Diskusije : Tenis

 Komentar
Barsa
DSQ1964
25. april 2018. u 08.16
Protiv Klizana prvi set bezživotna igra razbi ga Slovak sečkams ko dete zvečku. U drugom Nole pidigao nivo i ubacio ga iz lera direktno u treću ipo i počinje da liči na sebe. Slovak istovremeno umrsio mudanca i dosta klonuo duhom tako da ga je Nole zgazio 6:1.
U trecem 1:2 i Nole na servi.
Ajde!!
Blafonja
(Bice Bolje)
25. april 2018. u 08.19
Ja sam mislio da će ga i drugi razvaliti, kad probudi se Nole...
DSQ1964
25. april 2018. u 08.25
Odlicna igra Noleta na servi, razvuko mu je dve paralelne zauške da: se ovaj pušio, stvarno liči na onog starog. Na mom super Retina displeju deluje mi da ima možda 2 kila manje nego ranije, da mu Jelena skuva pasulj dva puta, tu su proteini i biće mišicne mase taman za Pariz.
magnifiko
(razbribriga)
25. april 2018. u 08.49
Još jedna blamaza, sad ga je pobijedio 140 igrac na ATP listi.
Prakticno skoro da nije u stanju nikoga da pobijedi.
Yebo mu je znanje Pepe Imaz i nju ejdz sviranju qurcu.
Blafonja
(Bice Bolje)
25. april 2018. u 09.14
Tuga...
frangipani
(><)
25. april 2018. u 09.18
Sedi mu Pepe u boksu, ma kako mu je pederčina prodao maglu i usao mu pod kozu, neverovatno! Da coveku pripadne muka od ove propasti.
DSQ1964
25. april 2018. u 09.26
Jbga razlika između prvog i 100-og na listi nije velika a tek 40-og još manja. Desilo se Slovaku da odigra meč života baš u prvom kolu Barselone i to je to, šta se tu može😜?
Šalu na stranu ja bih rekao da je sve pod kontrolom. U drugom setu je pokazao da je igra tu samo mu fali fokusa i koncentracije kroz ceo meč, isto kao i snage i biće Nole onaj stari.
Tome će da doprinese „vatrena vodica” koju je upotrebljavao pre ovog čiśćenja koje se nisam nadao da će ovoliko dugo da traje a ocekivao sam ga mnogo ranije. Pariški pehar je međutim dosao sa zakasnjenjem pa valjda zbog toga. Jer svi se oni čiste. Kad Rodja i Marej idu na operacije i kad Nadal pauzira zbog pitaj qrac čega to je samo čišćenje od nedozvoljenih i za telo opasnih sredstava koje upotrebljavaju. Naš Nole je očigledno imao neki konjski recept pa odatle i ovoliki pad organizma. Što bi ono rekli predoziro se.
Sve će međutim doći na svoje, recept se zna, evo stari tim se polako okuplja, doći će neka tesna, malo spektakularnija pobeda koju će Nole posle da definise kao prelomni trenutak, tipa ono sa Dejvis kup timom, za ponovni dolazak u vrh.

E, ako ne bude doso do barem polufinala u Parizu onda je možda i vreme da se zabrinemo.
magnifiko
(razbribriga)
25. april 2018. u 09.50
Ja bih volio da osvoji još nekoli GS, ali budimo realni, on je prvo psihicki unisten, pa onda i fizicki.
Za razliku od Feda i Nadala koji žive u zdravom okruzenju, Novak je okruzen dijabolama, tako da poslije ovoga danas, ne vidim nikakvu sansu da će da osvoji još ijedan ozbiljan turnir.
Nije dzaba otisao Agasi, a vidjecemo koliko će i Vajda da bude tu.

Neslavno zavrsava karijeru i ostace najviše upamcen po tome, a imao je sanse da bude GOAT, međutim syebani smo mi generalno kao narod, tako da i to ima veze.
DSQ1964
25. april 2018. u 10.51
Pao je Mats Wilander 1989 kad se mnogi ovde nisu ni rodili, kada je u finalu US Opena pobedio nepobedivog Lendla i ujedno zauzeo prvo mesto na listi. Posle toga je skroz prso i nije osvojio ništa i povlacio se po tenisu da bi na kraju prestao.
Psiha jeste važna u tenisu ali niko ne može da ne ubedi da je Nole, posle 25 godina svakodnevnog treniranja i igranja na najvisem nivou, u roku od mesec dana zaboravio da igra tenis posle osvajanja Pariza. Jer od tada je ovakav kakav je. Finale US Opena te godine je bilo iznenadjenje i šok za njega samog.
Isto tako niko ne može da me ubedi da kada je ono bio u „zoni magnovenja”, Matriksu sa razrogacenim zenicama i kada je bukvalno gazio sve pred sobom da je to bilo zato što je Srbenda koji prkosi zločinačkoj Nati i krka čvarke i magarećeg sira.
Znao je Rodja zašto ga Nole šamara ko malo dete i zato je i pizdio, on farmaceutska industrija iza njega a Nole namuzo magare. Znao i je i Rafa ali šta je pa on tek mogo da kaže, vido je da ne pomaze dr. Fuentes i tika taka, ni Pep Gvardiola mu ne bi pomogo da je sedeo u boksu a kamo li čika Toni.
Nisu znali gledaoci ali oni i nisu tu da znaju nego da gledaju i kupuju.
abvgd
(Morski)
25. april 2018. u 10.53
Разумем дијете, једи шта хоћеш...али зашто ти је потребан секташ, очигледни преварант? Мислим, да ли је могуће да ОЧИГЛЕДНИ преварант, мамлаз који је пронашао ментално слабог брата да би се убацио у комбинацију контролише човека који је, мислили смо, психички јак? Ето шта спорт чини од човека, испумпаш сав адреналин и остане празна врећа.

Жалосно и помало срамно да такав љигавац седи у „боксу” најбољег спортисте Сербие свих времена...то много говори о спорту уопште. Можда не би требало да наседамо на „херојство” и „јунаштво” спортиста. Можда је све то само опсена?
geriatrikusPoruka negativno ocenjena. Pokaži

geriatrikus
(zvakac karamela)
25. april 2018. u 14.31
Да је Ноле имао некога мудрог па да му каже, као што су нама баке говориле
да не гледамо „гурбетима”, поготово „Каравласима”, у очи да нас не „обенђијају”,
па да му је паметни ђедо, као што је мени мој, причао причу како су чергарке
обенђијале голопудог чичу уз бајање: „тупа лупа по сачини расли брци јуначини
што по кући то покупи и у моју и у своју торбу...”, значи да је имао кога да
га упозори нико Пепеа ни помињао не би. Овако је он све покупио у своју торбу.
Ма Ноле...видио сам ја њега давно, али што 1964 рече руља је ту да блеји
у њих и плаћа карте за то блејање, а они имају све на Инстаграму и фејсбуку,
све знају и нико им ништа не може
neshy
(fisherman)
25. april 2018. u 15.28
Od svih razloga koje sam do sada čuo za Novakov pad najviše mi svidja
ovaj sto je DSQ1964 naveo. Daj boze da je taj razlog jer bi to znacilo
da se Nole ipak može vratiti na vrh I osvojiti još koji GS prije penzije.
Mada čini mi se da su crnji razlozi ovog njegovog pada ako ista može biti
crnje od ovog sto DSQ rece
intrigue
25. april 2018. u 20.35
Skloni smo mi Srbi mistici , od proste stvari da napravimo scenario za naucnofantasticni film .
Nema ovde ništa neobjasnjivo .

Novak Djokovicu se ne desava isto što se desava drugim povredjenim igračima . To jedino slepac ne vidi .
Njima ne trebaju mecevi i mecevi da bi povratili formu i proigrali...a i na turnire dolaze potpuno fizicki spremni .
Primer su Nadal i Nisikori u finalu Montekarla onomad .
Zašto je Nole drugaciji , zašto se on sad pa razlikuje od drugih ?
Nema Pederenka pola godine...eto ga nazad i prc , ko leptir...Osvoji Australiju . A Novak Djokovic po povratku ne može da se sastavi ...udara ga po usima ko stigne .
Svatite jednu stvar , Novak Djokovic je u dugoj istoriji ove igre igrac OVOG RANGA koji je za kratko vreme ovako najviše (stravicno) kalirao i rezultatski i igracki .
Tako da ne moras biti posebno pametan da zakljucis kako Novak Djokovic nema iste , obične , probleme koje su imali i imaju drugi igrači .

Opet ću biti dosadan i ponoviti se .
Danas sam procitao ono sto je kljuc Novakovog stanja ...Kaže „ U Novakovom boksu je sedeo Pepe Imaz koji je Najviše UTICAO NA NOVAKA DA PROMENI ISHRANU I STIL ZIVOTA ” .

Eto gde vam je KJUC .
Ovi drugi koji se povredjuju , operisu , vracaju...nisu menjali ishranu i stil zivota .(Ovo Stil Zivota je prilcino kompleksna stvar ,mnoge promene su se desile) .

E sad , ja mislim da Novak Djokovic mora da menja mnogo toga ...Video sam mu na grudima krst ...vratio je Vajdu , vidim da se vratio i onaj celavi Austrijanac . Dalje bi morao da radi ko konj , da igra sto vise i mic po mic da se vrati tamo gde bio...

Ja nikako ne mogu da se otmem utisku da je uso u sve ovo sranje sa Pepeom iskljucivo zbog burazera i da se primio ko poslednji levat .
Nazalost .

frangipani
(><)
25. april 2018. u 21.41
Pored toliko novca i veza da se obezbede top psiholozi, na šta oni spadnu, na nizerazrednog tenisera koji nikada ništa nije uradio u sportu ali, izmislio filozofiju za labilne i povodljive. Ko su tek roditelji koji pustaju decu u taj teniski kamp, da im ovaj dilea ispira mozgove deci?? A Nole kao da nema ogledalo, usahli mu tricepsi, sve, Lakosta majica mu je sigurno broj 4 (medium) koliko se osusio.

I tako, batica sedi u roze majici sa srcem pored svog spasitelja sa pogledom grabljivice. Nadal pocisti sve do sada, a za to vreme, Nole postavlja nove, tuzne rekorde, još ne vidjene.



tifran
(nostalgicar)
26. april 2018. u 04.15
Tužno :(
magnifiko
(razbribriga)
26. april 2018. u 09.02
frangipani:
Pored toliko novca i veza da se obezbede top psiholozi, na šta oni spadnu, na nizerazrednog tenisera koji nikada ništa nije uradio u sportu ali, izmislio filozofiju za labilne i povodljive.
------------------------------------------------------

Potpuno se slazem sa ovim, imaš novac da platis najbolje strucnjake iz te oblasti i onda ides kod sharlatana.
Shto kaže Neshy, da je istocnjacka filozofija dobra ne bi se valjali po blatu u Indiji i umirali od gladi.
Novak je platio skupu cijenu samo zbog okoline u kojoj se nalazi.
Pogledati dokumentarac o Draganu Dzajicu, šta se dogodilo najbecoj legendi našeg fudbala, pa možda povezati neke stvari:
https://www.youtube.com/watch?v=MGinaRiWObA&t=2456s

Godine ga stizu, i dalje sa istim ljudima, i ako se ništa tu drasticno ne promijeni, nas Nole neće vise nikada osvojiti niti master, a kamoli GS.
Da mi je znati samo ko ga je nagovorio da odpusti cijeli tim, to je bio potez samoubice!!!
DSQ1964
26. april 2018. u 11.45
Zavisno od afiniteta ljudi će uvek da misle ono sto hoće i tu ne pomažu fakta, logika, statistika pa mnogo često ni prava, nepatvorena istina.
Moji afiniteti su ti da ne verujem u vračeve i madjije kao ni u „zamućivanje mozga”. Zato ne verujem da je zmija Pepe pokvario dobrog momka i vernika Novaka i prvenstveno ga odvratio od svoje pravoslavne vere a to je kao fundament srušilo i sve ostalo okolo. To mi je notorna glupost. Nije Nole nikad zaboravio šta je ali je za razliku od svojih kriticara među kojima su mnogi ubeđeni da mi stvarno jesmo nebeski narod, Nole sreo i mešao se i sa drugim ljudima, putovao, video i dosao do nekih drugih saznanja iz filozofija ili učenja iz kojih se mogu pokupiti mnoge korisne stvari a opet naravno zavisno od afiniteta i mesta na kojem se on lično nalazi u svom zivotu. Ne vidim ništa loše u tome i prirodno je da covek na tapka sve vreme u jednom mestu nego se razvija intelektualno i razmišlja. Nama navijačima bi najbolje bilo da ne pametuje mnogo a još manje razmišlja nego bude sportski robot i melje sve pred sobom ali jbga, Nole prvi nije robot kao sto ni mi ne bi želeli da on to bude.
Drugo veliki verovanje, ishrana, ne verujem ni u to. Svako ko trenira i bavi se sportom i na amaterskom nivou je sam svoj najbolji nutricionista. Znaci mi sami najbolje znamo kako se osecamo kada nešto jedemo i to je osnova e sad naravno u vrhunskom sportu nephodna je i profesionalna pomoć i siguran sam da Nole ima sigurno vrhunske nutricionite i da mu ne kuva ona debela baba Maja kako se već prezivaše.
Moji afiniteti, a sudeci prema onome kako sver i drustvo funkcionise (svugde u svetu) su da verujem u prevare, mućke, прејеботине i slične stvari, pogotovu kada su tolike pare u pitanju i pogotovu kada iza svega stoji kapital ulozen od strane velikih kapitalistickh interesa. I talenat je precenjena stvar.
Ko je izmislio tenis i gde se održavaju grand slamovi i ko drzi atp listu?
Ako se samo to zapitamo mislim da će nam se mnogi odgovori sami kasti.
Precanin
(Нека буде борба �)
26. april 2018. u 12.44
Све је прилично једноставно, објашњено, Интрига о томе пише стално.
Пепе и вегетаријанство..и онај мрљави брат, онај што има слиепљене уши, јебена глупа жена...то су Ристићеви проблем.
Покондиреност женина, братова ментална болест, узрокована Новаковом глобалном доминацаијом и осјећајем властите безвриједности..и Новаково пражњење послије првог РГ. То више није онај човјек и неће више бити. Да би био, мора да се врати на све што је био прије првог РГ. Да има исту или мало већу мишићну масу, да се врaти на стари режим исхране, да поврати радне навике, да његује глад за успјесима, да брату да пар милиона и натјера га да нестане из његовог (спортског) живота, да жени распали такву шамарчину да јој зуји 3 мјесеца у глупој главуџи, да јој искључи интернет...да врати цијели тим укључујући и Бекера.
Да оде на Свету Гору... да се покаје што је повјеровао у глупост и зло...
Дакле, пиши пропало, оде мас' у пропас'

intrigue
26. april 2018. u 14.26
Tako je burazeru ,otprilke je to - to .

DSQ1964 , Gene...

„”Zato ne verujem da je zmija Pepe pokvario dobrog momka i vernika Novaka i prvenstveno ga odvratio od svoje pravoslavne vere a to je kao fundament srušilo i sve ostalo okolo. To mi je notorna glupost „”

Evo čitam šta si napisao i sad ću da te podsetim šta se sve promenilo od Novakovog sedanja na rudu Pepeovoj ideologiji .
I sve sto ću napisati su fakti , istina koja se može dokazati za 5 minuta .
Dakle , da li je Novak Djokovic promenio ishranu i stil zivota ? Da naravno .
Šta to znaci ?
To znači da je odjedared poceo da postaje opsednut zdravom ishranom . Dokaz su knjiga koju je napisao na tu temu , i restoran koji je otvorio u Montekarlu .
Od Vegeterijanca do Vegana (ovo dvoje nije isto) pa do Sirovnjaka .
To je dakle ta PROMENE ISHRANE .
I šta mu je ona donela ?
Donela mu je to da se od gladijatora , fizicki najspemnijeg sportiste na svetu (o tome su pisale mnog sportske novine)pretvori u coveke koji neodoljivo podseca na maratonca , ili na atleticara koji treci , kros , 10 metara itd . Znaci , gubitak kilograma i , naravno , misicne mase . Ne treba da budes mnogo pameten , samo treba da proveris koliko je Nole imao kg kad je odvaljivo indijance i da pogledas fotografije iz tog vremena na kojima se golim okom vidi misicna masa .

I , sad , šta je rezultat tih promena ?
Pa to da ga je prelazak na takvu ishranu , gubitak kg im misicne mase sustigao u po frke . Gurao je gurao...i onda je doslo do TARABE...ne nije se moglo vise . Stiglo ga .
Rezultat je i to da on koji je bio fizicki najdominantniji igrac na svetu to vise ni izbliza nije . Niko bre nije mogao da ga dobije na duže razmene ...sad je to drugacije , on skracuje poene , jer ne može se vise na fiziku .

E sad dolazimo do onoga „Pepe je najviše uticao da Novak promeni STIL ZIVOTA” .
Šta je to znacilo i šta to znaci ?
Kases da ga je „to odvratilo od pravoslavne vere i da je sve to srusilo sve okolo” ?
Ne nije ga odvratio od Pravoslavne vere , ali ga je sigurno pokolebao i pokusao da promeni . Pokolebao tako što je uspeo da mu provuce kroz glavu svoju ideologiju koja veze nema sa pravoslavljem ili sa praktikovanjem pravoslavlja .
Setite se skidanja osvestanog krsta sa Hilandara sa vrata i stavljanja neke sektaske budalastine .
Onda ide ta harekrisna ideologija . Meditacija .
Ideologija tipa NIJE SPORT SVE...NIJE POBEDJIVANJE I OSVAJANJE NAJVAZNIJE...IMA Nešto PRIORITETNIJE ...!
Hare krisna hare krisna hare hare...:))
Jel se neko od vas seca kad je Novak Djokovic govoiro novinarima : „ Ne ja zbog pobedjivanja i osvajanja neću promeniti stil zivota koji sam izabrao ” !?
Jel se secate kad je govorio : „ Ja sad imam neke druge prioritete , vise mi nije važno da pobedim , osvojim , budem prvi”!?
Jel se secate od kad je Novak Djokovic posle meceva poceo da salje gledaocima srce ? Jel znate šta to znaci ?
TO JE PEPEOVA IDEOLOGIJA , zemljace ...i tu je glavni problem .
A ne kao on ga nešto odvratio od „pravoslavne vere” .
Jel kapiraš od CEGA GA JE ODVRATIO ?

Postoje tu još neke „tehnicke stvari” . Tipa , osvajanjem onog Rolanda on se totalno ispraznioo...povrede ...malo i godine ...promena radnih navika...nedostatak zelje i volje , inspiracija .
Ali, sve ovo bi bilo pokrice za njegove slabije igre , neosvajanje , isapdanja u kvoteru , polufinalu...gubljenju finala ...TO DA...Samo sveo ovo sigurno nije razlog za ovakav strmoglavi pad igre ...za totalno raspadanje po svim savovima . Za to je trebalo još nešto...ono „od gore” sto napisah .

izvinjavam se zbog duzine teksta .
magnifiko
(razbribriga)
26. april 2018. u 15.21
Meni je najgluplje od svega kada kaže sad kada sam postao otac promenili su mi se prioriteti. Kao da niko drugi nema djecu i šta sada, trebali bi doći na posao i reci cuj shefe meni su se od danas promijenili prioriteti, radim od 4 sata dnevno.

Da ne spominjem onu zenidbu ko papak gdje je mlada trudna do zuba. Poslije svadbe naravno niz poraza, Nishikori ga eliminise u polufinalu US opena i tako namjesti Tompsonu da uzme GS.

Što se tiče brata Marka, decka je trebao da izbaci iz tima i da ga posalje kuci u Beograd kd mame i tate, da se skoluje ili da lumpuje po splavovima, ko onaj najmladji sto svira qurcu po BG, ali ne smeta.

Da se razumijemo, Novak Djokovic jeste nas najbolji sportista svih vremena, ovde se ne prica o tome, nego o nenormalnom propadanju takvog shampiona, slučaj koji je nezabiljezen u istoriji sporta.
Maradona se drogirao pa nije tako pao.
Od kako radi onaj supljikat sa slanjem srca publici, čini mi se da nije ništa osvojio.
DSQ1964
26. april 2018. u 15.39
Alo bre...zemljače, ja ne kažem „on ga je odvratio od pravoslavne vere” ko sto si ponovio dva puta da bi poentirao, ja kažem bas suprotno od onoga sto poentiras da ja kažem, dakle ja kažem da nije i ne može da ga odvrati od pravoslavne vere i ne verujem u te gluposti. Samo da pojasnim posto vidim da je vrrrrrrrlo nejasno ono sto pišem.
Mnoge stvare u vasim nagadjanjima(koja su fakta samo u žuroj štampi) ne piju vodu:
Faktor pokondirene Jelene Djokovic. U svakoj vezi obično je jedan dominantan a druga nije, ko god sad stvarno bio muško a ko stvarno žensko. Ajde da kažemo da kod njih Nole nosi mini suknju a Jelena mu udara macole kad zasluži. Vrlo moguće da je tako, pojma nemam ali znam jednu logicnu stvar, da to nije pocelo posle osvajanja Pariza. Ako je tako Jelena ga je dresirala već posle 6 meseci veze i on je na to pristao. Koliko su oni u vezi? Znaci ako mu je udarala macole posle Pariza udarala mu ih je i pre kada sve gazio pred sobom. To nije fakat to je samo zdrava logika.
Faktor pokondirenosti Jelene i Noleta. Ne pratim bas nešto njihove živote ali iz onoga sto sam video, s obzirom koliko para imaju, deluju mi kao skromni mladi ljudi. Jelena ne pokazuje Fendi, Versace i torbe, čizme i nakit koji je kupila i koji sirotinja raja ne može da kupi za 10 života nego pokazuje prirodu, decu, tako neke stvari koje su sasvim suprotne od konzumerizma, zagadjivanja prirode i sličnog. Ako vam je konzumerizam negativan onda je ono sto Jelena postavlja onda pozitivno, ako ne onda ništa, svakom svoje. I jedan i drugi se skromno oblače, Nole do skoro nije trosio pare ali je sada poceo pa je kupio kondo u Miami Beachu, gde li, pa i tata bi sine, šta tu ima loše.
Ne znam sad, da li vozi Lambo i uparkira ga u kafic u Beogradu kad izadje na kafu? Ako je tako onda je seljak, priznajem ali ako to ne radi onda i dalje mislim da je skroman. Naravno, njihov dobrotvoran rad nisam ni pomenuo jer mislim da nema potrebe.
Faktor Pepe Bilmeza. I on kao i Jelena nije tu došo posle Pariza već je bio Noketov pajtos i kada je Nole rušio sve pred sobom. Čini mi se da je negde relao da je Pepe u njegovom okruzenju bio već 3 godine pre Noletovog pada.
Ajde da zamislimo da umesto u јебачину i pijanku Pepe i Nole idu pa kao nešto sede u nekoj sobici i meditiraju i vataju pozitivnu energiju i ta promena stila života je postepeno od Noleta pitbula napravila Noleta jagnjenceta, ajde. Ali Noletov pad se nije desio postepeno, kao prvo je poceo da gubi od Rođe i Rafe, pa onda od Nišija i njemu sličnih pacera da bi ga sada bili i ovi 200-ti na listi, ne, Noletov pad se desio odjednom, odmah posle Pariza.
Zasicenost tenisom i nedostatak motivacije pije vodu.
Ishrana, ajde, moguće da je probao nešto pa nije islo, pa nije trenirao i zbog toga izgubio mišićnu masu, mogu to da shvatim ali ne shbatam zašto bi se drzao nečega sto mu ocigledno ne odgovara? U novinama se svasta pisalo, ne pratim toliko ali mislim da je ovde bilo reči i da ne jede sirovu hranu a sto sd tiče veganstva pa ima još sportista na najvisem nivou koji su vegani...sto naravno ne mora da znači da to i njemu odgovara. U svakom slučaju ne verujem da je Noletu teško korigovati unos proteina, masti i svega potrebnog za trening iako ne jede meso.

Ono sto meni daje nadu je da je on mogao komotno da se povuče. Bilo je još njih koji su bili na vrhu pa im je sve dojadilo i tenis im vise nije bio prioritet. Takvi su ili skroz prestali ili ih vise nije bilo u tenisu i otaljavali su svaki 10 turnir. Nole je i dalje tu, ide na turnire, trudi se, muva petlja, ja verujem da će rezultat doći.
Samo da mu daju zeleno svetlo ;)
intrigue
26. april 2018. u 15.59
Zemljace , izvinjavam se , do mene je .
Nisi ti rekao da je PEPE njega odvratio od pravoslavne vere i da je to
kao fundament srusilo sve ostalo okolo . Ne nisi .
Čak si rekao da je ta prica za tebe notorna glupost .
Ali , ko je to reko ...ko to tvrdi ...gde to piše ??
Notorna glupost , pa naravno da je notorna glupost i da to nije ni izbliza razlog Novakovog raspadanja .

Ja lično nikad nisam rekao da je Jelena kriva za Novakovo zglajzavanje , čak kontra .
...o ti tog muskarca kog žena može da presvuce i natera da radi sto ona želi a on ne .
Nek se ubije ako je tako , poguotovu što se ovde radi o vrhunskioj sportskoj karijeri .
A ta prica malo se fisksaju ovi pa karaju ...onada se malo fiksa Nole pa kara ...onda opet oni...pa će Nole , kad se ocisti , opet da se fiksa i da ih redom kara...To je bre bas ta NAUCNA FANTASTIKA koju sam spominjao.

Neozbiljno .
geriatrikus
(zvakac karamela)
26. april 2018. u 16.14
To sto neko svima gura „Luia” pod nos, a neko, jedino iz razloga da ne bi
bio kao oni i da bi bio „originalan”, svima gura pod nos biljcice i travcice,
istocnjacke i malo poznate zacine...je samo druga strana iste medalje.
To se u narodu zove „papanluk”, skorojevicanstvo...teret zivljenja u skladu sa samim sobom
i osjecati se dobro u sopstvenoj kozi, pa nam treba tapsanje po ramenu da
bi pokazalo koliko smo dobri i uspjesni.
Pametni nas narod je rekao:„Gledaj ženu kad omlijeci”, a povrsno
prateci Novakovo i Jelenino putesestvije se moglo vidjeti kada je Novak
definitivno sjeo na wc solju da piski.
Sa druge strane Novak u zivotu sem tenisa Ništa vidio nije, bio
je zasticen cijelo vrijeme i od njega se stvarao jedino i iskljucivo
teniski sampion. To sto je on imao priliku da nešto „vidi”, pa time i iskusi
je kao i da bi ocekivali od nekoga godinama zatvorenog u mrak sa pornicima da
postane dobar zagondzija kada jednom nakon vise godina „proucavanja”
izadje na scenu.
Ništa njemu nije bilo jasno. A jadan i neiskusan nije znao ni slagati
kao covjek. A opet nije htio cuti nikoga sem onih sto su ga tapsali.
Idealna situacija i za sektu i za jogu i vegana i alhemicara i prodavca starih
auta, seoskog filozofa i sve one slatkorecive hijene koje samo na takva
ranjiva bica vrebaju...
geriatrikus
(zvakac karamela)
26. april 2018. u 16.18
Zakljucak: Ono sto Novaku najkvise može pomioci je OGLEDALO i postenje
prema samom sebi. A onda, ako uoci dijagnozu znace i šta mu dalje treba
DSQ1964
26. april 2018. u 16.26
Zemljače, ne, nisam rekao da si ti rekao za Jelenu, znam šta si pisao, ja sam se samo osvrnuo na razne teorije Noletovog pada o kojima se priča ili piše među njegovim navijačima.
Ni ja moju ne mogu naučno dokažem ali da se sve ne desava slučajno, da je Nole po naredjenju dao Mareju ono Wimbli i još mnoge, mnoge, druge vrlo sumnjive stvari, u to čvrsto verujem pa mi s toga ni sve ostale malverzacije nazalost nisu uopste naucna fantastika.
frangipani
(><)
26. april 2018. u 21.12
To sa indoktrinacijama ne ide preko noći Sve je to mic po mic pa kad se zaglibi, ode mast u propast. Kao sa drogom. Prvo malo ajde da se proba da se vidi kako je to. Onda se proba, fino fino, trt Milojko nije to strashno, daj opet, stacu ja kad mi se svidi. Pa opet i tako još koji put jer svako od tih jadnika misli kako je boss. Dok se u neku ruku sabere ako uopste, već je debelo u zavisnosti jer droga je odavno njegov boss. Ali ne, neće to da prizna već i dalje misli da je boss i da može da prekine kad hoće.

Ovi sto flertuju sa religijama, filozofijama i sl dalje od informativnog, takođe imaju sličan put. Ne mora covek biti ekstra inteligentan pa da ostane imun, niti razlicite prakse uvrtanja mozgova i emocija biraju samo glupe. Svasta tu utice, sve to je mnogo duza prica.

Svaki covek ima neke svoje standarde na osnovu od čega je izgradjen pa tako i ide kroz zivot. Ja kad mislim o religiji smatram da oni koji je prate/upraznjavaju ne smeju to da rade na pola ili kako im se svidja. Pa tako ako si izabrao taj put/način zivota nećeš da budes vernik koji put godisnje već ćeš tako da živis svaki dan. I nećeš trudnu ženu da vodis u crkvu da je vencas makar bila trudna mesec dana a kamoli sa poodmaklim stomakom. Ovi koji su se uhvatili krsta oko vrata, pa nije mu taj krst doneo uspeh. Otac i majka ga napravili takvim, kao mali decacic je govorio da hoće da pobedi u Vimbldonu, imao je taj dar i tu snagu. Isto kao i toliki sportisti, naucnici, razliciti umetnici. Rodis se sa time a posle je do tebe i okolnosti kako ćeš se razviti. Ništa ne pada sa neba ali, mnogi vole da komplikuju i prisivaju bajkovite puteve/tumacenja totalno prirodnim i lako objašnjivim/shvatljivim pojavama.

Da pomenem (opet) taj Instagram. Možda smo mi, koji ne podržavamo blentavljenje pred celim svetom, ostali imuni u ovoj fazi ljudske „evolucije” koja je pod uticajem modernih tehnologija? I tu imamo razlicite standarde ali, sa druge strane, i mnogi klinci misle isto pa imaju zatvorene naloge koji im služe samo za prijatelje. Znaci, godine nisu presudne za posedovanje otvorenih naloga na sajmu tastine zvanom Instagramu i ponasanje na istom.

Ja se neću izvinjavati za duzinu mog posta, nasi smo, znamo se :)

Takođe, smatram da je ovaj topik ispao vrlo kvalitetan. Hoću reci, svako od vas je dao kvalitetan osvrt na Noletovu situaciju. Kao i jedan tu kod mene koji je kazao kako je Nole popz iz ko zna kojih razloga, da je sve ovo što se desava njegov „tihi” protest i da je zbog toga resio da daje minimum dok god njemu tako odgovara. Pa i po cenu da mu se domovina i svet smeju. Ja sam na to samo pomislila kako je Fed rekao da želi da dozivi da su mu deca u boksu dok igra. I ta deca će kada odrastu citati o ocu šta je napravio u tenisu. Ne znam da li Nole razmišlja šta će njegova deca misliti o njegovim izborima i ovim desavanjima poslednje dve godine jednog dana...

geriatrikus
(zvakac karamela)
27. april 2018. u 14.52
„Ovi koji su se uhvatili krsta oko vrata, pa nije mu taj krst doneo uspeh. Otac i majka ga napravili takvim, kao mali decacic je govorio da hoće da pobedi u Vimbldonu, imao je taj dar i tu snagu. Isto kao i toliki sportisti, naucnici, razliciti umetnici. Rodis se sa time a posle je do tebe i okolnosti kako ćeš se razviti.”
Као и сви остали што по директиви, а без иоле озбиљнијег размишљања
одбацују Бога и све духовно, овим коментаром се декларишеш као прилична незналица и неко са ким не вриједи улазити у дубље приче.
Не кажем ни да сви вјерници знају у шта вјерују, не мораш уопште ни
бити вјерник, само немој бити дилетант који ће нешто што не може опипати аутоматски искључивати као непостојеће.
Колико је Новак истински вјеровао, колико је то манифестовао, колико је био учен да живи у складу са хришћанством и православљем
не знам, а да је утицај, посредан и непосредан, постојао је било више него очигледно из свих његових како спортских, тако као и свјетовних
наступа. Новак се занио у свом сваштарењу, несвјесно одбацио крст и баш тада доживио неуспјех. Од тога се јако уплашио, а то је тако логично знајући га од раније и врло брзо се вратио крсту. А тада подсвијест ради своје. Новак се осјећа кривим због одбацивања крста и мисли, да ли ће то признати је друго питање, да је на неки начин кажњен и опоменут од Бога.
Ја сам тада предлагао да се покаје и искрено затражи опроштај.
Помогло би му сигурно. Ми као теисти, или атеисти можемо расправљати зашто, али не можемо оспорити психу која се игра са нама. Ово уопште не значи да свако од нас када западне у проблеме треба да иде на ходочашће и измоли опроштај. Шта ће то теби са таквим ставом. Али Новак је нешто друго. То православље је било, а и сада је велики дио његовог бића.
stef
(zgubidan)
27. april 2018. u 15.44
e bravo..on je covek samo sa jedne budalastine presao na drugu.
Dal je pravoslavna ili katolicka ili neko bajanje.. sve je to isto dragi moji. Pojedinacno za to postavljaju dijagnoze, al kad je u grupama onda se zove religija
frangipani
(><)
27. april 2018. u 20.36
Новак се занио у свом сваштарењу, несвјесно одбацио крст и баш тада доживио неуспјех. Од тога се јако уплашио, а то је тако логично знајући га од раније и врло брзо се вратио крсту.
====
Ti znaš da je odbacio, pa po tome ispada da ako neko ko se izdaje za pravoslavca, katolika, ortodoksnog Ješu itd mora po difoltu da okaci simbol oko vrata, jer ako ga nema onda nije to za šta se deklarisao? Pa ako nosi i skine napravio je ozbiljan prestup jer je odmah prozvan kako više ne veruje i nije to za šta se opredelio? Pola nacije se uhvatilo za Noletov krst kao da mu od toga zavise zivot, pobede i uspeh. Zapanjujuce je koliko je narod nazadovao i kako rezonuje. Ti veruj u carstvo nebesko a ja ću ti reci, svake godine kad odem nazad posetim cca 20 grobova. Tamo su, tamo ćemo i mi jednog dana sa jedinom razlikom, razbacani po svetu. I brajko „moj”, nema povratka jer niti ćeš se ti vratiti, niti ja, niti nasi roditelji, prijatelji i ostali. A ni ti tvoji u koje verujes. Možeš biti ispravan, cenjen, ispunjen i srećan covek i bez cele te price.
geriatrikus
(zvakac karamela)
27. april 2018. u 21.31
Умјесто што се панично држиш набубане мантре, а разлог томе је чињеница да би те било који дубљи разговор о постанку, тајнама живота водио према Богу гдје зависно о прилазу Бог може бити и бог, виша сила, нешто изнад, али нужност увијек води према томе нечему чега се такви плаше.
Ако знамо како се Ноле односио према вјери, како је реаговао након побједа, како је показивао крст и бројанице у интервјуима, како се крстио на теренима широм свијета и захваљивао Богу није заиста тешко закључити колико му је то значило. Хајде нека је и био глуп по том питању, нека ту нема ништа, што он није разумио, па је у „ничему” налазио надахнуће и према томе „ничему” осјећао и окретао своју захвалност за дар којим га је тај „нико” обдарио.
Е онда је Ноле заведен окренуо леђа томе и како кажете пола нације му је на то указало што је на Нолета, једну суптилну душу имало снажан ефекат. То да му се спочитава да се одрекао православља и крста Новаку је тешко пало и ни једну другу ствар није тако брзо настојао да промијени као то.
Размишљајући о Нолетовој личности и карактеру мени је то било тако очекивано. Са веганством и осталим Новак може тјерати инат до бесвијести, може и самоубилачки свјесно ићи против себе, али не против Бога, слава му и милост, а тиме Ноле показује да за њега није све изгубљено, али му треба јако пуно да се сабере.
Превише је ту терета за који није припремљен и спреман да носи.
DSQ1964
28. april 2018. u 14.18
Imao sam i ja jedan takav krst ko Noletov. Nisam religiozan ali sam ga dobio od drage mi osobe i nisam ga skidao. Gde god sam iso i šta god da radim bio mi je oko vrata. Kupao sam se i plivao isto sa njim. Sad ne znam od kog drveta ih prave al nije bas neko jako.
Tako sam jednom prilikom uzo bušilicu da bušim nešto i valjda mi je krst ispao napolju onako u radu i verovatno je burgija uhvatila konopčić na koji je krst visio i umotala ga je i momentalno smrvila. Nije stigo ni da me zadavi. Najviše me je iznenadilo kako se lako smrvio ali valjda je drvo istrulelo od čestog kontakta sa slanom vodom. Baš mi beše krivo ali nisam okačio novi.
Možda se Noletu isto desila bušilica ili nešto slično, to zaboravio ko je, šta je, odakle je, to su bas mnogo krupne optužbe i mislim da ne bi ljudi trebali da se gadjaju njima osim ako bas vrlo blisko ne poznaju njega samog.
frangipaniPoruka negativno ocenjena. Pokaži

frangipani
(><)
28. april 2018. u 18.51
Ако знамо како се Ноле односио према вјери, како је реаговао након побједа, како је показивао крст и бројанице у интервјуима
===

Znaš kako, Nole je potekao iz malog mesta gde je seoski popa bio glavni boss i gde se sve pratilo po pe es-u. Otac mu je (bio) dominantna licnost i oni su tako praktikovali od malih nogu sve to, trip velikih vernika što se među mnogima izjednacuje sa velikim srpstvom. Zašto je to tako, neki profika bi dao podrobnu analizu (sociolog/psiholog) tako da ja ne bih moju teoriju jer bi bila predugacka. Posle je Nole postao poznat i uspesan, tata je uzivao u svemu tome jer na neki način doslo je i njegovih pet minuta: tapsanje po ramenu sa politicarima i - svestenim licima, biznismenima, Rolex i brojanica, veliki Srbin trip

https://tinyurl.com/yaghu4pt

i Nole je jednostavno pratio sve to jer se prosto podrazumevalo. Pa puna je Srbija novokomponovanih vernika a da veze sa mozgom nemaju: niti žive kao vernici, niti rade kao vernici. Pljunuli su na veru pedeset puta. Politicari unose u skupstinu Srbije čitavo hrastovo drvo za Bozic, reklamiraju se kao veliki Srbi/vernici/dobrotvori a ovamo kradu napaceni narod i syebase zemlju sto puta kako koji dodju na vlast.

Da se vratim na Noleta. Decko šta će, pratio je sve to, ne verujem da se preobratio jer tu su paparaci da ga svaki put uslikaju u crkvi kad se zadesi u Beogradu za neki praznik: poslednji put to je bila slava i zakazivanje krstenja dece (da se verska pravila prate 100% deca su do sada trebala biti krstena odavno - ali, kao sto mu tata slavi slavu u restoranu, tako i ostalo). Pre nekoliko godina Nole je sam rekao kako posecuje neki budisticki hram blizu Vimbldona kada je tamo jer mu prija mirna atmosfera. Ja sam ovde isto nekoliko puta u prolazu svracala, ulazila sam i kod Budista i u katolicku crkvu, zanimalo me da vidim kako je unutra. Kao i u N.Sadu kada sam bila, ima tamo neka katedrala, udjosmo ali bila sluzba pa brze bolje izadjosmo. Šta mu je onaj Imaz uradio mene bi zivo zanimalo. Jedno je porazgovarati sa tim likom, čak i piti kafu neobavezno i uloziti neko vreme u to poznanstvo zbog brata koji za malo da se ubije, a totalno deseto je postati musterija tog propovedaca magle. Bacanje srca kojem se smeje svako iole pri sebi. Obesio ametist, ne znamo koja je tu prica. Znamo da se ametist kristal koristi u terapiji kristalima da pripomogne psihickim slabostima, kao leci insomniju i sl. Ja sam svojevremeno dobila budisticku ogrlicu sa djinjduvama tigrovo oko. Taj kristal je kao nešto jako mocno, tamo vamo, nosila neko vreme ali nisam primetila nikakve promene :). Takođe imam nekoliko krstica od tisovine koje sam dobila kad odem, svi su okaceni na neke kanapcice/kozice, verujem da vremenom to oslabi i prekine se. Pa tako i sa Noletom, puklo mu kanapce od krsta, nije imao na šta da ga okaci, neko mu dao ametist, malo ga prosetao... jaka stvar. Ali ne, pola Srbije ga popljuva sto je skinuo krst kao da mu je sve sto je postigao zavisilo od toga šta nosi oko vrata. Ne mogu da verujem koliki je to apsurd i u šta su se pretvorili mnogi ljudi da nasem br.1 sportisti ikada skacu po glavi zbog čega, zbog toga šta nosi ili ne nosi oko vrata? Ali, u neku ruku sam je kriv. Od početka je eksponirao sebe kao vernika i kao takav je mnogima bio još bliskiji. Tata je isto, kao sto sam već rekla, docekao svojih pet minuta pa je i on terao sve po pe es-u. Nešto ne verujem da su tako javno istupali Rodzerova i Nadalova porodica (pominjem ovu dvojicu jer Noleta vidim samo u tom drustvu po dostignucima). Da je svoja verska ubeđenja i neubedjenja drzao privatnim kao sto to mnogi cine, neke stvari bi bile drugacije. Da mu je otac drugaciji, da ga je posavetovao ali, nije. Sve zbog toga sto je u Srbiji postalo moderno, poželjno i stvar prestiza da se poznati reklamiraju kao veliki vernici, pajtaju sa popovima, po drustvenim mrezama objavljuju kako su jaki pravoslavci i sl. Narod se isto vecinski priklonio novim vremenima i trendovima pa ispada da nisi Srbin ako se ne busas kako si veliki pravoslavac. Za to vreme, krizirao je moral, zivotni standard je ispod Rumunije kakva je bila 1980e i sve ostalo sto svi mi jako dobro znamo. Gde je tu pravda? Gde je taj neki bog ili Bog da pogleda Srbe i pomogne im, gde je da ispravi toliku nepravdu koju trpimo decenijama, vekovima? Možda je na dugom putu u Africi pa tamo ispravlja slične nepravde, ima mnogo posla i još mu itinerer nije zacrtao da poseti Srbiju... Tugo moja, a prođe zivot i odose mnogi zivoti...
DSQ1964
28. april 2018. u 20.55
Haha, zlatni Day- Date i brojanica, pa baš je šmekerski. Ko za magazin, samo sto on nije model materijal.
frangipaniPoruka negativno ocenjena. Pokaži

frangipani
(><)
29. april 2018. u 20.19
Bas tako. Ali, po kriterijumima nekih,

„како је показивао крст и бројанице у интервјуима”

i Srdjan je ispravan jer pokazuje ovo navedeno. Pazi kako je obmotao bas levu ruku a ruzni Rolex se zuti onako, slučajno... Ruzan iz sve snage. No, selja ne može biti dasa pa staviti Submariner, najlepsi Rolex već puca na zuto.

DSQ1964
30. april 2018. u 07.01
Najlepsa je naravno steel Daytona.
frangipaniPoruka negativno ocenjena. Pokaži

frangipani
(><)
30. april 2018. u 08.19
To bese onaj Anin koji ne skida? Meni je nekako ono... too much happening... Previse toga na njemu, na bezel-u i tako, nekako naprchkano iz sve snage. Submariner, crni, s/steel mi je bombona pa da moram, izbor bi pao na taj model. :) Hevidjutichan za vodu, suvo, sve.
magnifiko
(razbribriga)
30. april 2018. u 14.22
Na šta ljudi sve bacaju pare.
frangipaniPoruka negativno ocenjena. Pokaži

frangipani
(><)
30. april 2018. u 18.55
Znaš kako, svaka roba ima kupca. Određeni satovi su statusni simboli, tradicija i cela prica, ogromne pare se tu vrte. Rafin sat kosta preko $1M. Prethodni od 500 i nešto hiljada mu je ukraden. Sat je po meni bzvz, ruzan i nikakav ali, dok je sheika, bizMismena i ostalih nema zime za fabriku. U Srbiji je Rolex oduvek bio pojam. Meni se od celičnih satova naj svidja ovaj

https://i.imgur.com/BctnK90.jpg

Možeš s njim šta hoćeš, ne trazi menjanje baterija a prelep je.
DSQ1964
03. maj 2018. u 15.34
https://www.blic.rs/zabava/ko-bi-rekao-da-ima-milione-evo-kako-se-novakova-supruga-pojavila-na-premijeri/3htgmsv

S obzirom na zivotni stil koji Jelena fura ne bi mi bilo čudno da se oblači po second hand prodavnicama.
Ako se to otkrije napravice je tek onda skroz ludom.
Meni je bas sve vise i vise simpaticna. Bas je fora, ima milione a neće na Met galu da pokaze kreaciju.
frangipani
(><)
03. maj 2018. u 20.18
Videla sam sinoć, ostavila komentar pod Mama mia. Šta reci? Da su ih pozvali na crveni tepih u London, Rim, Pariz, Monte Karlo, Njujork... smem da se kladim da se tako ne bi obukli. A posto su kod kuce, racunaju nasi smo pa se raskomotili. Nemam ništa protiv njihove garderobe ali, ovako obuceni idu na splav, u bastu kafica ili setaju Knezom, taj rad. Ne kažem da je trebala da se nacifra ili on da obuce smoking ali, valjda imaju stogod za priliku poput premijere filma. I nije na odmet konacno srediti kosu, ista frizura već 15 godina. Staviti stogod od sminke da se ne vidi koliko se izbecila (ok, ima bebu, nocu se budi, verovatno još doji). Nole pored Bikovica izgleda kao da ima 50 kila sa krevetom. A tek Miloseve patike na bose noge i odelo... Pa njegova mama koja za premijeru filma svog sina nije u stanju da ode kod frizera... Neke od zenskih preterale sa krechenjem, klasika kod nas.
touchscreen
03. maj 2018. u 21.31
rafal, nemaš pojma.
Srce na RG je prvi nacrtao Gustavo Kuerten, koji je uzeo RG tri puta, i Nole ga je pitao za dozvolu seje li i on ako osvoji titulu.
Niko im se nije smejao.
Ali se zato svi smejemo tebi.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.