Diskusije : Tenis

 Komentar
Rodja je najveci svih vremena..
Zvezda_do_Tokija
17. jul 2017. u 23.01
svidelo se to nama ili ne... Full stop

A šta Novak radi, i zašto on to nije, samo Novak zna.. Imao je sve u rukama, ali je 'sam pao sam se ubio'...
Precanin
(Нека буде борба �)
17. jul 2017. u 23.46
Заболе ме гљурац, и не знам кога желиш да провоцираш саоштавајући нам генијалну истину о Педереру.
Сваки Новаков ГС вриједи два Педерерова.
Новак је тениски Дон Кихот!
Новак се неперкидно бори с противницима, публиком, естаблишментом, Виландерим и осталим курцима...
Има позитиван скор са твојим Педерером, али не 2-1 или 3-2 него 30-29..исправите ме...
Ето ко је највећи!
Zvezda_do_Tokija
18. jul 2017. u 00.23
Šta me mene boli k...sto tebe boli k... Nemoj ni da se javljas ako ne znaš da vidis svet obnakim kakvim jeste... Šta se ti osecas proznamim, da mi je znati!?

Velicina se ogleda u tome kad sportskli priznas da je neko bolji i kad ga ne volis...

A što se tenisa tiče, Novak nije nikakav Don Kohot, već vanseriski genije [da, genije] koji je bolji igrac po potencijau od Federera , samo sto je zelen i nezreo u nekim stvarima, koji se ticu zivota a ne tenisa...

Gde bi Novaku tek bio kraj da nije tako, a i ovako, je dospeo da se racina u 5 najboljih koji su ikad uhvatili reket u ruke...

Zvezda_do_Tokija
18. jul 2017. u 00.26
i nije moj Pederer, vazda ga nisam voleo, al sto jes jes... Mislio sam da je postao velicina dok Nodal i Novak nisu bili igracki zreli...

Ali sad, posle ova dva zadnje GS-ma, u 36-oj godini - Svaka cast majstore! Iako ga i dalje ne volim - svaka cast Care!
rizling
18. jul 2017. u 02.10


NOVAK ZBOG POVREDE OSTAJE BEZ „LAKOSTA”! Sponzor diže ruke od Đokovića!?Srpski teniser Novak Đoković mogao bi da ostane bez ugovora sa „Lakostom” ukoliko u predstojećem periodu ispadne iz top 10 na svetskoj rang-listi
D.R. 17. 07. 2017. 18:15 5
APphoto
Francuski brend i srpski teniser potpisali su sponzorski ugovor pre samo dva meseca, a Đoković već sad planira da se ne pojavljuje na terenu do kraja sezone jer je teško povredio lakat na Vimbldonu.
„Krokodil” i Đoković dogovorili su saradnju na pet godina za ukupno 75 miliona dolara. Međutim, zbog eventualne pauze Novak bi mogao da ostane bez većine tog bogatstva ili čak celog ugovora.
Na silu na teren
Novac koji je Novak dobio od „Lakosta” vezan je za njegov rang, kao i broj turnira koje odigra godišnje
Zaštitne mere
Novaku u slučaju dužeg odmora preti ispadanje iz top 10, od čega se „Lakost” sigurno zaštitio, kako velike kompanije inače rade.
- Pauza do kraja godina značila bi ujedno da Novak ispada iz top 10, a to bi onda sigurno uticalo na njegov ugovor. Kad se takvi ugovori sastavljaju, sponzor debelo vodi računa šta potpisuje sa sportistom. Novac koji je Novak dobio vezan je za njegov rang, broj turnira koje odigra godišnje... Svako odstupanje od toga može da dovede do znatnog smanjenja para koje se odvajaju za Đokovića, a i do raskida ugovora. „Lakost” je veliki brend i neće dugo trpeti Novakovo odsustvo, posebno na početku saradnje - potvrdilo je Informeru više sagovornika specijalizovanih za sponzorske ugovore.
DOKTOR DEJVIS KUP TIMA SAVETUJE ĐOKOVIĆA: Nole, ne žuri sa operacijom, budi oprezan!
NOVAK PAUZIRA DO KRAJA GODINE! Đoković će prve preglede lakta obaviti u Monaku! Otvorene sve opcije!
Sponzor je spreman da pravi ustupke prema svom zaštitnom licu, ali ne doveka, jer mu je važno da njegov ambasador što više bude na sportskom igralištu.
- Kad Novak ispadne iz elite, sigurno će dobijati manje novca nego što je bilo dogovoreno na početku sa „Lakostom”. Ukoliko se ne vrati u vrh u dogledno vreme, takođe je moguć kraj saradnje. Brend može da čeka sportistu od šest meseci do godinu dana za povratak na teren ili u vrh, zavisi od dogovora. Oporavio se ili ne, Đoković će u nekom trenutku morati bar da se pojavi na nekom turniru, makar ispao u prvom kolu, ako bi da sačuva ugovor - poručuju naši sagovornici.
„Lakostu” ionako skup
„Lakost” sigurno neće mnogo da se dvoumi oko aktiviranja pojedinih klauzula za smanjenje ugovora s Novakom jer im je Đoković ionako skup.
- Godinu dana smo radili na projektu da dovedemo Novaka, veoma nam je važan. Njegove usluge nemaju cenu, skup je, ali smo dobili ambasadora čije su vrednosti slične našim - izjavio je direktor kompanije Tjeri Giber.
Takve klauzule su uobičajene za sve sportove. Mančester junajted je pre tri godine potpisao na deset godina sa „Adidasom”, ali su obaveze fudbalskog kluba striktne.
- Jasno stoji da Junajted mora da bude sve vreme ugovora u prvih 10 na tabeli. Ukoliko padne ispod tog ranga, ima određeno vreme da se vrati, u suprotnom se ugovor revidira, smanjuje se novac koji klub dobija, pa čak postoji mogućnost raskida saradnje - otkrili su naši izvori.
Obaveza više
Surovi svet sponzora nije stran Novaku. Posle ispadanja u četvrtfinalu Rolan Garosa, kada ga lakat još nije toliko mučio, sam Đoković je potvrdio da ne može kad mu se ćefne da ode na pauzu. Upravo pred početak tog grend slema Novak je postao zaštitno lice „Lakosta”.
- Verujte mi, razmišljam o mnogim opcijama. Trudim se da osetim šta je najbolje za mene trenutno. Imam odgovornost prema tenisu, sponzorima i svemu ostalom, ali najveću odgovornost imam prema sebi. Videćemo, nije laka odluka šta dalje - još tada je poručio Novak.

***********

Kakvu ima familiju, ima da mu potrose za par godina to što zaradio.

Zvezda_do_Tokija
18. jul 2017. u 03.06
suma sumarum - Novak je odlepio - na zalost... Puko covek od lude porodice... Seljaci pokondireni...
frangipani
(><)
18. jul 2017. u 03.55
Rodzeru ide sve na ruku, pocevsi od porekla pa teraj dalje preko talenta i predispozicija. Solidan izgled, san marketinga, jaka žena takoreci iz naroda, koja mu je stub, podrska i sve ostalo. Tu su i nauka, sponzori, silne pare koje se vrte. Coveku se sve poklopilo. Nije ni on imao neka iskustva sa zenskama pa mu je naletela starija Mirka i to je bilo to. Nju nećeš videti da se blentavi po Instagramu ili da čuči u kuci na Ciriskom jezeru dok se on mota po svetu na turnirima. Spakuje decu, dadilje i ostale pa kao tim idu svugde zajedno. A to znaci. A ovaj nas jadnicak, stisli ga sa svih strana, rastezu ga, ne zna vise gde udara. Neka se samo izleci, ebo pare i sponzore, daj da ostane zdrav i normalan i da uziva u zivotu.
Zvezda_do_Tokija
18. jul 2017. u 04.49
od čega se Novak leci? Mislim, bolelo ga rame aonda predao zbog lakta? Ko je tu lud?!

Covek ne zna vise gde udara...
kinaski
(Niki Bilejn najveci kljun LA.)
18. jul 2017. u 07.36
Tokio pitaj BSAT-a.
Taj će odmah da ti objasni kako se od ramena stiglo do lakta. Tu je on negde, vreba iz prikrajka ili menja pseudonim.
srbo001
(FUDBALER)
18. jul 2017. u 08.00
O cemu ti be pišes, Nole je najbolji svih vremena.

Novak bi ovoga slomio da je igrao sa njim.
Nešto se desava tu,,neka namestaljka.
Ovaj se izoblicio već ,pogeldaj malo blize,ne mogu da zamislim da navijam za pedera i nacistu,,,nema sanse
BSATS
18. jul 2017. u 09.47
kinaski
(Niki Bilejn najveci kljun LA.)
18. јул 2017. у 07.36
„Tokio pitaj BSAT-a.
Taj će odmah da ti objasni kako se od ramena stiglo do lakta. Tu je on negde, vreba iz prikrajka ili menja pseudonim.”

Zašto bi pitao bilo koga? Onaj kome zloba, zavist i pakost nisu jedini filteri za informacije, lako mogu da pronadju odgovore na sva pitanja.
Zamisli, teniser da dobije povredu koja se naziva teniski lakat? Koga on to folira?

A što se tiče pseudonima, ne znam ko ih menja. Ti si, naravno, morao da ga promenis jer si bio „banovan”, na šta si veoma ponosan.

BSATS
18. jul 2017. u 10.18
Uostalom, zašto da ne, možda nekog interesuje:
https://tinyurl.com/yb8cbecr

Evo i na engleskom, objašnjava zašto može da boli i rame:
https://tinyurl.com/yadcpuen

Izdvajam: „Other parts of the arm, shoulder, and neck may also become sore or painful as the body tries to make up for the loss of elbow movement and strength.”

Još jedan tekst sa slikom:
https://tinyurl.com/y9z7nvjk

Još slika:
https://tinyurl.com/y8m5r7z8
touchscreen
18. jul 2017. u 10.34
When people call Federer the GOAT that is just part of the mainstream sensationalism that makes ignorant tennis fans feel like they are supporting the best and that therefore their lives are somehow more meaningful.
Our whole society is based on a lie. And that lie is that some of us are superior to others. The same rigged system that exists in sport exist in politics and it is slowly but surely destroying us. It is this whole idea of superiority due to race, religion, country, gender, sexual orientation or whatever the case may be. The capitalist system is a rigged system based on inequality. And in the meantime, we are destroying the very planet we live on.
I don’t want this to be a political discussion but tennis is a part of this whole system. It’s not a fair system based on equality.

http://theultimatetennisblog.com/djokovic-retires-from-rigged-wimbledon/
BSATS
18. jul 2017. u 10.46
Može svasta da se nadje, evo i videa:
https://tinyurl.com/y97tdnwe
https://tinyurl.com/ycq9ftdn
frangipani
(><)
18. jul 2017. u 19.19
Kad procitam tako neki clanak poput bloga ovog coveka, bude mi bez veze sto uopste ista komentarisem.
buzz-bar
(dobosar)
19. jul 2017. u 19.07
Novak je potpisao sa Lacoste u novembru prošle godine...o tome sam pričao u Decembru neki Su tražili link...i samo da kažem da je Nole osvojijo AO16iRG16 sa povređenom rukom...
Zvezda_do_Tokija
19. jul 2017. u 20.22
kao prvo, ja sam imao 'teniski lakat', ne možeš da držiš sat na ruci , ali... Taj teniski lakat se ne javlja preko noći.. Dakle, moralo je da ga boli mnogo dana a ne odjednom...

Kao drugo, moj fizio, koji je dobar, i kao takav radio godinu dana kao fizio u Circus de Sole, mi je to sredio laserskom terapijopm (bez ikakvim igala) za manje od dva meseca., a posle tri meseca i do dan dasan (tri godine kasnije) lakat 'ko nov'...

E sad, kako to Novak da nije znao, kako to kod njega to ispade preko noći i kako to da njegov fizio ne zna to da sredi, je nešto sto ja ne mogu da dokucim...

Uostalom, to što je Novak promenio trenera, i nije neka fora ili problem - ali to što je promenio fizija i kondionohg trenera, a obojica ga napravili supermenon muskog tenisa, je ništa drugo i ništa manje nego totalno ludilo Novaka Djokovica. Novak je 'out of conytrol„ ko slon ustaklarskoj ranji... TAcka..”
Zvezda_do_Tokija
19. jul 2017. u 20.27
od kad je najurio fizija i kondicionog trenera - niti ima kondicije ko pre, a kuburi sa povredama... Ne treba biti Nobelovac pa shvatiti da je to povezano ... I ko je tu kriv - opet Novak, lično...
Zvezda_do_Tokija
19. jul 2017. u 23.25
Sto ja Novaku zla 'ocu, on treba da ode, podvije rep, i lično da se se izvini Fizioterapeutu i Kondicionom Treneru, i da ih zamoli (i dobro plati) da mu se vrate...

I biće opet onaj stari... Ovako, samo nek ekperimentise sa nekim skorojevicima, vidimo dokle je tako dogurao...
Ozie
20. jul 2017. u 18.40
Samo je pitanje da li on želi da se vrati tamo gde je bio?
Po meni, ona izjava da mu tenis vise neće biti prioritet
je kljucna i daje odgovor na sve.
Jedino što se po meni nije bas snasao pri prelasku iz onoga
paklenog shampionskog rezima u ovaj laganiji.

Nole je tip motiva, i to ga je teralo da 'izgara'.
Kad je postignut konacan cilj - problem - nema vise motiva!
A motiv mu je bio osvajanje 4GS. Nekakavi manje bitni
rekordi ga ne zanimaju, ocigledno, i tu ga razumem.

Možda sve ove kritike stvore inat kod njega te generisu novi
motiv - da pokaze svetu da može biti najbolji ako mu se cefne,
samo sto bi taj motiv bio kratkog veka - do izbijanja na prvo
mesto i ostanka na istom neko krace vreme.

Zvezda_do_Tokija
20. jul 2017. u 18.52
Ma vidi, ja se slazem sa tobom, ili makar bih voleo da si 101posto u pravu - ko ne bi...

ali mi se čini, mrka kapa...

Novakov problem u tome jeste da on sem tenisa ništa drugo ne zna da radi.. Nema skole, nema nikakvog drugog iskustva... Okruzen je ljudima koji , ako ništa vise, iz interesa ga tapsu po ramenu, i ubeđuju da sve sto dotakne se pretvori u zlato... Elem, takve hijene na kraju mogu da ga nagovore na kojekakve biznis kombinacije, i da s...e svu lovu sto ima mnogo, mnogo brze nego sto ju je zaradio...

Rodja je i u tome car za Noivaka...Naime, covek se ceo zivot posvetio tenisu, i ceo ostatak zivota će da posveti tenisu...

Ovo sto Novak radi me podseca na Michael Jordana , koji je napustio basket, jel' te , da igra bezbol!? Mislim, on je bio Air Jordan u basketu a ne u bezbolu... I šta se desilo? Doslo mu iz d... u g..., vratio se basketu i osvojio još tri titule...

Ja se nadam da Novak može da ukapira da nije Guru, niti biznismen, niti...već teniski genije...

Zamislite Teslu da se bavio medicinom? Sacuvaj Boze... Ali, strujom...eeee to ga je učinilo genijem...

ja lično mislim da je sa Novakovom karijerom gotovo...KAput..MAkar onakvom karijerom sto smo do sada znali...

Daj Boze da nisam u pravu - niko sretniji od mene ne bi bio... srte

Ozie
20. jul 2017. u 20.03
Pa reč je o dve radne etike, one slovenske i protestantske.
Prva je „postigao sam cilj, vreme je za nešto drugo, ili
prosto da prozivim zivot onaj koji sam propustio”.
Drugi „biću maksimalno posvecen ovom poslu do kraja”

Problem kod prvoga je ono o cemu pricas - nesnalaska u novoj
(obično stranoj) ulozi i ostalo o cemu pricas.

Drasticni primer slavenske duse je Marat Safin, prema onome
kako je isao kroz karijeru (vise je živeo zivot) i kad je zavrsio.
srbo001
(FUDBALER)
20. jul 2017. u 21.33
Daj bre ti šta sad pricas,,,kako možeš da kažeš najbolji svih vremena,,novak bi ga slomio da je zdrav,,samo može da cisti cipele Novaku,,, navijas za pederera,,,kad toliko znaš i možeš, jesili sretan u zivotu?
frangipani
(><)
20. jul 2017. u 22.27
Novakov problem u tome jeste da on sem tenisa ništa drugo ne zna da radi..

======================

Dok Endi ima po diplomu sa Kembridza i Oksforda, Federer sa univerziteta u Lozani i Ciriskog a Nadal dve sa najboljih univerziteta iz Barselone i Madrida, sve inzenjeri, makrobiolozi i arhitekte. Endi sprema doktorat dok je Rodzer to obavio još pre dve godine na oba univerziteta, a Nadal je magistrirao u Madridu dok mu je Barselona sledeća da odbrani rad. Vavrinka je na pola puta sa studiranjem medicine, Berdih je buduci vaterinar, ostalo mu par ispita, Raonic vanredno studira IT i tim redom. To su sve intelektualne gromade, savrsen spoj uma, posvecenosti, talenta i fizickih predispozicija.
intrigue
20. jul 2017. u 22.28
да питам „Звездаша”...Какав си , јаране , за посудит !? :))
frangipani
(><)
20. jul 2017. u 22.35
Ja znam za neke naše ovde sto su isli na Bora Bora ove godine, imaju cleaning company, dobro im ide. Imaju ugovore sa biznis zgradama u sitiju i zaradjuju dobre pare. Nasi ljudi u Sidneju koji prave vece pare su: doktori/zubari/veterinari sa privatnom praksom, ako imaju turisticku agenciju, banku, building kompaniju pa zidaju okolo, pomenuti biznis ciscenja poslovnih prostora, uspesan auto servis tj. nekoliko u lancu, vlasnici jake IT firme...
Zvezda_do_Tokija
20. jul 2017. u 23.02
Novakov problem u tome jeste da on sem tenisa ništa drugo ne zna da radi..

======================

Dok Endi ima po diplomu sa Kembridza i Oksforda, Federer sa univerziteta u Lozani i Ciriskog a Nadal dve sa najboljih univerziteta iz Barselone i Madrida, sve inzenjeri, makrobiolozi i arhitekte. Endi sprema doktorat dok je Rodzer to obavio još pre dve godine na oba univerziteta, a Nadal je magistrirao u Madridu dok mu je Barselona sledeća da odbrani rad. Vavrinka je na pola puta sa studiranjem medicine, Berdih je buduci vaterinar, ostalo mu par ispita, Raonic vanredno studira IT i tim redom. To su sve intelektualne gromade, savrsen spoj uma, posvecenosti, talenta i fizickih predispozicija.
----------------------------------

Postoji samo jedna 'mala' razlika...

Jedino sto Novak ima jeste njegov licni brend, Imidz, ili kako već hocete da to nazovete... Na bazi tog imidza je i otvorio restoran zdrave hrane, kao on superman pa i ta hrana će da napravi sve nas iste...

To je isto ko sto Michael Jordan ima svoje patike i sportsku opemu , Air Jordan logo na nima, pa ljudi kupuju, ne samo sto su kvalitetne (a jesu) već i zbog čitavog imidza...

elem, za razliku od Rođe, NAdala, i Andija, koji brizljivo cuvaju svoj imidz na bazi kojeg će imati pare dok su živi, Novak se trudi da svoj imidz unisti preko noći..I mogu reći da uspeva u tome vise nego li su najveci pesimisti ocekivali... Sa danasnjim imidzom , može slobodno da zatvori restoran zdrave hrane a i sponzori oce da beGaju o njega...

Rodja i NAdal će od reklama da žive do kraja zivota - Novak, teško...

Jedan Boris Beker je bankrotirao - može to i Novaku da se desi...

Ovo je cist biznis, ništa personalno...
Zvezda_do_Tokija
20. jul 2017. u 23.02
intrigue
20. jul 2017. u 22.28

да питам „Звездаша”...Какав си , јаране , за посудит !? :))

-

ja ne posuđujem pare nikom - samo dajem , delim ko dobrovoljni prilog...:)
BSATS
21. jul 2017. u 00.01
„Ja ne dizem ništa teze od olovke, a pare samo pljuste...”

Kako onda zaradi teniski lakat? Je l' na desnoj ruci? Neko će svasta da pomisli :))
srbo001
(FUDBALER)
21. jul 2017. u 00.01
Zvezdas,
Da ti kažem za Jordana,on nije napustio kosarku već je moro da bude sklonjen. Bio je u problemu sa kockanjem koje je strogo zabranjeno. Specijalno se volio kladiti sto je isto zabranjeno.
Liga NBA ga je sklonila ,i igrao je basball za istog vlasnika Chicago Bulls i taj basball tim gde je kao igrao. Kad se izlecio i vratio sve dugove , vratio se i bio još bolji.
Isto gresis se o Novaku. Novak je jako pametan i veliki srpski dobrotvor.
Super sto si bogat,,pravi decu pa ćeš onda ziasta biti bogat.
Zvezda_do_Tokija
21. jul 2017. u 00.51
„Ja ne dizem ništa teze od olovke, a pare samo pljuste...”

Kako onda zaradi teniski lakat? Je l' na desnoj ruci? Neko će svasta da pomisli :))

----------

ha ha ha Ko zna, ha ha ha

Veze nemam kako se to desilo...Možda zato što dosta kucam na tastaruri za posao pa je [leva] ruka uvek savijena u laktu, dok mi je desna vise ispruzena jer radimsa misem, osim sto kucam... Možda, sto vozim dosta, šta ja znam... Nemam pojma kako se to desilo...

ali znam da se nije desilo 'preko noći...

Nisam ja ni imao pojma za 'Teniski lakat', dok mi to Fizio nije rekao... To je bilo doslo da ne mogu sat na ruci da nosim, torbu, nema sanse, kad slučajno zakacim nešto sa tom rukom, ko da me u oko udari, kolko boli... Ne možeš pesnicu da stisnes, itd. itd...

ali ima ova metoda sa laserom.. .JA mislo ovaj lik me palamudi...KAd za 2 meseca nestalo 95 simptoma a za još jedan mesec posle toga , lakat ko nov... Ako nekom interesuje, mogu da ispricam vise detalja...Pošto stare i manje uspesne metode koriste igle...

Zvezda_do_Tokija
21. jul 2017. u 00.55
Srbo001
(FUDBALER)
21. jul 2017. u 00.01

Zvezdas,
Da ti kažem za Jordana,on nije napustio kosarku već je moro da bude sklonjen. Bio je u problemu sa kockanjem koje je strogo zabranjeno. Specijalno se volio kladiti sto je isto zabranjeno.
Liga NBA ga je sklonila ,i igrao je basball za istog vlasnika Chicago Bulls i taj basball tim gde je kao igrao. Kad se izlecio i vratio sve dugove , vratio se i bio još bolji.
Isto gresis se o Novaku. Novak je jako pametan i veliki srpski dobrotvor.
Super sto si bogat,,pravi decu pa ćeš onda ziasta biti bogat.
------------------

Bogu hvala ja već imam dvoje dece.. .A što se NOvaka dobrotvora tiče, ja to nikad nisam ni sporio, svaka mu cast...

Ja njega ne sporim ni ko tenisera - za mene je genije tenisa i bolji igrac od Rođe..

Ono sto je meni samo zao, da Novak ne postigne ono sto objektivno može, a za šta je sam kriv...

ja vise gledam na Novakove greške da izvucem pouke, nego da bi se nešto sad prtavio pametan...Uostalom, Novak je prvi po zaradama na turnirima u istorij, a među 5 najboljih koji su ikad zaigrali tenis...

Covek je Legenda tenisa, samo mislim da unistava jedino sto stvano poseduje (kad je biznis u pitanju) a to je svoj sopstveni Brand...
Precanin
(Нека буде борба �)
21. jul 2017. u 01.01
Стевин, краљ си, бољег коментара нема. Непревазиђен си. Ниеј те било, хтио сма да питам гдје си, вјероватно си био мало на одмору, можда и на сјеверу Србије, било како било поздравњам те буразеру!
------
Није славенски него словенски и Марат Сафин је балинче, муслош, муслиманчина. Мурат или што би Рује рекли Марат, а оцу му било име Сафет или руска верзија Сафо, па је онда му син дође Сафин. Наравно исламизовани словен, стока исламизована... е то је Марат. а не словенска душа. Говедо каже једном да је темепраментан зато што у њему ради врела муслиманска крв. Нарвано, ви појма немате о томе, ви никада нигдје нисте загребали испод површине!
Zvezda_do_Tokija
21. jul 2017. u 01.11
Marat je musliman, to se uvek znalo... Da li sad Cecen, ili Tatarin, ili tako nešto, ja sam ne znam tačno, nit me ikad interesovalo, ali je musliman...
frangipani
(><)
21. jul 2017. u 01.22
Eeee Zvezdas... smesan si k'o bioskop, kako ono kažu... 'Ajd još nam se pohvali da su ti i gace Armani jer i to je u tvom svetu „trofeja” big deal..
Zvezda_do_Tokija
21. jul 2017. u 02.09
ja se ne hvalim - ja samo iznosim cinjenice...

Za mene je normalno da nosim Emporio Armani odelo, da vozim Mecku, i da imam kintu - za nekog je to hvaljenje...Šta ja tu mogu...

mislim, u početku sam se i ja palio kad sam sve to imao - sad mi je uci u Mecku ko tebi u Toyotu - so what?

Sad se loziom i gledam da vosim Maseratii Quatroporte... Ako imaš biznis, nije to tako ni skupo, postoji dobra kombinacija na Lease, iako koal ksotaju kostaju $325,000 australijskoih dolara...

ako ne cujes Maserati, samo ako ga gledaš , ne zigleda tako pompezno ko recimo Ferrari...ali kad sednes u njega, isped volana, to je Woooow efekat... Dodje mi moja Mecka E350 ko bicikla u poredjenju sa tim kolima...

ako koga zanima, nek pita, reci ću foru...

ako mogu da pomognem sa kakvim drugim business related savetom - ti reci... :)

frangipani
(><)
21. jul 2017. u 02.42
Dzaba ti svi ti auti u zemlji gde je max dozvoljena brzina na putevima 110km/h. A po gradu klaj klaj.
Zvezda_do_Tokija
21. jul 2017. u 03.10
nije poenta u brzini, nego u osecanju kad vozis... I nije fora ni u autu, ni u odelu, ni u parama, ni u satu...Sve ja to ionako koristim vise kao marketing kad ugovaram poslove sa ljudima kojima to znaci... To bude pa prođe... Sad imaš lovu sutra je možda nemas...

Alo fora je kad sednes i kažeš sebi, eeejjj bre ja sam sve ovo posteno zaradio (posle 20 godina na Zapadu) i ništa nisam ukrao... To nema cenu... To te vuce napred... I dokle god si ziv i zdrav, sa takvim osecanjem, uvek možeš pare ponovo da napravis...

Mogao bi ja o tome tri godine da pricam, ali ...

Ako ides precicim, i varas, možeš dosta da zaradis za kratko vreme, ali te ljudi provale, pre ili kasnije, i kaput... ali ako ides korektnom i posteno, možeš da strangling on short term ali zato na duge staze the sky is the limit...

Ozie
21. jul 2017. u 03.49
Sto ste se uhvatili za Marata? To je najnebitnija stvar
u mojim komentarima. Još mi se gleda u gramatiku!
Ja priznam da sam nepismen, i izvinjavam se svima vama
koji imate problema da me razumete. Najbolje je da preskocite
moje postove.
Krivi su ovi iz serbian kafea sto nisu uveli pismeni ispoit iz
srpskog jezika prilikom registracije.

Ozie
21. jul 2017. u 04.06
http://tinyurl.com/ycbk578x

Objasnjenje:

„Slaveni ili Sloveni - šta je ispravno ?

Dakle, šta je ispravno i istorijski utemeljeno ?

U ex Yu se podjednako koriste obe riječi ali Slaveni je čini mi se prisutnije u (i)jekavskim govornim područjima. ”

I u engleskom se kaže Slav a ne Slov

geriatrikus
(zvakac karamela)
21. jul 2017. u 06.44
Oooozie...ne prekidaj tok diskusije!
geriatrikus
(zvakac karamela)
21. jul 2017. u 06.48
Kolektivno masturbiramo u Bentliju, a on mi naso o palatalizaciji trecoj...
frangipani
(><)
21. jul 2017. u 07.19
Za mene je najseksi jedan crni ili crveni Prado ili Hilux sa lifted chassis, alloy wheels, opakim gumama, fino tintiranim staklima, prednjim i zadnjim bull bar-om, „odzakom”, ekstra farovima i obavezno manual.
geriatrikus
(zvakac karamela)
21. jul 2017. u 07.38
„mislim, u početku sam se i ja palio kad sam sve to imao - sad mi je uci
u Mecku ko tebi u Toyotu - so what? ”

Za Toyotu(Land Cruiser napr.) kupis dvije Mecke, jednu bijelu drugu crnu, pa mijenjas auto
svaki dan...„crno-beli svet”
intrigue
21. jul 2017. u 10.48
Шта рече , не волеш да позајмљујеш новце , већ да их дајеш...
Ок .

У том случају предлажем да се јавиш нашем другару из организације Срби за Србе...( ево ти контакт [email protected]...кажи му да те „шаље” чика Стевин :)))

Ако већ дајеш , дај њима...веруј ми , дајући њима учинићеш велику ствар ...нахранићеш гладну српску децу .

пс.

Гандра бразеру , био 5 недеља ...мало на северу Србије...мало Срем...па Херцеговина...итд . (превруће било , за мој укус )
открио сам једно место на Фрушкој Гори...зове се Врдничке Куле...Препоручујем . :))
Zvezda_do_Tokija
21. jul 2017. u 22.42
dajem ovde gladnoj deci u Australiji, koji su beskucnici... Ima jedna charity organisation... Tinejdzeri beskucnici, na ulicama Sydney-a , Melbourna... Tuga Bozija...

Dajem za lecenje katarakte, za operacije...

Dajem naravno i po Srbiji, posebno deci...Sad sam bio poslao pare onom coveku iz Gose u selu pored Smederevske Palanke sto je Kurir objavio sa slikom njegovog deteta da nema šta da jede...

itd itd...
Zvezda_do_Tokija
21. jul 2017. u 22.44
Saljem lovu u Srbiji direktno - tamo ne verujem nikome iz tih tzv. organizaja.. Full stop...
Zvezda_do_Tokija
21. jul 2017. u 23.05

geriatrikus
(zvakac karamela)
21. jul 2017. u 07.38

„mislim, u početku sam se i ja palio kad sam sve to imao - sad mi je uci
u Mecku ko tebi u Toyotu - so what? ”

Za Toyotu(Land Cruiser napr.) kupis dvije Mecke, jednu bijelu drugu crnu, pa mijenjas auto
svaki dan...„crno-beli svet”

-------

E350 koji ja vozi je između $115,000 and $130,000, zavisi koju opremu imaš.. .Nema te Toyote koja tolko kosta... Ako sam gledaš one 'bicikle' kao sto su mecke A, B, ili C klase...onda možda...
Zvezda_do_Tokija
21. jul 2017. u 23.05

frangipani
(><)
21. jul 2017. u 07.19

Za mene je najseksi jedan crni ili crveni Prado ili Hilux sa lifted chassis, alloy wheels, opakim gumama, fino tintiranim staklima, prednjim i zadnjim bull bar-om, „odzakom”, ekstra farovima i obavezno manual.
---------------------

ukusi su razliciti, znaci, slazem se...:)
Zvezda_do_Tokija
24. jul 2017. u 01.14
Zaci ako imaš kintu, ili si uspesan, i to kažeš, onda si bolestan!? ha ha ha

Cool, sad kad si mi rek'o valjda ti je lakse... ha ha ha

Želim i tebi da budes tako 'bolestan'...:)
Zvezda_do_Tokija
24. jul 2017. u 01.21
Ta 'bolest' je rezultirala u tome da su neka deca, tinejdzeri, prošle godine imali pribor za skolu, da jedu, i gde da spavaju...

Plus, da neki siromasni Srbi iz Srbije, Crne Gore, i Republike Srpske, imaju makra neki 'releaf' kad su financije u pitanju...

a, da, 'bolestan' sam i sto sam branio zemlju 1999.-te, a takođe sam 'bolestan' sto sam donirao za kupovinu prve Srpske Pravoslavne Crkve u Auckland-u na Novom Zelandu... Kolko se moglo, u tom trenutku...

Kad bi Bog dao da su svi Srbi tako 'bolesni', gde bi nam kao narodu bio kraj...

Majstore, ti mene ne znaš, nemam ja šta tebi da se hvalim (kad me ne znaš, kako onda mogu da se hvalim - kapiraš?!) ali shvati da ima Srba koji su i na Zapadu veoma uspesni, i koji isto tako upraznjavaju vreme na ovim diskusijama... :)

A što se Telse tiče, vise volim Maseratti...:)
BSATS
24. jul 2017. u 02.03
Izvin'te što se mesam u ovu konstruktivnu diskusiju.
Mislio sam da možda nekog interesuje šta se desava sa Noletom.
http://www.sportskacentrala.com/2017/07/23/mora-li-novak-na-operaciju/
Zvezda_do_Tokija
24. jul 2017. u 02.50
Pa rekoh li ja da to ne mozed da dodje 'preko noći?!

BSATS
24. jul 2017. u 05.13
Ko je pomenuo preko noći ili odjednom?
On je sam rekao da ga muci već godinu i po dana, samo sto je sada postalo neizdrzivo.
Sve je to moglo da se primeti ranije, samo sto je javnost bila fokusirana na oste stvari.
frangipani
(><)
24. jul 2017. u 08.15
Trovanje lekovima?
poLUTKA
(pa lutka brate)
24. jul 2017. u 17.07
Mora da su Nole i Andy na nekom prinudnom „odmoru”, ono tihi ban i tako.
poLUTKA
(pa lutka brate)
24. jul 2017. u 20.25
Pa zato i kažem. Zato što se ovde upravo to pisalo nasiroko i nadugacko, pa se i prilično pljuvalo. Sad ne valja da se koriste isti arsini, nije nam u interesu.

poLUTKA
(pa lutka brate)
24. jul 2017. u 20.27
Bio je povise ovoga još jedan post. Gde ga nestade??
frangipani
(><)
24. jul 2017. u 20.47
Nestalo je vise od jednog.

U nedelju bio intervju sa onom dijabolom od Tomica. Malog strucno zabole za sve. Srećan sa svojim milionima, kuce u Australiji, Monaku i Majamiju, posmatra na tenis kao na posao koji ne voli ali, radice ga zbog kinte još neko vreme. Kao mali je izjavljivao da želi da bude drugi Federer, da uzme sva 4 GS u godini, bude prvi. A kada je porastao i video koliko truda treba da se ulozi, ocito je napunio gace i izabrao laksi put. Pa makar da cuti i kenya nego je pustio jezik k'o poslednji retard. Usput je zavukao i Rafteru, coveku koji je probao da usadi u mozgove odredjene vrednosti ovim novim klincima Au tenisa ali, nije islo i digao je ruke.



geriatrikusPoruka negativno ocenjena. Pokaži

geriatrikus
(zvakac karamela)
25. jul 2017. u 14.05
Nešto mislim...kada sam svojevremeno tvrdio da ljudi na juznoj hemisferi hodaju „naglavacke” polomili su se objašnjavajuci mi o gravitacijama, rotacijama, nekim cudima...i hajde iako ne bas ubijedjen, prihvatio sam i to.
Nisam ni znao mnogo ljudi sa tih krajeva, vidio sam jednog informbirovca sto je nakon 20 godina dosao sa Novog Zelanda da umre u domovini(kako je on meni tajanstveno izgledao), ponekad bih procitao da su ustaše u Australiji jako organizovani i uvijek nešto spremaju protiv naših tekovina...vidio sam na crtanom i djavola iz Tasmanije...i tu bi se negdje i zavrsavala moja informisanost kada su ti krajevi u pitanju.
Onda dodjose devedesete...raspiskase nas „kud koji mili moji”, pa dobar broj zaglavi i u tim australo-novozelandskim dingoyebinama...
Kako smo starili tako smo se mijenjali, asimilirali,
prilagodjavali...i ja sam dosao do neoborivih dokaza za moju prijasnju teoriju:
NA JUZNOJ HEMISFERI SE HODA I ZIVI NAGLAVACKE! Tacka!
Pricajuci sa ljudima koji sa te strane dodju, citajuci njihove komentare na Internetu, slusajuci price o njima, ova teorija se neoborivo dokazala, njima se mozak mucka malo drugacije od onih sto hodaju sjevernom hemisferom!
Logicno, zar nije?! Moj drug je svojevremeno napravio nekakve kuke, pa se zakaci na njih i visi sa plafona glavom na dole svaki dan po 10 min., kaže to ga relaksira. Nagovorio me da probam...nakon toga nisam znao ni gdje sam, ni šta pricam, pritisak mi se sroz'o...ja mislim da je to slučaj i sa ovim Australcima.
frangipani
(><)
25. jul 2017. u 18.50
Moj drug je svojevremeno napravio nekakve kuke, pa se zakaci na njih i visi sa plafona glavom na dole svaki dan po 10 min., kaže to ga relaksira. Nagovorio me da probam...nakon toga nisam znao ni gdje sam, ni šta pricam, pritisak mi se sroz'o...ja mislim da je to slučaj i sa ovim Australcima.

=======================

Eh Yado...

Ne odustaj tako lako. You can do it! Pogledaj film Americki zigolo pa da vidis šta je radio tata Ricard Gir. Inače, doktori kažu kada bi ljudi svaki dan visili naopacke, niko nikada ne bi imao probleme sa kicmom. A da ne pricam o fit osobama poput ovog lika:

https://tinyurl.com/yaptdh2v

Kaže se da nikad nije kasno. Možeš da narucis i za tebe i gospodju ti pa se okacite jedno tri puta nedeljno i radite vezbice. Couples who play/exercise together, stay together! Samo pazite da za početak ne visite oboje u isto vreme. Ipak za svaki slučaj treba da imate nekog ko može da vas skine sa sipke.

Evo i macana Gira:

https://tinyurl.com/yaetpryl
frangipani
(><)
25. jul 2017. u 19.24
A evo i Mirke u kupacem:

https://tinyurl.com/y9rcjl8v

Stvarno je bila srećna, nategla se sa dve trudnoće i zavrsila posao sa cetvoro dece.

Žena ocito voli da jede a ne voli da se znoji.
geriatrikus
(zvakac karamela)
25. jul 2017. u 20.51
Vidi nje...ona bi of mene i gospodje mi u mene da slijepe miseve pravi.
Nema te japije(oprosti mili i premili Preco:) da ovakvog misa izdura(Jope ja:)
A gled'o sam tog zigola. Nikad goreg filma vidio nisam, izas'o na
pola filma...ništa se ne vidi:((
frangipani
(><)
25. jul 2017. u 21.22
Eeeee kakvu je japiju moj pokojni deda imao, sve pod konac...

Elem, možeš da usrafis u zid osim ako nije dzibrok.

Vidim pun internet bizMismena u Armaniju, manekena, grmalja od 2m/120kg... :-D
geriatrikus
(zvakac karamela)
25. jul 2017. u 22.03
A šta fali ovim od 120 kg(ja inače spadam u onu drugu grupu:), neće valjda k'o Novak da stede na hrani?! Svaki dan solo pasulj za rucak, a stanovi se kupuju. Bjezi jadan, najedi se k'o co'ek, a nace se i neki krov za sklonit' glavu
frangipani
(><)
25. jul 2017. u 22.45
Svaki dan pasulj?

A nocu u spavacoj sobi Auschwitz...
Zvezda_do_Tokija
26. jul 2017. u 02.41
Čitam i sve je objašnjeno...

Elem, možda mi na Juznoj hemisferi hodano na glavi, ko sto rece, ali definitivno...uostalom, bolje da ne kažem...

Naime, pored stvari koje sam rekao o materijalnom bogastvu, niko nije ni primetio da sam govorio o davanju siromasnima, ljudima u nevolji, o tome da se može uspe na Zapadu, o tome da se može ovo ili ono, o tome kako se može legalno spasiti na Taksi, pozitivno misliti, itd. itd.

Niko da se uhvati tih tema...Niko ni da se trzne, da se prevari pa da upita o tome...

samo susta ljubomora na tudj uspeh a 'denial' svega ostalog što ne fituje u vas svet...

i vi pricate o nekom Pravoslavlju, Srpstvu, i slično?!

Mislim, sto neko rece, „možeš biti kolko hoćeš nesrecan to nikoga neće učiniti srećnim” „Možeš biti kolko hoćeš bolestan - to nikoga neće uciti zdravim” „Mozed bili kolko hoćeš siromasan - to nikoga neće učini bogatijim”

kinaski
(Niki Bilejn najveci kljun LA.)
26. jul 2017. u 05.38
„Plus, da neki siromasni Srbi iz Srbije, Crne Gore, i Republike Srpske, imaju makra neki 'releaf' kad su financije u pitanju...”

Tkio, jel' možeš da nam objasnis kad si toliko bogat i pametan šta ti znaci „releaf”?

frangipani
(><)
26. jul 2017. u 07.34
E sad, pa nemo ga fatas za ispustena ili permutovana slova... Možda kuca sa telefona na semaforima pa se tu i tamo oklizne...

Još malo pa će biti vesti o Noletovoj situaciji...
BSATS
26. jul 2017. u 08.00
Pošto je naslov teme „Rodja je najbolji svih vremena”, evo jednog interesantnog clanka iz „L'Ekipa” kojeg prenosi „B92”:

Novakovi Grend slemovi imaju najveću vrednost!

Borba za zvanje najboljeg u istoriji tenisa nikada nije bila neizvesnija nego u poslednjih 10 godina.
Izvor: B92 utorak, 25.07.2017. | 19:30

Najveća prednost daje se Rodžeru Federeru zbog 19 osvojenih Grend slemova, četiri više od Rafaela Nadala, pet više od Pita Samprasa i sedam više od Novaka Đokovića.

Švajcarac je proveo najviše vremena na prvom mestu ATP liste, ali jedan podatak o najvećim turnirima na svetu ide u korist srpskog igrača.

Naime, francuski list „L'Ekip” je uradio istraživanje po kojem je Đoković imao najteže puteve na turnirima koje je osvojio. Nikada nije trijumfovao na grend slemu bez igranja s nekim od igrača iz prve petorke ili bez trijumfa nad barem jednim članom „velike četvorke”.

Takođe, u tri navrata je slavio na turniru kada je pobeđivao po trojicu top 10 igrača na svakom od Grend slemova.

Kada se pogleda prosečan renking protivnika s kojima su se susretali, lista je sledeća: 1. Novak Đoković, 2. Rafael Nadal, 3. Rodžer Federer, 4. Pit Sampras.

Najviše osvojenih Grend slemova bez top 10 igrača u finalima:
- Pit Sampras 7
- Rodžer Federer 4
- Rafael Nadal 2
- Novak Đoković 1

Najviše osvojenih Grend slemova na kojim su igrali sa samo jednim top 10 igračem na celom turniru:
- Pit Sampras 7
- Rodžer Federer 3
- Rafael Nadal 3
- Novak Đoković 2

Najviše osvojenih Grend slemova bez pobeda nad top-5 igračima:
- Rodžer Federer 5
- Pit Sampras 4
- Rafael Nadal 1
- Novak Đoković 0

Najviše osvojenih Grend slemova na kojim su pobeđivali najmanje tri igrača iz top-5:
- Novak Đoković 5
- Rodžer Federer 5
- Rafael Nadal 3
- Pit Sampras 1

Najviše pobeđenih top 10 igrača na jednom Grend slemu:
- Rodžer Federer 4
- Rafael Nadal 3
- Novak Đoković 3
- Pit Sampras 3

Najviše pobeđenih top 5 igrača na jednom Grend slemu:
- Rodžer Federer 3
- Rafael Nadal 3
- Novak Đoković 3
- Pit Sampras 2

Najviše osvojenih Grend slemova bez pobede nad barem jednim članom „velike četvorke”:
- Rodžer Federer 12
- Rafael Nadal 2
- Novak Đoković 0

Procenat mečeva protiv igrača bez top 10 igrača od četvrtfinala pa nadalje na Grend slemovima:
- Pit Sampras 57,1% (24/42)
- Rafael Nadal 33,3% (15/45)
- Rodžer Federer 31,6% (18/57)
- Novak Đoković 25,6% (9/36)
Zvezda_do_Tokija
26. jul 2017. u 18.41
Kad englezi ne mogu ništa vise da ti nadju da su bolji od tebe - onda pokusavaju da to urade preko Engleskog, kao preskocio si koje slovo ili nije prava reč...

Tako i Srbi, koji vise nemaju argumente pocnu da pricaju da li se kaže srPski ili Srpski, i da li je padez pravilno upotrebljen...

Posle kažu 'mrze nas svi'... Ne trebaju nama Siptari, Hrvati, Muslimani, i ostali da nas mrze i naude... Dovoljni smo mi Srbi sami sebi...

Uostalom, pre neki dan je bilo 200 godina od kad je u Radovanjskom Lugu Kum ubio Kuma - Srbin Srbina...

Turci? Hrvati? Siptari? Svi oni, onakvi krvoloci, su bili i ostaliu mala deca u poredjenju kolko smo mi bili i ostali zlo za same sebe...
kinaski
(Niki Bilejn najveci kljun LA.)
26. jul 2017. u 21.44
Polako Tokio, pusti Karadjordja, ja reko' samo da vidim u cemu je tajna uspesnosti.

Eto , slazem se sa tobom da je Federer najveci svih vremena.

Nego ne znam zašto ali svaki put kad BSAT pocne da mlati praznu slamu iskrsne mi Tasko Nacic. Mislio sam, sudeci po znanju iz sportske mebicine i psihologije kao i nepogresivosti u postavljanju dijagnoza, da je on pokojni Zvezdin lekar Dr. Branko Nesovic lično, ali ima tu još nečeg.
Zvezda_do_Tokija
26. jul 2017. u 22.06
Tajna uspesnosti, na Engleskom

BE - DO - HAVE ...tim redosledom..

da bi imao nešto, prvo moras da budes na tom nivou [u glavi, u mislima], a onda sve ono sto radis oslikava samo ono sto već jesi, i krajnji rezultat, koji dodje kao posledica tvog rada, ono sto steknes [u duhovnom i materijalnom smislu] biće na istom nivou na kome jesi i sam...

Mislim sve to uci i Pravoslavlje, Otac Tadej je rekao :„Kakve su ti misli, takav ti je i zivot”...

Ne možeš biti milioner ako ne mislis da to već jesi (tamnan nemao banku u dzepu) i ako na pomisao da razadis npr. milion godisnje, ti se smrzne guzica... Ne možeš da budes milioner ako i na pomisao da potrosis pare na nešto 'out of you comfort zone' kažeš da je to glupost...

Recimo, ako svakome ovde ponudis po dva miliona godisnje, umrli bi od sreće... Slazes se?

E vidis, ako , na drugoj strati, recimo, Donald Trumpu ponudis dva miliona godisnje, on bi se osecao propao... Zašto? PA zato što Donal Trump ima mind-set milijardera a ne milionera... KApiraš...itd. itd.

Tri su koraka do uspeha...

prvi: Da nešto toliko želiš, da možeš da malte ne vizuiliziras u svojoj glavi, do te mere da mislis da to već jesi...

Drugo: Da krvavo radis na sebi , i uopste, u pravcu svog cilja,

i Treće, na kome 99posto ljudi padne, je da imjas muda da zgrabis priliku kad se ona ukaze.. E vidis, na ovom trevcem, 99 posto ljudi padne, jer ne žele da menjaju sigurmnost (šta god da to znaci) za svoje snove...

Ja nikad nisam menja Snove za Sigurnost... NA kratkje staze nije lako, na duge staze, sky is the limit...

itd.itd.itd.

Zvezda_do_Tokija
26. jul 2017. u 23.46
Bravo majstore...

Ja znam, da ovo sto ja pricam je za tebe Francuski - to i nije za likove poput tebe - nemoj se opterecujes mojim „praznim pricama” - ovo je za pametne ljude koji imaju nešto u glavi, koji nešto žele od zivota, i koji ne cekaju da im se nešto da/pokloni...

Ovo je za ljude koji hoće da nauce da „pecaju tako ceo zivot budu siti” - za tebe, koji samo gledaš da dobijes na poklon ribu, a ne da znaš da je sam uhvatis, ovo su ciste gluposti - posto ti ne pomazu, beskorisni su u tvojoj nameri...

Moj savet za tebe je ... igraj LOTTO, to je jedini način da ćeš da dodjes do para, legalnim putem...

Ne postoji legalan uspeh preko noći(osim, ako ne izmislis Facebook, ili Google ponovo) - zato igras LOTTO...

Srećno!
frangipani
(><)
27. jul 2017. u 00.22
Znam ženu koja je dobila 35M, potrefila kombinaciju a nije bila neka redovna musterija. A znam i lika koji godinama svakog meseca potrosi stotine na loto pa ništa. Kažu za loto da je to porez na glupost.
Zvezda_do_Tokija
27. jul 2017. u 01.24
Ja Lotto shvatam drugacije...

Znaš kakao je, ceo zivot je iluzija...

Naime, odes recimo u bioskom i platis 15 dolara [plus kokice :)] i šta...živis u iluziji da si Superman sledećih dva sata...:)

Sa lottom je isto tako...

Kad uplatis Lotto, pa do izvlacenja, možeš da sanjas šta hoćeš , šta ćeš da uradis s parama kad dobijes...

i tako u krug.. .Za 30-40 dolara nedeljno, mogu da mastam, šta hoću...

skoro je bilo 75 miliona... Ja sam mastao ako dobijem , da radelim pola sirotinji, i u dobrovoljne svrhe, a drugu polovinu za sebe i porodicu... Onoi , kupim kucu na North Shore Oahu, uz one survere, i da me boli uvo za sve... ;-)

Elem, Bog poslao nekom drugom - šta ja tu da radim...Bozija volja sinko... :)

Ako, pak, neko lotto shvata kao jedini način da se povadi - u velikim je problemima... Kaput...
frangipani
(><)
27. jul 2017. u 02.28
Bozija volja?!? A gde ti ordinira taj tvoj koji je in charge with Lotto?
Zvezda_do_Tokija
27. jul 2017. u 03.04
Nisam siguran da sam bas najbolje razumeo tvoju poruku, ali , kolko ja znam Bog je „in charge of everything”, Alfa and Omega, te s tim u vezi, talodje 'in charge' ko će da dobije na Lotto - zato rekoh Bozija volja :)
frangipani
(><)
27. jul 2017. u 03.15
Zvezda_do_Tokija
27. jul 2017. u 03.42
Kralj! 😀
srbo001
(FUDBALER)
27. jul 2017. u 13.53
Ja na to gledam drugacije. Bogastvo je super, možeš da živis bolje itd,itd. Međutim dosta bogatih ljudi koje ja znam nisu sretni. Njih 99% su toliko jadni i namuceni dok su zaradili te pare,tako da sad umiru mlade dane od muke kako da sacuvaju to bogastvo. Sto vise para još vise i brige .
Ja sam zadovoljan da imam dovoljno za normalan zivot, da ne pitam druge da pozajmim pare da bi mogao da odplatim dugove. Nikad nisam jurio za parama i za bogastvom i hvala bogu danas sam jako sretan covjek,zdrav i zadovoljan sa onim što imam .Isto tako ucim djecu,,da imaju dovoljno i da su sretni sa onim što rade.
Znam jednog sto je dobio lutriju , mislim 6 miliona dolara. Promijenio mu se ceo zivot ,naravno na bolje.

Zvezda_do_Tokija
27. jul 2017. u 19.07
Srbo, naravno da se slazem sa tobom.. .Alo ako uz bogatstvo imaš zdravu i srećnu porodicu, deca zavrsili/uce fakultet i normalni su ljudi, super ženu, radis ne vise od 50 sati nedeljno (5 dana po 9 sati u proseku), ako imaš dovoljno, itd... onda si uspesan...Bar ja tako mislim...

Ja, Bogu hvala, da kucnem u drvo, sve to imam, i zaradjujem blizu milion dolara godisnje... I nemam sefa, jer je to moja kompanija...

Zavisi šta hoćeš... JA recimo mogu da proširim firmu, da zardjujem milione godisnje, ali mi ne pada na pamet jer bih radio 25 sati 8 dana u nedelji...

Slazem se sa tobom, uspeh u zivotu se meri koliko si ti srećan sa zivotom koji živis, ma kako i ma gde živis...

Pare dosta, ma mnogo, pomazu u kvalitetu zivota... Ali nisu presudne, naravno ...

Mislim, kako onaj covek u Smederevskoj Palanci može da bude srećan ako ne šta detetu da da da jede? Ako živi bes struje? Ako nema detetu za obucu i odecu? Da ne pricam o njemu i ženi? Nema tu sreće, veruj mi, već samo stres, nervoza, i ostalo... Pre 25 godina, kad sam se ozenio, nisam imao banke u dzepu, i bio sam dovoljno trdoglav da ne uzmem ni od mojih ni od zeninih ništa...Bukvalno...Mislim, ludilo... Ali sam sve sa svojom zenom progurao, nikom ništa ne dugujemo, i danas Bogu hvala imamo.

ali sad kad pogledam nazad, nikad, ali nikad, nisam bio zavidan na tudj uspeh niti na to što je neko imao a ja nisam... Uvek sam imao prostup, ako oni mogu mogu i ja - samo moram vise i pametnije da radim i ucim - svaki dan...

Uvek sam imao pozitivan pristup, i valjda mi se zato, uz krvava rad, odricanje, dve Magistrature, i svakodnedno i dan-danas ucenje mnogih stvari, i posle vise od 20 godina, sve slozilo, da ne mogu da se zalim...

Ja lično, već zadnjih nekolko godina bukvalno živim sve moje snove... I sanjam nove... A ti snovi nisu povezani sa parama...ali jesu recimo sa putovanjima, jer to volim...
Zvezda_do_Tokija
27. jul 2017. u 20.18
Statisticki, podjednak je broj bilo bogatih bilo siromasnih ljudi koji nisu sretni...

Ili koju su sretni, zavisi kako gledaš...

Ja znam puno bogatih ljudi koji su srećn - i puno onih koji nisu...

znam isto tako puno siromasnih ljudi koju su srećni i punoi onih koji nisu...

Mislim, ne treba generalizovati stvari...

Ko sto vidis, po Srbiji ne ubijaju bogati ljudi žene, bacaju ih kroz prozor, kolju, i ostale grozote... U najvecem broju sliucajeva, finansijsla nemastimna je povezana manje ili vise sa tim zločinima...

evo samo ovaj zadnji primer sto je iskasapio ženu a sebi prerezao vrat... U pitanju prvo nemastina koja ih je razdvoojila, pa onda daleko od ociju daleko od srca neka vezica vani, pa ljubomora, pa... A sve pocelo od nedosattka para...

Kad je u Srbiji zadnji put neki bogatas bacio ženu kroz prozor?

Mislim, to je ludilo samo po sebi, ali sam uzeo ove grozne primere, samo da pokazem da se ne generalizuju stvari, samo zato što bi mi voleli da je nešto onako kako mi hoćemo da vidimo...
srbo001
(FUDBALER)
27. jul 2017. u 20.33
U bre ti imaš kapacitet,,svaka cast . Upoznao sam nekoliko naših ljudi ko ti,,,bre imaju energije i znanja i još oce da uce,,, To je super ako neko može. Samo imaš jednu manu,,,navijas za pogresan klub
Zvezda_do_Tokija
27. jul 2017. u 22.27
ha ha ha

Niko nije savrsen ha ha ha
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.