Diskusije : Tenis

 Komentar
Na vrijeme. .
Luc_
01. jul 2019. u 11.07
Ne kaže se zadzaba „valja na vrijeme umrijeti”.
No to je teska tema za ove diskusije.
No da nešto drugo primijetim. U timskim sportovima često upada u oci prisustvo bar jednog crnog igrača u timu, sto je zahtijevano zvanicnom politikom... Svasta se tu može ocekivati. Ne bi me iznenadilo da je I Novak u tom kontekstu uveo ustašu u tim.
Ali i da je tako, niti ga pere niti pravda. Čak i da osvoji Wimbledon nema fajde od te rabote. Useremuse u svaki trofej koji osvoji sa nakaradom.
Jednom se mre Nole bre, ko ti puni glavu sa laznom nadom i budi pohlepu za novcem, krvavim trofejima, ... Pljujuci po rodu svome stradalnome nit se penje niti slava stice, već propada i u ponor trce.
Tuzno je ostati bez imena rođenog. Tuzno je biti heroj u tudjim redovima. Tuzan je zivot van okrilja roda. A mrijet svakome valja u to možeš biti siguran. Samo sto neki umru na vrijeme a mnogima se to neda.
abvgd
(Morski)
01. jul 2019. u 15.50
Давно сам писао о томе - предпоставио сам да ће Новак, као и Владе Дивац рецимо, на крају поклекнути и продати се систему. То је неминовно, ако хоћеш да живиш удобно, са елитом. Нема изузетака, мислим.

Новак је специфичан случај - по мени. Биће ми врло интересатно како ће се он развијати у будућности. Јер, опет по мени (и само по мени) његова психлогија је другачија од већине, он вечито учи, напредује, мења се - вечито решава неке унутрашње проблеме. Тај процес се неће никад зауставиги и због тога може имати проблема. Јер, кад једном сабере и одузме све што му доноси материјално благостање и припадност тзв. „елити”, схватиће да је више изгубио него добио - то је критичан моменат. Већина људи који пристану, који потпишу, одрже своју свтрану уговора до краја живота. Већина, али не сви. Видећемо.

Треба праштати јер изазови су велики а људи су слаби.
frangipani
(><)
02. jul 2019. u 00.54
Znate kako, od patetisanja nema ništa. Veselice me njegove pobede i dalje i to neće prestati jer je napravio bljak izbore. Ali, nema vise potresanja i sličnih osecanja. Ova poslednja promena me je zacudila ali, Nole ocito nije gadljiv ni na ciju proslos, izjave i postupke. Isprao mu mozak Pepe, onaj nas reikista i već u ko zna cemu se trazi i sa kim u drustvu.
CTEBA
(penzioner)
03. jul 2019. u 12.56
Новак се никада није изјашњавао као српски националиста.
Увек је мање више имао некакав југословенски став, на светском првенству је навијао за хрвате, навијао је и за босанце, кад су у Монтреалу рекли да је хрват, рекао је да је све једно Србин, или хрват.
Не свиђа ми се да се повезао са овим усташом, који је у Аустрији јавно рекао да је пуцао на мету са аустриском полицијом, и да му је жао да на мету нису ставили Србина.
Али свако од нас има свој став па и Новак има свој, мени смета, видим да и вама осталим смета али њему не смета.
Играће тенис још коју годину, предствљаће Србију, а после сретан му пут.
Дотле, па гледаћу га не као до сада, ал док игра добар тенис, вреди га гледти, као и остале.
Дал је са овим изгубио, не знам, код нас Срба све је нормално и прихватљиво.
Luc_
03. jul 2019. u 15.03
Poturica gori od turcina.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.