Diskusije : Tenis

 Komentar
A šta kaže Agasi
intrigue
04. jul 2018. u 22.02
NOVAK ZBOG ISHRANE NIJE IMAO DOVOLJNO SNAGE! Agasi pokušao da promeni Đokovićeve navike, ali...
Tenis ● 0

Andre Agasi, nekadašnji trener Novaka Đoković priznaje da je pokušao da utiče na srpskog tenisera, kako bi promenio način ishrane, ali nije uspeo

Đoković je iz ishrane tokom poslednjih godina izbacio namirnice životinjskog porekla, pa je primetan gubitka mišićne mase. Džon Mekinro i Martina Navratilova smatraju da je to jedan od razloga što Novak Đoković ne može da se vrati na stari nivo, a isto misli i Andre Agasi.

- Nije baš najbolje prihvatio moj predlog o izmeni treninga, odnosno korigovanja postojeće ishrane. Smatram da bi morao brže i efikasnije da shvata određene stvari. Ali konačne odluke moraju da budu isključivo njegove. On je jednostavno takav - potrebna mu je potpuna kontrola nad sopstvenim procesom - kazao je u intervjuu za gardijan Amerikanac.

Agasi veruje da će Đoković romeniti navike kada uvidi da greši.
dzookerPoruka negativno ocenjena. Pokaži

dzooker
04. jul 2018. u 22.41
penzija...to je najbolje za Noleta
intrigue
04. jul 2018. u 23.04
Mi Srbi smo skloni mistici ...te ovo , te ono ...žena , deca itd . A ustvari je sve prosto kao pasulj . I uvek je to tako .
Sve cudne , nebicne , misticne itd . stvari su ustvari proste ko pasulj.

Dakle , opet ponavaljam ...Nole je izabrao svoj stil zivota , u koji ulazi i ishrana , i on će se toga drzati do kraja . Pa i sam je to potvrdio . To da se neće odreci stila zivota zbog Tenisa .
Agasi ocigledno to nije mogao da skapira .
Samo gresi ako misli da će Nole popustiti , neće ...tvrdoglava je to faca i gurace to svoje do kraja . Nazalost .
geronimo
05. jul 2018. u 07.18
Зашто мислиш да неће промијенити стил? Па већ је промијенио једном, зашто не би опет.
askovic
(inzinjer)
05. jul 2018. u 09.25
Zato sto je trdoglav i organicen na intelektualnom polju.
geronimo
05. jul 2018. u 10.01
Прича 6 језика а интелектуално ограничен.Причаш будалаштине.
Avigeja
05. jul 2018. u 10.54
Hahahaha ma važno je da si nam ti na visokom intelektualnom nivou. Naravno i treba da nastavi da bude ono što želi. Što bi slušao Agasija? Vidim on je jeo meso i šta? Njegovi rezultati pokazuju da je bio bolji od Novaka :) Pustite bre to dete da živi svoj život i nema potrebe da svugde vidite neku teoriju zavere.
askovicPoruka negativno ocenjena. Pokaži

askovic
(inzinjer)
05. jul 2018. u 11.46
haha, 6 jezika jel? A koje govori?
Brdjanski, srpski, hrvatski (maternji), engleski i?
Francuski možda? Čuo sam ga, hteo je da qurci (to jest uvlaci u kmar Francuzima), ima još mesta za napredak!!!!

askovicPoruka negativno ocenjena. Pokaži

askovic
(inzinjer)
05. jul 2018. u 11.48
Sto bi rek´o Glavatilo „As a grand slam champion, ...”
Nije mu skromnost vrlina...
DarkBlue
(istrazivac)
05. jul 2018. u 16.29
Nusrete preterano kenjas!
intriguePoruka negativno ocenjena. Pokaži

intrigue
05. jul 2018. u 21.19
Avigeja ,
Ne bre , nisam ja na visoko intelektualnom nivou , ali kad sam procitao šta si ti napisao (la) svatih da sam za tebe Tesla .

Primem prvi .
„Sto bi slusao Agasija” ?
Zato sto je Agasi bio njegov trener , a otkako je krme zavvrnulo repom u svakom sportu treneri se slusaju . Nije ga valjda angazovo da ne slusa šta on prica ?

Primer drugi .
„Naravno i treba da nastavi da bude ono što želi.”
Postoji masa sportista koji su ono ste žele da budu ...ali , van „terena” . U privatnom zivotu ti možeš da budes šta ti padne na pamet , ali na terenu moras da budes „igrac” ...naravno , ako želiš da pobedjus , da osvajas , da budes prvi .

Ovde je probelem u tome sto Djokovicu vrhnuskom sportisti , koji ima nameru da pobedjuje i osvaja , smeta Novak Djokovic koji bi da „ bude ono sto on želi” ...

Primer treci .
„Vidim on je jeo meso i šta? Njegovi rezultati pokazuju da je bio bolji od Novaka”
Ovo je tek blago retrardirano .
Kakve veze ima šta je jeo Agasi i da li su njegovi rezultati bolji od Noletovih ? Onda Vajda ne bi smeo reč da mu kaže .
Uloga trenera je da svom sticeniku ukaze na greške i na ono sto je bolje za njega . Na stvari koje će mu pomoći da bude bolji , da pravi još bolje rezlutate .
I , Agasi u tome nije jedini , lepo gore piše da su Mekenro i Navratilova istog mišljenja .

„Da pustim dete , nek živi svoj zivot” ?
Što se mene tiče može da radi šta mu padne na pamet , do sad je dovoljno postigao . I previse .
I na kraju , ništa ti nisi svatio (la) ...ono od gore napisano je nešto sto rusi te „teorije zavere” koje spominjes . Milion stvari i raazloga se spominjalo u vezi Novakov pada...„teorija zavere”...a na kraju ispde da je cela prica obična , prosta . Covek posto sirovnjak i neće da odusrane od toga .To je cela pamet .

Precanin
(Нека буде борба �)
05. jul 2018. u 22.03
Хашковићу, изасерем ти се старом диди у фес!
Precanin
(Нека буде борба �)
05. jul 2018. u 22.16
Авигеја је оно о „интелектуалном нивоу” изгледа упутила смраду Хашковићу, али наравно остатак њеног текста показује да несрећница нема појма шта говори.
Мени је драго да коначно чујем шта је био основни разлог разлаза Агасија и Новака.
Па управо оно о чему Интрига и ја серенмдамо мјесецима, изгубљена мишићна маса као директна последица гандијевског стила храњења.
Ја сам и даље песимиста, ево следећи круг је онај тупави Едмунд, у три добијена сета...нисам оптимиста. Његова серва је 20% слабија, па није ваљда да се то не примјети, он већ у трећем сету игра са тешкоћама. Гдје би га онај усташки крмак побиједио да има снагу...
Ако Новак са овом снагом и издржљивошћу било шта значајно уради на Вимблдону, биће то сензација, чудо! То би онда значило да би он могао и без једне руке да побијеђује, само му треба времена да се навикне.
frangipani
(><)
05. jul 2018. u 22.32
Sad da se ne zezam već ozbiljno. Elem, u poseti sam otadzbini. Danas sam bila na jednom dugom rucku sa osobom koja mi je prijatelj pa se dotakosmo raznih tema. Ta osoba je u mladosti poznavala XY clana porodice, a inače je profi u sportskim vodama. Zna šta se desava po gradu i svasta nešto. Privatne stvari koje sam čula ne bih na ovom mestu prepricavala, ne ide. Ova osoba je potvrdila sve ono što se već zna: da je oklevao da povredu resi na pravi način, intervencijom. Pravio se pametan. Da su i Fed i Nadal u tim situacijama isli pravo kod doktora-oporavak-povratak na teren. Nas Nole je mislio to će srediti alternativom. Svako sa iole mozga vrlo dobro zna da je to ogromna lutrija koja kosta u dragocenom, izgubljenom vremenu. Da je tim otisao a ne da ih je on raspustio. Da mu je srednji brat bio slaba karika, preko koje je i sam sa zenom zabrazdio u taj novi način zivota i razmišljanja, a kroz 'ucenje' (ispiranje mozga - kako ja kažem) onog spanskog mandrila. Moj prijatelj prica o gubljenju dodira sa realnoscu kroz bavljenje meditacijom, pominje potrebu svakog sportiste da pronadje i ima svoj zen da bi se nosio sa svim tim teretom, ali isto tako i sposobnost da covek zna kada da uspori/stane i koliko da se dozira razlicitim tehnikama kojima postize ravnotezu, potreban mir, koncentraciju, prevazilazenje teskih trenutaka usled povreda, gubitaka meceva, dilema, raznoraznih teskoca itd . Prica o tome da je Nole omeksao postavsi roditelj. Ja ne shvatam vezu jer odmah pomislim na Federera i sve nas koji jesmo roditelji ali i dalje radimo, borimo se, volimo decu, ne fantaziramo. Slava i pare su takođe dali svoj doprinos. Eksperimentisanje sa drugacijim rezimom ishrane ga jeste kostalo premnogo. Telu takođe treba vremena da se navikne na novu ishranu i da pokusa u novim uslovima da postize isto kao i pre. Da li će se to iznivelisati i uspeti, videcemo. Svi vide da je izgubio dosta na tezii, energija je tu ali, snaga nije kao sto je bila. Što se brudera tiče, on se povratio, kod onog je mandrila. Mandril je inače neko kome treba zabraniti rad jer petlja sa psihom na opasnom nivou. Ako je malom bilo toliko loše, od toliko top institucija i prvoklasnih, skolovanih psihologa, da se izabere jedan takav lik fantazer, po meni to je bilo vrlo rizicno i neodgovorno. Na mandrila se nazalost i Nole primio i to je sada cinjenicno stanje. Jelena ima neki magazin Original ovde u cijem jednom primerku je opevan/intervjuisan i David Wolfe Avocado. Njegovu filozifiju je ocito usvojila tj. oboje. Evo ga ovde, kaže covek ništa meso, savetuje meso divlje pastrmke:

https://tinyurl.com/y8rh2vo6
U principu, Noleta je zeznulo nekoliko stvari ukljucujuci mentalitet, porodicni problemi, povreda, posledice njegovog zivota dok je bio mali - isao je u akademiju sam, često po turnirima sam dok su mu se roditelji krvnicki borili da namaknu pare za sve to. Ima tu dosta toga, pritisaka sa strane takođe. Bio je na putu da preskoci Nadala a i sa realnim sansama da to isto uradi i sa Rodzerom. Veruje se da je srednji brat posmatran i ciljan kao weak link jer se preko porodice najlakse infiltrira. Kroz roditelje se nije moglo, mladji brat je prica za sebe: decko uziva zivot, provodi se, putuje, trosi pare i nije podlozan kojecemu. Srednji je već bio totalno druga prica. U doba interneta, kojekakvi anonimni pritisci na svakog coveka putem drustvenih mreza su kao dobar dan. Neko izignorise, neko se primi, svega tu ima.

Noletu sve najbolje da ostane zdrav i srećan u zivotu, hvala mu za lepe trenutke dok je cistio sve po spisku. Šta će dalje biti, videcemo.
intrigue
05. jul 2018. u 22.34
izvinjavam se ako je u pitanju bio Haskovic , a ne ja . zaebo sam i sad je kasno da se vadim .:))

da BurazerE , tačno ono sto ti i ja pricamo mesecima . ne samo Agasi , ubeđen sam da je krenulo od Bekera , pa sve do celog tima ...a sve zbog istog razloga .
vratio se Vajda i Austrijanac , ali bez nekih preteranih „obaveza i ocekivanja” ...tu su da mu pomognu , ne za klikere to je 100% . Nole će pokusati da dokaze kako se i sa njegovim „stilom zivota” , ishranom , mogu postizati vrhunski rezultati (osvajati turniri).
Ajde da vidimo .

a što se tiče sledećeg meca , protiv Edmunda...taj mece će pokazati gde je Nole trentno i dokle bi otprilike ovde mogao da dobaci .
frangipani
(><)
06. jul 2018. u 16.25
A jesi jadan preziveo? Ajde sedi tu i kmeci, bas ti stoji...
rafalPoruka negativno ocenjena. Pokaži

rafal
07. jul 2018. u 04.13
Glavatilu treba duhovni zivot.
Hahaha
As a grand slam champion.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.