Diskusije : Tenis

 Komentar
Australijan open 2018
antologia
(svakog dana...)
10. oktobar 2017. u 19.12

Australijan open krenuo je u promotivnu kampanju sa naglaskom na povratak najboljih igrača na terene...

Prvi Grend slem sezone je prosledio na svom Tviter profilu tekst o zvezdama koje će nastupiti u Melburnu 2018, redom su nabrajani Nadal, Serena, Federer, Venus, Mari i Halep, bez pominjanja Đokovića.

Australijanci su se donekle „iskupili” u samom tekstu na zvaničnom sajtu turnira gde je šestostruki šampion Đoković prvo veliko ime koje se navodi, pored Endija Marija, Keija Nišikorija i Stanislasa Vavrinke, od igrača koji se vraćaju na teren u Melburnu posle višemesečne pauze tokom 2017.

Australijan open 2018. je na programu 15-28. januara.

„Svi najbolji igrači će se vratiti na teren u Melburnu u januaru. Ovo je neverovatno uzbudljiva godina za tenis, Rodžer, Rafa, Serena i Venus su podigli lestvicu, a sve je počelo ovde. Ko je mogao pretpostaviti da će Serena i Venus igrati u finalu, a da će kasnije Serena okriti da je bila u osmoj nedelji trudnoće? A tu su Rafa i Rodžer, ko je mogao da gleda njihov meč prisustvovao ne neverovatnim preokretima. Bio je to jedan od mečeva godine. Bilo je nemoguće očekivati da se Rafa vrati na prvu poziciju. A sa povratkom Novaka, Endija i Stena, koji će imati slabiji renking, postoje velike šanse da konačno vidimo veliki proboj mladih zvezda u usponu poput Aleksandra Zvereva, Dominika Tima ili Davida Gofana”, sa uzbuđenjem najavljuje novi AO direktor turnira Kreg Tili.

Nadal



Serena



Federer



Venus



Murray



Halep



The world's best will be back in Melbourne for #AusOpen 2018. https://t.co/uuHV9hu0JT

antologia
(svakog dana...)
10. oktobar 2017. u 19.18
Namjerno nisam komentarisala. Iskopirala sam bitne dijelove tih informacija i samo podvukla bolnu,poznatu sliku od prije deset godina. Ništa se nije promijenilo. I kada je tu, Noleta nema. Ne žele da ga ima.
I sve me manje prica oko njega cudi. Dobro da je ziv.
frangipani
(><)
10. oktobar 2017. u 21.53
Da li navode samo imena potvrdjenih igrača? Do kada imaju rok da se prijave?

frangipani
(><)
10. oktobar 2017. u 22.01
Aha, vidim sada. Pa šta može da se ocekuje, za profit i euforiju su vaznija ova dvojica sa Laverom (koji će da odapne ili da se u.sere od sreće gledajuci svog miljenika Rodzera) nego pet faca sa Istoka ili manje poznatih/uspesnih.
tifran
(nostalgicar)
14. oktobar 2017. u 18.04
Čula sam da se sa Noletom pregovara o dolasku u Brizben.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.