Diskusije : Tenis

 Komentar
Ko je Ulises Badio
mississauga
24. avgust 2018. u 10.23
Od kako se Nole rasturio ceo tim i krenuo nizbrdo, primetio sam samo jednoga crnomanjastog omalenog coveka stalno u njegovom boxu pa me je zainteresovalo ko je on.
Samo ukratko da kažem da je Argentinac i i da je Noletov novi fizio i da Nole ima puno poverenje u njega jer dosta poznaje i kinesku medecinu. Kada je Nole imao povredu i operaciju on mu je pustao latinsku muziku i da se samo njise u kukovima ili kako bi mi rekli da mesa. Vodi racuna o njegovoj ishrani pa čak i vodi. Pošto je Nole vegeterijanac on je automatski duhovan pa veruje u kinesku medicinu, meditacije i slično. Ulises kaže sa Noletom radi 4 puta dnevno istezanje tela. 4 puta samo istezanje a gde su još i drugi elementi. Sunceti, pa to je tortura po ceo dan. Kroz šta sve Nole prolazi da bi dosao do visokog nivoa. Kaže da posto je još momak ima vemena da prati Noleta svuda po svetu. Nole je stekao puno poverenje u njega i zavoleoga. Ne samo njegov način rada već sto može sa njim, za v reme treninga, da komunicira na Spanskom i Italijanskom. Izgleda da nema ništa od povratka Avramovica a ja sam se bas nadao.
frangipani
(><)
24. avgust 2018. u 11.13
A je l' ti poznato šta se desilo sa onim našim likom tai chi-iistom koji ima umetnicko ime Damar, a motao se oko Noleta? Je l dobio otkaz ili je samo leteci?
frangipani
(><)
24. avgust 2018. u 11.17
Pardon, reikista. Intagramski pozer.

https://www.instagram.com/zarko.ilic/?hl=en
frangipani
(><)
24. avgust 2018. u 11.21
mississauga
24. avgust 2018. u 11.21
Ne znam ništa. Nisam puno upucen u zadnje vreme ali mi je ovaj upao u oci pa sam malo procitao.
frangipani
(><)
26. avgust 2018. u 00.16
Ovo je toliko dubokoumno, pet svemira je stalo u ovu mudrost (sa gornjeg linka):

„Ne smete zanemariti da sve na ovom svetu ne samo da ima svoju suprotnost, već ima svoju savrsenu suprotnost.”

Sad aplauz i da pratite coveka na Instagramu jer je genije. A i bio je na platnom spisku kod Noleta, to znaci mnogo je l? Možda je još uvek, bar dopisni clan tima.
mississauga
26. avgust 2018. u 08.58
Nisam na instagramu, fejsbuku ili twiteru. To me ne interesuje. Kada sam imao sanse citao sam ove diskusije tek tako da bih malo bio upucen šta se desava sa Noletom i našim ostalim teniserima. Primetio sam ovoga novog u Noletov box pa sam procitao iz radoznalosti. Već sam napisao ukratko ono sto sam saznao. On kaže da je Nole spiritualan i da uprznjava meditaciju koja mu pomaze da bude miran na terenu i za vreme igre. Ništa ti ja ne znam o ovim stvarima ali eto.
mediteran
(pretrazivač)
26. avgust 2018. u 11.49
Badio je bio zvanični fizioterapeut turnira u Rimu
mississauga
26. avgust 2018. u 13.42
Tako je mediteran. Iod tada je stalno sa Noletom jer Nole voli njegov način rada. Jedan od razloga je i to što poznaje kinesku medicinu.
Barem po onome sto sam ja procitao./
ptica_prepelica
(Amo Ergo Sum)
28. avgust 2018. u 19.37
missi, zbuni me totalno sa „Avramovicem” :)
on radi sa Raonicem, možda se pridruzi Noletu kada mu istekne ugovor sa Crnogorcem...

je l' ti žena još uvek prenosi meceve? :)))

 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.