Diskusije : Tenis

 Komentar
Ipak jedan Srbin u finalu
Nikko55
14. mart 2018. u 03.03
Ajd da se pohvalim (ako to uopste nekog interesuje ovde) da sam i ove godine usao u finale našeg klupskog ( Indian Wells) turnira. Mec će biti u Cetvrtak 15-tog marta, verovatno negde oko 14 h po lokalnom vremenu i kretanje rezultata biće uzivo preko interneta i preko mobilne aplikacije BNP Paribas.

Moram da priznam da su mi sanse za pobedom izuzetno male. Moj protivnik je bivši koledz igrac a i ove godine je igrao kvalifikacije za pravi I.W. turnir i jedva je izgubio mec u tri seta. Malo mu je falilo da se plasira u glavni turnir. Još jedna nepogodnost za mene je sto je 24 gidine mladji od mene. On 44 ja 68. Biću jako zadovoljan ako uspem da osvojim par gemova.

Moracu da smislim neku posebnu taktiku kao, na primer, da ga, pre meca, slučajno zveknem reketom dal' po glavi il' po nogama, to ću da odlucim u zadnjem trenutku a možda , za svaki slučaj, i po jednom i po drugom. Poslecu da mu se izvinjavam i kao zao mi je al šta ću... desilo se.
gfdsa
(zxcvb)
14. mart 2018. u 09.33
Bravo Nikko, svaka cast!
tifran
(nostalgicar)
14. mart 2018. u 10.32
BRAVO!
Naravno da nas interesuje.
Palčeve držim i nema predaje,,, kakve BRE godine :)
tajka
(trener)
14. mart 2018. u 12.58
Verovatno ne znate ali pošto Nidzu Bradu (ovde nikko55) poznajem lično od kraja 80 tih pa da vas informišem.
On je jedan od najboljih Beogradskih rekreativnih igrača devedesetih godina! Redovan ucesnik svih zavrsnica a vrlo često i pobednik. Ceo teniski Beograd (a i sire) ga je upamtio. Odličan igrač sto je zadivljujuce i do dan danas uspesan u borbi sa daleko mladjim!!! Pazljivo koristite njegovo prisustvo ovde jer on veoma dobro ZNA tenis i sve oko tenisa.
samo_vas_gledam
(sport)
15. mart 2018. u 06.47
Bravo čestitam, hajde taj još jedan korak, sa tim godinama...vauuu, svaka cast!
antologia
(svakog dana...)
15. mart 2018. u 10.13
Zasluzio si da se slikas sa Federerom;)
Nego, ne pišes kako si stigao do finala?
Cestitke!!!!

Iskreno, mislim da je i Krajinovic uradio veoma dobar posao u IW, čak i sa Federerom koji je igrao naj, naj sto može. Da se ranije pribrao, moglo je i bolje, ali sa 3 gema u prvom susretu je odradio dobar posao.
Nikko55
15. mart 2018. u 11.24
Prijatelji puno hvala na čestitkama i lepim željama za pobedu u finalu ali stvarnost je surova. Sada lmam druge prioritete, tenis mi nije više u prvom planu, hoću da se posvetim porodici. Zvuči vam poznato? Naravno mala sala na račun našeg najtrofejnijeg i najboljeg tenisera.

Pričao sam sa njim, ali veoma kratko, ovde u I.W. Bio je vidno neraspolozen i nekako bez energije. Trebalo je da ga slikam za naslovnu stranu kako igra golf ali do toga nije došlo pa smo to ostavili za neki drugi put (čitaj nikada).

Dok ovo kuckam, zavaljen udobno u fotelju, napolju rominja kišica, a i poprilično je hladno, tako da je neizvesno kad će se glavni turnir nastaviti a sa njim i naš amaterski meč. Treba osušiti terene a za to ovde ljudi nisu vični jer kiša pada jednom godišnje.

@antologia do finala sam nekako uspeo da dobijem trojicu vrlo dobrih tenisera, malo uz pomoć sreće, malo na nesnalazljivost mojih protivnika i malo na moje iskustvo. A svi su bili mladi od mene 25 do 30 godina.

@tajka, dobro, bre, tajka! Jel sam ti pošteno platio da napišeš najbolji, a ne jedan od najboljih, amatera bivše nam zemlje. Žvaću te telefonom da ti kažem kako da mi vratiš jedno 10% zbog ovog gore. Ostali deo teksta ti je dobar. I, drugi put bre, drži se dogovora!
antologia
(svakog dana...)
15. mart 2018. u 19.50
Svaka cast na trnovitom putu do finala!
Ne razumijem šta ti je trebalo da razgovaras sa nerzspolozenim Novakom i bivšim najboljim na svijetu, kada je aktuelni, najbolji i najbolje rangirani Svajcarski teniser dostupan, a vjerujem i da je nasmijan, susretljiv, ljubazan do..i td;)

Nikko55
15. mart 2018. u 21.46
Kao što sam i predvideo uspeo sam da osvojim 2 gema. Protivnik je bio za dve klase bolji od mene. Moraću da čekam do sljedeće godine za revanš a dotle ću vredno da treniram,ko pravi junior.
geriatrikus
(zvakac karamela)
15. mart 2018. u 22.04
Vrijeme radi za tebe, Niko...ostarice i on,a onda!
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Earrings?
.