Diskusije : Tenis

 Komentar
Srbi i Srbkinje vladari college tenisa u USA
srbo001
(FUDBALER)
15. april 2018. u 08.52
Malo drugacija tema,da se udaljimo od Novaka .
Moj sin pocinje college tennis i istrazujem ko sve igra za te americke uneversitete.
Gotovo svaki americki college ima Srbina ili Srbkinju na timu.
Naprimer u državi Illinois,University of Illinois ima 3 Srbina na timu . De Paul u Chicagu ima 3 Srpkinje na timu. Marquette u Milwaukee ima par Srba i Srpkinja na timu. Ball State u Indiana ima 3 Srbina,NC State ima 2 Srbina , Indianapolis University ima 2 Srpkinje itd,,,
Gde proizvode te sve igrace ?
Trener De Paul University mi je reko da svake godine ide u Bgd i da mu je to centar u regionu gde dolaze sve igracice iz susednih zemalja na probu da ih on gleda. Trener je mali debeljuca pa obozava nasu granu i zna sve dobre restorane u Bgd i NS, pa je malo i srpski jezik savladao.
Racuna se da ima oko 50 igrača i oko 50 igracica srpskog porijekla da se skoluju u USA i da su tu na tennis stipendiji.
antologia
(svakog dana...)
16. april 2018. u 12.33
Interesantan podatak i lijepo je cuti da imamo talentovane djece. Vjerujem da se ne radi samo o tenisu.
Pa sam se sjetila da je kojiu godinu prije i Bolitijeri boravio u Bgd i Srbiji i pricao skoro isto to i kako prati podmladak. Naravno, on je govorio i o Noletu, Janku, Viktoru, a posebno o Jecinom spec, talentu i o tome kako je kasno pocela(9 g) i nikad se nije oslobodila nervoze.To je kostalo često u karijeri i da uradi mnogo vise.
Zanimljivo je i šta se sa desi poslije sa tim djevojkama i momcima?
Gdje su stali? Dokle su dosli?
srbo001
(FUDBALER)
17. april 2018. u 12.46
Vecina dodju ovde da zavrse skolovanje i vecina ih ostaje ovde posto dobiju zaposlenje u struci. Oni koji najviše vole tennis pocinju da rade kao instructori u klubovima . Mali broj njih nastavlja sa profi karijerom,,.Jedan od hiljadu uspiju da igraju profi tennis,,jedna od njih će da bude m nas as iz University of Illinois Aleksandar Vukic ,, koji je iz Australije . On već nastupa na nekim turnirima.
Međutim mi ovde imamo money turnire , otvorene za bilo ko želi da nastupa, tako da dobar igrac može da zaradi dosta dobro igrajuci ove turnire
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.