Diskusije : Tenis

 Komentar
Idemo Nole
bozuri
09. maj 2018. u 09.07
Drugi set Nole vodi 3;2. Nole i servira. Idemo najbolji.
bozuri
09. maj 2018. u 09.14
5:2 za one koje ne gledaju, Nole stize sve ,igra agresivnije,vraca nam se Nole.
bozuri
09. maj 2018. u 09.20
6:2 bravo Nole. Igra se treci set.Jeee!!!
bozuri
09. maj 2018. u 09.33
2:2 u trecem Nole igra fantasticno.
antologia
(svakog dana...)
09. maj 2018. u 09.44
Gledam od drugog. U pravu si, fantastican. Duge razmene dobija, servis, pa i kretanje. Odličan ritern.
Problem je sto je i Edmund jak i veoma dobar i stabilan. Odličan mec
antologia
(svakog dana...)
09. maj 2018. u 09.47
Osjecaj za male fine radnje, loptu. drop-sot. skoro sve je u igri.
Nole ipak ima vece sanse za brejk. Stalno je tu negdje...ali
Edmund mislim ni jednom da ga ugrozi. Svi su manje-vise Noletovi gemovi sa nulom.
antologia
(svakog dana...)
09. maj 2018. u 09.52
Sranje, urekoh ga. Brejk Edmund za 5-3. Mora ovo da vrati.
antologia
(svakog dana...)
09. maj 2018. u 10.02
Ništa. Nole ljut kao puska. Ovo mu je bas izmaklo a da nije ni posumnjao. Nije podigao igru pri kraju i nije odgovorio na pravi način. Anticipacija možda fali, koja sekunda brze reakcije i kretanje.
Inače, vaoma dobar. Edmund bio super.
Revelations
(Freethinker)
09. maj 2018. u 10.08
Doktor četojević
Kobasice
Slanina
Šunka
mxm
09. maj 2018. u 10.19
„Malo ruka, malena i snaga” rece jedan velikan.

Noletu trebju malo vece (jače) ruke. Osusio se. Udarci su tu, ali nejaki... Kad protivnik „odvali” po loptici, Noletu skoro pa izbije reket iz ruke... Biće bolje, kad vrati koji kilogram.
tifran
(nostalgicar)
09. maj 2018. u 10.49
Važno je da je igra skoro tu...strpljenja malo i eto nam Noleta opet dje pripada.
magnifiko
(razbribriga)
09. maj 2018. u 10.50
Trenutno postoji samo jedan problem, jačina udarca.
U posljednje dvije godine, jačina udarca je generalno povecana kod svih tenisera, tako da ne znam kako se tome suprostaviti bez povecanja misicne mase?
Ovaj Edmund ga je razbio sirovom snagom. Ovakvom igrom se može suprostaviti Dzumhuru i tako sličnim sitnim igračima...
Yebiga, prošlo je izgleda i naše uzivanje u pobjedama...
ExoduSs
09. maj 2018. u 11.42
Noleta su skinuli sa nekih supstanci sto je koristio ili je bas prestao da trenira.

Postao je smesan... Nivo mu je između 500-1000 mesta.
Deathr0w
(...)
09. maj 2018. u 15.28
Sa trenutnom „misicnom masom” Novak ne može u kontinuitetu da parira iole ozbiljnijim igračima.

Do tada prva, druga runda domet. Jbga.
frangipani
(><)
09. maj 2018. u 16.57
Bas mi zao. Podjem na spavanje, poceo treci set. Pomislim, možda će sve biti ok na kraju pa kad se peobudim eto lepih vesti. Kad ono opet izgubi. Covek kaže kako nije kraj sveta. Ovo kao neki mazohizam. Sad su mu porazi postali kao dobar dan i nešto sasvim normalno...
intrigue
09. maj 2018. u 19.54
Rekao sam ja , konstantnost će biti problem . Nekad sa i ja malo igrao neki sport i mi smo imali naviku da kažemo „dobio je na SVEZINU” , (ili , odigrao je dobro na svezinu) .
To se Noletu desava , „vidi se da covek ZNA” ...„Da ume”...Ponekad ubode , odigra dobro , na nekadasnjem nivou ...ali zbog svega što se desavalo u poslednjih godinu ipo dana i što se još uvek desava...Novak Djokovic još uvek , nazalost , nije u stanju da „uveze” 3-4 pobede ili 3-4 dobre partije , na vrhunskom nivou .
Novakovi problemi su visestruki i siguran sam da će mu biti potrebno dosta vremena da se vrati na staro . Čak da bude blizu onog Novaka od pre 2-3 godine .
1.povreda . operacija .
2 .promena sitla zivota (Pepe)
3. gubitak misicne mase i to da nije ni blizu ONE FIZICKE SPREME
4. Gubitak samopuzdanja
5. Nema vise strah kod njegovih protivnika , sad oni imaju vise samopuzdanja od njega .
6. i vrlo važna stvar...za ovih godinu ipo dana otkako je Novak ko Alisa zemlji cuda...dobar broj mldih igrača je ozbiljno napredovao (a ne plase ga se vise , ne ...u ga 5%) .

E ovo su Noletovi problemi...Sa svim ovim on mora da se izbori ...Da li će uspeti , videcemo ...
frangipani
(><)
09. maj 2018. u 20.02
„Sada je u njegov zivot usao i faktor porodice”.

Zbogom pameti! Pa šta to znaci faktor porodice, nisu mu deca stavila mengele?! Nije žena postala nepokretna?? Smeta joj sunce? Isprati ga na posao (mec/turnir) i dalje se ne mesa?

Biseri, kao i obično. Zeljna eksponiranja i promocije. Ja ne videh za sve ove godine Rebeku Hjuit da se mota po intervjuima na tv i objašnjava ista ikom. Žena rodila troje, uz muza i bez pametovanja.


https://tinyurl.com/yboqhlvy
magnifiko
(razbribriga)
11. maj 2018. u 08.18
I mene to nervira, faktor porodice, djeca prioritet itd kao da niko drugi nema ženu i djecu.
Sve to govori da je Jelena nije znala da mu pomaze i da mora da bude takođe dio njegovog tima i da se podredi njegovoj karijeri, a ne svojoj, koja ne postoji bez Novaka.
Nije trebao uopste da ima bilo kakve fondacije i da se petlja sa bilo čim van tenisa, dok ne zavrsi karijeru, a onda bi mogao da čini šta ga volja, da grli drvece, dijeli pare, gradi terene, veganske restorane...
Tuzno je gledati da bivšeg super sampiona lupa ko stigne.
frangipani
(><)
11. maj 2018. u 09.21
Naravno, hvala im na svoj pomoći koju daju Srbiji i angazovanosti. Deo vezan za vrtice nije mi potpuno jasan jer, tu nije samo u pitanju obnavljanje objekata i otvaranje novih već i obuka osoblja. Kakav program je u pitanju, ko ga je odobrio? Ocito je da imaju određen plan i da rade na njemu. Jelena je ispricala u intervjuu ali ja tu ne vidim o cemu se sve radi. I opet se neumitno namece porodica Federer koja je kao svajcarski sat, dok se ovi nasi okrenuse naglavacke od kako su stigla deca.

Na stranu sve to jer da se Nole vratio kao npr Nadal, pa da udara sve po usima i gazi bez problema, ne bismo ni komentarisali Jelenine bisere i ostalo sto nema veze sa tenisom. Ali ovako, kad covek toliko dugo i predugo ne može da se sastavi, kad je u do sada nikad vidjenoj situaciji za tako rangiranog igrača, sve smeta i sve ide pod lupu.
touchscreen
11. maj 2018. u 10.00
Ozie
11. maj 2018. u 17.21
mind up

hahahaha
DSQ1964
12. maj 2018. u 17.41
https://instagram.com/p/BiS9OrClUNI/

Ko beše „srećnik” koji ovo prči?
frangipani
(><)
12. maj 2018. u 23.44
https://instagram.com/p/BiS9OrClUNI/ 

Ko beše „srećnik” koji ovo prči?

=======

Kako ko? Pa onaj ko može da je digne a da ne ušine kicmu...

https://tinyurl.com/ydd8fmj9

Srećnik, gazda Reddit-a
frangipani
(><)
13. maj 2018. u 06.09
Sad što se tiče ovog Mind Up programa koji je Djokovic Fondacija proturila u Srbiji zahvaljujuci Novakovoj slavi:

Odslusala sam Jelenin intervju. Kao ideja zvuci ok. A ja bih bas volela da docekam za 30 godina da budem ziva i čujem kako je, zahvaljujuci ovom programu, stasala nova generacija mladih ljudi u Srbiji koji su je poveli na put napretka. Tj. da se program toliko isplatio da je blagodarno uticao na mozgove danasnje dece koja već nekoliko godina, a sledećih ne znam koliko, uce o funkciji svojih mozgova, empatiji, zahvalnosti, kako biti srećan itd. - ciljevi ovog programa su nabrojani na linku Fondacije. Pa će ta deca, valjda sve sto nauce u vrticima i skolama do 14 godina, preneti na roditelje i svoju okolinu. Tako da će i mame i tate da nauce kako mozak radi, kako da se smire kada se uznemire i sve tim redom. To su neki mali koraci, a posto se ništa ne desava preko noći Jelena pominje vreme od nekoliko decenija unapred, šta će od svega toga ispasti, možda i ne dozivimo da saznamo.

Stranica na srpskom kaže:
======

Nešto o MindUP programu
Radi se o inovativnom programu koji su u Americi razvijali nastavnici, pedagozi i naučnici koji se bave razvojem mozga. Kroz niz lekcija, ovaj program uči decu o tome kako su naš mozak, naše emocije i naše ponašanje povezani. Radi se o sasvim inovativnom programu koji je namenjen tome da deca nauče kako da prepoznaju i prihvate svoje emocije, a zatim svesno izaberu kako da na njih najbolje reaguju. Postoje istraživanja koja su pokazala da MindUP program utiče na smanjenje vršnjačkog nasilja u školama. Deca koja su prošla ovaj program svesnija su svojih emocija, bolje podnose stres i imaju pozitivnije stavove o životu.

===================

Navode da se radi o inovativnom programu iz Amerike koji su razvijali ti i ti - a nigde ne pominju glumicu Goldi Houn koja je začetnik ovog metoda/programa?! Pominju Fondaciju Hawn ali, Goldinog imena nema nigde na ovoj stranici koju sam otvorila a srpskom. Zašto? Svako ko progugla može da iscita da je ona, Budista inače a zašto Srbija ne bi znala vise ko je i šta je Hawn Fondacija?

Mislim da Nole nije trebao da se trpa u sve ovo. Ako je on sa gospojom otisao u pravcu istocnjacke/new age filozofije, ako tako dizu svoju decu, tu je sve trebalo i ostati - njihova privatna stvar.

 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Mantra Bracelets?
.