Diskusije : Tenis

 Komentar
Mec u Arabiji
mxm
02. novembar 2018. u 11.39
Vidim, rastu pritici da se egzibicioni mec Novak - Rafa (koji treba se se igra u Saudijskoj Arabiji u decembru) otkaze.

Moralno, u redu je da se otkaze - i treba.
Pravno, nije u redu, posto je ugovor potpisan i sigurno postoje neki penali.

Niko od onih javnih licnosti i novinara koji pozivaju na otkazivanje ne spominje moguću (VEROVATNU) ugrozenost igrača i njihovih porodica u slučaju otkazivanja. Pa taj novinar (Kashagi) je ubijen za mnogo manju uvredu „casti” saudijskog princa. Javni samar u lice koji bi Saudijci dobili ako Novak i Rafa otkazu, mnogo je veca uvreda, sto u arapskom svetu zahteva i veću kaznu.

Mislim, pogledajmo ozbiljno: nijedan predsednik neke od vodecih zemalja zapada (i istoka) nije još uveo nikakve „kazne” za Arape (interesi i strah za ličnu bezbednost?).

Niko od novinara ne proziva Arape da otkazu mec (dvolicni dupelisci smeju da prozivaju Novaka i Rafu, ali nemaju mooda da napisu bilo šta protiv Saudi kralja i princa u njihovoj analizi situacije).

Situacija nije ni malo prijatna, i jedini siguran izlaz iz ove situacije vidim kroz Nadalovu trenutnu povredu koja bi ga sprečila da igra do kraja sezone, ili ako se Nole povredi u Londonu i ne bude mogao da igra tu egzibiciju (wink-wink sto bi rekli Englezi).

geronimo
02. novembar 2018. u 17.05
Ма ко јебе Амере и њихову пропаганду.Па они убише свог рођеног председника па их нико не бојкотова.
DSQ1964
02. novembar 2018. u 17.13
Ma Rafa i sa polomnjenom nogom bi trebao da se otkotrlja do tamo, odigra meč i on i Nole inkasiraju svojih lako zaradjenih milion zelembaća.
Nema tu nikakve dileme jer nije na pojedincima, Noletu i Rafi da bilo šta preduzimaju na svoju ruku. Jel Saudijska Arabija stavljena pod sankcije i totalnu blokadu kao sto je to bila Jugoslavija, Mianmar, kao što je i dalje Severna Koreja itd? Nije. Jel Amerika, Engleska i svi ostali nastavljaju i dalje da prodaju oružje SA i time zaradjuju milijarde? Naravno da da. Pa u čemu je onda problem? Nema problema. Sve što Nole i Rafa treba da rade je da ignorišu dvolične medije i one koje te medije čitaju i veruju im i sve će biti u redu. Uskoro će CNN prestati da drobino tome ako već nisu i čim nije tamo znači da se i ne dešava, i gotovo.
A to da će princ da šalje torpeda da ubijaju Noketa i Rafu i familije im je smešno, samo princu još to fali, nema druga posla.
intrigue
02. novembar 2018. u 18.31
igra se bre u Americi , najvecoj teroristicko -fasistickoj državi na svetu...
što se onda ne bi igralo kod „muja” ? :))
DSQ1964
02. novembar 2018. u 19.33
Pa da, intrigue, i to je skroz validan argument. Igra se i u Engleskoj koja ne zaostaje po terorizmu.
Zvezda_do_TokijaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Zvezda_do_Tokija
02. novembar 2018. u 20.10
i moralno, i pravno, i ljudski, i po Bozjem zakonu, je ispravno da se NE igra tamo posle onog zločina koji se desio...
frangipani
(><)
02. novembar 2018. u 20.41
Naročito je „Boziji zakon” bitan u biznis ugovorima. U celoj ovoj papazjaniji opet Fed ni kriv ni duzan ispade nekakav gospodin jer nije prihvatio kada su ga zvali da ucestvuje. Mora da ga je žena savetovala da mu bas nije o glavu da se tamo pojavi, iako im je zimska rezidencija prakticno u komsiluku, u Dubaiju.
baka4
(radnica)
03. novembar 2018. u 01.10
Po svim bozjim i ljudskim pravilima bilo bi da Nole ne igra ni u americi ni engleskoj itd posle svih zločina koji su se desili prema srbiji.O cemu ovaj nepismeni prica?
Zvezda_do_TokijaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Zvezda_do_Tokija
03. novembar 2018. u 02.12
Baka4, ne palamudi...„Nepismeni” se borio protiv tih skotova kad je trebalo...Uostalom, nemci su nas pobili 10 hiljada puta vise, turke da ne pominjem, pa šta sad da radimo
Zvezda_do_TokijaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Zvezda_do_Tokija
03. novembar 2018. u 02.13
Boziji zakon vazi uvek...Svako od nas zna šta je dobro a šta je zlo...Ostalo su samo izgovori..
geriatrikus
(zvakac karamela)
03. novembar 2018. u 07.10
Kada vi budete cetili godine i vi ćete biti pametni skolo ko ja. I ja sam sa tli bio neiskusan i kulcio se
i stalija i velika deca me tukli svaki dan i cvlge mi po glavi lupali
frangipani
(><)
03. novembar 2018. u 19.16
Biznis je biznis. Je l Dobrosav rece kako SA nije pod sankcijama i šta tu ima da se doda. Ako Nadal bude neispravan znači da je i Noletovo ucesce diskutabilno jer automatski nisu paket aranzman. To sto mnogi pominju milion dolara je obojici najmanji problem. Za njih je to biznis a pretpostavljam da bi dobili još samo sto svi detalji ugovora nisu javni. Krivo mi je što se sad Noletovo ime povlaci okolo vezano za SA rezim. Sreća u nesreci je sto je i Nadal u kombinaciji tako da kojekakvi ne mogu da se istresaju samo na Novaku.
Zvezda_do_TokijaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Zvezda_do_Tokija
04. novembar 2018. u 15.50
Nek se Novak ugleda na Nemanju Matića
antologia
(svakog dana...)
09. novembar 2018. u 12.39
otkazano zog Rafe i povrde.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Necklaces?
.