja ovo do kraja. Servira za mec.
Blafonja
(Bice Bolje)
03. septembar 2019. u 23.49
Eto ga, gotovo. Izgleda da se sve poklopilo Rafi ove godine...
intrigue
03. septembar 2019. u 23.49
Dobi njega Tuta :))
Sad , šta je bilo Pedernku , jel se umorio ili mu je oteklo jedno jajce...pa je isao u svlacionicu sa doturom , to će ostati tajna . :))
Blafonja
(Bice Bolje)
03. septembar 2019. u 23.51
Meni se čini da je i u Vimbldonu sa Noletom ovako pred kraj isao u svlacionicu. Šta je tamo radio je misterija.
tifran
(nostalgicar)
03. septembar 2019. u 23.51
E baš mi drago što me Tuta demantovao.
Bravo!
frangipani
(><)
03. septembar 2019. u 23.52
Jaooo Blafooo brate miliiii ahahhahah, ode Fed! Bravo Tuto za srce junacko, strpljenje i istrajnost!

ok, Mirki svaka cast, ispostovala je kako žena i treba svog muza.
intrigue
03. septembar 2019. u 23.53
Nešto je sto mi ne možemo da vidimo , prepona verovatno ...zato je i isao u svlacionicu .
Samo , meni se ipak čini da on u poslednje vreme ostaje bez goriva , to je problem...ipak ga stizu godine .
antologia
(svakog dana...)
04. septembar 2019. u 05.28
Sto ti je zivo, jedno se jutro budis u suzama, a već drugog skaces od sreće:)) sVe zavisi od prvih vijesti i dogadjaja.
Sem ispadanja Federerovog, a nadala sam se i Sereninog, najviše su me obradovale vijesti iz eng. parlamenta o Brexit-u i Dzonsonova propast!

Sad ozbiljno o tenisu;) Ni najmanje nisam iznenadjena oovom istorijskom pobjedom Bugarina. Već sam registrovala njegovu kvalitetnu igru i cvrstinu na ovom USA. On ima visok kvalitet igre i dobar stil inače, ali bez ambicija, često malodusan, brlja.. Kao i mnogi drugi mizeran na svoj način i „zavrce rukave” jedino protiv Noleta.
(lično mu ne oprastam kako je izdao Sarapovu, a ni vezu sa Serenom):)
E, sad, biće da je porastao i odrastao. Da li je još sa Agasijem? Kako god, gledala sam super mec sa Sepijem, u početku i onda ovaj u 4. kolu protiv momka iz Australije, koji je izbacio Nisikorija. I taj obecava, ali Tuta pokazao veliku cvrstinu, odlično se kreće, pored toga sto servira i ima bekend.
Sigurno je igrao pametno i navukao Feda na 5 setova. To je i mana i prednost GS. Teško je igrati 5, ali ko može, zna da ima vremena da okrene igru;) Kao Medvedov. Bio spreman za 5, a zavrsio u 4, no nije se trosio preko mjere, racunajuci i na 1/2 finale.
frangipani
(><)
04. septembar 2019. u 05.50
Mečka igrala 44 minuta. Za iste pare kao muski. Nepravda. Samo laprda kako je ona za equality. Ma da mi je da je vidim 4 sata da zapne šta bi onda pricala!
stef
(zgubidan)
04. septembar 2019. u 08.07
Što se tiče brexit-a ja imam vise opklada sa vise ljudi da to ne može da se dogodi. Mada je otislo dalje nego sto sam mislio da može.

A što se tiče navlacenja na 5 set.. siguran sam da bi on to zavrsio ranije da je mogao. Ovo mu je kao sigurica.. ako ne pobedi u 3 ili 4, opet ostaje peti.
antologia
(svakog dana...)
04. septembar 2019. u 09.25
Naravno da bi i Federer bi da je mogao. Izdrzao je pritisak i sve komplekse prema njemu savladao; ostao na nogama što se kaže:) i shvatio da mu je 5. ipak spas.
p.s.Nisam gledala, samo pricam:)

Ostao nam je i Monfis On je mnogo dobar i odigrao je neke super meceve. Možda se uozbiljio uz Svitolinu. Drago mi je da je daleko dogurao, ali i 2016. je igrao 1/2 sa Novakom. Ne bih ga otpisala:)
stef
(zgubidan)
04. septembar 2019. u 11.37
Izjava baby fed-a:
„One of the only things for me was try to keep him as much as possible on the court,” he said. „I did that very well.”
antologia
(svakog dana...)
04. septembar 2019. u 16.01
Pa kažem ja to isto, bez gledanja, jer sam se nagledala:) I tenisa i njih dvojice.
antologia
(svakog dana...)
04. septembar 2019. u 16.11
Gledam drugo četvrtfinale: Monfis-Beretini(tzv talijwnac)igraju treci
2-3 za Monfisa, prezivio brejk, inače 1-1 u setovima. Krasno je poceo, ali pokazuje znake umora, grijesi i sve manje odolijeva ovom izuzetno nesimpaticnom, kockastom tipu. Dobro igra, veoma jak i brz, ali isto toliko prost i neotesan.
Krov se spusta, kažu da nadolazi kisa. Tražio je Monfi i prije, slabo se vidi, ali je protivnik protestovao.
Pun stadion, pauza. Doro je za Monfisa.
antologia
(svakog dana...)
04. septembar 2019. u 17.09
Cetvrti set, Monfi izgubio treci. Ima sansu za brejk, ali nije prvi put. Izgleda je odlucio da vrati borbeni gard.
Servira za set.
antologia
(svakog dana...)
04. septembar 2019. u 19.30
Beretini izborio 1/2 finale i ceka Rafu ili Svarcmana, vjerovatnije ovog prvog.
Zensko polufinale: Bencic vs Serena. i Andresku, 19 (Kanada) vs Mertens,23 (Belgija) koji je u toku.
Antara
(najjaci)
04. septembar 2019. u 21.43
Андрееску права Кењађанка као и наш „Мисисога” Жалосни сова😂.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.