Diskusije : Tenis

 Komentar
Majami-polufinale
antologia
(svakog dana...)
30. mart 2018. u 09.32
Nisam bas sve vidjela, mislim na cio turnir. Ne stize se, nije sve ni zanimljivo, nema Noleta itd. Ipak sam dosta vaznih i izvanrednih meceva odgledala sa velikim uzivanjem u tenisu i bez imalo stresa ili nervoze. Uvijek imaš favorita, ali i nije bitno:)
Za dusu mi je, kad već Noleta nema,sto su ispali Federer, Kirjos i još poneko, da ne imenujem:)
Za polufinale ostala bas sjajna cetvorka:
Del Potro; Karenjo, Zverev i Isner. Ne znam ko je od njih odigrao bolji mec i pokazao skoro sve kvalitete vrhunskog tenisera. Anderson je moja stara simpatija i svaki put iznenadi u poslednjim krugovima najvecih takmicenja, tako što izbaci Mareja ili igra sa Novakom 5 setova u 2 dana i do poslednje lopte je neizvjesna pobjeda.
Ma sjajan tip. Pobijedio je mladji Spanac Pablo Karenjo Busta-fantastican tehnicki i psiha i fizika. Isner pametno iskoristio svojih 5 minuta, a ne kao razni polu-idioti tzv talenti.
Del Potro, na isti način, igra visoki tenis do kosti i ne popusta, iako su protivnici dobri, a on trpi bol. Voljela bih da uzme i ovaj masters, ali i svi drugi su jednako zasluzili. Ide na Isnera, a Zverev i Karenjo će, pretpostavljam, izvuci najbolje iz onog drugog.
Spanac je odigrao tezi i duzi mec.
antologia
(svakog dana...)
30. mart 2018. u 09.38
U zenskom finalu su Sloan Stivens (preko Vike) i Ostapenko, izbacila
Kolins.USA.
Vika pala na 186. Ovo je veliki povratak.
antologia
(svakog dana...)
31. mart 2018. u 04.33
Zverev i Isner su finalisti. Svaka cast. Navijala sam za Spanca, ali je Zverev pokazao da je zreo da preuzme uskoro vrh na ATP. Nije to najteze, nego kako odrzati se, čak i kad je konkrencija prosjecna i
neizdiferencirana kao sada?
Precanin
(Нека буде борба �)
01. april 2018. u 16.18
Боже ме спаси и заклони, она навијала за Шпанца!
Како, откуд, да ли сте се ви људи сви погубили. Па ја се толико радујем што ће после Србина тенисом да доминира Рус. Знају англоционистички смрадови, истог момента кад изговоре да је Зверев „from Germany”, да је заправо ријеч о Русу. А он висок, праван, ко јаблан...
antologia
(svakog dana...)
01. april 2018. u 16.23
Pehari osatali u USA: Sloan i Isner. Bravo!
Masters prosao bas kako i treba: dobro organozovano,veliki interes i dosta publike na svakom mecu; korektno, sportsko navijanje, bez obzira ko igra, a isto takavo ponasanje tenisera.Naročito od četvrtfinala.

antologia
(svakog dana...)
01. april 2018. u 16.44
Sve to stoji, Precanine, ali meni ne lezi taj Zverev, ne mogu još da ojasnim, ali nešto ima u karakteru što ne volim. Iskoci tu i tamo, teško je vidjeti, kao oholpst... Ima vremena da se ja ispravim:) Ni u finalu nisam bila za njega i Isner je imao jedan od najboljih govora koji sam čula ikad, slično kao Devenport, tamo nekad, nakon pobjede nad Jelenom Dokic.
Moj je utisak da su svi naklonjeni Zverevu i da ga tretiraju kao Njemca-komentatori, publika, novinari. On igra veoma dobro, ponekad me podsjeti na Novaka, psihicki, obzirom na godine, mnogo jak i izdrzljiv i onda nekako sam uprska, negdje izgubi kotrolu. Neka radi i neka uzme
GS, a ovo mu ne gine:) Fali mu još bekend, a fali i retur.
I on je inponovao: odličan engleski, lijep, zna da podnese poraz, bar kada dodje do pehara, ali treba tu nešto i tokom igre.
frangipani
(><)
01. april 2018. u 19.40
Samo da ostane zdrav i čitav, i u telu i u mozgu, pa ako ima pameti mali Zverev može daleko da dogura. Kao secer je decko a još se nije razvio, biće momak bombona.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Keychain ?
.