Diskusije : Tenis

 Komentar
Nole će nastupiti na AO
Bajaga
04. januar 2018. u 08.29
Nole će igrati na AO 2018, Marej je aut i Nisikori je aut.
E sada ko će osvojiti AO, to je već drugo pitanje.
Zvezda_do_Tokija
04. januar 2018. u 19.45
Cisto sumnjam...
frangipani
(><)
04. januar 2018. u 23.08
Jeca se vratila domu, slatkom domu. Sad će malo da kuka po Instagramu kako je sama za Bozic a muž daleko... i kako je to uzasno i strasno. Za to vreme, Federer je proveo sa familijom dve nedelje na Maldivima i svi su dosli u Australiju.
Ozie
05. januar 2018. u 17.20
frangipani
(><)
05. januar 2018. u 18.33
Ozzie, prvi put vidim ovaj portal! Ocito je da nema cenzure čim prolaze onakvi komentari. Uzas. Ono, sama je kriva za sve to. Svako ko zavrsi faks ne postaje automatski pametnijim, a o sofisticiranosti da ne pricam. Jedino pubertetlije ne kapiraju tu celu igru dok, u ovom slučaju, osoba od 3 banke i dalje rezonuje kao tinejdzerka.

Dzoker, svi tabloidi iz Srbije prate šta ona piše. Tako rade danasnji portali. Samo prenose šta je ko okacio i prave „vest” od toga. Onda narod popz jer im pojedine face iskacu iz frizidera svaki dan pa ostavljaju grozne komentare. Znaci, u ovom slučaju, nije deo krivice Jelenin jer ona nije rekla svim ovim portalima da prosledjuju dalje njene postove. Ali, ostatak krivice jeste na njoj sto kao supruga legende drzi otvoren profil sa sadrzajem koji nije primeren njenom statusu. Alo bre, generalno propoveda i pravi se pametna. Nemam ništa protiv ali, drzi profil samo za ljude koje znaš, a ne ceo svet da cita i gleda. Nije klinka da joj je jako važno koliko ima pratilaca i njihovi hvalospevi. Zato je Mirka dama (a i Endijeva i Rafina bolja polovina) a Jeca je neizivljena klinka koja nema pojma. Inače, mislim da nas svet bzvz kritikuje njenu upotrebu engleskog. Gomila naših anonimusa iz Srbije to radi jer misle da tako treba da se piše na Instagramu. Tripuju da će ih citati strendzeri pa da im olaksaju. Znaci, otvoris neki srpski portal a ono, tras, piše kako je Jeca raznezila pratioce slikom i porukom pa ti dodje da bljunes. Ovamo od njihove dece nikad nema lica već samo noge, prsti, ledja i entualno kosa, dok se mama konstantno provaljuje za sve pare. Ako stitis decu od eksponiranja, pa jbt stiti i svoje misli i privatnost. Nemoj posle da kukas kako te okrivljuju za neuspehe muza, taj jbn Instagram i te kako formira svest ljudi o nekom.
Ozie
06. januar 2018. u 03.12
Srbin,info je jedan od retkih portala koje pratim, jer slobodno
pišu protiv vlasti, protiv loših drustvebih pojava, itd, sto
je retkost. Pratim i magazin-tablod.com koji je najostriji prema
vlasti.

Komentari se ipak brisu ako se koriste psovke i vulgarno reci.
Komentari se objavljuju osmah, a možeš i da izmenis tvoje komentare
kad god želiš, sto je dobro.
Nema puno komentara na temu sporta, pa ni o Noletu. Cesto prođe
i bez jednog komentara. Narod se javlja na temu politike, a teme
iz sfrj privuku najveci broj komentara

Alo, Kurir, Srpski Telegraf, Informer, Blic, Novosti, Politika
su sve od reda rezimsko smece koje ne otvaram.

Od youtebe emisija pratim „Gnev Srbije” koju vodi genijaac Milan
Milenkovic.
Ne propustam ni „Dobar, los zao” koju vodi Nenad Kulacin i Marko Vidojkovio - politicka emisija u kojoj obljavljuju „bisere” aktera
politicke scene Srbije i ismevaju ih.
Dobre su emisije i onoga Kesica i Malagurskog.
frangipani
(><)
07. januar 2018. u 16.55
Ozie,
svaka cast kako stignes sve to :)
Politiku ne pratim. Po neku vest pokupim i to je sve. Generalno, protrcim po b92, blicu, desi se i kurir ali, tamo se samo covek poplasi od ambisa u koji se srozala zemlja po svim pitanjima. Ipak, ne treba biti mazohist.
Jesi video sinoć, ni kriv ni duzan Fed uze Hopman.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Necklaces?
.