Diskusije : Tenis

 Komentar
Australijan open 2018
antologia
(svakog dana...)
10. oktobar 2017. u 19.12

Australijan open krenuo je u promotivnu kampanju sa naglaskom na povratak najboljih igrača na terene...

Prvi Grend slem sezone je prosledio na svom Tviter profilu tekst o zvezdama koje će nastupiti u Melburnu 2018, redom su nabrajani Nadal, Serena, Federer, Venus, Mari i Halep, bez pominjanja Đokovića.

Australijanci su se donekle „iskupili” u samom tekstu na zvaničnom sajtu turnira gde je šestostruki šampion Đoković prvo veliko ime koje se navodi, pored Endija Marija, Keija Nišikorija i Stanislasa Vavrinke, od igrača koji se vraćaju na teren u Melburnu posle višemesečne pauze tokom 2017.

Australijan open 2018. je na programu 15-28. januara.

„Svi najbolji igrači će se vratiti na teren u Melburnu u januaru. Ovo je neverovatno uzbudljiva godina za tenis, Rodžer, Rafa, Serena i Venus su podigli lestvicu, a sve je počelo ovde. Ko je mogao pretpostaviti da će Serena i Venus igrati u finalu, a da će kasnije Serena okriti da je bila u osmoj nedelji trudnoće? A tu su Rafa i Rodžer, ko je mogao da gleda njihov meč prisustvovao ne neverovatnim preokretima. Bio je to jedan od mečeva godine. Bilo je nemoguće očekivati da se Rafa vrati na prvu poziciju. A sa povratkom Novaka, Endija i Stena, koji će imati slabiji renking, postoje velike šanse da konačno vidimo veliki proboj mladih zvezda u usponu poput Aleksandra Zvereva, Dominika Tima ili Davida Gofana”, sa uzbuđenjem najavljuje novi AO direktor turnira Kreg Tili.

NadalSerenaFedererVenusMurrayHalepThe world's best will be back in Melbourne for #AusOpen 2018. https://t.co/uuHV9hu0JT

antologia
(svakog dana...)
10. oktobar 2017. u 19.18
Namjerno nisam komentarisala. Iskopirala sam bitne dijelove tih informacija i samo podvukla bolnu,poznatu sliku od prije deset godina. Ništa se nije promijenilo. I kada je tu, Noleta nema. Ne žele da ga ima.
I sve me manje prica oko njega cudi. Dobro da je ziv.
frangipani
(><)
10. oktobar 2017. u 21.53
Da li navode samo imena potvrdjenih igrača? Do kada imaju rok da se prijave?

frangipani
(><)
10. oktobar 2017. u 22.01
Aha, vidim sada. Pa šta može da se ocekuje, za profit i euforiju su vaznija ova dvojica sa Laverom (koji će da odapne ili da se u.sere od sreće gledajuci svog miljenika Rodzera) nego pet faca sa Istoka ili manje poznatih/uspesnih.
tifran
(nostalgicar)
14. oktobar 2017. u 18.04
Čula sam da se sa Noletom pregovara o dolasku u Brizben.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Keychain ?
.