Diskusije : Tenis

 Komentar
Pricamo istim jezikom??
Evropljanin
(anti NATO)
03. jul 2017. u 08.48
Nole za B92 u vezi Ancica:
„Prijatelji smo, iako smo bili suparnici toliko vremena. Jedan mi je od najboljih prijatelja u svetu tenisa, a još pričamo istim jezikom”.

Da li Djokovic ovde misli na Engleski ili na neki drugi jezik?? Engleski je dominantan svetski jezik u skoro svim sportovima a naročito u tenisu. Međutim ako nije u pitaju taj jezik da li se i Ancic slaze sa Novakovom konstantacijom? Jer ako se slaze mogao bi da dodje u oveci konflikt sa mnogim Hrvatima, među njima i lingvistima koji tvrde drugacije. Možda bi se i Kolinda oglasila o temi. Kada je Tudjman bio na vlasti ja sam dobio dojam da je Hrvatski jezik znatno blizi Nemackom nego Srpskom. U svakom slučaju treba videti i dobro pratiti da li će Ancic potvrditi Novakove reci.

Zajednici jezik, ne toliko davno, se zvao Srpskohrvatski, neki u CRO republici su ga nazivali Hrvatskosrpski, ali sada zvanicno u Lijepoj Nasoj taj nepostoji. Zar još niko nije to rekao Noletu? Ili je Nole samo Srpski Provokator? Inače ako su Srpski i Hrvatski „isti” onda se valjda i na ovom forumu piše na Hrvatskom. Frangi, antologija, tifran kao trenutne ili potencijalne mame kako ste ucili decu - oglasite se.

NB:
Globus: Od sedamdesetak hrvatskih veleposlanika samo je jedan od njih u svom životopisu naveo da govori i razumije srpski. Čudite li se tomu? Trebaju li navesti da govore i razumiju srpski - ili se to podrazumijeva?

http://www.b92.net/info/intervju/index.php?yyyy=2010&nav_id=456279
vasqez
(duh vremena)
03. jul 2017. u 10.11
Jeste se uhvatili za tu izjavu.Ja ne znam,ali kada vozim kroz Hrvatsku i stanem na nekoj pumpi da zatražim pice,mogu ti reći da me poprilično razumiju,a i ja njih kada meni nešto kažu.
geronimo
03. jul 2017. u 10.28
Ноле је 100 % у праву.
Они су оба рођени кад се језик на тим просторима звао Српско-Хрватски или Хрватско-Српски.
Evropljanin
(anti NATO)
03. jul 2017. u 11.00
Nole 26.05.2017 pred mec sa Aljazom Bedenem:

„Aljaz je dobar momak, govorimo isti jezik. On nema šta da izgubi, rekao je srpski teniser o Britancu slovenačkog porekla protiv kog igra u subotu”

Jel se to poliglota Nole hvali da govori i Slovenacki (!) ili on i Bedene komuniciraju na Engleskom?
Deathr0w
(...)
03. jul 2017. u 12.03
Pricamo istim jezikom, srpskim. Šta nije jasno?
geriatrikus
(zvakac karamela)
03. jul 2017. u 12.26
A-ha, srpskim. Ne odrice se Mario svoga, ne beri brige. Redovan je on
u Međugorju, Striko fra Miroslav je omiljeni clan porodice...neće se Mario
„prevariti” lako.
Mario je uz to i intelektualac, a Novak nije ni osmoljetku zavrsio.
Zna se ko veze kamenje oko vrata, pisa se i na vjeru i naciju...ma ko ga
yebe, profanisao se on poodavno.
Gledajuci ga onako osusenog i izbuzumljenih ociju sam se pobojao da nije
kakva bolest u pitanju, sto bi mi bilo jako zao, a kada vidim da je zdrav
i da je razlog njegovim djelima to što ne zna ni gdje je supalj, a
misli da je svu pamet svijeta pokupio, onda me bas briga za njega.
Stariji i mudriji su davno rekli:„Cuvaj se da ne postanes LITONJA! A
kada jednom to postanes, možeš kasnije i gvozdene klinove srati, ti osta
LITONJA.”
Tako Novaka vidim, obična slina i veliki litonja...jedino mi zao sto
sam nekada vrist'o dok igra i uzbunjivao komsiluk zbog njega. Ali je i
dobro da se filozof relativno brzo otkrio.
promatrac
03. jul 2017. u 12.50
Gledam komentare i vidim većinom primitivni zatucani šovinizam. Ništa novo.
poLUTKA
(pa lutka brate)
03. jul 2017. u 14.06
Pa normalno da pricaju istim jezikom a i Bedene, kao i svi narodi bivše zajednicke države. Americka prva dama takođe u svojoj biografiji među pet jezika koje govori ima srpski a ne hrvatski ili ne daj Boze, crnogorski.
geronimo
03. jul 2017. u 14.07
Добро речено Посматрач.
Precanin
(Нека буде борба �)
03. jul 2017. u 14.57
Језик је исти, СРПСКИ, и може да буде католика илити Проматрача колико хоћеш, језик остаје исти, СРПСКИ. Сви знамо, од свих Срба Рвати су нагора стока!
А Ноле је увјек био мало збуњен, али ја му увјек гледам кроз прсте иако је знао добро засрати или што би рекли у Геријевом крају, улитати!
geronimo
03. jul 2017. u 15.03
Пречанин,
Одакле си ти „Преко”?
Precanin
(Нека буде борба �)
03. jul 2017. u 15.16
Ја сам ти Џеронимо из западне Србије, себе сматрам бањалучанином.
Познајем све српске деривате, отпадке, нуспродукте, испрдке и осталу неспрску олош са простора бивше Шугославије, боље него било ко у у српском дијелу сајбер простора. Неосјетљив сам на шугословенска срања, политички сам 100% некоректан, само гола истина илити „непатворена” истина (што би рекли шокци) ме интересује, и ништа друго.
А ти, ОКЛЕН си ти поглавицо? Ниси свој, видим, ти си Абориџанин, зар не?
geriatrikus
(zvakac karamela)
03. jul 2017. u 16.00
Пречко, питање за тебе:
Да ли вјерујеш да би, или да ће Новак икада рећи да Марио и он говоре
истим СрБским језиком?
geriatrikus
(zvakac karamela)
03. jul 2017. u 16.18
Intervju(možda se desio, a ako nije desice se):

reporter: „Kako komunicirate na treningu i kako se to odrazava na način na
koji provodite treninge i putovanja?”

Ancic: (osmjeh)...pa ima uticaja nas način komuniciranja...možemo da psujemo
kada nismo zadovoljni(smijeh) i odlično se razumijemo. I Novak I ja govorimo
hrvatski, znamo iste psovke(opet smijeh) tako da to pomaze.
Novak: (smije se)...da...da...kao sto Mario rece jako pomaze sto govorimo
ISTI jezik, možemo da se lepo izvicemo i ispsujemo, a da nas drugi ne razumeju(opet
smijeh)
utjerivac
(☠)
03. jul 2017. u 16.29
Ja htjedo napisati nešto, ko biva pametno, ali ovi prdosloveni, mješano-bračni nus proizvodi mi zatrše i zadnji atom volje da se eto samo ko tuspasim. Čitajući ih ovde, ne znam jel' sam došao ili pošao?
Pa nije ovo '99 -ta da fali sajtova. Toliko dijapazon liberalnih, otvorenih, multikulti sajtova na netu, a oni uzjahali baš na srpski. Kad bi bili botovi, - razumio bih. Al' za džaba se ofirati na srpskom sajtu, e za to moraš žestoki mazahosta.
Antara
(najjaci)
03. jul 2017. u 18.18
Гери убо поенту донекле и Пречанин. Али Шугословенчина мешаних се накотило толико да дођу чак и на овакву тему на око 50% док Србина у Крајини сведоше на 4%. Испада и још шовиниста на теми онај који брани своје, очекујемо и да се курве у црном огласе поводом овога. Али нема везе, говоримо истим језиком, волимо се, ортаци смо, бла бла бла.
Зашто никад не бива обрнуто то ми никада неће бити јасно.
И мени је жао што сам некада глумио лудило као 2011 када је сатро све индијанце на туру.
Сада видим да је он само један мали шугословен који се не би замерио никоме, а таман посла усташама.
Evropljanin
(anti NATO)
03. jul 2017. u 19.03
„Prijatelji smo, iako smo bili suparnici toliko vremena. Jedan mi je od najboljih prijatelja u svetu tenisa, a još pričamo istim jezikom”.

Da li je bilo ko naterao Novaka da izgovori gornju izjavu? Sa Bekerom je najverovatnije komunicirao na Engleskom iako su verovatno koristili i Nemacki, koji Novak sasvim dobro zna. Beker je osvojio 6 GS titule i kada je on bio u Noletovom timu Novak je osvojio, za samo dve i po godine, takođe 6 GS titula. Sa druge strane, najvece dostignuce Hrvata je jedno jedino GS polufinale.

Da li je ovde u pitanju da Mario nema mnogo šta da ponudi u smislu stvarno velikih sportskih uspeha? Takođe, Ancic nema bilo kakve uspehe kao trener. Nole ga je po izjavi na prvom mestu doveo kao svog licnog prijatelja. Osecao je verovatno potrebu da iznese još neki razlog za selekciju Hrvata te mu ništa bolje nije palo na pamet nego to što on i Mario pricaju ‘istim jezikom’.

Brine me jedino sto osim ‘istog jezika’ Ancic nema bilo kakvu prednost nad Bekerom ili mnogim drugima. Ako Nole sada osvoji Vimbldon oglasice se cela Hrvatska da je Hrvat zasluzan za trofej. A u sadasnjoj situaciji nebi me uopste cudilo da se i Vucic oglasi i zahvali svojoj prijateljici Kolindi za veliku ‘pomoć’. Tako da ona može dalje da nastavi i trazi ustupke na racun Beograda.
Bajaga
03. jul 2017. u 19.04
A sto bi se Nole zamerao Hrvatima, kada mu je majka Hrvatica.

Ne razumem ni ja naše ljudi. Oni su protiv mesanih brakova, a navijaju za mesanca Noleta (koji je iz mesanog braka, otac Srbin/Crnogorac, a majka Hrvatica).

Meni su lično simpaticni ljudi koji su iz mesanog braka (znaci nisu nacionalisti i primitivci).
frangipani
(><)
03. jul 2017. u 19.17
Deca rođena u zemlji gde se govori engleski. Znaju svoje korene, mozak im radi na engleskom, sa srpskim frljavo. Princip 'razumem ali odgovaram na engleskom'. Čim krenu u vrtic i skolu tu nema šta vise da se prica, engleski je glavni. Davno je to bilo, dodje dete iz skole, kaže ima neki mali hrvat, pitao moje dete da li mrzi hrvate. Dete mi zbunjeno, ne zna zašto bi mrzelo hrvate? Pravim rođendan detetu, zovem hrvaticu sa malim koju sam upoznala u bebi centru. Dosla, super bilo. Stize rođendan njenom detetu, ona mi se izvinjava, kaže ne zove me jer biće tamo neki nezgodni hrvati. OK, fair enough, razumem i to. Eto, to samo govori da svo zlo dolazi iz porodice. Kako ga naucis, šta cuje da pricas, kako rezonujes, sve oni upijaju i to će da projektuju kroz zivot. Cesto sa uzasnim posledicama.

Noletove izjave tog tipa me ne zanimaju. Covek je iz mesovitog braka, ima on i rodbinu po majci, ko sam ja da ga hvatam za reci kada su u pitanju jezik i njegovi koreni. Ja ga hvatam za reč onda kada prica kako mu nije prioritet prvo mesto, tenis, kako mu je porodica najvaznija i sl. nebuloze bla bla, truc truc.
geronimo
03. jul 2017. u 19.26
Пречанин, ја сам рођен у Тузли, али моји су из Посавине (околина Шамца), и знам из очевих прича како су настрадали од усташа у другом рату. Џеронима цијеним јер као и ми Срби никад се није хтио покорити.
frangipani
(><)
03. jul 2017. u 19.36
Narodi postradase samo zbog te razlike ko se kako krsti i kojem se ko bogu moli.
geriatrikus
(zvakac karamela)
03. jul 2017. u 19.45
E kad bi neko dobio ideju da saksiju na dnu probusi, osjecam da bi to strasna stvar bila i da bi donijelo revoluciju u odgajanju ruza...
Deathr0w
(...)
03. jul 2017. u 22.41
Ja bih samo zamolio drage kolege ovih diskusija da se ipak malo obrazuju prije nego sto pocnu da se gadjaju izrazima tipa sovinizma...ovako samo ispadaju glupi.
Deathr0w
(...)
03. jul 2017. u 22.48
Pravim rođendan detetu, zovem hrvaticu sa malim koju sam upoznala u bebi centru. Dosla, super bilo. Stize rođendan njenom detetu, ona mi se izvinjava, kaže ne zove me jer biće tamo neki nezgodni hrvati. OK, fair enough, razumem i to.

-->> Eto. U par recenica je opisana srpska velikodusnost, naše veliko srce i nasa propast. Ti razumijes sto ona tebe ne može da zove zbog nekih „nezgodnih Hrvata” iliti tacnije ustaša. Ispade maltene kako mi njih istrebljujemo zadnjih 100 godina a ne oni nas!

Ona da je covjek, pozvala bi tebe kao sto si i ti nju i potrudila se da te niko preko ne pogleda. To je ono sto je ljudski i kako treba. Ali ne, ti nju razumes jer neće da te zove da se ne bi ustaše uvredili.

Bog te maz'o.

Kakvi smo, dobro nas još i ovoliko ima.

trek_team
(biciklista)
03. jul 2017. u 23.33
Deca rođena u zemlji gde se govori engleski. Znaju svoje korene, mozak im radi na engleskom, sa srpskim frljavo. Princip 'razumem ali odgovaram na engleskom'. Čim krenu u vrtic i skolu tu nema šta vise da se prica, engleski je glavni.

======================================================================

Moja deca rođena u zemlji gde se govori engleski. Znaju svoje korene, mozak im radi na SRPSKOM, sa srpskim ODLIčNO, pa METERNJI im je. Princip razumem, ali razgovaram sa porodicom (žena i deca) SAMO na SRPSKOM. Kad krenu u vrtic i skolu tamo procaju engleski, u kuci SAMO SRPSKI, engleski NE SME da se govori.

Do tebe je, ni pod razno nije do dece...
srbo001
(FUDBALER)
03. jul 2017. u 23.35
Noletova majka je srpkinja iz Hrvatske.
mediteran
(pretrazivač)
04. jul 2017. u 03.53
Noletova majka je srpkinja iz Hrvatske.
___________________________________________-

Dijana ima neko hrvatsko prezime(tipično rvatsko,ne mogu se setiti),a Noletov Ujak,majkin brat se zove kao pravi šumadinac JOZO!!!
geriatrikus
(zvakac karamela)
04. jul 2017. u 06.01
Dali mu ime JOBO, pa kad je maticar
upisivao, zeznuo se kod B(nije povukao onu
vertikalnu liniju), pa napisao JO3O.
Inače, prava Srpkinja, krizmana po srpski i sve po PS-u
mediteran
(pretrazivač)
04. jul 2017. u 14.54
Ma neka se oglasi i sama crna legija ,samo Nole da uzme WB
Precanin
(Нека буде борба �)
04. jul 2017. u 21.49
Прангијо, само један народ, српски, страда и само ме ране тога рода боле. И драго ми је да те та Рватица испрашила, тако ти и треба, ко да је мене питала!
frangipani
(><)
04. jul 2017. u 22.46
Iskljucivost ljudi je poput one sprave na konjskoj glavi koja im ne daje mogućnost da vide sa strane već samo napred.

Znam za slučaj coveka koji se drao po kuci i maltretirao decu da moraju da pricaju samo na sprskom. A teško im islo. Oba deteta pocela vrtic pre prvog rođendana, 5 dana nedeljno po 10 sati. Prakticno progovorili engleski. Nikada nisu imali nikog iz Srbije da im dodje, majka isto radila 5 dana nedeljno po ceo dan. Deca između sebe pricala na engleskom a u kucinatucala za onoliko koliko im je potrebno oko svakodnevne komunikacije. Posle je otac shvatio da ne može vise da pritiska decu pa su se jadnici konacno oslobodili svog tog pritiska.

Svaka porodica je slučaj za sebe. Nije isto roditi decu u Evropi, ići u Srbiju nekoliko puta godisnje, imati iz Srbije u poseti babe i dede, nekog od familije. Deca onda budu daleko vise izlozena maternjem jeziku roditelja. Znam za ljude iz Amerike i Kanade, svaki letnji raspust eto ih sa decom, a posle deca dolazila i sama, provedu po mesec i po dana u Srbiji. Osveze jezik, nauce nove stvari. Tek ako sa njima napolju živi neko od najblizih i kod kuce je dok roditelji rade, šta tu ima vise da se prica. Ovde je kod mnogih Kineza tako jer uvezu babe i dede da im paze decu dok oni rade. Ovi ne znaju engleski i onda to kod dece lakse ide. Ne moraju da ostaju u produzenom boravku posle skole do 6, već ih baba pokupi i dok roditelji ne dodju sa posla komunikacija je na kineskom.

A tek šta je sa roditeljima koji ne dele isti maternji jezik, između njih su tri jezika pa ajde ocekuj da dete prica super srpski.

Ovde kod nas se ništa ne poklapa sa sezonom raspusta u Srbiji, jako smo daleko i odlasci su totalno druga prica nego kod onih koji žive u Evropi. Mnogi ljudi ne idu godinama. Za svakodnevnu komunikaciju nije neophodan ne znam koliki fond reci ali, čim deca krenu u skolu neminovno je da ne postoji sansa da imaju identicno znanje na srpskom i jeziku okoline. Niti da roditelji sednu i rade paralelno skolsko gradivo prevodeci ga na srpski. Zato...shhhhhhhh...

frangipani
(><)
04. jul 2017. u 22.53
Prostachanin,
vrlo me je pogodilo sto nisam bila na tom rođendanu, toliko da traume vucem i dan danas hahahaha! To je bilo davno, u jeku rata, svakakvog sveta je ovde bilo. Ne znam cemu se radujes ali eto, ja i tu takvu tvoju reakciju razumem jer shodno tvom IQ, ti nisi ni sposoban da na tu informaciju gledaš drugacije. Kao da imaš na glavi ono gore sto sam pomenula na početku mog prethodnog posta.
Antara
(najjaci)
05. jul 2017. u 00.24
Управо зато што не знаш чему се радује ти не можеш да разумеш да си испала зла Српкиња са малим дететом које већ од малих ногу мрзи хрвате капиш? Тиме што си рекла да је разумеш(у вези са неупућеним позивом и усташама незгодним) ти си потврдила бојазан и њену поенту.
У моју кућу усташа никада не би ушао/ушла нити ће. Знам шта говорим и зашто то говорим. А то као било је супер ово оно ти се већ на узвратном рођендану показало као лош потез и ваљда отворило очи шта и како.
Као дружимо се лудило, пршти братство и јединство док се не заракија или крене лоша песма. По обичају Срби најебу, нису веровали, па нису били спремни, па не би они то, итд итд...
geriatrikus
(zvakac karamela)
05. jul 2017. u 02.56
Vrhunski sportista, Hrvat, of oca Hrvata i majke Srpkinje, osvajac svega
što se u kosarci moglo osvojiti; Clan i ponajbolji igrac kluba koji osvaja
sampionat bivše YU, evropski prvak sa istim klubom, osvajac medalja sa
državnim timom bivše YU, osvajac NBA sampionata...kada ga pitaju o odnosu
sa bivšim jednim od najboljih prijatelja, saigrača sa isto tako uspjesnom
i sa sličnom karijerom, ali Srbinom, odgovara: „
”Maybe he(Divac)) cannot understand, but when you live
the way the Croatian people live, you cannot speak with anyone from the
other side. It doesn't matter how good he was,„ said Kukoc, his eyes
blazing and his lips tight . . .”We were very good friends,„ Kukoc
concluded. ”But now it's a very big and difficult political situation.
I'm not a political man. I'm a basketball player. So that's what I have
to do first. But second, I will try to help my country because I am
a Croatian. that's my place, my country, my family. Everything about
me is Croatian.„
Evropljanin
(anti NATO)
05. jul 2017. u 10.49
@frangipani

Hvala za iznosenje podataka o ucenje jezika dece u AUS. Iz licnog iskustva i pre svega iz iskustva majke. Sve lepo napisano.

Nije mi jasno zašto je jedan forumas smatrao za shodno da zestoko pa i uvredljivo reaguje na tvoje reci.
nebojsa4
05. jul 2017. u 11.15
Nije njoj napisano nego onoj smrdljivoj babi tkz radnici. Čim neko spomene srpstvo javljaju se nedoklani jugosloveni I multi kurzi, sve samo ne Srbi. Sto volim sto su takve prikaze uglavnom nepismene:)
Geri, postujes li ti to što je Kukoc rekao I kako je rekao?
On je bio jedan od mojih omiljenih igrača dok nije nabacio masu u nba.
Precanin
(Нека буде борба �)
05. jul 2017. u 12.26
Ма заболе мене за вас шугословене, шокце и остaле мурце палце. Ви сте стока невиђена и што рече Н4 углавном сте и неписмени.
Наравно, слиједи покушај да се властито ништавило пројeктује на неког другог. Као знам ја такве, нису били на ратишту него су побјегли па сад sрбују, или ено га на велферу, или неостварен је. Ево ја мало притиснуо ову неСрпкињу Прангију а она одмах цвили, вријеђа. Као у мене мали IQ, а ни Сеrгеј Бубка јој не би помогао да добаци до мог...IQ-a.
Како вас није бре срамота да непрекидно лижете та одвратна усташка дупета?
Па и овај Геријев примјер је само доказ колико су ти покатоличени скотови болесни.
Од свих Срба Рвати су најгори.
Па и онај Дражен Петровић је Србин, отац му требињац, Јован... али мати шокица индоктринирала сероњу, који је увјек морао да лади зубе док игра кошарку.
Па Стојан Вранковић, псето носи име дједово, а овај добио име по свом дједу..чували име али вјеру нису јебо их Симо Матавуљ у дупе усташко, кољачко, нељудско. Рват, шта значи бити рват? То значи са си спреман да закољеш кума и његовиу дјецу, да запалиш кућу првом комшији Србину и да му у њој сва породица изгори, да водиш везаног Србина ко фол на присилан рад па га гурнеш у Јаму Безданку.. Ето то ти је бити Рват, и ништа се није промјенило..100 година је тако. Ја то све одлично знам, ја сам с њима растао , у школу ишао, факултете завршавао, локао по кафанама, шокице кресао...све!
И ако је презир према таквој стоци шовинизам онда сам савршени шовиниста!

geriatrikus
(zvakac karamela)
05. jul 2017. u 13.16
Ne mislim da se tu radi o Jugoslovenima, već o nesvjesnim i slabim
ljudima. Nisu dovoljno sposobni da jasno vide i ocijene situaciju oko sebe,
često ih je strah onoga sto kao naziru i onda bi da kao budu dobri, da
svakoga vole, da budu van „tih primitivnih” tokova oko njih.
„Bi ja uzeo pusku da je Svabo navalio, a ovako...”- pravdaju se velike
patriote, uljupi, jadovi...„A ko je navalio?”-pitam ja „pa koljemo se između
sebe”-kaže on „A što ne uskocis među nas i razvadis”-kažem ja.
„Ma ko će budale razvaditi... to je svjetska politika...to su nam oni gore...”-
muca prika, a već mu neprijatno i zuri.
„A šta sam ja”-pitam- „koje je moje politicko ubjedjenje”
„Pa ti si ”Geri„ vazda bio apolitican, yebe se tebe i za jedne i za
druge”-kaže
„Bio i ostao”-velim...„a sjecas li se koliko sam puta ustao i rastavio
kad se neko pomarise”
„A cuj”-kaže-„nisi jednom i nikad nikoga ostavio nisi”
„I to je tačno”-odgovaram-„pa se i rascopana glava fasovala zbog drugih...”
Smijemo se oba posto govorimo o sranju koje je on napravio u „tudjoj birtiji, pa
i ja dobio po ledjima vadeci ga
”Vidis„-nastavljam-”sada je isto. Biju se Srbi, Hrvati i muslimani.
A ti imaš opciju: 1. skontaj ko si i stani na tu stranu gdje pripadas
2. Odyebi porijeklo i prikljuci se grupi koja ti je najdraza 3. Budi
zdapi i zdusi„
...
Izabrao je treće, danas sin oca Srbina i majke Srpkinje vozi svoju
djecu na misu, veliki je liberal i ”nema ništa ni protiv koga, dobar je sa svima„
Ostao je Jugosloven, posjecuje krajeve bivše Jugoslavije, jedino još nije
stigao da ode do Srbije i Republike Srpske(tamo mu je roditeljska kuca)”
Evropljanin
(anti NATO)
05. jul 2017. u 13.58
Neki forumasi, koje ne želim da pominjem, da bi privukli na sebe paznju moraju nekoga napadati. Trenutno su to ovde izgleda Hrvati, Jugosloveni i ZENE!
Na ovom sajtu ja sve koje su žene tretiram unapred kao DAME. Barem dok same ne dokazu da nisam bio u pravu. Ako se ovo poslednje i dogodi ne pada mi na pamet ni tada da ih vredjam – lakse je ignorisati. I uopste je nepristojno napadati i vredjati žene. Vredjanje je najgori način sporazumevanja sa lepsim polom jer postoje znatno bolji i uspesniji pristupi u tom domenu. Za sazalenje su oni koji još nisu dosli do takvog iskustva. A treba imati u vidu - bez njih (tj žena) ne bi bilo ni nas!
geriatrikus
(zvakac karamela)
05. jul 2017. u 14.57
Nebojsa,
kada je Kukoc ovo izjavio, ja sam bio u ratu. Of svega sto sam vezano za
kosarku čuo tih godina je bilo da je Dražen poginuo.
Ali sam gledao i slusao intervju na terenu neku godinu kasnije .
Rat je bio zavrsen, mene su već protjerali(definitivno) sa podrucja
Sarajeva...može biti '97. ili '98. godina
Divac je bio u Sharlot Hornetsima, a Kukoc u Chikagu. Igrao se plej of I
normalno, njih dva u centru paznje. Politika, prijateljstvo, kako sada kada
je rat stao...
Divac k'o Divac, umiljava se, te mi braca, mi najbolji prijatelji dovijeka,
oni tamo, ja sport, gledam samo dobre i loše ljude I ta dobro nam poznata
sranja ovih sto su svjesniji of nas neosvijescenih .
A Kukoc u stilu:'Sto smo bili bili smo, nije vise tako. Nije Vlade kriv,
ali dzaba, desilo se i ta prica je gotova. Ne vrijedi zabijati glavu u pijesak
I praviti se da je normalno, nije.
Jedino sam mogao da se složim sa Tonijem i da mi bude krivo zbog Vladinog
podrepnistva...poslije kada snimi onaj film u vezi sa Draženom...nije mu to trebalo
ni Dražen, ni Kukoc, ni Radja... niko to ne bi uradio.
Daleko of toga da zamjeram što se stvari I dobra djela ne zaboravljaju.
Nikada za sobom ne treba vrata guzicom zatvarati.
Izuzetno postujem Bodirogino zalaganje za porodicu Cosic I ostalo
vezano za sahranu, dolazak Kaponjin u Zagreb...to su djela velikih
ljudi, ali treba imati dostojanstva i samopostovanja u svemu.
frangipani
(><)
05. jul 2017. u 20.06
@Evropljanin,
nema na cemu.

Možda nisi upratio ali, ja imam tu nekoliko obozavalaca koji imaju problematičan kako IQ, tako i EQ. Pametnom jasno.
frangipani
(><)
09. jul 2017. u 01.15
Sve sam videla pre brisanja. Tek da dam na znanje.😄😄
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.