Diskusije : Tenis

 Komentar
Усташка посла, мелдониум!
Precanin
(Нека буде борба �)
14. maj 2017. u 15.34
Свратих на АТП да погледам реакције на пораз од Надала, прочитам коменатре и налетих на овог „Tennisimple”.
Занимљво, усташа (чим је чуо за Ћетојевића), тврди да ће Ноле да се пензионише јер је као мелдонимум забрањен. И пази како усташа резонује, као нема више разрогачених очију кад чека серву. Није усташи уопште пало напамет да то Ноле ради због сочива које носи...

Ево линка..
http://www.atpworldtour.com/en/news/djokovic-madrid-2017-reaction
poLUTKA
(pa lutka brate)
15. maj 2017. u 02.35
Ja sam naletala mahom na americke „pratioce” tenisa kojima Nole nije omiljen, da ga optuzuju za koriscenje meldoniuma. Normalno, za njih je sve istocno od Rima „Istocna Evropa” dakle „Rusija” dakle meldonium, pa nema veze sto ga je do skora koristio i mali Sasa Zverev, zvanicno Nemac. Nekad se upustam u okrsaje, nekad mi se ne mili da se registrujem samo da bi budalama dokazala koliko su glupi i neobavesteni.
Born4Porn
(Gospodin)
15. maj 2017. u 10.32
Može li neko, za nas neobavstene, koji nemaju vremena za ostale belosvetske forume, da ukratko kaže ikakve je situacija u vezi Noleta i meldoniuma. Ja još nigde nisam citao da je nole ista koristio. Postj li neka eviencija, ili neka iole zvanicka prica u vezi toga?
poLUTKA
(pa lutka brate)
15. maj 2017. u 11.20
Ma nidje veze. To je cista primitivna dedukcija - čim je Sarapova koristila mora da koristi i svako iz Istocne Evrope, svako ko govori slovenskim jezikom, svako pravoslavan, svako iz bivšeg komunizma... Prepuni su predrasuda.
ExoduSsPoruka negativno ocenjena. Pokaži

ExoduSs
16. maj 2017. u 08.39
Nole je ili nešto koristio ili skroz prestao da trenira.

Mada ove godine su otezali loptice isto.
NVuk
16. maj 2017. u 18.43
Jedino zašta se zna da je Nole povremeno koristio, i to uglavnom na američkom kontinentu, dakle za vrlo malo turnira, je ona kiseonik komora.

To je sasvim legalno, tačne prednosti nisu nikad naučno utvrđene (mada su logične), pa zato nije ni zabranjivano.

Za bilo šta drugo su čiste špekulacije. Podsetimo se da Nole nije uzimao pauzu prilikom pravljenja svog deteta, što je stalna praksa kod profi sportista, jer hemija u organizmu i hormoni pate od mase stvari koje oni verovatno moraju da uzimaju da bi ostali na vrhu. Federer je oba puta ispao sa tura na po više meseci sa „mononukleozom” ili sličnim objašnjenjima, a u stvari da se očisti ne bi li sve bilo u redu sa potomstvom...

To je jedan mali znak da Nole možda i nije uzimao ništa značajnije. Kod Rafe se promene kad uzima i kad stane vide iz aviona i na fizičkoj pojavi i u igri. Kod nekih drugih takođe. Noletove promene u igri u oba pravca su uvek bile lako objašnjive objektivnim faktorima - nervoza, promena reketa, trenera, porodični problemi, gluten, Beker, Pepinjo itd.
poLUTKA
(pa lutka brate)
17. maj 2017. u 03.33
„И пази како усташа резонује, као нема више разрогачених очију кад чека серву. Није усташи уопште пало напамет да то Ноле ради због сочива које носи... ”

Vrlo se lepo secam da je i na ovom forumu bilo pojedinaca koji su tvrdili da Nole oci siri zbog sedenja u hiperbaricnoj komori. Naravno da su ga optuzivali i za nezakonito sticanje prednosti.
intrigue
17. maj 2017. u 11.22
Трач , нагађања...
Новакова игра је озбиљно калирала ...Пад је био драстичан и за многе изненадан .
Душу дало за трач и нагађања .
Прва ствар која таквима падне на памет је допингово се па је зато играо онако доминантно ...више се не допингује , зато је тако играчки калиро...
Просто ко пасуљ .

Сетите се шта смо МИ овде причали за Надала .
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.