Diskusije : Tenis

 Komentar
Nedelja, 8. dan
antologia
(svakog dana...)
02. jun 2019. u 10.46
Prvo, dan osvanuo sa suncemn. Mats i Barbvara u majicama kratkih i bez rukava😙

Odmah su pokazali svoje oduševljenje time, jer su to super zslovi za Federera, lopta odskače, lakse za brze promjene i kretanje...a isto važi i za Rafu🤔

Tako i bi. Prođe Roger kao od šale, tako Tomljenovićka protiv Kanepi i Konta protiv Vekić.
Najtvrdji i bas uzbudljiv mec je Grk vs Vavrinka, koji mi je od simpa i miljenika postao oduran. Vava dugo bio u povredi, ali danas je kao onaj nekad. Bas igra super i uzeo prvi i skoro ispred nosa mu je mladi Grk smarao drugi, pa su 1-1
Igrace se ovo možda do zore. Cici fenomenalan-ok kako igra, ali i njegova glava i psiha su za divljenje.
Hoću reći, ne bih se ja ovde trzala, nego samo gledla i uživala da nije pitanje taktike. Onaj ko pobijedi ide na Federera i važno je da to bude neko ko će ga eliminisati, jer je ulaskom u 1/4već dobio krila i navijači i Mats ga uključuju u favorite.
Ako se ovi pitamane u 5, biće možda lakši protivnik Federeru. Treći set, a oni su jednako agresivni i strasan tempo drže.
2-2 u trecem i igra se 2,5h.
Novaka su do sada držali na dnevnim,valjda se badajuci kiši ili da bi sa „opravdanjem”sad kada postaje gusto prešli na večernje koji se prekidaju zbog svetla ili kiše i nastavljaju sutradan😴 To iskustvo sa norom već imamo.
mississauga
02. jun 2019. u 10.50
Cao Antologija ima pozdrav od mene i moj naklon. Evo uspeo sam, napokon, da i ja malo uzivam u tenisu.
antologia
(svakog dana...)
02. jun 2019. u 10.55
Dobrodošao!!! Super te je vidjeti ovdje. To mi obećava dobro navijanje i energiju🤗😄😄
geronimo
02. jun 2019. u 10.56
Само да се спомене да су Типса и Дуци прошли и треће коло у паровима.
mississauga
02. jun 2019. u 10.57
To je super vest. Velika mi je zelja da duci postigne neki zapazeni rezultat.
mississauga
02. jun 2019. u 11.05
Ocekujem da Nole dodje do finala i da mi u punom sastavu navijamo i uzivamo u umetnickom tenisu. Ljudi, extaza se blizi. Želim da vas vidim sve na okupu da uzivamo i navijamo, onako kako mi znamo, za našeg Noleta. Zar nije fantasticno kada smo svi na okupu. I meni je lakse dA PREZIM AKO BUDE DRAME. Vasi saveti mi pomazu kada mi se čini da ću dobiti srcani udar. Preevazidjite sve n esuglasice i okupimo mse svi movde da zajednicki delimo i strah i uzivanje.
mississauga
02. jun 2019. u 11.14
Ocekujem da baby65 pocne da otvara teme jer ona ima najviše hrabrosti.
mississauga
02. jun 2019. u 11.16
Ovo je za frangi. Jednom medvedu sam dao ime FRANGI. Taj je najuporniji. Stalno je u blizini i ocekuje klopu. Jedan Argentinam mi je rekao da je zenka. On ,valjda, prpoznaje.
mississauga
02. jun 2019. u 11.17
Argentinac
tifran
(nostalgicar)
02. jun 2019. u 16.52
Pozdrav Missi :)
mississauga
02. jun 2019. u 19.34
Puno pozdrava tifran. Tek sada sam video jer sam bio otsutan. Vodio ženu u kupovinu i na rucak u neki nas restorant. Prvi dan sam ovde posle puno vremena i na moju radost čuo se sa dve moje ljubimice na ovim diskusijama. Volim ovaj forum i sve clanove ovog foruma ali su mi tifran i antologija ljuibimci i to sa razlogom.
Precanin
(Нека буде борба �)
03. jun 2019. u 00.03
А дубл, Лајовић-Типсаревић ушли у 0.25 финале.
Могу и даље.
frangipani
(><)
03. jun 2019. u 03.52
mississauga,

Dao si mecki ime Frangi, jao super, bolje nego Bozana. A je l se odazivala, kako je islo vase poznanstvo? Koja vrsta medveda? Gde si ti to bio, daj malo detalja, zvuci zanimljivo!
tifran
(nostalgicar)
03. jun 2019. u 08.09
6:3
6:2
Treći počeo
Laganica :)
tifran
(nostalgicar)
03. jun 2019. u 08.37
Ovo je Noletu bio trening :)
Idemo dalje!
mississauga
03. jun 2019. u 10.38
Gde si bre frangi! Izvini sto nisam odnah odgovorio na tvoja pitanja jer tek sam sada dosao kuci pa znaš...obaveze.
Što se tiče upoznavanja sa meckom je bilo na visokom nivou. Ljubazno sam je pitao dali možemo da popricamo i ona je sa odusevljenjem pristala. Posle izvesnog vremena sam je upitao dali smeme da joj budem kum i da joj dam ime. Pristala je. Kada je čula da želim da je zovem FRANGI njenom odusevljenju nije bilo kraja.
To je što se tiče upoznavanja a ono tvoje drugo mpitanje-kome rodu pripada-nisam je pitao ali ako te zaista interesuje dacu ti njen broj telefona pa je pozovi.
Ti bre,frangi, umesto da mi poželiš dobrodoslicu kao clanu ove porodice ti me ispitujes.
A sada bez sale; bio sam na nekoliko mesta(gudure) u Cike a najviše na granici sa Argentinom. Ako želiš detalje samo pitaj i biće mi drago da ti odgovorim.
Ti si previse sumnjicava. Ne znam sa kakvim se ljudima družiš pa si takva. Ovo da sam jednu mecku nazvao freangi je istina.
frangipani
(><)
03. jun 2019. u 17.40
A jeste misi, mnogi muskarci na terenu kriziraju i zastrane. Kad nema ni onih sto naplacuju druzenje, dobar je i wildlife. Pod uslovom da prođe diskretno, je l. Znaci, ovako si ispunjavao trenutke dokolice...ccccc...

https://tinyurl.com/y24rjt8g
mississauga
03. jun 2019. u 18.12
Hahahahahah... bas si me nasmejala. Ovo ti je bilo bilo bas duhovito. Na sreću još nisam stigao tamo. Hvala bogu.
Pozdravljam te frangi i nema ljutis. Malo sale nije na odmet. Ne moramo bas uvek da pricamo o tenisu na šta mi zamera zvezda pornica.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Earrings?
.